عليرضا سجادپور خبر توقيف «تلفن همراه رئيسجمهور» در خبرگزاري مهر را تكذيب كرد: متعجبم چرا با آنها برخورد قانونی نميشود؟
چگونه بعضي سایتها به خودشان اجازه میدهند اخبار کاملا بیپایه و اساس را در خصوص مقامات بلندپایه دولتي مطرح کنند؟
سينماي ما- خبرگزاري مهر 15 ارديبهشت با انتشار خبري اعلام كرد فیلم سینمایی «تلفن همراه رئیسجمهور» ساخته علی عطشانی و به تهیهکنندگی محسن علیاکبری که قرار بود از ۲۰ اردیبهشتماه روانه پرده سینماها شود، توقیف شده است. در اين خبر آمده بود:
«تلفن همراه رئیسجمهور» در سیامین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن را دریافت کرده بود.
شنیدهها حاکی است روز گذشته (پنجشنبه) پس از نمایش فیلم برای یکی از مقامات عالیرتبه دولتی، مجوز اکران عمومی آن در تاریخ مقرر لغو و تصمیمگیری برای اکران یا عدم اکران آن به آینده موکول شد.
طبق شرایط و قرائن این فیلم که داستانی مرتبط با شخص رئیسجمهور دارد، هم اکنون توقیف شده و پیشبینی میشود این اتفاق واکنشی در ادامه حاشیههای اکران نوروزی باشد.
به دنبال اين خبر، مديركل اداره نظارت و ارزشيابي در مصاحبهاي كوتاه با ايسنا نسبت به اين خبر واكنش تندي نشان داد:
علیرضا سجادپور مدیر اداره نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی به عنوان یکی از متولیان دولتی سینما با اشاره به مطرح کردن دخالت مقامات عالی رتبه در اکران فیلم ها به ایسنا، گفت: «متاسفانه خبر نادرستی مبنی بر نظر یکی از مقامات بلند پایه در خصوص این فیلم مطرح شده که کاملا بی پایه و بی اساس است و از دیدن این اخبار و گسترش آن روی سایتها و پایگاههای خبری شگفت زده شدم.»
با وجود اینکه اسمی از هیچ مقامی دولتی و رسمی در رسانهها برده نشده بود، سجادپور در واکنش به این مسئله، عنوان کرد: «چگونه سایتهای مختلف به خودشان اجازه میدهند اخبار کاملا بیپایه و اساس را در خصوص مقامات بلند پایه مطرح کنند و متعجبم چرا برخورد قانونی با آنها صورت نمیگیرد و نمیشود به صرف ادعای یک فرد مجهول یک خبر نادرست را اینگونه گسترده کرد.»
وی ادامه داد: «بارها گفتهام تصمیم در خصوص اکران فیلمها صرفا باید در سازمان سینمایی کشور صورت بگیرد و در مورد این فیلم و فیلمهای مشابه هم چنین است.»
«تلفن همراه رئیس جمهور» سومین ساخته بلند سینمایی علی عطشانی است که فیلمنامه آن متعلق به جابر قاسمعلی است و در آن مهدی هاشمی، بهناز جعفری، نیکی کریمی، اکبر عبدی و... بازی کردهاند. داستان این فیلم درباره کارگری ساده است که به طور اتفاقی سیمکارت رئیس جمهور به دستش میرسد و ناخواسته با سیلی از مشکلات و تماسهای مردمی مواجه میشود.
این فیلم جزو آثاری محسوب میشود که مسئولان سینمایی از آنها بعنوان نمونههای احیای سینمای سیاسی در جشنواره سیام یاد میکردند.
دو فیلم قبلی عطشانی یعنی «دموکراسی تو روز روشن» و «در امتداد شهر» هم در مقطع حضور در جشنواره و هم در اکران عمومی با حاشیههایی همراه بودهاند.