در مراسم اختتامیه بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر، برگزیدگان سودای سیمرغ معرفی شدند :: سينمای ما :: پايگاه خبری - تحليلی سينمای ايران :: Iranian Movie News & Information
يکشنبه 27 بهمن 1387 - 15:8
• «بند آخر» تمام شد؛ / اولین همکاری کوروش ستوده و علیرضا امینی      • پس از دریافت جایزه بهترین کارگردانی جشنواره فیلم برلین 2009 و در یادداشتی برای سایت «سینمای ما»: / محمدرضا گلزار این جایزه را به سازندگان «درباره الی»، مسئولان و اهالی سینما تبریک گفت      • سایت سينمای ما این موفقیت بزرگ را به اصغر فرهادی و همکارانش تبریک می‌گوید؛ / خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...      • گزارش مستقیم سینمای ما از محل برگزاری مراسم اختتامیه - 10 / تردید بهترین فیلم و اصغر فرهادی بهترین کارگردان بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر      • گزارش مستقیم سینمای ما از محل برگزاری مراسم اختتامیه - 8 / لیلا حاتمی و شهاب حسینی بهترین بازیگران نقش اول شدند      






در مراسم اختتامیه بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر، برگزیدگان سودای سیمرغ معرفی شدند
"به همين سادگي" ميركريمي بهترين فيلم جشنواره‌ فجر شد

سینمای ما - مراسم اختتامیه بیست و ششمین جشتواره فیلم فجر همزمان با گرامیداشت بیست و دوم بهمن ماه روز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در تالار بزرگ کشور برگزار و برگزیدگان این بخش از جشنواره معرفی شدند.
این آیین با پخش تصاویری از فرمایشات مقام معظم رهبری در نشست با سینماگران آغاز شد و پس از آن برگزیدگان بخش های مختلف جشنواره معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی جشنواره فیلم فجر , وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش بهترین فیلم از نگاه ملی (شرقی, دینی و ایرانی) سیمرغ زرین به فیلم "فرزند خاک" به تهیه کنندگی سید احمد میرعلایی را اهدا کرد و پلاک طلایی سیمرغ از نگاه ملی به فیلم مستند "هفت رخ فرخ ایران" به تهیه کنندگی حسین حضرتی و فرزین رضائیان اختصاص یافت.
در بخش دیگری از مراسم صحبت های مهندس جعفری جلوه معاون امور سینمایی و سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این شرح پخش شد : بسم ا... النور / راه عشق است ، آنکه طی شد / اینکه پیشاروی ماست /پرده ها دارد بسی ، منزل به منزل
پرده و منزل اول : الا یا ایها الساقی ادر کأ‌ساً ونا ولها/ که عشق آسان نمود اوّل ولی افتاد مشکل‌ها
پرده و منزل دوم : لاف عشق و گله از یار زهی لاف دروغ / عشقبازان چنین ، مستحق هجرانند
پرده و منزل سوم : یا سبو یا خم می یا قدح باده کنند/ یک کف خاک در این میکده ضایع نشود
پرده و منزل چهارم : جشنواره بیست و ششم فیلم فجر فرا راه ماست و طلوع صبح امیدی دیگر در سینمای این کهن سرزمین صلابت و نجابت و مهر ، ایران . و مائیم با نام های گونه‌گون، اما سودائی یک مرام ، پایائی و پهلوانی، بازتابنده از سینمائی عفیف و نجیب، سینمائی هویت طلب ، واقع گرا و امید آفرین . سینمائی حقیقت جو ، عدالت خواه و شوق‌انگیز. سینمای ملی ایران عزیزِ عزت طلبِ اسلامی. سرفراز باشید
پخش کلیپ ویژه محرم از دیگر بخش های این آیین بود و سیمرغ بلورین ویژه تماشاگران به فیلم همیشه "پای یک زن در میان است" به کارگردانی "کمال تبریزی" و تهیه کنندگی "محسن علی اکبری" اهدا شد این جایزه توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور , مهندس جعفری جلوه, مسعود جعفری جوزانی و رضا میرکریمی مدیرعامل خانه سینما اهدا شد.
فیلم "به همین سادگی" به تهیه کنندگی سیدرضا میرکریمی سیمرغ بلورین بهترین فیلم بخش سودای سیمرغ را به خود اختصاص داد.
در بخش بهترین کارگردانی سیمرغ بلورین به "مجید مجیدی" برای کارگردانی فیلم آواز گنجشک ها" رسید و دیپلم افتخار این بخش به "خسرو معصومی" کارگردان فیلم "باد در علفزار می پیچد" اختصاص یافت و در بخش فیلمنامه نیز سیمرغ بلورین به "سیدرضا میرکریمی" و "شادمهر راستین" برای فیلمنامه "به همین سادگی" اهدا شد.
همچنین "هنگامه قاضیانی" بازیگر فیلم به همین سادگی و "امین حیایی" بازیگر فیلم "شب" به ترتیب سیمرغ های بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن و مرد را به خود اختصاص دادند در بخش بهترین بازیگر نقش اول مرد همچنین یک دیپلم افتخار به " شهاب حسینی" بازیگر فیلم "محیا" اهدا شد.
سیمرغ ویژه هیات داوران برای یک عمر دست آورد فنی و هنری به "علیرضا زرین دست" اهدا شد و "حسین جعفریان" برای فیلم "دیوار" سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری را به دست آورد در این بخش کلیپی ویژه زرین دست پخش شد.
در بخش تدوین سیمرغ بلورین به "حسن حسندوست" برای فیلم "آواز گنجشک ها" , در بخش موسیقی متن سیمرغ بلورین به "حسین علیزاده" برای فیلم آواز گنجشک ها , در بخش بهترین صدای فیلم سیمرغ بلورین به "ایرج شهزادی" برای فیلم آتش سبز , در بخش طراحی صحنه و لباس سیمرغ بلورین به "ژیلا مهرجویی" و "شعله نواب تهرانی" برای فیلم "آتش سبز" اهدا شد.
سیمرغ بلورین بهترین جلوه های ویژه به "حسین طلابیگی" برای فیلم "پرچم های قلعه کاوه" اهدا شد و "سعید ملکان" سیمرغ بلورین بهترین چهره پردازی را برای فیلم "آواز گنجشک ها" دریافت کرد.
"مهتاب نصیرپور" برای بازی در فیلم "فرزند خاک" و "محسن طنابنده" برای بازی در فیلم "استشهادی برای خدا" به ترتیب سیمرغ های بلورین بهترین بازیگر زن و مرد نقش مکمل را دریافت کردند.
همچنین مهندس محمدرضا جعفری جلوه معاون امور سینمایی و سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لوح سپاس و پلاک طلایی سیمرغ از نگاه ملی را به کارگردان و تهیه کننده فیلم آتش سبز اهدا کرد.
مهندس جعفری جلوه در متن این لوح تصریح کرده است : با کوله باری از تجربه , و فراتر از سه دهه انتظار و نگاه , و فرصت جویی حضور برای پاسخ به نیاز زمان که امروز و اینجا در سینمای ایران سینمایی هویت گرا در لحن , رنگ , زبان , نحوه روایت و بن مایه های شرقی , دینی و ایرانی و بازتاباننده جهان ایرانی در قاب جادویی سینما , یعنی سینمای ملی . او اکنون در جشنواره بیست و ششم در میان ماست, با آتش سبز و دست آوردی شایسته تقدیر و توجه و این لوح سپاس و پلاک طلایی سیمرغ ادای دین سینمای ایران است به او و یار همراهش , استاد "محمدرضا اصلانی" و "قاسم قلی پور".
فیلم "در میان ابرها" به کارگردانی "سید روح الله حجازی" عنوان بهترین فیلم اول جشنواره را به خود اختصاص داد و سیمرغ بلورین این بخش را دریافت کرد.
در بخش بهترین فیلم کوتاه داستانی نیز دو دیپلم افتخار به "چاوش" ساخته "فرخ حنیفه نژاد زیبایی" و "در خانه ما" ساخته "مریم کشکولی نیا" اهدا شد و سیمرغ بلورین این بخش به فیلم "بومرنگ" ساخته "داریوش غریب زاده" اختصاص یافت .
در بخش چشم واقعیت فیلم "ترانه اندوهگین کوهستان" به کارگردانی "حامد خسروی" سیمرغ بلورین بهترین مستند کوتاه را دریافت کرد و در این بخش سه دیپلم افتخار به شرح ذیل اهدا شد:
دیپلم افتخار برای نگارش گفتار متن فیلم به "روز حادثه" ساخته "محمدعلی فارسی" , دیپلم افتخار برای پژوهش علمی و فرهنگی برای فیلم "روشنان" ساخته "محسن رمضان زاده" , دیپلم افتخار برای نوآوری و تجربه جدید و ترکیب خلاقانه مستند و پویانمایی برای فیلم "سیانوزه" ساخته "رخساره قائم مقامی" .
در بخش مستندهای بلند نیز سیمرغ بلورین به فیلم "تینار" به کارگردانی "مهدی منیری" اهدا شد و دیپلم افتخار به فیلم "هفت رخ فرخ ایران" به کارگردانی "فرزین رضائیان" برای تهیه فیلمی موثر از فرهنگ و تاریخ غنی ایران اختصاص یافت.
مجری مراسم اختتامیه بیست و ششمین جشنواره بین المللی فیلم فجر محمدرضا شهیدی فر بود و قطعاتی موسیقی توسط گروه دنگ شو اجرا شد و اجرای موسیقی سنتی توسط سالار عقیلی از دیگر بخش های مراسم بود.
جوایز جشنواره توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی , معاون امور سینمایی و سمعی و بصری ارشاد , دبیر جشنواره و اعضای هیات داوران و اعضای هیات انتخاب جشنواره اهدا شد.





به روز شده در : دوشنبه 22 بهمن 1386 - 13:51

چاپ این مطلب |ارسال این مطلب |

نظرات


دوشنبه 22 بهمن 1386 - 14:23
0
موافقم مخالفم
 

داش امیر خان. سی دی سنتوری ام که پخش شده"اونم دی وی

دی""اونم بدونه سانسور"حتی از اونی که تو جشنواره دیدیمم 15

دقیقه بیشتره!!اونم با زیر نویس !

چرا خبری نذاشتید"خیلی عجیبه که این خبر به امیر خان نرسیده باشه!

خلاصه چه بخویم چه نخایم.چه بگیم چه نگیم.داره پخش میشه!

اگه میدونید که هیچ!اگه نمیدونید"به حرف من اعتماد کنید(میدونم که میدونی)

از دیشب(ساعت 3) 3 بار دیدم!یه جاهای باهالش"تو جشنواره ام نبود!دومیش دست من رسید"که به خدا قسم به هیچ کس تا حالا ندادمش!

برای نمایندگان دولتی متاسفم.!!!!به قول مهرجویی:با هنر نمیشود کشتی گرفت!

و اظهار همدردی میکنم با مهرجویی بزرگ!

احسان. دبیر

سمانه
دوشنبه 22 بهمن 1386 - 14:55
0
موافقم مخالفم
 

میشه از قسمتهای جالب و جنجالی فیلم بگیرید و به مرور تو سایت بزارید ممنون.

علی " عشق محمد رضا فروتن "
دوشنبه 22 بهمن 1386 - 15:16
0
موافقم مخالفم
 

سلام

من قبل از هر صحبتی یک معذرت خواهی به سایت شما بدهکارم

من قبلا درباره سایت شما بد نوشته بودم اما این چند روزه واقعا متوجه شدم که شما خیلی زحمت برای جشنواره امسال کشیدید

من گلشیفته فراهانی رو دوست دارم. گلشیفته با فیلم میم مثل مادر همه رو نمک گیر کرد و در فیلمهای مثل بوتیک – گیس بریده هم بازی خوبی داشت.البته من طرفدار پر و پا قرص ترانه علیدوستی هستم و ای کاش ترانه امسال کاندید میشد. اشکال نداشت اگه جایزه نمیگرفت فقط جزء کاندیدا بود.

ضمنا من تعریف های زیادی از بازی خانم هنگامه قاضیان شنیدم. خوشحالم که در سینمای ایران فقط یکی دو بازیگر خوب نداریم و این همه بازیگر خوب وجود داره

خوشحالم که امین حیایی و محمد رضا فروتن کاندید شدند. حتی اگه جایزه هم نگیرند ولی به هر حال کاندید شدند

اما در بین کاندیدای بهترین کارگردانی – بهترین فیلم – بهترین فیلمنامه- بهترین بازیگر زن – بهترین موسیقی جای فیلم کنعان خالیست.میتونستند حد اقل کاندید کنند تا به نظر مردم به احترامی نشه.

من امروز بعد از ظهر سعی میکنم مرتب به سایت شما سر بزنم تا ببینم جایزه بازیگران نقش اول مرد و زن به چه کسانی اهدا میشه. جایزه بهترین فیلم و کارگردانی و فیلمنامه امسال اصلا برایم مهم نیست. چون جشنواره در بخش جایزه بهترین فیلم و بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه به نظر مردم اهمیت نداد.

I Love You Mohammad Reza Forutan

عسل
دوشنبه 22 بهمن 1386 - 16:21
0
موافقم مخالفم
 

مرسیییییییییییییی اگه شماها نبودین ما چی کار می کردیم


دوشنبه 22 بهمن 1386 - 18:10
0
موافقم مخالفم
 

rasti santori didim az roye sitehay internety vaghaen

hagh dashtin khodeton jer bedin

نازیلا
دوشنبه 22 بهمن 1386 - 20:7
0
موافقم مخالفم
 

من که دارم زنده میبینمش از سایت فجر .. یعنی واقعا حق " در میان ابرها خبری نیست " بود ؟؟ من که تو خونه نشستم اعصابم خورده وای به حال اونایی که تو سالنن !

sinatra
دوشنبه 22 بهمن 1386 - 20:16
0
موافقم مخالفم
 

lotfan begin kodum bazigara da in marasem sherkat dashtand?!!?lotfan axashunam begozarid. ba tashkaor

یاسی
دوشنبه 22 بهمن 1386 - 22:28
0
موافقم مخالفم
 

پس گلی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

رضا ک
دوشنبه 22 بهمن 1386 - 22:43
0
موافقم مخالفم
 

واقعا که اول که ترانه را کاندید نکردند بعد هم به هیچ کذوم از کاندیدهای کنعان جایزه ندادند

چرا اینقدر بد جایزه دادند؟نه همیشه پای یک زن در میان است نه کنعان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asal
دوشنبه 22 بهمن 1386 - 23:6
0
موافقم مخالفم
 

bavaram nemishe be hamin sadegi bare dige golshifteh farahani rad shood,man tarafdaresh nistam ama ba didane barnameee halam gerefte shod mehrane modiri foorotan vaghean nemidonam key mikhad in chizaye ma dorost sheeee

moham
دوشنبه 22 بهمن 1386 - 23:15
0
موافقم مخالفم
 

انتخاب بهترین بازیگر زن واقعا تاسف برانگیز بود...حق گلشیفته خورده شد.

فرزاد
سه‌شنبه 23 بهمن 1386 - 0:13
0
موافقم مخالفم
 

اجرا و برنامه ريزي جشنواره فجر يكي از بدترين برنامه هاي بيست و شش دوره جشنواره بود . هجوم مردم عادي به سالن جشنواره و توزيع كارت ها در ميان كساني كه هيچ وابستگي به هنر نداشتن و صرفا براي گرفتن عكس يادگاري سالن را اشغال كرده بودند . اين شوق چنان بود كه در ميان برنامه اين فريفتگان هنرپيشه ها كنار صندلي مي نشستند و براي بازيگران مزاحمت ايجاد ميكردند تا عكس يادگاتري خود را تكميل بكنند . چه كساني اين كارت ها در ميان آنها توزيع كرده است . بعد از بيست و هفت سال هنوز از برنامه ريزي عادي در برگزاري اختتاميه جشنواره عاجزيم و بي شك اين به مديريت هاي غلط اختتاميه برميگردد . داوري جشنواره و فيلم هاي ضعيف امسال نيز آراي داوران را زير سئوال برد .

Feze
سه‌شنبه 23 بهمن 1386 - 0:29
0
موافقم مخالفم
 

نمیدونم, شاید شما درست بگید....اما فکر میکنم جشنواره ی فجر همیشه ارادت خاصی به آقای میر کریمی داشته !

reza1
سه‌شنبه 23 بهمن 1386 - 3:47
0
موافقم مخالفم
 

ba payan e in jashnavare ye bi ronagh khabar e download e santoori pakhsh shode raste ya doroogh omidvaram doroogh bashe

یاسر
سه‌شنبه 23 بهمن 1386 - 8:18
0
موافقم مخالفم
 

خیلی جالبه که سید رضای سینمای ما ، یک بار دیگر توانست جایزه ی بهترین فیلم را به خود اختصاص بدهد . درود بر او که شاهکار "خیلی دور خیلی نزدیک" او هیچوقت از یاد ما نمی رود ؛ و تبریک به او برای بدست آوردن دوباره ی این سیمرغ

منصور
سه‌شنبه 23 بهمن 1386 - 9:34
0
موافقم مخالفم
 

ضمن تصديق صحبتهاي آقاي فرزاد كه دوباره نوشتن همان مطالب تكرار مكررات است بايد اضافه كنم حضور آقايان بالديبيلدينگ كار رو هم در اين مراسم نبايد ناديده گرفت كه اهالي فرهنگ را با آرامش (تنها يكي دوبار برخورد شديد اتفاق افتاد اون هم اونقدرا هم شديد نبود فقط در حد چك زدن )راهنمايي مي كردندرا نبايد فراموش كرد.

خوب جشنواره اي كه آغازش با آن پوستر و انتخاب فيلمها و بيرون كشيدن فيلمهاي خوب از جشنواره آغاز شد بايد هم چنين پايان تلخي داشته باشد.

...

و در پايان

ديگر هيچ

وتنها

سكوت

...

Red Ribbon
سه‌شنبه 23 بهمن 1386 - 10:33
0
موافقم مخالفم
 

دريافت دومين سيمرغ بلورين را به خانم مهتاب نصيرپور ( و همه تاتري ها) تبريک مي گم.

fgh
سه‌شنبه 23 بهمن 1386 - 11:11
0
موافقم مخالفم
 

گزارش تصويريتون از اختتاميه اصلا خوب و كامل نبود...از هنگامه قاضياني ، الناز شاكردوست ، شهاب حسيني ....

reza
سه‌شنبه 23 بهمن 1386 - 12:21
0
موافقم مخالفم
 

jashnvareye emsal ham gzasht bad nabud vali kash serial taoghif ha tamum mishod ma mitunestim had aghal tu jashnvare filme morede alaagheye khodemuno mididim

محمد
سه‌شنبه 23 بهمن 1386 - 13:58
0
موافقم مخالفم
 

سيمرغ حق گلشيفته بود. طنابنده كيه واقعا عجيبه

وحید
سه‌شنبه 23 بهمن 1386 - 15:0
0
موافقم مخالفم
 

جشنواره ی 26 هم تموم شد البته بعضی دوستان خیلی احساسی نظر میدن که خوب نیست ولی این دوره 26 واقعا به تمامی هر چه بدتر برگزار شد ازدحام جمعیت خیلی زیاد بود و یه آدم هایی حضور داشتن که بیشتر به نون خشکی می خوردن نه به اهل هنر!! در ضمن استقبال هم خیلی خوب بود و 2 بار بنده نقش بر زمین شدم و آنجا یه آقای تنومند هم وجود داشت که چند بار به مردم با چک استقبال می کرد البته واقعا خیلی با مزه بود برنامه ریزی ها بی خود بود و به نظرم آقای شهیدی فر انتخاب خوبی نبود و کلا کلاس کار این دوره خیلی گند بود جالبه که مسئولین هنوز عبرت نگرفتن یه میز نمیزارن تا طرف جایزه رو بزاره رو اون پارسال که بهرام رادان حالیشون کرد ولی چه فایده امسال هم جایزه را اهداکنندگان نگه می داشتن

گلی جون
سه‌شنبه 23 بهمن 1386 - 15:28
0
موافقم مخالفم
 

وقتی فهمیدم گلشیفته کاندید شده از خوشحالی می خواستم جیغ بزنم ولی وقتی فهمیدم شانس یاریش نکرد دلم می خواست گریه کنم .هرچند که خودش اهمیت نمیده و براش مهم نیست. گلی همیشه محبوبه چه با 30تا مرغ چه با هیچی.

majid eshghe radan
سه‌شنبه 23 بهمن 1386 - 15:43
0
موافقم مخالفم
 

آخی بالاخره تموم شد چی بود بابا مردم اصلا راضی نبودن .

بهرام رادان و چند تا از بازیگرا و کارگردانا هم که تحریم کرده بودن

و مراسم اختتامیه نبودن

با این حساب ا گه یه ترازو بیاریم همه فیلمای جشنواره رو بذاریم یه طرف و سنتوری یه طرف اون طرفی که سنتوری هست محکم میچسبه به ترازو اون وقت که هیچ کاریش نمیشه کرد باید

همه فیلمای جشنواره رو برداشت دست به دامان خیلی دور خیلی نزدیک و آژانس شیشهای ده بیستا فیلم دیگه . . . و این جور فیلما شد بلکه بتونن کفه ترازو رو برابر کنن


سه‌شنبه 23 بهمن 1386 - 16:36
0
موافقم مخالفم
 

ممنون از سایت خوبتون و خبر رسانی عالیتون


سه‌شنبه 23 بهمن 1386 - 18:23
0
موافقم مخالفم
 

faramarz chi shod! chera be hamin rahati tan dadi. ya az aval hamin barname bood, "ta saale dige sabr mikonam, shod shod, nashod nashod." na kheir agha, be hamin rahati nist. dandoon roo jeghar mizashti mesle neghab ,sare moghash, mese bacheye adam too cinema ekran mishod, na too websitaye, darbedar. mote-asefam.

ye na haghi-ye dighe, Goli chera simorgh nagereft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aslan chera jashnvare inghadr bi haal bood emsal, chera man hes mikonam hame kam avordin, az aksa gerefteh, ta venue, ta siyah poosh boodan hame too kole "neshast haye khabari".dast Khosh ,inam az honare mamlekate ma. maro bash sange kiyaro mese sag too ghorbat be sineh mizanim ,

    1234   >

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2008, cinemaema.com
Page created in 1.17321300507 seconds.