سينمای ما - یک نفر به این سوال ها پاسخ دهد / یادداشتی بر فیلم توفیق اجباری
سه‌شنبه 20 بهمن 1388 - 19:45

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (36 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (22 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (137 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (93 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (322 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (71 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (100 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (350 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1343 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



یک نفر به این سوال ها پاسخ دهد / یادداشتی بر فیلم توفیق اجباری
یک نفر به این سوال ها پاسخ دهد / یادداشتی بر فیلم توفیق اجباری


سینمای ما - امیررضا نوری پرتو: این روزها توفیق اجباری بر پرده ی سینماهاست و با اقبال نسبتا گسترده ی مخاطبان روبرو شده است. این دومین اثر محمدحسن لطیفی در سال جاری است که توفیق نمایش را در پروسه ی آشفته ی اکران سینماها پیدا کرده است. بخشی از این قضیه به شهرت تازه کسب شده ی لطیفی بر می گردد که نزد تماشاگران سینمای ایران به عنوان کارگردانی مطرح شده که رگ خواب مخاطبانش را خوب می شناسد و در عین حال آثارش چندان به سمت ابتذال نمی رود و در حدی عامه پسند( مثل فیلم های عینک دودی و خوابگاه دختران) و گاه قابل قبول ( همانند مجموعه های سفر سبز و صاحبدلان و فیلم روز سوم) قرار می گیرد. اما با جرات می توان گفت که توفیق اجباری ضعیف ترین فیلم لطیفی (حتی نسبت به اولین ساخته اش، سرعت) است که در بسیاری از لحظاتش به دامان ابتذال کشیده شده است. در این یادداشت سعی شده است تا علل این ادعا بیان شود. توفیق اجباری داستان زندگی سوپر استار سینما ، محمدرضا گلزار ( با بازی محمد رضا گلزار) است که همسرش، سیمین (باران کوثری) قصد جدایی از او را دارد. در این بین خواهرزاده ی همسایه ی طبقه ی بالای خانه ی محمدرضا، سیمین (نیوشا ضیغمی) که او را سیم سیم صدا می کنند، پس از سال ها از فرانسه بازمی گردد و محمدرضا به سفارش خاله دختر (پروین میکده) مجبور می شود تا مراقب او باشد و همین امر سبب ساز بروز سوء تفاهم هایی میان آقای بازیگر با همسرش می شود که برادر سیمین، عطا (رضا عطاران) به آتش آن دامن می زند. فیلم از الگوی ابدی فیلمفارسی ها و فیلم های هندی تبعیت می کند؛ وجود یک قهرمان در راس داستان که قرار است تماشاگر او را تا حد جان دوست بدارد و به هر صورت شده با او ارتباط برقرار کند و نیز قرار گرفتن یک فرد شوخ طبع در کنار نقش اول فیلم تا با لوده بازی هایش تماشاگر را بخنداند و حواس او را از وجود حفره های عمیق داستانی منحرف کند. فیلمنامه ی توفیق اجباری (البته اگر بتوان نام فیلمنامه بر آن گذاشت) مملو از موقعیت ها و شخصیت هایی است که به راحتی می توانند کم و زیاد شوند، بی آنکه خللی در روند داستان به وجود بیاید. در هنگام تماشای فیلم، اگر ظاهر خنده دار وقایع و کنش های کاراکترها را کنار بزنیم، با سوالات زیادی روبرو می شویم که فیلمنامه نویس و کارگردان از پاسخ به آنها عاجز می مانند.


 مشکل محمدرضا و همسرش چیست؟ آیا تمام مساله ی سیمین با همسرش در اینست که به او اظهار علاقه نمی شود؟ آیا سیمین که از رفتار او می توان حدس زد دختری تحصیل کرده است بر این امر واقف نمی باشد که مزاحمت ها و دردسر های گاه و بی گاه هواداران یک بازیگر معروف سینما برای او و خانواده اش امری عادی و طبیعی است؟ محمدرضا که در طول فیلم مردی مودب، متین و خانواده دوست معرفی می شود که حتی حرمت ها را حفظ می کند. عطا در زندگی محمدرضا و سیمین چه می خواهد؟ اگر هدف او کمک به محمدرضا برای بازگرداندن سیمین است پس چرا این قدر در زندگی آن دو سنگ می اندازد؟ اصلا اگر او در فیلم نبود، آیا پیرنگ ضعیف داستانی اثر مخدوش می شد؟ البته ناگفته نماند همین لوده بازی های عطا و بازیگرش است که توانسته فیلم را در شکل ظاهری آن برای تماشاگر جذاب کند.


آیا سیم سیم که پزشکی به ظاهر عاقل و متشخص معرفی می شود و دوست دارد ریشه های فرهنگی و ملی خود را حفظ کند، نمی داند طیق عرف جامعه ی ایران به بهانه ی ترس از سوسک و تاریکی نباید شب را در خانه ی دو مرد غریبه و عذب بگذراند؟ دوستان سیمین چه نقشی در نوع رابطه ی او با همسرش ایفا می کنند؟ چرا لیدا (لیدا عباسی) از مردها متنفر است؟ (این نوع جبهه بندی جنسیتی را به شکلی قابل تحمل تر در عینک دودی دیده بودیم) آیا علاقه ی فرنگیس (نعیمه نظام دوست) به عطا نمی توانست سبب ساز خلق یک داستانک جذاب در کنار خط داستانی کمرنگ اصلی باشد؟ حال که عطا به او علاقه ای ندارد و او نیز کاری برای رسیدن به محبوبش انجام نمی دهد و یا حتی قدمی برای بهبود زندگی سیمین بر نمی دارد، بهتر نبود فیلمنامه نویس او را از میان شخصیت ها حذف می کرد؟ آیا فیلمنامه نویس نمی توانست استفاده ای درست و دراماتیک از علاقه ی بیتا (بهاره رهنما) به گلزار داشته باشد؟ اینکه او چند بار به درب منزل آقای سوپراستار بیاید و به شکلی غیرمستقیم به او اظهار علاقه کند و سپس از داستان خارج شود، منطقی است؟ پدربزرگ محمدرضا (احمد پورمخبر) چه کاری برای او انجام می دهد؟ آیا جز اینست که به لطف خاطره ی خوش بیننده از شیرین کاری های بازیگرش در یکی از مجموعه های عید امسال (ترش وشیرین) وارد داستان شده است تا با گذاشتن عکس او در کنار تصویر هنرپیشگان محبوب فیلم در پوسترها و تراکت های تبلیغاتی، مهر تایید و تضمین دیگری بر فروش بالای فیلم زده شود؟ چرا این قدر موقعیت های داستانی فیلم بی مایه و سست، قابل تغییر و جابجایی و بی ارتباط به هم هستند؟ چرا در هیچ قسمت از فیلم (به جز سکانس ابتدایی آن) جناب بازیگر را که این قدر پرکار است، بر سر صحنه ی فیلمبرداری نمی بینیم؟ زمانی که لیدا، محمدرضا و سیم سیم را سوار بر اتومبیل بیتا مقابل سفارت می بیند، آیا حق نداریم که به یاد اتفاقات غیرقابل باور فیلمفارسی ها و فیلم های هندی بیفتیم؟ یا این احساس را نباید در هنگام برخورد تصادفی " مونا 69" ( دختری که با عطا چت کرده بود) با گلزار در خیابان داشته باشیم؟ چرا گلزار و عطا و پدربزرگ باید درست در لحظه ای سر برسند که جناح نسوان در خیابان با بی ظرافتی و به شکلی کاملا گل درشت در حال صحبت کردن درباره ی موضوع ساختگی بارداری سیمین هستند؟ چرا فیلمنامه نویس ایده ی خوب پیتزابر امضا فروش را چند بار تکرار می کند و شیرینی آن را از بین می برد؟ چرا سیم سیم به یکباره از داستان حذف می شود؟ یا اینکه چرا سیمین درست باید در لحظه ای برسد که محمدرضا برای آن پسرک آدامس فروش از علاقه اش نسبت به همسرش می گوید.


 این موارد ضعف های بی چون و چرای روایی و شخصیتی فیلمنامه است که توفیق اجباری را تا مرز فیلمی سطحی و بی مایه کشانده است. از طرف دیگر هم هیچ نوآوری خاصی در اجرا نمی بینیم و تمام زحمات عوامل فیلم معطوف به تصویر کشیدن متنی شده که نقطه اتکای قابل اعتمادی نیست. کارگردانی لطیفی از حیث دکوپاژ و میزانسن تنها در خدمت داستان و درست درآوردن موقعیت های کمیک فیلمنامه است و از لحاظ فنی هم تنها موردی که بیش از همه توجه بیننده را به خود جلب می کند، شیوه ی طراحی صحنه و لباس فیلم می باشد که متاسفانه چند سالی است به شکلی اپیدمی گریبان سینمای ایران را گرفته است. در این گونه فیلم ها محل سکونت قهرمانان پر از وسایل تزیینی غیرکاربردی است ؛ انگار که در حال تماشای کاتالوگ های تبلیغاتی شرکت های طراح دکوراسیون داخلی هستیم. این موضوع در مورد نحوه ی پوشش بازیگران فیلم هم صادق است.


بازیگران در هر سکانس بدون توجه به موقعیت مکانی و زمانی فیلمنامه با لباس های پر زرق و برق مقابل دوربین حاضر می شوند؛ گویی بیننده شاهد یک نمایش مد لباس است. شیوه ی اجرای بازیگران اصلی و فرعی توفیق اجباری حاوی نکته ی خاصی نیست و می توان گفت که محمدرضا گلزار پس از فیلم آتش بس، توانسته است تیپ عامه پسند و قابل قبول خود را در کمدی های رمانتیک پیدا کند. او می تواند با این تیپ نقش ها در نظر بیننده قابل باور باشد و در عین حال برخی از ناتوانی های خود را در ارائه ی ریزه کاری های لازم بازیگری بپوشاند. باران کوثری هم یکی از ضعیف ترین بازی های خود را در توفیق اجباری به نمایش گذاشته است. البته بخش عمده ای از این پسرفت را باید به حساب شخصیت پردازی ضعیف نقش سیمین گذاشت. با وجود تمام نکات محتوایی و تکنیکی فوق، تنها حسن توفیق اجباری را می توان در جذابیت ظاهری اش در جلب رضایت مخاطب پیدا کرد. به هر حال اگر قرار باشد تنها چرخ اقتصادی سینمای رنجور کشورمان بچرخد، قطعا فیلم هایی از جنس توفیق اجباری نقشی تاثیرگذار و کمک کننده بر این روند خواهند داشت. اما نباید از یاد برد که سینما یک هنر است و در کنار جلب رضایت بیننده باید حرفی برای گفتن داشت و بد نیست که به ارتقای سطح فرهنگی عامه ی مردم نیز توجه کرد. اگر قرار باشد چنین هدفی در سینمای ایران دنبال شود، قطعا فیلم هایی از این جنس که مابه ازای شان را در مجموعه های طنز نود شبی تلویزیون هم می توانیم بیابیم، برچسب ابتذال می خورند و جز در سطح نگاه داشتن سلیقه ی بینندگان نقش دیگری ایفا نمی کنند. به هر حال اگر کمی نگران وضعیت سینمای کشورمان باشیم، با دیدن فیلم هایی از سنخ توفیق اجباری (راستی نام این فیلم چه ارتباطی با موضوع آن داشت؟!) قطعا این سوال به ذهنمان خواهد رسید که به کجا می رویم؟ و آیا می توان آینده ای قابل اعتماد برای این سینما متصور بود؟



منبع خبر : سینمای ما
جمعه,30 آذر 1386 - 18:58:3

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

حسین
جمعه 30 آذر 1386 - 21:5
1
موافقم مخالفم
 

کاملا موافقم

از لطیفی که کاری مثل صاحبدلان رو ساخته بود واقعا بیشتر انتظار داشتیم.

خیلی بیشتر باید رو فیلمنامه کار می کردند.

این ایده اولیه واقعا در صورت تفکر و کار بیشتر روی فیلمنامه می تونست کار خیلی موفق و زیبایی از آب دربیاد.

nevisandeh
جمعه 30 آذر 1386 - 21:51
-2
موافقم مخالفم
 

ba salam

mer30 az naghde besyar khoobeton

belakhare arezooye man ham baravarde shod o tonestam ye naghde dorst o hesabi bedone gharaz varzi dar in site beselah khoob bekhonam

fekr mikonam in tanha naghdi bod ke ektefai be bazigarha nakarde bod va serfan az khode film naghd karde bod va iradhash o kheyli daghigh va ba saanad o madrak sabet karde bod

mer30

سما
جمعه 30 آذر 1386 - 21:59
1
موافقم مخالفم
 

باسلام ، فروش فوق العاده توفیق اجباری و بازی درخشان بزرگ مرد سینمای ایران((محمد رضا گلزار))را از صمیم قلب به سایت سینمای ما منهای گلزار تسلیت می گو یم.

خدا نگهدار


جمعه 30 آذر 1386 - 22:44
3
موافقم مخالفم
 

این آقای گلزاربابت هنرپیشگی کم دستمزد می گیره که بابت لوکیشن هم می خواد یه پولی به جیب بزنه.مردم بی کارهم می رن فیلمو ببینن تا ببینن خونه سوپراستارشون چندتادر داره چندتا پله داره سرویس بهداشتیش .......... واقعا وای به حال سینمای ما ؟

نازی و رضا
شنبه 1 دي 1386 - 0:33
2
موافقم مخالفم
 

درود بر قلم شما

مرسی به شعور شما

سلام بر فهم شما

آفرین به ریز بینی و نکته سنجی شما

توفیق اجباری فیلمی مبتذل است ...

سایت سینمای ما به خود ببالید که توانست شخصیت استاد اکبر عبدی را با نظر سنجی سخیف خود زیر سوال ببرد ...

ا،رین سایت سینمای ما

خوب قدر فیلمسازان شاخصی چون محسن مخملباف را میدانید و قدر اساتید گرانبهائی چون اکبر عبدی را ...

ز ن د گ ی
شنبه 1 دي 1386 - 0:58
-1
موافقم مخالفم
 

آقای نوری پرتو.منتقد عزیز. پاسخ دادن به سوالاتی که مطرح کردی کار چندان دشواری به نظر نمی رسه. چرا انقدر توفیق اجباری رو سخت نگاه کردید !؟ اگر قرار بود فیلمسازان سینمای ما ، انقدر با دقت و ظرافتی که شما به قضیه نگاه می کنید ، نگاه کنند ، مطمئن باش الان شاید فقط یک یا دو کارگردان توان ساخت فیلم های باب طبع شما رو داشتند. (البته من بدم نمی اومد اگه واقعا این اتفاق می افتاد. اما . . . افسوس) پس انقدر سخت نگیر جناب نوری پرتو! مطلب شما بیشتر به فلسفه چینی و سفسطه کردن شباهت داره ، تا نقد یا حتی نظر ! این همه سوال؟!!؟ انگار تمام سکانس ها و دیالوگ ها برای شما سوال بوده !!

ای بابا . . . !!!

راستی . . . جداً شما نمی دونی اسم این فیلم چه ربطی به موضوع اون داشته ؟!!؟ واقعا عجیبه . . .

این که ما گاهی وقتا به هم می گیم توفیق اجباری شامل حالت یا حالم شده یعنی چی ؟ اینو که دیگه حتما

می دونید ؟ بله ؟

توی این فیلم و موضوع این فیلم می خواست بگه آقای گلزار و البته امثال ایشون یه جورائی توفیق اجباری شامل حالشون شده و به قول همین فیلم ، همه دوسشون دارن و مورد توجه همه هستن. اسم این فیلم هم به خاطر همین توفیق اجباری انتخاب شده . (نمی دونم تونستم درست براتون تفهیم کنم یا نه) . در هر صورت اینکه با خوندن مطلب شما احساس کردم دیگه زیادی و بیش از اندازه به توفیق اجباری با غرض و سخت گیرانه نگاه شده . نقد نوشتن فقط این نیست که خودمون رو مجبور کنیم به اینکه هر جوری که شده و از هر چیزی که می شه ایراد گرفت. مطلب شما عین این می مونه که انگار فیلم توفیق اجباری رو تو ویدیو گذاشتید و از ب بسم الله ، تقریبا بعد از هر چند ثانیه دکمه stop رو فشار دادید و سعی کردید حتما چیزی روی کاغذ بنویسید و دوباره play . مکررا این کار رو ادامه دادید تا تیتراژ پایانی فیلم. شما که انقدر دلتون پر بود و برای نوشتن یه نقد چرب و چیلی دل تنگ بودید ، بهتر نبود مطلبی در مورد فیلم بی محتوای هدف اصلی بنویسید که کلی جای مانور داشت ؟؟ در هر صورت باید بگم ، بادقت دیدن این فیلم برای نوشتن این مطلب حتما کار خسته کننده ای بوده ، پس خسته نباشید ...

بهار
شنبه 1 دي 1386 - 1:38
0
موافقم مخالفم
 

سلام...خیلی نقد خوبی بود...من که وقتی بعد از 3 ساعت تو صف ایستادن رفتم و این فیلم رو دیدم کلی به خودم توهین کردم....خیلی فیلم مسخره و بی معنی بود...اصلا معلوم نبود این آقا چی میخواد بگه(محمدحسین لطیفی)آخه کجای این فیلم دغدغه های یه سوپراستار بود....به جز صحنه اولش که مردم دور بازیگره رو گرفته بودن هیچ جایی نشون دهنده مشکلات یه سوپراستار نبود...یه سو تفاهماتی که تو زندگی همه رخ میده و مختص بازیگرا نیست و قبلا هم خیلی زیاد بش پرداخته شده....اتفاقا یادمه گلزار تو فیلم تله هم باز همچین نقشی داشت...فقط اونجا به جای یه بازیگر خوش تیپ یه دکتر حوش تیپ بود!!!!یعنی فقط اسمش تغییر کرده بود...اتفاقا زنش هم بش شک داشت و....نمیدونم چرا باران با اون همه ادعا تو همچین فیلم سطح پایینی بازی کرد...مگه باران پارسال سیمرغ نگرفت؟؟!!!

من سریالهای طنز رضا عطاران رو خیلی دوست دارم...چون به عقیده من با یه نگاه دیگه و متفاوت تر از بقیه موقعیت های طنزش رو ایجاد میکنه...با اینکه لودگی و مسخره بازیه ولی خوب که بش نگاه میکنی دلت برای شخصیت ها میسوزه و باشون همراه میشی!!!ولی نمیدونم منظورش از بازی توی همچین فیلمهایی(توفیق اجباری و کلاهی برای باران) واقعا" چیه؟؟!!شخصیت پیرمرد توفیق اجباری رو رضا عطاران خلق کرده بود...ولی جلوی چشمش شخصیتش رو دزدیدن و پولش رو خوردن....کاش قانون کوپی رایت برای شخصیت ها هم قابل استفاده بود...ممنونم از سایتتون!!!

گلشیفته & رادان
شنبه 1 دي 1386 - 2:4
0
موافقم مخالفم
 

سینمایی پر از پوچی پر از سقوط پر از سردر گمی پر از بی هنری پر از جذابیت کاذب پر از فقدان پر از انتظار پراز حس نا اشنایی پر از ... وقتی سطح بعضی از سریال های تلویزیونی رو می بینم که چه قدر هنر مندانه ساخته و پرداخته شده اند و برای شعور من مخاطب ( مثل مدار صفر رجه و ساعت شنی و... در راه بودن مختار نامه_ در چشم باد _ پریدخت _ کلاه پهلوی و ... ) به جای خیلی از سینما گران و مسئولین خجالت می کشم ... کمی صبر کنید ... گذشت ان زمانی که به سطح فیلم های تلویزیون می خندیدیم و به سینمای غنیمان تکیه داده بودیم و با غرور خاصی از ان صحبت می کردیم... زمانی دیگر نه شاید همین حالا سینما جایش را با تلویزیون عوض می کند و سینما دیگر نمایی ندارد ... شاید این حادثه ی تلخ رخ داده و این ماییم که نمی دانیم و یا شاید خودمان را به نفهمی زده ایم!!! در اخر یک سوال از هیچ کس... ایا در سینمای حاضر چیزی به نام فیلم نامه وجود دارد یا؟؟؟ !!! به کجا چنین شتابان...


شنبه 1 دي 1386 - 6:26
-1
موافقم مخالفم
 

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای

به خدا دیگه کچلمون کردید انگار تو کل ایران فقط و فقط و فقط همین توفیق اجباری است که در حال اکران است

بچه های ابدی و هدف اصلی و چهار انگشتی و کلاهی برای باران و چند تا فیلم چرت و پرت دیگه که اگه اونها رو هم ببینی با این نکته سنجی ای که اینجا نشون دادی می تونی یک طومار پر از سوالات متفاوت طرح کنی و با مطرح کردن این سوالاتت بخوای ارزش فیلم رو پایین بیاری (منظورم فقط توفیق اجباری نیست)

راستی فکر کنم این هیجدهمین نقدیه که از توفیق اجباری در این سایت دیدم

به خدا فیلم های دیگه هم داریم م م م م م م م م م م م

راستی یه چیز رو یادم رفت بگم آقای منتقد بهتره اگه خواستی یه فیلم دیگه ای رو نقد کنی (هر چند که خیلی بعیده چون فعلا همه گیر دادن به توفیق اجباری بیچاره) بهتره دیگه از شیوه مطرح کردن سوالات متعدد پرهیز کنی چون هرگز فیلمی پیدا نخواهد شد که بدون هیچ عیب و ایرادی باشد و از تمام فیلمها می شه یه چنین ایرادات بنی اسرائیلی گرفت

در ضمن به نظر من که بعضی از سوالاتت بیخود بودند و می شد بهشون جواب داد


شنبه 1 دي 1386 - 9:49
0
موافقم مخالفم
 

بهار خانوم باران كوثري پارسال با پارتي بازي سيمرغ گرفت همون جوري كه رادان گرفت خواهشن يادتون نره فكر كنم نرخ سيمرغ هم بالا بوده چون اصلا خوب بازي نمي كنن درضمن اين توفيق اجباري هم اونقدرها كه شما ميگين بد نبود خوب يكم ضعف داشت ديگه نه اينقدر كه شما بزرگش كردين فكر ميكنم كه تقريبا همه ي ما فهميديم نام توفيق اجباري شامل حال گلزار مي شد اينكه شما نفهميدين تعجب مي كنم به هر حال فيلم خوبي بود كه اينقدر فروش كرد مردم ازش استقبال كردن شما با اين نقدتون مردم رو زير سوال بردين مردمي كه وقتي از سينما مي امدن وميگفتن عجب فيلم باحالي بود يا اينكه زمان پخش فيلم تو سينما اروم و قرار نداشتن هرچند اين همه استقبال به خاطر گلزار بود ولي فيلم هم تا اين حد سطح پايين نبود


شنبه 1 دي 1386 - 9:50
-2
موافقم مخالفم
 

گلزار بهترینه

نگین
شنبه 1 دي 1386 - 10:40
-4
موافقم مخالفم
 

اصلا کی به شما گفته بریدفیلمای گلزارو ببینید وقتی از گلزار خوشتون نمیاد نامه فدایت شوم که براتون نفرستاده بود خوب نمی رفتیم به نظر من اتفاقا کسایی که این حرفارو میزنن خیلی بدترن یعنی تا فیلمی از گلزار میاد سریع میرن میبینن و فقط میان اینجا زرتو پرت میکنن نمونش همین مطلبی که گذاشتین اگه کامنتارو ببینید به حرف من میرسید

ژوبين
شنبه 1 دي 1386 - 12:49
3
موافقم مخالفم
 

نقدتون خيتي تند بود.

با بعضي قسمتاش موافقم و با خيلي از قسمتهاش مخالف.

آقاي پرتو...شما كه به خودت مهر منتقد زدي پس بايد از وضع كنوني سينما با خبر باشي...

اگه اين ايرادهائي(به نظر من نيست) كه شما گرفتي قرار باشه برداشته شه اين فيلم ميشه در سطح هاليوود...

از اين ايرادها توي همه فيلمهامون به چشم مي خوره حالا ما چرا گير داديم به فیلم توفیق اجباری؟

خودت مي دوني چرا؟

...

اول از همه چون بازيگر اين فیلم توفیق اجباری رضا گلزاره...

ما ايراني ها نميدونم چرا عادت به غول كشي داريم!!!

نميدونم چرا نميتونيم يه آدم موفقتر از خودمونو ببينيم!!!

نميدونم چرا وقتي فيلمهاي گلزار ميفروشه ما ناراحت ميشيم!!!

اگه ايرادي تو بازي گلزار هست چرا انقدر تند و غرض ورزانه حرف مي زنيم!!!

مگه همه بازيگراي ما خوبن و يه گلزار بده!!!

مثلا آقاي عبدي و شريفي نيا و... همش فيلمهاي خوب بازي مي كنن؟!؟(يه نگاه به فيلمهاي اخيرشون بياندازيد)

...

دقت كرده باشيد چقدر نقد از توفيق اجباري شده و حتي يك نقد از ديگر فيلمهاي بعد و همزمان با اين فيلم نشده

به نظرتون چرا؟!؟ ...خودتون هم فهميديد...

ميدونيد.....مشكل ما توفيق اجباري نيست!!مشكل ما گلزاره!!!

به خدا اگه رادان تو اين فيلم بازي ميكرد همه به به چه چه ميكردن... ميگيد نه !؟! از خودتون بپرسيد ؟!؟!

شما و مردم اگه سينماي معناگرا مي خواستين هيچوقت خدا نزديك است با 15ميليون اوت نميشد و اين فيلم ورشكست نميشد...

اصلا من مي گم گلزار بد...چرا درست ازش انتقاد نميشه...

ما و سينماي ما شديدا به گلزار احتياج داريم(يه نگاه به فروش فيلمهاش بياندازيد)

به نظر من اين فيلم عالي چون اقتصاد سينمارو تحول ميده

و گلزار عاليتر چون باعث چرخيدن چرخ اقتصاد سينماي فقيرمون

بياييم عادلانه تر نقد كنيم و پروبال بديم نه اينكه پروبال بگيريم...

ایمان
شنبه 1 دي 1386 - 13:16
3
موافقم مخالفم
 

با نظر گلشیفته & رادان کاملا موافقم.حیف از بیتالمالی که در وضعیت اسفاک اقتصادی فعلی مردم صرف ساخت مزخرفاتی مثل توفیق اجباری پسرا آجری و .... میگردد


شنبه 1 دي 1386 - 15:40
1
موافقم مخالفم
 

کاملا با نظر "گلشیفته و رادان " موافقم...

وقتی یک هفته ی تموم تا دوشنبه ی بعد روزشماری می کردم تا مدار صفر درجو ببینم ناخود آگاه این فکر به ذهنم میومد که سینمای ما داره کجا میره؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا هیچکس فکری به حال این سینما نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا من مخاطب باید عاشق یه سریال تلویزیونی باشم و از بس موضوعات فیلم های سینماییمون تکراریه زحمت مطالعه دربارشم به خودم ندم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو رو خدا سینمارو نابود نکنید..............

اگر به داد ما نمی رسید لا اقل به فریاد سینما برسید...

.

.

.

به امید روزی که کارگردان های سینما هم بتونند مثل حسن فتحی (مدار صفر درجه) کار جهانی بسازند....

پریسا م
شنبه 1 دي 1386 - 16:27
0
موافقم مخالفم
 

من فقط یه چیزی بگم به باران کوثری

یادمه تو شب شیشه ای جمله ای گفتند با لحن مسخره امیزی در کنایه به فیلمای پر فروش که:

مطمئنا هر فیلمی که پر فروش میشه فیلم خوب و هنری نیست.(که منظور فیلم اخراجی ها بود)

من اصلا منکر این حرف نیستم و صد البته که اخراجیها فیلم خوبی نبود(اصلا فیلم بود؟؟؟؟)

اما این قدیمیها حرف خوبی زدند که :چشم همه را بیند جز خویش)

خانم کوثری این خندیدن دامن خودتونم گرفت چون واقعا توفیق اجباری پرفروش شد اما باز صدرحمت به اخراجیها

(قابل ذکره که بنده علاقه ای به فیلم اخراجیها ندارم )فقط میخواستم بگم خوبه که الکی حرف نزنیم سنگ خودمون رو هم به سینه نزنیم.

در اخر میخوام بگم بس است چقدر فیلم خوب به خورد ملت میدهید.

sahra.golzar
شنبه 1 دي 1386 - 18:10
1
موافقم مخالفم
 

bebin azizam to ba golzar laji chera moshkeleto be film rabt midi man midoonam to ham midoni ke javabe tamame soalat toe film bod va noktei gongi nadasht lotfan az in be bad bedone gharaz varzi naghd kon

y
شنبه 1 دي 1386 - 18:30
-1
موافقم مخالفم
 

MISHE shoma nazar naddddddddddddiii??????!!!!!

ژوبين
شنبه 1 دي 1386 - 19:6
1
موافقم مخالفم
 

نقدتون خيتي تند بود.

با بعضي قسمتاش موافقم و با خيلي از قسمتهاش مخالف.

آقاي پرتو...شما كه به خودت مهر منتقد زدي پس بايد از وضع كنوني سينما با خبر باشي...

اگه اين ايرادهائي(به نظر من نيست) كه شما گرفتي قرار باشه برداشته شه اين فيلم ميشه در سطح هاليوود...

از اين ايرادها توي همه فيلمهامون به چشم مي خوره حالا ما چرا گير داديم به فیلم توفیق اجباری؟

خودت مي دوني چرا؟

...

اول از همه چون بازيگر اين فیلم توفیق اجباری رضا گلزاره...

ما ايراني ها نميدونم چرا عادت به غول كشي داريم!!!

نميدونم چرا نميتونيم يه آدم موفقتر از خودمونو ببينيم!!!

نميدونم چرا وقتي فيلمهاي گلزار ميفروشه ما ناراحت ميشيم!!!

اگه ايرادي تو بازي گلزار هست چرا انقدر تند و غرض ورزانه حرف مي زنيم!!!

مگه همه بازيگراي ما خوبن و يه گلزار بده!!!

مثلا آقاي عبدي و شريفي نيا و... همش فيلمهاي خوب بازي مي كنن؟!؟(يه نگاه به فيلمهاي اخيرشون بياندازيد)

...

دقت كرده باشيد چقدر نقد از توفيق اجباري شده و حتي يك نقد از ديگر فيلمهاي بعد و همزمان با اين فيلم نشده

به نظرتون چرا؟!؟ ...خودتون هم فهميديد...

ميدونيد.....مشكل ما توفيق اجباري نيست!!مشكل ما گلزاره!!!

به خدا اگه رادان تو اين فيلم بازي ميكرد همه به به چه چه ميكردن... ميگيد نه !؟! از خودتون بپرسيد ؟!؟!

شما و مردم اگه سينماي معناگرا مي خواستين هيچوقت خدا نزديك است با 15ميليون اوت نميشد و اين فيلم ورشكست نميشد...

اصلا من مي گم گلزار بد...چرا درست ازش انتقاد نميشه...

ما و سينماي ما شديدا به گلزار احتياج داريم(يه نگاه به فروش فيلمهاش بياندازيد)

به نظر من اين فيلم عالي چون اقتصاد سينمارو تحول ميده

و گلزار عاليتر چون باعث چرخيدن چرخ اقتصاد سينماي فقيرمون

بياييم عادلانه تر نقد كنيم و پروبال بديم نه اينكه پروبال بگيريم...

علیرضا
شنبه 1 دي 1386 - 19:16
2
موافقم مخالفم
 

به نظر من فقط یک جور می توان به آینده این سینما امیدوار بود و آن هم با ساخته شدن فیلمنامه های بی نظیر جناب مهندس امیررضا نوری پرتو است...من که حتی این فیلم را ندیده ام ولی منتقد محترم(در حقیقت فیلم بین محترم) بالاخره توضیح نداده که توفیق اجباری چرا مبتذل است.آیا ضعف های فیلمنامه دلیلی بر ابتذال یک اثر است؟اصلا تعریف ایشان از واژه ابتذال چیست؟یک سری واژه ها در دهان این عزیزان منتقد-بعد-از-این مثل آدامس جویده می شود در حالی که از فرط تکرار حتی معنایشان را هم از دست داده اند. چه کسی گفته که فیلم سرگرم کننده باید حتما حرف مهمی داشته باشد؟!مثلا بهترین و کلاسیک ترین فیلمهای کمدی ناطق مثل«بعضی ها داغشو دوست دارن» بیلی وایلدر و «دردسر در بهشت» ارنست لوبیچ چه مفهوم و پیام مهمی را منتقل می کنند.فیلمنامه های این آثار هم دقیقا بر مبنای تصادفات و اتفاقات غیرقابل باور شکل گرفته ولی چیزی که ماندگارشان می کند شیرینی آنها در پرداخت موقعیت ها و شوخی ها است بر اساس تیپ ها و نه کارکترها.متاسفانه ایشان حتی نمی داند که در فیلم «ژانر کمدی» اصلا قرار است با تیپ ها روبرو شویم و فیلمهایی که با شخصیت سروکار دارند و تماشاچی را هم در لحظاتی می خندانند بیشتر درام هایی با رگه های طنزآمیز هستند. این که نقد نیست بیشتر شبیه حرفهای یک آدم پرحرف در صف سینما یا زمان خوردن پیتزای بعد از فیلم دیدن است!این که «توفیق اجباری» فیلم بد یا خوبی است یک بحث است این که عزیز دل از سر ناتوانی برای ورود به سینمای حرفه ای منتقد شده و نوشته اش غیرحرفه ای و پادرهوا است بحثی دیگر!

امیر
شنبه 1 دي 1386 - 19:40
0
موافقم مخالفم
 

گلشیفته&رادان عزیز ( اگه اسم خودتونو مینوشتید خیلی بهتر بود)منم کاملا با شما موافقم من تو سینما واقعا به شعور خودم شک کردم که رفتم همچین فیلمیو دیدم من این فیلمو فقط واسه سبک سیاق لطیفی و کوثری مشتاق بودم ببینم ولی از جفتشون انتظار اینطور فیلم مزخرفی نداشتم با دیدن سریال صاحب دلان کی از این دو انتظار اینطور فیلمیو داشت

صاحب دلان 1 سریال با فیلم نامه ای منسجم که روی تک تک دیالگ ها معلوم بود که ساعت ها فکر شده و حتی 1 حرکت بی خود از هیچ بازیگری دید نمی شد سریالی که باعث شد کوثری و لطیفی به اوج شهرت برسن

و حتی روز سوم چون گوشه چشمی به واقعیت داشت باز هم بد از اب در نیومده بود

ولی این توفیق اجباری سقوط جان گدازی هم برای سینما هم برای جامعه هنری هم برای لطیفی و هم کوثری بود

که من به همشون تسلیت میگم و امیدوارم دیگه همچین اشتباهی جامعه سینمایی ما مرتکب نشه

زندگی 1 کی ازسوپر استار ها در جایی 1 بحث در باره چرا کوثری در این فیلم بازی کرده می خوندم که 1 نظر خیلی نظر منو جلب کرد اونم این بود که باران داره اینجا از زندگی خودش شکایت میکنه

ولی ایا علت اینه

ایا این زندگی گلزار بود؟

ایا کوثری مثل گلزار زندگی میکنه من که فکر میکنم دغدغه های 1 مرد سوپر استار با 1 زن با قابلیت هنر پیشگی بالا که گویا می تواند سوپراستار نسل ما باشد 1 کی است ایا مشکالت ان دو هیچ تطابقی با هم می تواند داشته باشد ایا می شود باهم مقایسه کرد ایا زندگی 1 مرد و 1 زن اصلا باهم در ایران شباهتی دارد

ولی من باز در اخر احساس تاسف میکنم برای جامعه هنرمندامون و بعد کار گردانامون

وبعد بی فیلم نامگیمون

امید غیائی
شنبه 1 دي 1386 - 21:59
-2
موافقم مخالفم
 

خدائیش من هر کاری کردم دو خط، فقط دو خط، در مورد فیلم ینویسم نتونستم و نشد که نشد.

الحق خسته نباشی که تونستی این عذاب رو تحمل کنی.

هم این فیلم رو ببینی(که با هم تو این یکی شریکیم) و هم بنویسی.

همین.

موحد
شنبه 1 دي 1386 - 22:55
-1
موافقم مخالفم
 

چرا اینقدر درباره فیلمهایی که باعث سرافکندگی ایرانه مینوسید.برید درباره فیلم باد بادک باز ساخته مارک فوستر بنویسید که هماییون ارشادی در ان بازی کندراجرابرت درنقدخود درباره بازی همایون ارشادی نوشته: .( همایون ارشادی که نقش پدر را بازی می کند ظاهرش به قدری پر معنی است که بسیاری از اشارات فیلم را حتی بدون صحبت کردن می سازد).حالا هی بیایید درباره بچه خوشگل ها نقدبنو یسید

امید
يکشنبه 2 دي 1386 - 0:5
-1
موافقم مخالفم
 

شما که این قدر به ظرایف دقت می‌کنید لطف کنید این‌قدر از این فعل «می‌باشد» و «نمی‌باشد» استفاده نکنید. به خدا این فعل درست نیست. به جاش از «است» و «نیست» استفاده کنید. پختگی یه نوشته از همین چیزا مشخص می‌شه نه بیان یک سری ایراد‌هایی که مخاطب عادی هم می‌فهمد‌شان.


يکشنبه 2 دي 1386 - 2:40
2
موافقم مخالفم
 

اقا دستت درد نکنه نقد خوبی بود

اما حالا من یه سوال از شما دارم اخه این فیلم .....(موءدبانش میشه چرند ) خدایی ارزش نقد و نقادی داره ؟

یعنی اصلا قابل این حرفها نیست.همین

اما یه حسنی داشت این که خانم پر مدعای کوثری تو همیچین اشغالی بازی کرد و شاید فسشون بخوابه!

برنامه عبور شیشه ای که یادتون نرفته؟

بعضی هارو خدا میزاره تو کاسشون

کلاغ
يکشنبه 2 دي 1386 - 8:29
-3
موافقم مخالفم
 

شدیدا با این نقد موافقم

راستش از آقای لطیفی اصلا انتظار چنین کار پولکی نداشتم

sama
يکشنبه 2 دي 1386 - 10:34
1
موافقم مخالفم
 

سلام

شما از نوشتن اين همه نقد راجع به توفيق اجباري خسته نشديد؟

راستي من به نوبه خودم فروش فوق العاده ي توفيق اجباري و بازي درخشان بزرگ مرد سينماي ايران محمد رضا گلزار را به دستندركاران سايت سينماي ما منهاي گلزار تسليت مي گويم!!!

خدانگهدار


يکشنبه 2 دي 1386 - 10:57
1
موافقم مخالفم
 

fekr konam shoma in filmo khob nadidi ke migi to in film hamash lebasaye shik poshidan hata toye khonashon pas on shalvare ghermeze golzar chi bod be nazare man shoma dobare beshin filmo bebin.dar zemn enghadr azin film bad migi javabe inam bede ke age in film bade chera 775 m forokhte azin be bad mikhay chizi benevisi khob fekr kon.


يکشنبه 2 دي 1386 - 11:13
4
موافقم مخالفم
 

گلزار حرف نداره


يکشنبه 2 دي 1386 - 15:55
1
موافقم مخالفم
 

گلزار حرف نداره حسودای پرو

yasi
يکشنبه 2 دي 1386 - 18:6
2
موافقم مخالفم
 

man khosham miad shoma inghadr be golzar gir midin? midunin chera? chon neshun mide che ghadr behesh ahamiyat midino baratoon golzar moheme!!!! golzar edame bede ke kheyli goli ya bazit behtaro behtar dare mishe!!!!!!!!!!!!! hamin

NIMA
يکشنبه 2 دي 1386 - 18:10
1
موافقم مخالفم
 

VAGHEAN KE SHOMAHA KAM DARIN??? CHE ESHKALI DARE BAZIGARA BA LEBASHAYE SHIK JELOYE 2RBIN BERAN???????????? AKHE HADAFET CHIYE INO NEVESHTIIIIIIIIII?? HALET KHUBE???? KHODA CHESHE HASOODO KOOR KONE. AGE TOFIGH YE FILME INJOOR BADI KE TO MIGIYE 800 MIL FURUSH NEMIKARD.CHERA SHOMAHA HALITOON NIST ? MATLAB KAM MIARIN CHARAND MINEVISIN!!!!!!!


دوشنبه 3 دي 1386 - 16:16
4
موافقم مخالفم
 

ژوبين جان باهات موافقم مرسييييييييييييييييييييييييييييييييي عالي گفتي بالاخره يك نفر پيدا شد اينجا يك كامنت درست و حسابي بزاره


دوشنبه 3 دي 1386 - 21:59
2
موافقم مخالفم
 

خوب اگه نمي تونين موفقيت گلزار وفيلماشو ببينين برين بميرين تا بهشت زهرا جاداره

javad
سه‌شنبه 4 دي 1386 - 11:53
-1
موافقم مخالفم
 

سینمای ایران است و هزار جور حرف و حدیث .سینماگران ما بالاخره باید باشند حالا یا خوب یا بد

فقط مهمترین چیز گیشه است و این آغاز تباهی است .

دلمون خوش بود به لطیفی که فیلمهای خوبی مثل صاحب دلان و روز سوم داشت که اینگونه او را هم از ما گرفتند .

هزاران افسوس بر این محتضر(سینمای ایران یا همان خالیوود)در حال مرگ


سه‌شنبه 4 دي 1386 - 20:39
3
موافقم مخالفم
 

baba basse dige be khoda khaste shodim cheghadr golzar

hala ta miaim enteghad bokonimo harf bezanim migan hasoodish shode be golzar vagarna oon ke ghabele enteghad nist faghat bayad setyeshesh kard

baba kodoom setayesh in baba hanoozam ke hanooze balad nist bazi bokone man ghol midam hezar salam begzare nemitoone khialetoon rahat baraye inke aslan to khoonesh nist nemitoone

hala ma goftim shoma ham begin ma hasood bashe age hasoodi ine ke enteghade be hagh bokonim bashe ma hasood eshkal nadare ma in hasoodio be joon mikharim


سه‌شنبه 4 دي 1386 - 23:1
-2
موافقم مخالفم
 

گلزار خیلی خوبه من فقط اونو دوست دارم تو سینمای ایران

مهسان
پنجشنبه 6 دي 1386 - 19:32
4
موافقم مخالفم
 

سینمااین روزها به محل خوش گذرانی تبدیل شده نه محلی برای بروز استعدادها ...

من و مادربزرگم هم تصمیم داریم به این محل تفریحی برویم


دوشنبه 10 دي 1386 - 0:13
0
موافقم مخالفم
 

اگه جواب سوالاتو گرفتي ما رو هم خبر كن!

rozhan
دوشنبه 10 دي 1386 - 21:55
-1
موافقم مخالفم
 

aslan 1 eddei kollan ghorse golzar kh0obe khordan.bashe baba khoshtipe khoshgele vali dare cinemaye maro be atish mikesh0one.age 0on nab0od in film ashghaliaro enghad nemisakhtano nemifr0okhtan 0onvaght sant0ori t0o toghif beshine vase khodesho in mardome badbakht sant0or bezane


سه‌شنبه 11 دي 1386 - 12:34
3
موافقم مخالفم
 

بهتر از گلزار وجود نداره

حدیث
پنجشنبه 13 دي 1386 - 15:58
2
موافقم مخالفم
 

ماکه هنوز این فیلم رو ندیدیم.ولی با تمام این نقدهایی که خوندم فکرنمیکنم همچین فیلم بدی باشه .مگه قراره همه فیلم ها در یک سطح باشن . خب حداقل یه فیلمی هست که حالت سرگرم کننده داشته باشه . حالا کارنداریم ،درسته که آقای لطیفی کارگردان خوبیه ولی قرار نیست همه فیلمهاش توی یک سطح باشن .پس خواهشا اینقدر مقایسه نکنین.با همین امکانات کمی که کارگردانها دارن وقتی یه فیلم سرگرم کننده میسازن خودش جای شکر داره. من مطمئن هستم که اگه آقای لطیفی سر فیلم روز سوم هم اگه امکاناتش بیشتر بود کولاک میکرد.پس بجای حرف مفت زدن و انتقادهای بیجا بهتره یه کم مخ ها رو به کار بندازین . باشه اگه توفیق اجباری چرنده ، اگه سینما داره نابود میشه ،پس چرا نمیزارن شاهکاری مثل سنتوری اکران بشه که زره ای سینما رو نجات بده ؟ اگه با گلزار مشکل دارین یه قضیه دیگه است.گرچه من هم از گلزار خوشم نمیاد ولی این دلیل نمیشه که از فیلم بد بگم...........

asal
پنجشنبه 13 دي 1386 - 19:39
1
موافقم مخالفم
 

mage kasi majboret karde beri in filmo bebini?agha naro felan ke dare khob mifroshe kor beshe on kasi ke natone bebine

asal
پنجشنبه 13 دي 1386 - 19:48
2
موافقم مخالفم
 

saket khaheshan.baseeeeeeeeeeeeee dige.chera ba golzar lajin?shomaha ye ja migin chera filma nemifroshe ye ja be filmaye porforosh ke bazigaresh golzar bashe tohin mikonin.halam az siteton beham mikhore.bache bazie baba oghdiyehaye badbakht

علیرضا
شنبه 15 دي 1386 - 16:59
-1
موافقم مخالفم
 

من ناراحت شدم وقتی دیدم باران کوثری تو توفیق اجباری بازی کرد ولی یه توجیه برای خودم پیدا کردم که شاید به درد بعضی از دوستان که طرفدار باران هستن و نمی خوان توفیق اجباری رو قبول کنن - از جمله خودم- بخوره :

شنیدم که باران برای فیلم روز سوم بدون خووندن فیلمنامه و شناخت عوامل و یا هر چیز مربوط به فیلم قرارداد امضا کرد-یعنی به آقای لطیفی اعتماد کرد-بعدم درسته که خیلی زجر کشید-چون وقت ساختن این فیلم زمستوون نبود-ولی فیلم بدی هم نشد و من فطر می کنم برای توفیق اجباری هم همین اتفاق افتاده با این تفاوت که فیلم خوبی نشد-یابه قول دوستان اصلا فیلم نشد- بعدم که ضایع شد الان چند وقتی ی که مصاحبه نمی کنه پیشنهاد می کنم شمام بی خیال شین و باران رو با گلزار تو یه گروه نذارین

و در جواب دوستی که گفته بود باران و بهرام با پارتی سیمرغ گرفتن نقل به مضمون از خود باران می گم که این نظر یک گروه از داوران بود و نظر شما رو در نظر نگرفته بودن (البته گروه داوری جشن خانه سینما هم همین نظر و داشتن و فکر نمی کنم یه آدم اینقدر پارتی داشته باشه!)

Feri Khoshtip
شنبه 15 دي 1386 - 19:35
-2
موافقم مخالفم
 

Kheily Filme Ghashang Va Khoobi Bood.Belakhare In hAm Yek Noe Dastan Ast Dige.Age Gharar Bashe Hameye Filmha Mesle Ham Bashand Ke Hichi.Rasti Ma Vaghean Filmi Ke Darbareye Zendegie Yek Bazigar Bashad Kam Dashtim Mesle NOTTING HILL Julia Roberts.


يکشنبه 16 دي 1386 - 21:1
3
موافقم مخالفم
 

من هم با نقد شما موافقم جز یکی دو جای آن.

یکی از اشکالات این فیلم این است که جایی که گلزار متوجه شد که همسرش در آن مکان حضور دارد به طرز مسخره ای حرف می زد صدایش را بالا آورده بود و کاملا برای همسرش معلوم بود که از حضور او آگاه است انگار نه انگار که این شخص بازیگر است و در چنین مواقعی می تواند از این توانایی بهره بگیرد.

شاید هم این خانم دراین جا خنگ فرض شده است!

یا آن تکه نچسب اول فیلم چه بود؟

اصلا می دانید همه این کمی ها و کاستی ها به خود گلزار برمیگردد اگر بازیگری را جدی می گرفت نه این قدر ما را حرص می داد نه تا این اندازه فیلم سازان او را دست کم می گرفتند چون اگر توجه کنید می بینید که کسانی که کارهای قوی خلق کرده اند تا به ایشان می رسند انگار سعی می کنند بدترین کار را ارائه بدهند! باید خودش را قوی کند تا فیلم سازان با دقت و ظرافت کاری را به او پیشنهاد کنند.

این را برای این می گویم که فیلم نامه توفیق اجباری از پایه دچار مشکل است نه این که بگوییم گلزار بد بازی کرد و این فیلم بد شد.


دوشنبه 17 دي 1386 - 19:36
0
موافقم مخالفم
 

نمی دونم چرا شما ها هیچ وقت قبول نکردید و نمی کنید که یکسری از فیلمها هستند که به اصطلاح شاهکار سینمایی اند و پیام آموزنده در بر دارند و یکسری فیلمهای دیگه هم هستند که فقط برای سرگرمی مردم ساخته می شوند و مردم برای تفریح به تماشای این فیلمها می روند(که توفیق اجباری هم در این دسته قرار دارد)

و ساخته شدن این فیلمهای سرگرم کننده به هیچ وجه اشکالی ندارد


چهارشنبه 19 دي 1386 - 13:15
0
موافقم مخالفم
 

با توجه به نظر قبلی نه قبلی آن باید بگویم یقیناً مخاطب احمق فرض شده است.

شیلا
چهارشنبه 19 دي 1386 - 22:56
1
موافقم مخالفم
 

با نظر ژوبین کاملا موافقم حرف دل من را زدی

asal
پنجشنبه 20 دي 1386 - 8:19
1
موافقم مخالفم
 

aghaye amir khob bod bejaye in soalaye bikhod ye chandta film nam mibordi ke hich soali behesh vared nabashe.onjori ma mifahmidim filme khob az nazare shoma chie.

asal
پنجشنبه 20 دي 1386 - 9:5
1
موافقم مخالفم
 

اقای رشید پور حرف قشنگی زد گفت خوبه به فیلم هایی که پرفروش هستند اهمییت بدیم چون مردم خوششون میاد که میرن میبینن. شماها دارین به شعور مخاطب توهین میکنین.بسه دیگه.... من رفتم این فیلمو دیدم و خوشم اومد فیلمش عالی نبود ولی با این هال مردم پسند بود.این کافی نیست؟به نظر شما فیلمی که بی عیب و نقص باشه ولی مردم پسند نباشه خوبه؟به نظر شما گلزار که این روزا خیلی طرفدار داره و فیلماش میفروشه باید بره؟اقای امیر رضا نقد شما اصلا قشنگ نیست بیشتر توهینه.کاش یه فیلمی که از نظر شما هیچ عیبی نداره نام میبردید تا ما میفهمیدیم منظور شما چیه......

عسل
پنجشنبه 20 دي 1386 - 9:24
2
موافقم مخالفم
 

میخواستم به اقای ژوبین افرین بگم خیلی قشنگ نوشتن.از شما اقای امیر رضا بهتر نقد کردن کاش به جای شما بودن چون نه سوالای مسخره تو نقدشون وجود داره نه به مخاطب توهین کرده و اینکه عادلانه نوشته.


پنجشنبه 20 دي 1386 - 9:27
0
موافقم مخالفم
 

واقعا راست گفتيد ولي من نمي دونم چرا آقاي لطيفي كه فيلم زيباي روز سوم را ساخت حالا چرا بايد اين آشغال را بسازد؟اول گفتم پوريا پور سرخ قبول نكرده كار بدي كره اماحالا فهميدم خيلي كار خوبي كرده وعرضهي گلزار هم همين فيلم هاي آشغاله/

negin
پنجشنبه 20 دي 1386 - 13:4
0
موافقم مخالفم
 

rast mige tofighe ejbari tafrihie faghat vali filmaye bahram radan :XxXxXx hamaaashooo doos daram :xXxXxXx


پنجشنبه 20 دي 1386 - 13:36
0
موافقم مخالفم
 

من كه به شخصه نظري درباره ي گلزار ندارم ولي شما نبايد از لطيفي بد بگين مثل اينكه يادتون رفت كي روز سوم را ساخت كي وفا را ساخت كي صاحبدلا ن را ساخت كي فرار بزرگ را شاخت كي زمينه ي ظهور سوپراستار سينما وتلوزيون(پوريا پور سرخ)را فراهم كرد؟ پس وقتي از يك بازيگر بدتون مياد نبايد كارگردان رازير سوال ببريدو شماحق نداريد پشت سر سوپر استار ها بد بگين نه پور سرخ نه گلزار نه رادان و... اينجا ميدون جنگ نيست كه عين سگ وگربه پريديم بههم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پيام
جمعه 21 دي 1386 - 0:19
-1
موافقم مخالفم
 

ما چه بخوايم چه نخوايم فيلم پر فروش از آب در اومده چون ماجراي فيلم به صورتي بوده كه مردم آن را مي پسنديدند و اگرم ما بخوايم توهيني به اين فيلم بكنيم مطمئنا به طرز فكر مردمي كه به تماشاي اين فيلم نشستن بي احترامي كرديم .

باران كوثري عزيزم بهترينه

برديا
جمعه 21 دي 1386 - 17:50
1
موافقم مخالفم
 

اگه آقاي گلزار نبود سينماها ورشكست ميشدن...جناب گلزار واقعا سوپراستار هستند...براي ايشون آرزوي موفقعيت مبكنم

mohadese
شنبه 22 دي 1386 - 1:17
3
موافقم مخالفم
 

baba chera nemifahmin golzar nabashe cinamaye iran badbakhte khodetoon begin masalan iran hich kesiro baraye tanzo jediyat to iran peyda mikonin masalan hamin atash bas porforosh tarin shod be khatere ki bekhatere golzar moshkele ma iraniya ineke nemitoonim movafaghiyate kesiro bebinim baba bande khoda bade cinamaro ronagh dade ki enghadr cinama miraft age oon nabashe na kesi mikhande na kesi mire cinama aghaye golzar man vaghean be shoma tabrik migam bekhatere movafaghiyatetoon be mardom kari nadashte bashin shoma khodetoon ye gholid va vaghean gholzari az bozorgvari hastid

ba tashakor khoda negahdar

احسان
يکشنبه 23 دي 1386 - 14:43
-4
موافقم مخالفم
 

همین که گلزار فیلم بازی میکنه کافیه..................

Shadi
دوشنبه 24 دي 1386 - 15:53
-1
موافقم مخالفم
 

be nazare man ke hadafe asli az sakhtane in film faghat sude ziadesh ba vojude bazie golzare bude khode aghaye golzar ham ke inhame eddea mikonan ba saligheye mokhatab ashna hastano forushe in filmo pish bini mikonan midunan ke hich estedadi dar bazigari nadarano faghat bekhatere chehrashun pulsaz hastan

سحر
پنجشنبه 27 دي 1386 - 16:5
-1
موافقم مخالفم
 

حیف فیلم آقای لطیفی........... واقعاً حیف..........

يک دوست
پنجشنبه 27 دي 1386 - 19:5
1
موافقم مخالفم
 

اين همه انتقاد از يک فيلم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا اين ضعيفترين فیلم تاریخ سینمای ایران بود ؟

فکر کنم این حرفهای شما راجع به یک فیلم

( که فقط برای خنده ساخته شده ) از خود

فیلم هم خنده دار تره !!!

دوستان ...

قرار نیست همه فیلمهای ساخته شده همه

سینما دوستان رو راضی کنه و این طبیعیه !!!

موفق باشید

ارمین
شنبه 29 دي 1386 - 12:2
1
موافقم مخالفم
 

با نقدتون موافقم ولی تند بود.

منتقد
يکشنبه 30 دي 1386 - 9:48
6
موافقم مخالفم
 

خیلی خوب میشد اگر اقای پرتو وامثال اقای پرتو فیلمنامه مینوشتند یا فیلم میساختند ان وقت حتما سینمای ما از ابتذال در می امد. (سینمای ما ایهام دارد)

لیلا
دوشنبه 1 بهمن 1386 - 9:42
0
موافقم مخالفم
 

اقای امیر من با نظر شما موافقم ولی من توی چلچراغ خوندم که مثل این که باران هم از نتیجه ی فیلم راضی نیست من فکر نمیکنم باران این فیلم رو بازی کرده چون میخواسته از زندگی خودش شکایت کنه!اخه فیلم که درباره ی زندگی آقای سوپر استار گلزاره و بجز اونایی که خودشون رو براش میکشن به کسی ربطی نداره!بعدشم مگه باران نبود که تو مصاحبه گفته بود شهرت خوبه و من دوسش دارم!پس مطمئنم واسه این نبوده که از زندگی خودش شکایت کنه!

سين شين
پنجشنبه 11 بهمن 1386 - 12:31
0
موافقم مخالفم
 

عذب نه عزب... خجالت بكشيد... سايت حرفه اي سينماي ما!!!

Tina
چهارشنبه 1 خرداد 1387 - 23:32
0
موافقم مخالفم
 

mazerat az inke Pinglish minevisam, font-e Farsi nadaram. Be nazare man matlabetoon khoob bood,, vali jalebtar vakoneshe doostane azizi'st ke inja nazar gozashtan, ke neshoon mide ma hanooz negaraeshe naghadane dashtan ro yad nagereftim va fekr mikonim "naghd" yani motaham kardan ya ehsasati shodan baraye hamin jam'i az doostan be tarafdari az film pardakhtan va jam'i dige be tarafdari az shoma, ke hardo mored neshoon mide invasat chizi ke gom shode "naghd" hast, na nevisandeye naghd ke shoma bashid va na bazigare film ke aghaye Golzar bashand

Ey-kash doostan pish az ehsasati shodan kami ta'amol mikardan va ba'ad nazareshoon ro ersal mikardand

eradatmand

tina

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 4.31915712357 seconds.