یادداشت نویسنده «سینمای ما» بر مجموعه موفق «بی گناهان» با تمرکز بر قسمت آخر آن؛
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

سینمای ما - بهنام شریفی: سریال بی گناهان ساخته ی احمد امینی تمام شد تا شاهد یکی از بهترین پایان بندیهای سریالهای تلویزیونی باشیم.

شاید نوشتن راجع به قسمت آخر بی گناهان کار چندان درستی نباشد. چون همیشه باید کلیت یک فیلم یا سریال را در نظر گرفت. معتقدم ضعف عمومی خیلی از سریالهای ما همین بخش پایان بندی است، در این نوشته سعی می کنم نگاه اصلیم را به قسمت پایانی کار معطوف کنم و در عین حال به کلیت این کار موفق امینی نیزبپردازم.

پایان بندی، یکی ازاساسی ترین نقاط ضعف خیل عظیمی از سریالهای تلویزیونی است.

گاهی مجموعه ای را دیده ایم و مرحله به مرحله دنبالش کرده ایم، بعد درست در حساسترین نقطه که باید فرجام داستان و شخصیتها با منطق درونی داستان هم راستا باشد، سریال دچارچنان گسست و انقطاعی شده است که به هیچ عنوان با کلیت کار سنخیتی ندارد.

نمونه ها بسیارند: از جمله کارهای اخیر، مرد دوهزارچهره ( که پیش از این در موردش نوشته ام) دچار همین نقیصه بود و یا از نمونه های پیشین سریال موفق هنرمند، زیر تیغ، در قسمت پایانی به کلیشه ها متوسل شد و انتظارات بسیاری از مخاطبان را بر آورده نکرد و مثالهای دیگری که از ذکر آنها چشم پوشی می کنم.

بی گناهان کار دوم امینی در تلویزیون بعد از سریال نسبتا موفق اولین شب آرامش بود.

استفاده ی امینی از چهار کارگردان برای بازی دراین سریال از جمله موارد جالب این کار بود.

البته از بین ابوالحسن نجفی وهمایون اسعدیان و داریوش فرهنگ و مسعود کرامتی، دو نفر آخر از بازیگری به سمت کارگردانی رفته اند و بازیهای خوبشان موید این نکته است.

فیلمنامه ی خوب سعید شاهسواری که بیشتر تکیه اش را روی شخصیتها گذاشته بود، به همراه کارگردانی عالی امینی که در خیلی جاها به نظر می رسید فراتر از استانداردهای سریال سازی است و بازیهای به یاد ماندنی فرهنگ وکرامتی وامیر آقایی، باعث شد که شاهد کار محکم و زیبایی باشیم.

در قسمت پایانی، با فرار عاصف و برملا شدن تمام جریانات پیش جلال، تمام ابعاد داستان کامل می شود.وقتی از زبان عاصف جریان آن تیر دوم روشن می شود و همکاری ناهید همسرش را دردزدی می بینیم تازه می فهمیم که چرا ناهید احساس گناه می کرده وچرا عاصف او را در تمام قسمتهای گذشته شریک گناهش می دانسته است.رویارویی پایانی دو شخصیت اصلی داستان در بیغوله ای که کانون اصلی قصه در آنجا شکل گرفته است کاملا حالت وسترن گونه دارد. دربرهوت بی انتها، دو مرد خسته ی قصه درقالب دوقطب خیرو شربا هم رویارویی می کنند و در نهایت قانون انسانی بر قانون مدنی چیره می شود ( نماینده ی قانون دیر می رسد). اینها همه عناصر تشکیل دهنده ی بسیاری از وسترنهای بزرگ تاریخ سینماست.

برای اولین بار ماموری را در تلویزیون مشاهده کردیم که کاملا از تیپهای عموما مثبت کلیشه ای فاصله داشت. می توانستیم با او همذات پنداری کنیم و کاملا اعمال و روحیاتش را درک کنیم.

در این بین نباید از بازی خوب آقایی چشم پوشی کنیم که ابعاد تازه ای به شخصیتی بخشید که برای یک بازیگر جای کار چندانی نداشت. اشاره ی ظریف به عشق پنهان او هم تا پایان در مرز پنهان بودن ونمایان بودن حرکت کرد.اما بدون شک برگ برنده ی این سریال شصیت جلال با بازی به یاد ماندنی داریوش فرهنگ بود.

فرهنگ، چنان غمی را در ته چشمانش انباشته بود که هرمخاطبی با دیدن آنها به عمق غم دورنی این شخصیت دست می یافت. استفاده ی درست از صدای گرم وپخته اش و بازی به اندازه ی اندامش که نوعی کرختی ولختی را منتقل می کرد، حاصل تجربه ی بالای او در امر بازیگری است.

مسعود کرامتی هم با نمایش توامان غم و اضطراب وپستی و بی رحمی عاصف ثابت کرد که می تواند بازیگر بزرگی باشد و نشان داد که بسیاری از قابلیتهایش از چشم همه دور مانده است.

اما صحبتهای پایانی دو مرد با کارگردانی عالی امینی که کاملا سینمایی بود، همراه شد.

نماهای دو نفره ای که هر دو را پشت میله ها نشان می داد ویا نشان دادن بوته ای در باد در خلال صحبتهای آنها حاصل کار کارگردانی بود که کاملا در راستای داستان بهترین حسها را به مخاطبش منتقل می کرد.

جملات پایانی سریال که بین پلیس وجلال رد وبدل می شود: (- اون در حق هیچ کس مثل تو دشمنی نکرد - من اینجا دشمنی نمی بینم ) و آن قاب کج پایانی در صحنه ی جان دادن عاصف و یا آن سوپر ایمپوز بی نظیر که حرکت قطاررا همراه با مرگ عاصف می کند به همراه نوای گرم عبدالوهاب شهیدی ثمره و چکیده ی هنر امینی است. جمله ی پایانی جلال دو پهلو و ایهام آمیزاست. هم اوج بزرگی منش و کردارش را می رساند و مهر تاییدی بر بی گناهی و پاک بودنش می زند، وهم اینکه از نظر فیزیکی هم دیگر دشمنی نمانده و مرگ، بدی را از صفحه ی روزگار محو کرده است.

مجموعه ی این عوامل چنین پایان بندی با صلابت و زیبایی را رقم می زنند.

احمد امینی کارگردان بی ادعا وخوش فکر بی گناهان و چتری برای دو نفر و غریبانه و این زن حرف نمی زند، هنوزشاهکارش را نساخته است، منتظر امینی هستیم و به احترامش از جای بر می خیزیم.



*تیتر مطلب  از دیالوگهای سریال بی گناهان


منبع : سینمای ما

به روز شده در : چهارشنبه 23 ارديبهشت 1388 - 15:9

چاپ این مطلب |ارسال این مطلب |

نظرات


چهارشنبه 23 ارديبهشت 1388 - 15:33
17
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

آقای بهنام شریفی!

مجموعه موفق بی گناهان؟؟؟!!

مجموعه «موفق» بی گناهان؟؟؟؟!!!

یکی از بهترین پایان بندیهای سریالهای تلویزیونی؟؟؟؟؟!!!!

حال شما خوب است؟؟؟؟؟؟!!!!!

یا رودربایستی با احمد امینی باعث شده این جملات لطیفه گونه را درباره این سریال بی محتوا و ضعیف بنویسید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

سالار
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1388 - 15:42
-10
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

واقعا این سریال عالی بود.شخصیت آصف رو بی نهایت دوست داشتم.کارگردانی احمد امینی هم فوق العاده بود.

fatima
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1388 - 17:25
20
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

man in serialoo khaily doost dashtam ,khaily ba ehsas bood akhresh faght yekhorde zood tamom shod heyfffffffffffffff

مينا
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1388 - 18:54
-3
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

عاصف؟ آهان آصف!

hamed
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1388 - 21:20
-1
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

vaghean ali bud

hamed
چهارشنبه 23 ارديبهشت 1388 - 21:21
-2
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

vaghean ali bud

ahmad amini ostade serial sazist


چهارشنبه 23 ارديبهشت 1388 - 21:36
5
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

سریال بی نظیری بود.


چهارشنبه 23 ارديبهشت 1388 - 23:6
1
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

واقعا این سریال بی نظیر بود.

محسن دراگون
پنجشنبه 24 ارديبهشت 1388 - 1:12
4
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

سریال بی گناهان هم تموم شد

سریالی که من رو خیلی درگیر خودش کرد. سریالی که پر از شخصیت و پر از ارتباط بود. پر از دنیای متفاوت-پر از قضاوت

شخصیت جلال (با بازی داریوش فرهنگ) به قول خود فرهنگ یک شخصیت تصویری جدید رو خلق کرد-هر چند در ابعاد کوچک ولی قوی و تاثیر گذار

فرار جلال- بازگشتش - رودر رویی با دخترش، با مادرش وهمسرش و با دوست یا رفیق قدیمیش

و دوباره تصمیم به فرار- بعد تسلیم و اعتراف- بعد تقاضای بخشیده نشدن از همسرش- بعد به نحوی بخشیدن اصف ، کسی که بزرگترین خیانت و جنایت رو در حقش کرده بود.

اینها همه و البته با جزئیات زیادشون باعث شکل گیری شخصیتی شد که در هر قسمتس و هر موقعیتی قضاوتی متفاوت رو برمی انگیخت.

و فقط کافیه خودتو بذاری جای این ادم تا درک کنی حس و حالش رو- درک کنی اینکه دخترت جلوت نشسته باشه و ندونه که تو پدرشی – درک کنی که مادرت رو بعد از سال ها و برای اخرین بار میبینی و اون برای اخرین کلمه به تو میگه قاتل – درک کنی که همسرت از تو متنفر باشه – خودت از خودت بدت بیاد- درک کنی که بی گناه اون کسایی بودند که هیچ نقشی در گذشته نداشته و حالا دارن تاوان هیچ رو پس میدن- و خیانت صمیمی ترین دوستت رو درک کنی و دلت به حالش بسوزه.

بدونی که چرا میگی نمیخوای بخشیده بشی ولی در عین حال تلاش کنی که زنده بمونی- حال جلال رو بفهمی وقتی دخترش صداش میکنه و اون با دستبند ودر کنار پلیس و به عنوان مجرم مجبوره وجودشو به دخترش اثبات کنه

درمورد حس و حال این ادم و این ادما صحبت زیاد میشه کرد. هر کدوم از شخصیت های این قصه دنیاین برای خودشون

مثلا شخصیت پلیس با بازی امیر اقایی

پلیسی که دچار عذاب وجدانه- به خاطر اینکه کسی رو نکشته – به خاطر اینکه الفبای انسانیت رو به نمایش گذاشته و حالا خودش رو مقصر نبودن کودکی میدونه

یا تلاشش برای بخشیده شدن جلال- پلیسی که هم کارش رو دوست نداره و هم دوست داره

تنهاست

و فقط در اطراف او صدای مادری نگران رو میشنویم – والبته بعد از مدتی چند نگاه نسبتا عاطفی به دختر مقتول

نمایش زیبای سرگردانی با بازی عالی امیراقایی

یا شخصیت های بسیار دیگه

از اصف قاتل با اون دلسوزی های غریبانش گرفته تا دخترجلال –پسر اصف و زن اصف

اینکه چرا اصف زنش رو میکشه ولی راضی میشه که پسرش اون رو تحویل پلیس بده- درد و دل اصف هنگام خفه کردن همسرش رو هیچوقت فراموش نمیکنم . ودر اخر صحنه خود کشیش-

این ادم چی میخواست- چرا از دیوار بسته و در قفل شده ونرده های پنجره انقدر حراس داشت،که به خاطرش در ابتدا همسرش رو میکشه و بعد از افشا شدن حقیقت خودش رو.

اصلا به همین خاطره که میگم این سریال ،مجموعه ای بود با شخصیت های متفاوت که هر کدام دنیای غربی داشتند و ارتباط این شخصیت ها با هم که خودش دنیای جداییست. که مطمئنا بیان همه حس ها غیر ممکنه

فیلمبرداری زیبا با قاب بندی ها و کادر های عالی- نور پردازی گرم و مناسب وحتی شاعرانه- گریم های مناسب – موسیقی دلنشین و تیتراژ جالب – بازی های خوب و واقعی و البته با کمی اشکال طبیعی-حس خوب جاری در سریال و از همه مهمتر کارگردانی بسیار حرفه ای و ... همه و همه باعث این شد که شاهد یکی از بهترین مجموعه های چند سال اخیر تلویزیون باشیم.

و من که به شخصه بعد از اتمام هر قسمت سریال حس خاصی رو داشتم-شاید یه جور احساس خلاء و تعلیق یا شاید...

البته مطمئنا سریال اشکالاتی رو هم داشت که شاید در اثر گذاری بیشتر تاثیر گذار هم بود. ولی در کل من این سریال رو دوست داشتم و با تک تک شخصیت هاش ارتباط برقرار کردم.

بی گناهان نامی متناسب با کلیت داستان وشخصیت ها بود- حتی اصف که نقش قاتلی جدید رو به نمایش میگذاشت- قاتلی بود که یه جاهایی دلم براش میسوخت و فکر کنم او هم جزو بی گاهان بود.

ودر اخر تقدیر از کارگردان و نویسنده این اثر که به خاطر مثلا جلب نظر مخاطب دست به هر کاری نزد و بعد از خودکشی اصف کار رو به پایان رسوند.در حالی که پسر اصف (مهدی پاکدل)در کما بود- تکلیف پلیس و جلال و خیلی های دیگه هم به طور مثبتی مشخص نشد و هیچ کس با هیچکس ازدواج نکرد .

نوشته شده در تاریخ12/2/88 توسط من

پرستو
پنجشنبه 24 ارديبهشت 1388 - 6:48
7
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

عالی بود

بی گناهان یکی از معدود سریالهایی بود که حتی یک قسمتشو هم از دست ندادم

آقای امینی خسته نباشید

مريم
پنجشنبه 24 ارديبهشت 1388 - 8:9
-13
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

بسيار سريال خوش ساختي بود. از هر ديالوگش ميشد درس گرفت. با اين سريالها آدم بدعادت ميشه. كي مي خواد ديگه سريالهاي سطحي سيما رو ببينه؟ آفرين به آقاي اميني كه ياد داد ميشه سريال ساخت و به همه چيز يه وجه مذهبي نداد

ریتا
پنجشنبه 24 ارديبهشت 1388 - 14:51
1
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

سریال قشنگی بود آخرش می تونست بهتر باشه

نفهمیدیم چه بلایی سر مهرداد اومد ولی باز می ارزید به آخرین قسمت "اولین شب آرامش" که خیلی منو حرص داد!

mori
جمعه 25 ارديبهشت 1388 - 0:29
-6
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

واقعا که سریال خوبی بود. دست آقای امینی درد نکنه

nazi
جمعه 25 ارديبهشت 1388 - 9:10
0
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

vaghean aali bud.shakhsiate police monhaser be fard bud


جمعه 25 ارديبهشت 1388 - 21:26
-1
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

chera dige siteteuno up nemikonin????!!!!!

محسن- دراگون
شنبه 26 ارديبهشت 1388 - 0:21
-8
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

بی گناهان هم تموم شد

سریالی که من رو خیلی درگیر خودش کرد. سریالی که پر از شخصیت و پر از ارتباط بود. پر از دنیای متفاوت-پر از قضاوت

شخصیت جلال (با بازی داریوش فرهنگ) به قول خود فرهنگ یک شخصیت تصویری جدید رو خلق کرد-هر چند در ابعاد کوچک ولی قوی و تاثیر گذار

فرار جلال- بازگشتش - رودر رویی با دخترش، با مادرش وهمسرش و با دوست یا رفیق قدیمیش

و دوباره تصمیم به فرار- بعد تسلیم و اعتراف- بعد تقاضای بخشیده نشدن از همسرش- بعد به نحوی بخشیدن اصف ، کسی که بزرگترین خیانت و جنایت رو در حقش کرده بود.

اینها همه و البته با جزئیات زیادشون باعث شکل گیری شخصیتی شد که در هر قسمتس و هر موقعیتی قضاوتی متفاوت رو برمی انگیخت.

و فقط کافیه خودتو بذاری جای این ادم تا درک کنی حس و حالش رو- درک کنی اینکه دخترت جلوت نشسته باشه و ندونه که تو پدرشی – درک کنی که مادرت رو بعد از سال ها و برای اخرین بار میبینی و اون برای اخرین کلمه به تو میگه قاتل – درک کنی که همسرت از تو متنفر باشه – خودت از خودت بدت بیاد- درک کنی که بی گناه اون کسایی بودند که هیچ نقشی در گذشته نداشته و حالا دارن تاوان هیچ رو پس میدن- و خیانت صمیمی ترین دوستت رو درک کنی و دلت به حالش بسوزه.

بدونی که چرا میگی نمیخوای بخشیده بشی ولی در عین حال تلاش کنی که زنده بمونی- حال جلال رو بفهمی وقتی دخترش صداش میکنه و اون با دستبند ودر کنار پلیس و به عنوان مجرم مجبوره وجودشو به دخترش اثبات کنه

درمورد حس و حال این ادم و این ادما صحبت زیاد میشه کرد. هر کدوم از شخصیت های این قصه دنیاین برای خودشون

مثلا شخصیت پلیس با بازی امیر اقایی

پلیسی که دچار عذاب وجدانه- به خاطر اینکه کسی رو نکشته – به خاطر اینکه الفبای انسانیت رو به نمایش گذاشته و حالا خودش رو مقصر نبودن کودکی میدونه

یا تلاشش برای بخشیده شدن جلال- پلیسی که هم کارش رو دوست نداره و هم دوست داره

تنهاست

و فقط در اطراف او صدای مادری نگران رو میشنویم – والبته بعد از مدتی چند نگاه نسبتا عاطفی به دختر مقتول

نمایش زیبای سرگردانی با بازی عالی امیراقایی

یا شخصیت های بسیار دیگه

از اصف قاتل با اون دلسوزی های غریبانش گرفته تا دخترجلال –پسر اصف و زن اصف

اینکه چرا اصف زنش رو میکشه ولی راضی میشه که پسرش اون رو تحویل پلیس بده- درد و دل اصف هنگام خفه کردن همسرش رو هیچوقت فراموش نمیکنم . ودر اخر صحنه خود کشیش-

این ادم چی میخواست- چرا از دیوار بسته و در قفل شده ونرده های پنجره انقدر حراس داشت،که به خاطرش در ابتدا همسرش رو میکشه و بعد از افشا شدن حقیقت خودش رو.

اصلا به همین خاطره که میگم این سریال ،مجموعه ای بود با شخصیت های متفاوت که هر کدام دنیای غربی داشتند و ارتباط این شخصیت ها با هم که خودش دنیای جداییست. که مطمئنا بیان همه حس ها غیر ممکنه

فیلمبرداری زیبا با قاب بندی ها و کادر های عالی- نور پردازی گرم و مناسب وحتی شاعرانه- گریم های مناسب – موسیقی دلنشین و تیتراژ جالب – بازی های خوب و واقعی و البته با کمی اشکال طبیعی-حس خوب جاری در سریال و از همه مهمتر کارگردانی بسیار حرفه ای و ... همه و همه باعث این شد که شاهد یکی از بهترین مجموعه های چند سال اخیر تلویزیون باشیم.

و من که به شخصه بعد از اتمام هر قسمت سریال حس خاصی رو داشتم-شاید یه جور احساس خلاء و تعلیق یا شاید...

البته مطمئنا سریال اشکالاتی رو هم داشت که شاید در اثر گذاری بیشتر تاثیر گذار هم بود. ولی در کل من این سریال رو دوست داشتم و با تک تک شخصیت هاش ارتباط برقرار کردم.

بی گناهان نامی متناسب با کلیت داستان وشخصیت ها بود- حتی اصف که نقش قاتلی جدید رو به نمایش میگذاشت- قاتلی بود که یه جاهایی دلم براش میسوخت و فکر کنم او هم جزو بی گاهان بود.

ودر اخر تقدیر از کارگردان و نویسنده این اثر که به خاطر مثلا جلب نظر مخاطب دست به هر کاری نزد و بعد از خودکشی اصف کار رو به پایان رسوند.در حالی که پسر اصف (مهدی پاکدل)در کما بود- تکلیف پلیس و جلال و خیلی های دیگه هم به طور مثبتی مشخص نشد و هیچ کس با هیچکس ازدواج نکرد .

نوشته شده در تاریخ12/2/88 توسط اینجانب

س.ک
شنبه 26 ارديبهشت 1388 - 4:7
-1
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

یکی از بهترین سریالهای این چند ساله بود... بازی آقای فرهنگ هم خیلی خیلی عالی بود... بالاخره نمردیم و یه سریال متفاوت دیدیم... به همه ی عوامل این سریال بخصوص به آقای فرهنگ تبریک میگم...

محمدرضا
شنبه 26 ارديبهشت 1388 - 5:29
13
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

همه اينها يه طرف موسيقي متن پاياني سريال خيلي زيبا و تأثيرگذار بود. بايد به سازنده موسيقي متن سريال هم يه خسته نباشيد جانانه گفت. مرسي

علي
شنبه 26 ارديبهشت 1388 - 13:4
-10
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

سریال خیلی ضعیفی بود و راحت می شد اخر فیلمو حدس زد. پلیسش هم خیلی خنگ بود.


شنبه 26 ارديبهشت 1388 - 17:18
-4
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

کاری متفاوت بود. دست آقای امینی و سعید شاهسواری درد نکند.

saeede
شنبه 26 ارديبهشت 1388 - 19:44
4
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

سريال خيليييييييي خوبي بود.نقد شما هم بسيار تاثير گزار بود.ممنوون

saeede
شنبه 26 ارديبهشت 1388 - 19:45
0
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

بسيار عالي بود

یاسمن
پنجشنبه 7 خرداد 1388 - 20:1
4
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

بازی بازیگران خیلی خوب بود مخصوصا داریوش فرهنگ که بسیاردوستش دارم و البته بازی روان آقای اسعدیان در نقش دکتر روان شناس . همه خوب بودند . قسمت پایانی سریال هم به نسبت پایان سریال های دیگر خیلی خوب از کار درآمده بود و خوشبختانه کلیشه نبود . من فکر می کنم آقای امینی به نسبت سریال اولین شب آرامش که شروع خوبی داشت و در عین حال پایانی بسیار بد پیشرفت خوبی داشته است . امیدوارم درآینده شاهد فیلم ها و سریال های دیگری از ایشان باشیم . راستی این ایده انتخاب 4کارگردان برای 4نقش سریال ایده خود آقای امینی بوده است یا نه .

ممنون از مطالب شما .

یاسمن
پنجشنبه 7 خرداد 1388 - 20:3
6
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

راستی یادم رفت بگویم که بازی خانم مهری ودادیان هم با اینکه دیالوگی نداشت بسیار خوب از کاردرآمده است .

بهاره
سه‌شنبه 9 تير 1388 - 1:2
3
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

این سریال واقعا بی نظیر بود من از استادان بازیگری این سریال مثل اقایان داریوش فرهنگ مسعود کرامتی محمد علی نجفی وکارگردن این سریال اقای احمد امینی کمال تشکر را دارم.

ثريا
شنبه 27 تير 1388 - 10:26
-14
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

به اعتقاد من اگر تصنيف زيباي استاد شهيدي را از تيتراژ انتهايي دو قسمت پاياني اين سريال كسر كنند ،اين سريال جز يك درام كشدار و كسل كننده كه انتهاي آن اظهر من الشمس است چيز ديگري نبود.


سه‌شنبه 20 مرداد 1388 - 1:14
-4
موافقم مخالفم
 
بلندی جهان به کوتاهی عمرماست

یک سریال متفاوت که چند سر و گردن از کارهای صدا و سیما بالاتر بود. کسانی که از مجموعه خوششان نیومده به سریال های آبکی صداو سیما عادت کرده اند!!

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       




mobile view
...ǐ� �� ���� ����� ������� �?���?�


cinemaema web awards



Copyright 2005-2011 © www.cinemaema.com
استفاده از مطالب سایت سینمای ما فقط با ذکر منبع مجاز است
کلیه حقوق و امتیازات این سایت متعلق به گروه سینمای ما و شرکت توسعه فناوری نوآوران پارسیس است

مجموعه سایت های ما: سینمای ما، موسیقی ما، تئاترما، فوتبال ما، بازار ما، آگهی ما

 




close cinemaema.com ژ� ��� �?��� ��� ���?���