دانلود


صفحه مناسب براي چاپگر


لس‌آنجلس تايمز هم فیلم فرهادی را در فهرست بهترین های سال معرفي كرد
«جدايي نادر از سيمين» يكي از پنج فيلم منتخب روزنامه پرتيراژ آمريكا شد


سینمای ما- روزنامه لس‌آنجلس تايمز فيلم «جدايي نادر از سيمين» ساخته اصغر فرهادي را در فهرست بهترين فيلم‌هاي خارجي سال 2011 قرار داد.  در روزهاي پاياني سال 2011 ميلادي و با داغ شدن تنور رقابت سينمايي براي درخشش در جوايز اسكار، روزنامه لس‌آنجلس تايمز فهرست بهترين فيلم‌هاي خارجي كه عميقا به دل مخاطبان و منتقدين سينما نشسته است را منتشر كرد.
 فيلم «جدايي نادر از سيمين» از ايران يكي از پنج فيلم منتخب اين روزنامه پرتيراژ است. ساخته جديد اصغر فرهادي اين روزها با درخشش در فصل جوايز سينمايي هاليوود، انتظارها براي موفقيت در جوايز اسكار 2012 را بالا برده است.

برنده جايزه خرس طلا و خرس نقره‌اي بهترين بازيگري از جشنواره برلين از هفته گذشته تاكنون برنده چندين جايزه جهاني از جمله بهترين فيلم خارجي سال از نگاه انجمن ملي منتقدين آمريكا و انجمن منتقدين فيلم نيويورك و جوايز فيلم مستقل بريتانيا شده و در جوايز فيلم اسپيريت نيز نامزد جايزه بهترين فيلم خارجي سال است.

«جدايي نادر از سيمين» كه اخيرا در جوايز سالانه آسياـ پاسيفيك بهترين فيلم سال 2011 شناخته شد، حضور گسترده‌اي در جشنواره‌هاي جهاني داشته و درحال حاضر در كشورهاي بلژيك، فرانسه، تايلند، تركيه، انگليس، آلمان، هلند، مجارستان، سوئد، يونان، لهستان، اسپانيا، كره‌جنوبي، ايتاليا و دانمارك درحال نمايش است و در آستانه اكران عمومي در نروژ و پرتغال است.

فيلم «Le Havre» جديدترين ساخته‌ آكي كوريسماكي از فنلاند ديگر فيلم خارجي برتر سال 2011 معرفي شده است. اين فيلم كه نماينده فنلاند در جوايز اسكار 2012 است، در جشنواره كن امسال نامزد نخل طلا بود و موفق به دريافت جايزه فيپرشي شد.

فيلم «جسمي كه در آن زندگي مي‌كنم» ساخته «پدرو آلمادوار» اسپانيايي نيز در اين فهرست حضور دارد. اين فيلم با بودجه‌ 13 ميليون دلار در گونه آثار تريلر تهيه شده و براساس داستان «رتيل» نوشته «تيري ژانكوئه» فرانسوي ساخته شده است.

اين فيلم قصه ترسناك زندگي دكتر جراحي را به تصوير مي‌كشد كه درصدد انتقام‌جويي از مرداني است كه دخترش را مورد سوء‌استفاده‌ جنسي قرار داده‌اند.

«جسمي كه در آن زندگي مي‌كنيم» يكي از نامزدهاي نخل طلاي جشنواره كن امسال بود كه جايزه هيات‌داوران جوان را گرفت.

اين فيلم كه «آلمادوار» آن را داستان انسانيت و زندگي در شرايط دشوار توصيف كرده، اولين همكاري «باندراس» و «آلمادوار» پس از فيلم «مرا حبس كن، مرا آزاد كن» در دهه 90 است.