صفحه مناسب براي چاپگر


يوسفعلي ميرشكاك مي‌پرسد به كسي كه مثل ابي مي‌خواند مجوز مي‌دهند، پس چرا خودش را نمي‌آوريد؟
هر كسي كه به فيلم‌هاي كنوني سينما مجوز مي‌دهد قطعاً جايش در جهنم است


سينماي ما- يوسفعلي ميرشكاك شاعر و منتقد با بيان اينكه سينما الان تبديل به فيلم فارسي و آبگوشتي شده، گفت: هر كسي كه به فيلم‌هاي كنوني سينما مجوز مي‌دهد قطعا جايش در جهنم است. ميرشكاك در نشستي كه به مناسبت روز هنر انقلاب و به منظور بزرگداشت شهيد آويني در تالار مهر حوزه هنري برگزار شد، با تبريك سال جديد و ياد كردن از نماد امسال در دين اسلام كه به نام اسد مشهور شده، گفت: امسال به دليل اينكه اسد نماد اميرالمومنين است به نام حضرت امير مزين شده و به قولي گفته شده امسال سال سوره مائده مي‌باشد.

وي در ادامه علاوه بر ذكر جامعيت علوم امام باقر (ع) و اشاره به كرامات حضرت رسول اكرم و اشاره به اين حديث كه بين خلق و حضرت حق هيچ حجابي جز رسول الله وجود ندارد صحبت خود را راجب هنر انقلاب آغاز كرد.

اين شاعر و منتقد در مورد هنر انقلاب گفت: اين هنر با انقلاب اسلامي شكل نگرفته و در انقلاب مشروطه و انقلا‌ب‌هاي ديگر شيعيان نيز ما شاهد هنر انقلابي هستيم مانند زمان صفويه كه بعد از خطبه‌ها نام 12 امام بعد از رسول الله مطرح مي‌شد.

ميرشكاك در ادامه پيرامون هنر انقلاب گفت: همان‌طور كه امام (ره) اعلام كردند كه انقلاب را خدا پيروز كرد مي‌توان اذعان كرد كه اين انقلاب خودش نوعي هنر بود چرا كه جماعت اهل اسلام قبل از انقلاب جرئت نمي‌كردند مذاهب ديني را مثل نماز خواندن انجام دهند.

وي در ادامه در تأكيد وجود هنرمندان انقلابي قبل از انقلاب اسلامي اذعان كرد: ما هنرمنداني مانند، ميرزاده عشقي، نسيم شمال و فرخي يزدي در زمان مشروطه داشته ايم كه شأن تاريخ ادبيات دارند شعرهايي كه در هيچ جا چاپ نمي‌شد مانند شعرهاي اعتراضي خود من كه صرفا در روزنامه جمهوري اسلامي با محوريت جنگ و انقلاب به چاپ مي‌رسيد علاوه بر آن ما در آنجا ستوني به راه انداخته بوديم كه پيرامون موضوع هنرمند انقلابي در جهان اسلام بود كه در آن مصاحبه‌هاي با استاد معلم و حسن حسيني انجام شد.

اين شاعر و منتقد در ادامه گفت: اولين قصه‌هاي انقلاب را حاج مرتضي فرهنگي همان زمان به رشته تحرير درآورد داستان‌هايي كه بن‌مايه واقعي و حقيقي داشتند.

ميرشكاك در ادامه در خصوص تفاوت شعر انقلاب و شعر زمان مشروطه به اين نكته اشاره كرد كه شعر انقلاب شعر شعاري نبود و اشعار رويكرد انقلابي داشتند.

وي براي تأكيد در صحبتش مثال شعر سيدحسن حسيني را زد كه در وصف حضرت امام غزلي سروده بود كه اين غزل مي‌توانست با محوريت وصف هر معشوقي و هر عاشقي باشد.

اين شاعر و منتقد در ادامه در مورد موسيقي انقلاب گفت: متأسفانه برخلاف شعر انقلاب كه با باني بودن حوزه هنري توانست جايگاه خوبي در هنر انقلاب ايفا كند موسيقي انقلاب در ضعف خودش باقي ماند و در اين حيطه كار ويژه‌اي نشد.

ميرشكاك در ادامه ضمن مقصر بودن رسانه‌ها بيان كرد: متأسفانه رسانه و مسئوليت‌هاي كليدي فرهنگي ما دست افرادي است كه شايستگي و توانايي ويژه‌اي ندارند و همين باعث ضعف فرهنگي ما شده است.

وي در ادامه در خصوص ضعف موسيقي گفت: الان در موسيقي پاپ افرادي خواننده شده اند كه مسئولين وزارت ارشاد مثلا به بهانه اينكه فلاني شبيه فلان خواننده قديمي مثل ابي ترانه مي‌خواند مجوز مي‌دهد، سوال من اين است اگر شبيه بودن به آن خواننده ايرادي ندارد خود آنها كه تمايل به بازگشت به ايران را دارند چه كار بايد بكنند، مسئولين رويكردشان را بايد مشخص كنند.

اين شاعر و منتقد در ارتباط با ضعف سينماي بعد از انقلاب گفت: افرادي مانند حاتمي كيا و مجيد مجيدي در حوزه هنري بودند كه قصد داشتند فيلم و سينماي انقلاب را راه‌اندازي كنند اما متأسفانه سينماي الان تبديل به فيلم فارسي و فيلم آبگوشتي شده است وزارت ارشاد بايد به خدا جواب پس بدهد و به نظر من هر كسي كه به اين فيلم‌ها مجوز مي‌دهد قطعا جايش در جهنم است.