سينمای ما - به ستاره ها احتیاج داریم (گفت و گو با سه تهیه کننده)
چهارشنبه 22 دي 1389 - 10:18

I نظرسنجی I

مایل به تماشای کدامیک از نسخه‌های فیلم «جرم» (مسعود کیمیایی) در سینما هستید؟




سينماي جهان
سایت ‌اند ساند بهترین سال 2010 سینمای جهان را انتخاب کرد
براد پیت در «تجارت کوگان» بازی می‌کند
همه جور فیلمی در فهرست تارانتینو پیدا می‌شود
فیلم جدید رابرت دنیرو و بن استیلر برای دومین هفته صدرنشین شد
«قوی سیاه»، «تلقین» و «شبکه اجتماعی» نامزد جوایز انجمن نویسندگان شدند
نامزدهاي برگزیده جوایز اتحاديه تهيه كنندگان آمريكا معرفي شدند
«سفرهاي گاليور» پرفروش‌ترين فيلم‌ سينماي انگليس شد
«هري پاتر 7» پرفروش‌ترين فيلم برادران وارنر در سال 2010 شد
جورج كلوني در فيلم جنايي «هيولاي فلورنس» ايفاي نقش می‌کند
«شهامت واقعي»، «تلقین»، «127 ساعت» و «حال همه بچه‌هاي خوب است» در صدر فهرست
«گفتار پادشاه» در هفت رشته نامزد دريافت جوایز گلدن گلوب شد
موفقیت‌های «شبکه اجتماعی» در فصل جوایز هم ادامه دارد


عصر جمعه


  (62 رأي)

کارگردان :
مونا زندی حقیقی
سن پطرزبورگ


  (525 رأي)

کارگردان :
بهروز افخمی
ملک سلیمان


  (388 رأي)

کارگردان :
شهریار بحرانی
شکلات داغ


  (85 رأي)

کارگردان :
حامد کلاهداری
یک جیب پر پول


  (83 رأي)

کارگردان :
قدرت‌الله صلح‌میرزایی
بعدازظهر سگی سگی


  (88 رأي)

کارگردان :
مصطفی کیایی



به ستاره ها احتیاج داریم (گفت و گو با سه تهیه کننده)


[ گلاویژ نادری ]


كار كردن با بازيگران حرفه‌اي را به ستاره‌ها ترجيح مي‌‌دهم
مهدي كرم‌پور، نويسنده و كارگردان سينما تمايل زيادي به كار با بازيگران حرفه‌اي و ستاره سينما دارد. نيكي كريمي، خسرو شكيبايي، امين حيايي، مهناز افشار، الناز شاكردوست، محمدرضا شريفي‌نيا، علي مصفا، گلشيفته فراهاني، احمد نجفي، كتايون رياحي و... از جمله بازيگراني هستند كه در دو فيلم بلند او جلو دوربين رفته‌اند. «چه كسي امير را كشت؟» دومين فيلم كرم‌پور هشت بازيگر حرفه‌اي داشت. او محمدرضا گلزار را تنها ستاره حال حاضر سينماي ايران مي‌داند. ستاره‌هاي سينماي ما در اندازه و وسع سينماي ايران هستند. سينماي ما سهم اندكي از سينماي جهان دارد و مانند سوسوي چراغي در بازارهاي جهاني مي‌درخشد. در نتيجه ستاره‌هاي سينماي ايران هم در رشد اقتصادي همين نوع سينما تعريف مي‌شوند. هر يك از دهه‌هاي سينماي ايران، ستاره خود را داشته است اما مطمئنا هيچ يك از آنان در حد و اندازه ستاره‌هاي سينماي غرب نبودند. بهروز وثوقي در دهه 50 ستاره سينماي ايران بود. هنوز هم فكر مي‌كنم، او ستاره است و مي‌تواند متضمن گيشه باشد. دهه 60 ستاره‌هاي ديگري در سينما ظهور كردند كه حضور آنان زياد ادامه پيدا نكرد. سينماي ايران در دهه 70 شاهد حضور ستاره پرفروغي مانند نيكي كريمي بود. او هنوز هم ماندگار است و تا حدي گيشه فيلم را تضمين مي‌كند. در چند سال گذشته محمدرضا گلزار به عنوان يكي از ستاره‌هاي سينماي ما مطرح شد و به نظر من در حال حاضر او تنها فردي است كه مختصات يك ستاره سينما را دارد. حضور گلزار در فيلم‌هاي سينمايي باعث فروش بيشتر مي‌شود و گيشه را تضمين مي‌كند. ستارگان سينما كم‌وبيش در فروش فيلم‌ها تاثيرگذار هستند؛ از آغاز دهه 80 گلزار و تا حدي هديه تهراني اين تاثير را داشته‌اند و در هر فيلمي كه پرفروغ ظاهر شده‌اند، موفقيت فروش آن را تضمين كرده‌اند.

ستاره‌سالاري در اقتصاد حقيرانه سينماي ايران حكمفرما نيست
اقتصاد سينماي ايران آنقدر پويا نيست كه ستاره‌سالاري در آن حكمفرما باشد. سينماي ما گردش مالي حقيرانه‌اي دارد و اين عناوين براي آن خيلي بزرگ است. كل مجموعه اقتصاد سينماي ايران در اندازه يك راسته لاستيك‌فروشان يا آهن‌فروشان تهران نيست. عناويني مانند ستاره‌سالاري، كارگردان‌سالاري و تهيه‌كننده‌سالاري تنها در حد تحليل‌هاي ژورناليستي است و در حد اقتصاد سينماي ايران نيست. در دهه 50 حضور فائقه آتشين و رضا بيك‌ايمانوردي در فروش فيلم‌هاي سينمايي تعيين‌كننده بود حتي اين بازيگران در كشورهاي همسايه ايران هم شناخته شده بودند و در فيلم‌هاي سينمايي اين كشورها بازي مي‌كردند. فيلم‌هايي كه با حضور اين بازيگران جلوي دوربين مي‌رفت در كشورهاي تركيه، افغانستان، تاجيكستان و... طرفدار داشت.

حضور ستاره‌ها و بازيگران حرفه‌اي به ديده شدن فيلم‌ها كمك مي‌كند
من فيلم‌هاي خاصي مي‌سازم كه تجارت نيست. مي‌خواهم در فيلم‌هايم حرف‌هاي تازه و جديدي بزنم و هميشه سعي كرده‌ام از عوامل حرفه‌اي استفاده كنم. كار كردن با بازيگران حرفه‌اي را به ستاره‌ها ترجيح مي‌دهم اما بعضي اوقات ستاره‌ها هم جزو عوامل حرفه‌اي سينما هستند. علاوه بر بازيگر، ديگر عوامل فيلم‌‌هاي من از فيلمنامه‌نويس گرفته تا صداگذار همگي حرفه‌اي هستند و هميشه از كار كردن با افرادي كه در شغل خود حرفه‌اي عمل مي‌كنند، لذت برده‌ام. قطعا حضور ستاره‌‌ها و بازيگران حرفه‌اي به ديده شدن فيلم‌هاي من كمك مي‌كند اما تنها به دليل ستاره معروف سراغ هيچ بازيگري نرفته‌ام. در ساخت فيلم‌هايم در مواجهه با بازيگران حرفه‌اي و ستاره هيچ‌وقت دچار مشكل نشدم. به نظر من اگر اعتماد دوطرفه ميان بازيگر و كارگردان وجود داشته باشد، مشكلي پيش نخواهد آمد و بازيگر يا ستاره نمي‌تواند خللي در كار به وجود آورد.

مهران مديري ستاره است
مهران مديري يك ستاره تلويزيوني است كه بسيار مورد علاقه مردم است. بعضي از ستارگان تلويزيون محبوبيت بيشتري از ستارگان سينمايي دارند و وقتي هم در فيلم‌‌هاي سينمايي حضور پيدا كردند، پرفروغ ظاهر شدند. سينما تماشاگران محدودتري نسبت به تلويزيون دارد و كار در آن مشكل‌تر است. ماندگاري يك ستاره به استمرار و تداوم حضور او بستگي دارد اما بعضي از ستارگان برخلاف حضور محدود كه در سينما داشته‌اند همچنان در يادها باقي مانده‌اند. پرويز فني‌زاده با اينكه در چند فيلم محدود بازي كرد اما بازيگر ماندگاري است و هنوز هم از او به عنوان يكي از بهترين بازيگران سينماي ايران ياد مي‌شود.


***


ستاره‌هاي سينماي ايران فروش فيلم را تضمين نمي‌كنند
سيدجمال ساداتيان با «چهارشنبه‌سوري» به عنوان يكي از تهيه‌كنندگان موفق سينما شناخته شد. اين فيلم در بيست‌وچهارمين جشنواره فيلم فجر در 13 رشته نامزد دريافت جايزه شد و سيمرغ بلورين بهترين فيلم، كارگرداني، بازيگر نقش اول زن و بهترين تدوين را از آن خود كرد. «دايره زنگي» چهارمين فيلمي است كه ساداتيان آن را تهيه كرده است. در اين فيلم گروهي از بازيگران شاخص سينما از جمله مهران مديري، امين حيايي، باران كوثري، محمدرضا شريفي‌نيا، بهاره رهنما، گوهر خيرانديش و... بازي مي‌كنند. ستاره‌هاي سينماي ايران در حد و اندازه‌هاي سينماي ما كه بومي و منطقه‌اي است، هستند. ستاره‌هاي سينماي ما را در خارج از ايران نمي‌شناسند و تاثيرگذاري آنان در همين سينماي بومي ايران است. با اين حال حضور آنان در كشاندن تماشاگر به سينما تاثير دارد اما فروش يك فيلم را تضمين نمي‌كنند. تماشاگر بايد راضي از سينما بيرون برود كه رضايت او هم تنها به دليل حضور ستاره نيست و بايد از قصه و ساختار فيلم لذت ببرد. بسياري از فيلم‌ها با حضور ستاره‌ها ساخته شده اما تماشاگران ناراضي از سالن بيرون رفته‌اند.

بعضي تهيه‌كنندگان با ستاره‌ها تماشاگر را قانع مي‌كنند
ستاره‌سالاري در بعضي فيلم‌ها وجود دارد. بعضي از تهيه‌كنندگان به دنبال چهره‌هايي هستند كه با حضور آنان فروش فيلم تضمين شود. اين تهيه‌كننده‌ها به دنبال داستان خوب و كيفيت بالا نيستند. تنها مي‌خواهند با حضور چند ستاره تماشاگر را قانع كنند. اين نوع فيلم‌ها براي بازيگر و ستاره آن هم دستاوردي نخواهد داشت و ستاره سينما قبل از همه مي‌فهمد كه تنها از وجهه او استفاده شده و بازي در اين فيلم چيزي به او اضافه نكرده است.

بازي بازيگران تلخي «چهارشنبه‌سوري» را از بين برد
رسانه‌ها مي‌توانند قوه محرك براي فعاليت يك ستاره باشند اما نمي‌توانند روي كيفيت كار او تاثير بگذارند و حرف آخر را در فعاليت حرفه‌اي او بزنند. عوامل مختلفي روي كار يك بازيگر يا ستاره تاثير مي‌گذارد. بعضي نقش‌ها با بعضي از بازيگران تنيده مي‌شود و در نهايت فيلم خوبي به دست مي‌آيد. زماني كه بعضي از دوستان فيلمنامه «چهارشنبه‌سوري» را خواندند به من توصيه كردند فيلم را نسازم چون قصه تلخي داشت و ممكن بود تماشاگران را پس بزند. اگر اين فيلمنامه به خوبي در نمي‌آمد و نقش‌ها با بازيگران عجين نمي‌شد، مورد استقبال قرار نمي‌گرفت اما بازيگران فيلم بخصوص خانم تهراني آنقدر بازي خوبي ارائه دادند كه تلخي داستان گرفته شد و نتيجه كار خوب بود. قطعاً كار كارگردان، فيلمبردار و ديگر عوامل هم در موفقيت فيلم تاثير داشت اما تسلط بازيگران بر نقش باعث شد كه تلخي قصه براي تماشاگر قابل قبول باشد.

ستاره‌هاي سينما ماندگارتر از ستاره‌هاي تلويزيون هستند
ستاره‌هاي سينما ماندگارتر از ستاره‌هاي تلويزيون هستند. بعضي از بازيگران كارهاي طنز و مفرح تلويزيوني در تيپ‌سازي موفق هستند و ستاره مي‌شوند اما به محض اينكه برنامه تمام مي‌شود، آن ستاره از ياد مي‌رود و آن تيپ در اذهان مردم محو مي‌شود. عمق نقش‌هاي فيلم‌هاي سينمايي بيشتر است و ماندگاري بيشتري در اذهان مردم دارد. بعضي از ستاره‌هاي سينما توانسته‌اند، موقعيت خود را به خوبي حفظ كنند و هميشه سعي كرده‌اند،‌كار خود را ارتقا بدهند و خود را به‌روز نگه دارند.

كار با 22 بازيگر مطرح آسان نيست
جمع كردن حدود 22 بازيگر مطرح در يك فيلم 110 دقيقه‌اي كار آساني نيست. تمامي نقش‌ها كوتاه است اما بازيگران با انرژي فوق‌العاده‌اي بازي كرده‌اند. تمامي آنان زحمت كشيدند تا نتيجه كار خوب درآيد. فكر مي‌كنم «دايره زنگي» از جمله فيلم‌هاي ماندگار سينماي ايران است. در اين فيلم مسائل اجتماعي با نگاهي طنز مطرح مي‌شود و فيلم دولايه اجتماعي و طنز دارد. خوشبختانه با اينكه تعدادي ستاره در اين فيلم حضور داشتند، كارها به خوبي پيش رفت و مشكلي با گروه نداشتيم. خوشبختانه فضا بسيار دوستانه و صميمي بود و همه با هم همدل و همراه بودند. در بعضي از فيلم‌ها با مشكلات رفتاري برخي از بازيگران مواجه شدم. فكر مي‌كنم رابطه چندسويه‌اي ميان كارگردان و بازيگر و تهيه كننده وجود دارد. ن به عنوان تهيه‌كننده بايد توقعات بازيگر را برآورده كنم و او هم در مقابل بايد به خوبي وظيفه خود را ايفا كند. «دايره زنگي» ‌دو برابر يك فيلم معمولي هزينه داشت. ساخت اين فيلم كار بزرگي بود اما خوشبختانه با همكاري بازيگران و فضاي صميمي كه وجود داشت، ‌مشكلي در ارتباط با حضور چندين ستاره در فيلم نداشتيم.


***


سينما وابسته به ستاره‌هاست
جهانگير كوثري تهيه‌كننده سينما تجربه همكاري با بسياري از ستارگان سينما از جمله هديه تهراني (نسل جادويي)، نيكي كريمي (يك شب)، محمدرضا فروتن (به آهستگي) و... را داشته است. نيكي كريمي اولين فيلم بلند خود را با تهيه‌كنندگي كوثري جلوي دوربين برد. او براي ستاره‌ها نقش عمده‌اي در سينما قائل است. به اعتقاد كوثري بخشي از اقتصاد سينما با وجود ستاره‌ها معنا پيدا مي‌كند. در تاريخ 100 ساله سينماي ايران، ستاره‌ها نقش زيادي در موفقيت يا شكست تجاري فيلم‌ها داشته‌اند، سينما در تعريف جامع نيازمند ستاره است مگر اينكه بخواهيم سينما را به دو بخش هنري و تجاري تقسيم كنيم. در تعريف عام سينما، ستاره‌ها نقش عمده‌اي در موفقيت فيلم‌ها دارند و در ايران هم اين موضوع مصداق دارد. مرحوم فردين، بهروز وثوقي و رضا بيك‌ايمانوردي از ستارگاني بودند كه در موفقيت تجاري فيلم‌هاي قبل از انقلاب نقش داشتند. پديده سينما وابسته به ستاره‌هاست و آنان نقش تعيين‌كننده‌اي در اقتصاد سينما دارند.

ستاره بايد استراتژي داشته باشد
ماندگاري ستارگان سينما بستگي به نوع فعاليت و استراتژي آنان در انتخاب نقش‌هايشان دارد. داشتن يك مشاور براي يك بازيگر اهميت زيادي دارد تا در اثر مشورت با او كليشه يا فراموش نشود و نقش‌هايي را انتخاب كند كه بتواند به خوبي از پس آن بربيايد. ستارگان سينما در دوره‌هاي مختلف براساس لياقت، توانايي و... ظهور پيدا مي‌كنند و ممكن است بعد از مدتي هم از بين بروند. تعريف يك ستاره با بازيگران ماندگار و ريشه‌دار متفاوت است. هنرمنداني چون عزت‌الله انتظامي، علي نصيريان، محمدعلي كشاورز و خسرو شكيبايي بازيگران ماندگاري هستند كه هيچ‌وقت فراموش نمي‌شوند اما در سينما اين ستاره‌ها هستند كه در فروش فيلم‌ها تاثير دارند. پرويز پرستويي، فاطمه معتمدآريا، امين حيايي، محمدرضا فروتن، محمدرضا گلزار، محمدرضا شريفي‌نيا، هديه تهراني، نيكي كريمي و حتي بازيگران جوان مانند ترانه عليدوستي، باران كوثري و گلشيفته فراهاني و... از جمله بازيگراني هستند كه مي‌توانند روي فروش فيلم تاثير بگذارند.

با «ستاره‌سالاري» برخورد نكرده‌ام
من با بيشتر ستاره‌هاي سينما كار كرده‌ام. هركدام از آنان ارزش‌هاي مخصوص به خود را دارند و مسائل اخلاقي و اصول حرفه‌اي را به خوبي رعايت مي‌كنند. اگر تهيه‌كننده بر كار خود مسلط باشد، هيچ بازيگري به خود اجازه نمي‌دهد در كار ديگران دخالت كند. تا به حال به مشكلي در ارتباط با ستارگان در كارهايم برخورد نكرده‌ام و هيچ بازيگري نتوانسته نظر شخص خودش را در كار اعمال كند، تا به حال با ستاره‌سالاري در كارهايم برخورد نكرده‌ام و هيچ‌وقت اجازه چنين كاري را به بازيگرانم نداده‌ام.

سينما مبلغ يك بازيگر است
سينما به عنوان يك رسانه مي‌تواند به تنهايي مبلغ يك بازيگر باشد، اما رسانه‌هاي ديگر هم در تبليغ يك ستاره بي‌تاثير نيستند. در ايران بعضي روزنامه‌ها و مجلات توجهات خاصي به بعضي از بازيگران دارند. ارتباط و دوستي ميان بازيگران و برخي رسانه‌ها، تبليغات گسترده‌اي را به نفع يك ستاره فراهم مي‌كند.

ستاره‌هاي تلويزيون زود فراموش مي‌شوند
افرادي كه در جريان‌هاي تلويزيون بازي مي‌كنند، چهره‌هاي محبوب‌تر و عمومي‌تري نسبت به ستاره‌هاي سينما هستند. مهران مديري يك ستاره تلويزيون است كه محبوبيت او از بسياري از بازيگران سينما هم بيشتر است. تماشاگران تلويزيون از همه اقشار جامعه هستند اما ستاره‌هاي سينما ماندگارترند، ستاره‌هاي تلويزيوني زود فراموش مي‌شوند. بسياري از هنرمندان سريال‌هاي تلويزيوني كه سال‌هاي گذشته پخش شده است فراموش شده‌اند اما بازيگر سينما مي‌تواند ماندگار شود. «مارلون براندو» را هيچ‌كس فراموش نخواهد كرد.

شنبه,3 آذر 1386 - 15:3:12

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

الهه
شنبه 3 آذر 1386 - 16:3
-3
موافقم مخالفم
 

البته مهران مدیری خیلی بیشتر از یک ستاره تلویزیونی هست و بعید می دونم که ماندگار نباشه.مدیری از سال 72 ظهور کرده و از سال 74 یه ستاره بوده تا حالا و احتمالا خیلی بعد از این هم خواهد بود .من فکر می کنم چیزایی که دوستان تهیه کننده درباره ستاره های تلویزیونی گفتن در مورد همه ی ستاره های تلویزیونی(اگه داشته باشیم!) صادق باشه غیر از مهران مدیری.در مورد مهران مدیری عنوان "ستاره تلویزیونی"حق مطلب رو ادا نمی کنه خیلی بیشتر از این حرفاست.

مهدي
شنبه 3 آذر 1386 - 19:0
1
موافقم مخالفم
 

شما در عنوان مطلبتان نوشته ايد:" گفتگو با سه تهيه كننده " اما معلوم نيست كه كدام يك از اين جملات، نظرات شماست و كدام يك، صحبتهاي تهيه كننده ها.

در مطالب قبلي هم نشان داده بوديد كه با مهران مديري مشكل داريد. اگر تمام اين مطالب ، براي اثبات همين موضوع و نفي مديري بود، ما قبول كرديم!

محمد رضا
يکشنبه 4 آذر 1386 - 11:35
1
موافقم مخالفم
 

شما هنوز درک درستی ازستاره سینما ندارید وهنوز مشخص نکرده اید برای خوانندکان که مفهوم ستاره به چه معناست وتعریف درستی ازآن ارائه نکرده اید لذا مطلب شما ناقص است.

آتنا
دوشنبه 5 آذر 1386 - 17:42
1
موافقم مخالفم
 

مهران مديري هميشه ستاره بوده و خواهد ماند

و اينبار خواهيم ديد که سينما هم مات و مبهوت هنرش خواهد شد

زهره
سه‌شنبه 6 آذر 1386 - 11:30
-1
موافقم مخالفم
 

مهران مدیری نه تنها ستاره بلکه یک اسطوره تمام عیار است مهران مدیری تا کنون ده ها پیشنهاد سینمایی مختلف را رد کرده وفیلمی که برای بازی انتخاب کرده صددرصد بهترین است ومطمئنا دو فیلم اخر او از شاهکارهای سینمای ایران هستند لطفا حساب مهران عزیز را از بقیه بازیگران تلویزیونی جداکنید که اصلا قابل مقایسه با انها نیست

پگاه
سه‌شنبه 6 آذر 1386 - 12:32
0
موافقم مخالفم
 

بايد مهران مديري را چيزي بيشتر از يك ستاره نام برد

هيچ كس به پاي او نميرسد چه در تلويزيون چه در سينما و قطعا هميشه همين گونه خواهد ماند.

نازنين
چهارشنبه 7 آذر 1386 - 21:45
4
موافقم مخالفم
 

مطلب خوبي بود اما...شمافراموش كرديدكه مهران مديري بيش ازاينكه يك ستاره باشديك چهره تاثيرگذاروماندگاره.

پس ازسالهافعاليت مداوم وهميشه درسطح 1بودن لقب ستاره براي مديري چندان قابل قبول نيس

مهران مديري جزوماندگارترين هاست....

علي خطيبي
پنجشنبه 8 آذر 1386 - 22:26
1
موافقم مخالفم
 

سلام

درباره جايگاه استاد مديري مي نويسم :

1- پدر طنز نوين در ايران و اولين كسي كه طنز غير آيتمي در ايران ساخت .

2- مبدع برنامه هاي گفتگوي تلويزيوني در ايران با ساخت مجموعه آيتمي ببخشيد شما .

3- كارگرداني با اخلاق - قوي و مسلط و دوست داشتني.

4 - حتما در بازي داراي توانايي خارق العاده اي است كه بهرام بيضايي براي لبه پرتگاه - كمال تبريزي براي هميشه پاي يك زن در ميان است و پريسا بخت آور براي دايره زنگي به سراغش مي آيد .

5- ضعيف ترين ساخته ي او بسيار قدرتمند تر از چارخونه است .

6 - تلويزيون بدون حضور مديري در قسمت طنز حرفي براي گفتن ندارد .

7 - صداي دلنشين مهران مديري (دهمين جشن دنياي تصوير يادتونه - تيتراژ باغ مظفر - تيتراژ مهر و ماه - تيتراژ شبهاي برره و .... )

8- خالق شاهكاري سمبوليك به نام شبهاي برره .

9 - محبوب ترين چهره سال به انتخاب جوانان خواننده مجله چلچراغ .

و .............................................. .

آيا لفظ ستاره براي كسي كه استعدادهايي چون سروش صحت - سحر ذكريا - سحر ولدبيگي - سيامك انصاري - محمد شيري و خيلي از هنرمندان خوب و توانا را كشف كرده و فقط نامش كافيست تا ميلينها نفر به انتظارش بنشينند ، كافيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صامده بذرافشان
پنجشنبه 15 آذر 1386 - 10:23
-1
موافقم مخالفم
 

در مورد طرفداران بازیگران غیر وطنی در ایران شاید این حرف درست باشه.چون ما بازیگران سینمایی هالیوود و... رو بیشتر اجازه داشتیم که بشناسیم(!!)اما در مورد ستاره های تلوزیون خودمون مطمئنم که اشتباه فکر می کنی.من فکر می کنم تعریف نادرستی از ستاره بودی.خیلی ها هم تو سینما هم تو تلوزیون هم همزمان در هر دو یه دوره ای دیده شدن و بعد فراموش شدن.من اسم اونها رو ستاره نمی ذارم.ولی تو از کسی مثل جناب مدیری عزیز اسم بردی!!!خیلی از جوونها و بچه های دهه ی 60 با کارهای ایشون بزرگ شدن.خود من زمان نوروز72 پنج ساله بودم.اون موقع مادر بزرگ من هم با من مخاطب این برنامه بود! حالا همه ی ما بزرگ شدیم.دانشگاه می ریم عقاید و نگاهمون به زنگی عوض شده...ولی با همه ی این تغییرات هنوز هم این استاد مسلم طنز,راه ارتباط برقرار با ما رو گم نکرده.از آدمهای اون موقع خیلی ها دیگه نیستن.خیلی ها خواستن برگردن ولی نتونستن.نمونه اش "کاردان" با "شبکه 5/3 " .ولی اصلا آقای مدیری برای همه ی ما شده یه آشنای قدیمی.خیلی بیشتر از اینکه خطابش کنیم:بازیگر,کارگردان,آرتیست,ستاره, غول طنز ایران,استاد و ...باور کردنش سخت نیست,به نظراتی که برات اومده نگاه کن!

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       







             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.574696063995 seconds.