دانلود

 حاشیه و متن حضور نسل‌های مختلف در جشن بزرگ سینمای ایران و خوانندگی بازیگران در ارکستر شهداد روحانی : از سفر یک روزه اصغر فرهادی از آلمان تا تبرئه‌شدنش توسط محمود دولت‌آبادی/ از استقلالی‌بودن نیکی کریمی با شال آبی تا بی‌علاقگی مهناز افشار به فوتبال با جلیقه قرمز/حامد بهداد یاد "بفرمایید شام" افتاد :: سينمای ما ::

   







سینمای ما- پانزدهمین جشن سینمای ایران شب گذشته با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد، در این جشن نسل‌های مختلف هنرمندان حضور داشتند که صحبت‌های برخی از آنها حاشیه دار بود. پانزدهمین جشن سینمای ایران 25 شهریور در عمارت مسعودیه با حضور جمع کثیری از هنرمندان از نسل های مختلف برگزار شد. مجری مراسم احسان کرمی گوینده رادیو بود ولی بر روی صحنه حاضر نبود و مدعوین تا پایان مراسم وی را ندیدند. در ابتدای مراسم، نماهنگی از درگذشتگان یک سال گذشته سینمای ایران به نمایش درآمد.

سپس کیومرث پوراحمد دبیر این دوره از جشن که با کیف وارد صحنه شد عنوان کرد روز ملی سینما را به شما عزیزان تبریک و خوشامد می گویم جا دارد از جلال شمسیان حامی این مراسم تشکر و قدردانی کنم. ایشان نیز عضوی از خانواده سینما هستند. سپاس از محمد مهدی عسگرپور به خاطر پایمردیش و تشکر از همه بچه های خانه سینما که هر کدام در برگزاری این جشن به نوعی سهیم بودند.

سپاس ویژه از مازیار میری دبیر اجرایی جشن که در تمام این مدت اعتراضات همراه با تهمت و توهین را شنید و خستگی و دل گرفتگی بر تن و دلش ماند. مازیار جان تو همه حرفهای ناخوشایند را شنیدی این اعتراض به من و تو نبود به 143 داوری بود که این آثار را ارزیابی کردند.

امشب جشن خانه سینما که متعلق به همه اهالی سینماست و اعتبار خود را از حضور وجود همین افراد می گیرد برگزار می شود. همه شما با رغبت خانه سینما را در برگزاری این مراسم همراهی کردید. خانواده سینما جشن سینما را باور دارند.

مجری مراسم هر زمانی که هنرمندان مختلف برای دادن جوایز یا گرفتن آن به روی صحنه می آمدند تاکید می کرد که لطفاً از اون حرفها نزنید!؛ در همین ارتباط کمال تبریزی که برای اهدای جوایز بخش مواد تبلیغی روی صحنه حاضر بود گفت دوستان بعدی که روی صحنه آمدند یک چسب بر روی دهن بزنند تا نتوانند حرفی را عنوان کنند. حسن پورشیرازی نیز در ادامه صحبت های وی، عنوان کرد ما هم حرف خودمان را یادمان رفت.

در این مراسم لحظاتی از جشن به 15 هنرمند تقدیم شد. لحظه ابتدایی با نماهنگی به اصغر بیچاره اهدا شد.

مجید اخوان در هنگام اهدای جایزه بهترین عکس و پوستر گفت خوشحالم امشب این جایزه را به جوان با استعدادی ( آرش صادقی) اهدا می کنم که با استعداد است و این هنر را از پدر خود علی اکبر صادقی به ارث برده است.

خمسه نیز در این بخش عنوان کرد سال گذشته دبیر جشن فرهاد توحیدی بود. آقای کوثری اشاره کردند که همه چیز جشن خوب است ولی دبیر آن کوتاه قد است. خواستم بگویم اما امسال کیومرث پور احمد را انتخاب کردیم که هم خوش قد و قامت و یکی از قدبلندترین هنرمندان به شمار می رود امیدوارم دیگر حرف و حدیثی نباشد.

لحظه دوم جشن به بهرام بیضایی تقدیم شد که با تشویق حاضرین همراه بود.

وحید نصیریان کارگردان انیمیشن سینمایی " قلب سیمرغ" بعد از گرفتن جایزه خود عنوان کرد من برای این اثر 4 سال زحمت کشیدم، ما یک گروه 95 نفره بودیم که باید از همه آنها تشکر کنم. شاید یکی از دلایلی که این فیلم به نظر داوران ارزشمند رسیده و شایستگی جایزه را داشته صدا و موسیقی خوب آن است که جا دارد از محمود موسوی نژاد و پیام آزادی تشکر کنم. همچنین از داوران و برگزارکنندگان این جشن سپاسگزارم.

امیر ثقفی برنده تندیس بهترین کارگردانی فیلم اول جایزه خود را به پدرش علی اکبر ثقفی تقدیم و از داوران قدردانی کرد. فرشته طائرپور تهیه کننده بهترین فیلم اول پانزدهمین جشن سینمای ایران پس از دریافت جایزه خود گفت از همه دوستانم در خانه سینما تشکر می کنم زیرا شاهد بودم سه ماه تمام با دقت تمامی آثار را ارزیابی کردند این جایزه برای من ارزش بسیاری دارد زیرا توسط بیش از 100 داور حرفه ای ارزیابی شده است. این اولین بار است که من تندیس خانه سینما را دریافت می کنم زیرا همیشه تهیه کننده سینمای کودک هستم و این گونه آثار در جشن خانه سینما کمتر دیده می شود.

وی افزود: می خواهم امشب روی صحنه جایزه خود را به یک کارگردان خوب از سینمای ایران نه به خاطر اینکه فیلمی ساخته که درخشان است فقط به خاطر دل شکسته او که تمام توهین ها و اعتراض ها را شنید و به احترام جشن سینمای ایران سخن نگفت. این تندیس را به مازیار میری می دهم امیدوارم این را از من بپذیرد.

مازیار میری نیز که در کنار مجری مراسم حضور داشت که معلوم نبود در کدام بخش این عمارت قرار داشتند از پشت میکروفن گفت خانم طائرپور از شما سپاسگزارم این جایزه شایستگی شما برای سالهایی است که در این سینما زحمت کشیده اید.

لحظه سوم جشن به مرحوم سیف اله داد تقدیم شد .

در ادامه با حضور محمد مهدی عسگرپور مدیرعامل خانه سینما و فرهاد توحیدی رئیس هیئت مدیره نشان ویژه به جلال شمسیان مدیرعامل شرکت نوین عرفا حامی جشن اهدا شد. شمسیان گفت امیدوارم امشب نیز مانند جشنهای گذشته شب خوبی باشد. در ابتدا از خانمم و پسرم تشکر و قدردانی می کنم و همچنین سپاس ویژه و یادی از بهمن فرمان آرا می کنم.

عسگرپور در ادامه این مراسم عنوان کرد به نمایندگی از جامع اصناف روز ملی سینما را تبریک می گویم . از همه اعضای خانه سینما که در دو سال گذشته حضور مستمر داشته اند تا این جشن به ثمر برسد سپاسگزارم. از مازیار میری و کیومرث پور احمد به خاطر تلاش زیادشان در برگزاری جشنی در شان خانه سینما قدردانم. خدا را شاکرم بعد از مسائل مختلف که در یکسال گذشته برای خانه سینما به وجود آمد امکان برگزاری این جشن فراهم شد.

وی افزود: ما در شرایطی هستیم که امکان بررسی شرایط محیط زندگی فراهم نیست. امکان تحلیل شرایط برای نهادهای دولتی وجود دارد اما ما به عنوان نهاد صنفی امکان تحلیل شرایط را نداریم. من از همه خانواده سینما کمک می خواهم تا امکان بررسی شرایط به وجود آید تا رفتارهای خوب و بد را تشخیص دهیم و جلوگیری کنیم از آن چه باعث ریزش ها شده است. به امید داشتن آینده ای بهتر قدر سینما را بدانیم.

مدیرعامل خانه سینما در ادامه بیان کرد: بهتر است یادی کنیم از هشت سال دفاع مقدس. هشت سالی که حق بزرگی بر گردن سینمای ایران دارد. این فضا اساسا در سینما کاری کرد که باید سالهای زیادی از آن بگذرد تا ما متوجه آن شویم. از همه انرژی ها و هم افزایی ها باید استفاده کنیم و در کنار هم خانه سینما را حفظ کرده و کمک کنیم به خودمان تا از این دایره بیرون نرویم، امیدوارم موفق باشیم.

چهارمین لحظه جشن سینمای ایران به پرویز دوایی اهدا شد.

امیر رضا معتمدی که تندیس بهترین جلوه ویژه بصری را دریافت کرد گفت جلوه های بصری صنعتی نو به شمار می رود. از خانه سینما و دست اندرکاران خواهش می کنم که جایگاه این حرفه را تثبیت کنند تا ما بدانیم اهل سینما هستیم یا نه.

لحظه پنجم جشن سینما به اصغر شاهوردی صدا بردار آسیب دیده سینمای ایران اهدا شد.

احسان کرمی مجری مراسم پس از پخش نماهنگ شاهوردی گفت او امشب بین جمعیت است امشب تولد اصغر شاهوردی است به او تبریک می گوییم و زیر این آسمان بزرگ خدا، همه می خواهیم که او صحیح و سالم بتواند در آینده نزدیک به حرفه خود ادامه دهد.

مهرام ملکوتی پس از دریافت جایزه بهترین صدابرداری عنوان کرد خوشحالم این جایزه را از دست استادم جهانگیر میرشکاری دریافت می کنم و این برای من خیلی شیرین است.

نیکی کریمی که با روسری آبی برای اهدای جایزه بهترین صداگذاری بر روی صحنه حاضر شده بود عنوان کرد بعد از 20 سال این دومین بار است که در این جشن حضور دارم و مجری برنامه نیز به وی، گفت با این روسری امشب نشان دادید که استقلالی هستید و وی نیز تایید کرد و برد استقلال را تبریک گفت. همچنین کریمی به طائرپور برای دریافت تندیس تبریک گفت.

مسعود بهنام نیز که وی را در اهدای این جایزه همراهی می کرد افزود من علیرضا خمسه را خیلی دوست دارم و خاطره ای از قصه های مجید کیومرث پوراحمد تعریف کرد و در ادامه بیان کرد اگر خانم طائرپور جایزه خود را امشب به مازیار میری اهدا کردند خواستم به او یادآوری کنم من هم چند جایزه دارم قطعا به وی خواهم داد.

ششمین لحظه جشن سینمای ایران به ملک جهان خزاعی اهدا شد.

حضور ویشکا آسایش و رامبد جوان برای اهدای بهترین طراحی لباس با تشویق حاضرین همراه بود. رامبد جوان گفت این انتخاب ما فوق العاده است. خانم آسایش استاد تپق است و زبان فارسی، زبان بیست و ششم وی است. همه شما انرژی بفرستید تا بتواند برگزیده این بخش را اعلام کند.

آتوسا قلمفرسایی برنده تندیس بهترین طراحی صحنه در خارج از کشور حضور داشت و جایزه وی را امیر اثباتی دریافت کرد . لحظه هفتم جشن سینمای ایران به ابراهیم حاتمی کیا تقدیم شد. مجری مراسم پس از پخش نماهنگ این بخش گفت آرزو می کنم مشکل اکران گزارش یک جشن هم حل شود. آقای حاتمی کیا این بار گزارش یک ختم را بسازید شاید پروانه بگیرید.

باران کوثری و حامد بهداد برای اهدای تندیس جایزه بهترین مکمل زن بر روی صحنه حاضر شدند . کوثری گفت اینقدر گفتند از اون حرفها نزنید که دیگر نمی دانم چه بگویم. خدا را شاکرم با همه موانع و تهمت ها این جشن و خانه سینما سرپا نگه داشته شد. حامد بهداد نیز عنوان کرد این برنامه من را یاد "بفرمایید شام" انداخت.

خانم جواهریان به شما تبریک می گویم شاید دوست داشتید این جایزه را از اساتید و پیشکسوتان سینما دریافت کنید اما امشب در میان ما کسانی هستند که به استقلال سینما می اندیشند. من این جایزه را از طرف آنها به شما اهدا می‌کنم.

نگار جواهریان پس از دریافت جایزه گفت خوشحالم این جایزه را از دست شما دو نفر می گیرم. جا دارد از همه داوران، بهرام توکلی و گروه سازنده " اینجا بدون من" قدردانی کنم. از صبح فکر می کردم که اگر جایزه بگیرم چه چیزی عنوان کنم . به نامزدهای دیگر تبریک بگویم، ادای احترام کنم و یا خیلی چیزهای دیگر. من این تندیس را دوست دارم و می خواهم دیالوگم از فیلم "اینجا بدون من" را عنوان کنم: "الان خوب می شم، من عادت ندارم توی جمع باشم".

هنگامه قاضیانی و صابر ابر برای اهدای جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد روی صحنه حاضر شدند. ابر در جایگاه مجری به طور خیالی با وی دست داد و روبوسی کرد. هنگامه قاضیانی نیز عنوان کرد امشب می خواهم تندیسی را اهدا کنم از طرف خانه سینمایی که با غرور سر جای خود ایستاده است و ما به آن تکیه می کنیم. شهاب حسینی پس از دریافت جایزه گفت من تصور نمی کنم که این جایزه برای یک شخص یا برای شهاب حسینی باشد این تقدیر از یک روش کاری است که مبتنی بر اعتقاد و باور است. به اصغر فرهادی تبریک می گویم میل دارم امشب جایزه ام را به کمال تبریزی به پاس تمام خوبی هایش اهدا کنم.

لحظه هفتم جشن سینمای ایران به جلال الدین معیریان اهدا شد.

فریبا کوثری و داوود میرباقری برای اهدای تندیس بهترین چهره پردازی بر روی صحنه حاضر شدند. کوثری گفت خوشحالم که برای اولین بار در این جایگاه قرار دارم. میرباقری نیز عنوان کرد من نیز خوشحالم جایزه را به عبداله اسکندری می دهم زیرا همیشه بدعت گذار بوده در طول 28 سال همیشه مشاور خوبی برای من به حساب آمده است و امیدوارم برای همیشه باقی بماند.

لحظه هشتم سینمای ایران به محمد رضا شجریان اهدا شد و حاضران در مراسم به احترام این استاد آواز لحظاتی ایستاده تشویق کردند.

جایزه بهترین موسیقی متن با حضور شهداد روحانی و همایون شجریان اهدا شد. همایون شجریان عنوان کرد به همه تبریک می گویم نمی دانم در حضور آقای منوچهر اسماعیلی از صدای خودم بگویم به عنوان شیفته کوچک هنر امیدوارم فرهنگ و هنر این سرزمین از پیچ و خم به واسطه هنر استقلال گذر کرده و به این بالندگی رسیده و همچنین خستگی ناپذیر قدم بر می دارد.

کارن همایون فر برنده تندیس بهترین موسیقی نیز گفت شب پرافتخاری است خوشحالم جایزه ام را از این دو هنرمند می گیرم که خانواده‌ةای‌شان ریشه‌های موسیقی ایران هستند... .این سومین جایزه من است که از خانه سینما دریافت می کنم  و بابت این استقلال خانه خوشحالم و از مازیار میری تشکر می کنم.

شهداد روحانی نیز عنوان کرد من با اینکه ایران زندگی نمی کنم اما اخبار را دنبال می کنم. صنعت فیلم ایران بسیار پیشرفت کرده و من بهترین آرزوها را برای فیلمسازان، هنرمندان و حتی کادر فنی سینما دارم تا روز به روز بیشتر دیده شوند و این موفقیت ها در جهان بیشتر نمایان شود.

لحظه نهم سینمای ایران به عباس گنجوی تقدیم شد.

مهناز افشار با لباس قرمز همراه واروژ کریم مسیحی برای اهدای جایزه بهترین تدوین بر روی صحنه حاضر شد اما عنوان کرد اهل فوتبال نیستم و امشب اتفاقی قرمز پوشیده ام. خوشحالم در چنین جشنی حضور دارم که مال همه ماست و آرزوی حمایت، محبت و پشتیبانی برای همه اهالی سینما را دارم. به نگار جواهریان نیز تبریک می گویم زیرا این جایزه برازنده وی است.

لحظه دهم سینمای ایران به مازیار پرتو تقدیم شد و لحظه یازدهم به پرویز پرستویی.

فاطمعه معتمد آریا برنده تندیس بهترین بازیگر نقش اول زن لحظاتی توسط حاضران ایستاده مورد تشویق قرار گرفت. او در سخنان مفصل و شیوایی گفت: امشب باید در حضور آقای بهشتی اعلام کنم سینمای ایران مستقل شده است. آنچه در این جمع است در شان سینمای ایران است. در حال حاضر چیزی که ما از دست داده‌ایم ممنوعیت ابتذال است. ممنوعیت ابتذال، زشتی و ... ممنوعیت‌های بدی نیستند، چون به جایشان مهر می‌آید که امشب همه ما را دربرگرفته است. این تندیس برای من تندیس مهر و آشتی است، چرا که می‌دانید من سال‌هاست با خانه سینما به خشم نگاه کردم نه دشمنی،اما در کارم و حرفه ام همیشه به شان خانه سینما فکر می کنم و این شان را حفظ می کنم.

رویا تیموریان که برای اهدای جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن بر روی صحنه حاضر شده بود گفت به خانم معتمدآریا دو تبریک می گویم یکی به خاطر این جایزه امشب و دیگری به خاطر جایزه جهانی که دریافت کرده اند. می خواهم امشب از احساسم بگویم، بسیار خوشحالم از جانبازانی که در جمع ما هستند. امیدوارم این تاریخ اندکی که در تهران شناسایی شده باقی بماند.

در ادامه مراسم با حضور تیموریان، فرشته طائرپو جایزه جشنواره مونترال معتمد آریا را به وی اهدا شد. معتمدآریا بعد از گرفتن این جایزه گفت جا دارد از بهرام توکلی تشکر کنم با افتخار می گویم که تو یکی از استثناء های سینمای ایران هستی . عشق و شعوری که تو به سینما داری مثال زدنی نیست.

مهران مدیری و مریلا زارعی برای جایزه بهترین نقش اول مرد بر روی صحنه حاضر شدند که با استقبال زیادی  روبرو شد. مدیری گفت خوشحالم در جشن خانه سینما حضور کوچکی دارم و خوشحالم از اینکه در میان افرادی چون محمود دولت آبادی، عبداله اسکندری، منوچهر اسماعیلی هستم و جای محمد رضا شجریان خالی است. البته همایون عزیزمان اینجاست. باز هم خوشحالم که قرار است این جایزه را من بدهم.

مریلا زارعی نیز عنوان کرد شب بسیار عزیزی است به همه خانواده سینما احترام می گذارم و اراداتم را از همین جا نثار همه جانبازان می کنم. بعد مسابقه‌ای ترتیب داد و از مدیری پرسید بازیگر برنده را حدس بزند! زارعی با ابراز علاقه بسیار به این بازیگر گفت این بازیگر خیلی قد بلند است؛ مدیری گفت: کیومرث پوراحمد! زارعی گفت موهای بلندی دارد. مدیری گفت: پوراحمد... سپس زارعی تصحیح کرد که قدش کوتاه و موهایش ریخته و مدیری ادامه داد که کمی هم گیج است! رضا عطاران بعد از گرفتن جایزه این بخش گفت من نیز خوشحالم جایزه را از مهران مدیری می گیرم زیرا ما همه مدیون او هستیم به خاطر برنامه ساعت خوش که با هم همکاری می کردیم.

لحظه دوازدهم سینمای ایران به هوشنگ مرادی کرمانی اهدا شد.

 امین تارخ و کامبوزیا پرتوی برای اهدای تندیس بهترین فیلمنامه اقتباسی بر روی صحنه حاضر شدند. تارخ گفت شب عزیزی است از منوچهر اسماعیلی شنیدم که کمی دلجویی خواستند که استدعا می کنم به احترام او بایستید و دست بزنید. به عبداله اسکندری نیز تبریک می گویم.

پرتوی نیز افزود: حادثه بزرگ اقتباس همیشه در خاطر دور است مثل خاطره "گاو"، "آرامش در حضور دیگران"، "دایره مینا" و ... امشب نیز یک خاطره خوب است. امیدوارم راهگشا باشد که اقتباس در جریان سینمای ایران قرار بگیرد.

در ادامه فرهاد توحیدی و محمود دولت آبادی تندیس بهرتین فیلمنامه اورژینال را اهدا کردند.

فرهادی در ادامه عنوان کرد: من دیروز صبح فکر نمی کردم اینجا باشم، با کمک دوستان آمدم و بعد جشن هم می‌روم.  با صحبت‌های آقای دولت آبادی هیچ خستگی در من نماند، خوشحالم تبرئه شدم توسط کسی که نظرش از نوجوانی برایم مهم بود. از اینکه تبرئه شدم که خودم را بالاتر از جامعه و جدا از مرد می بینم. امیدوارم سالیان سال این جشن باشکوه تر برگزار شود و خوشحالم به من زنگ زدید تا بیایم.

لحظه سیزدهم سینمای ایران به امیر نادری تقدیم شد.

پور احمد و حسین یاری برای اهدا جایزه بهترین کارگردانی روی صحنه حاضر شدند. پور احمد گفت: به جانبازان که امشب در این مراسم حضور دارند، خوش امد می گویم. ما تمامیت ارضی خود را مدیون آنها هستیم. از فرشته طائرپور که جایزه خود را میری تقدیم کرد، تشکر می کنم.

وی افزود: زمانی که فرهادی "زشت و زیبا" و "رقص در غبار" را ساخته بود، نوشتم که او فیلمساز بزرگی است. فرهادی هم عنوان کرد: من و امیر نادری هفته پیش باهم بودیم. پر از حسرتم که حالا در میان ما نیست. من این جایزه نقدی را به کارگردان "هفت تیرهای چوبی" شاپور قریب اهدا می کنم.

چهاردهمین لحظه سینمای ایران به هارون یشایایی تقدیم شد. جایزه بهترین فیلم توسط محمد مهدی عسگرپور، ابوالحسن داوودی و محمد علی نجفی اهدا شد. بعد از اهدا جایزه این بخش مجری رونمایی شد. داودی گفت: حضور ما سه نفر بر روی این صحنه خیلی معنا دارد. خانه سینما در دوره های مختلف پای اصول پیش آمده است. به اصغر فرهادی هم تبریک می گویم و امیدوارم باعث افتخار در عرصه جهانی هم بشود.

در پایان مراسم مهران مدیری دوباره روی صحنه آمد و در کنار شهداد روحانی رهبر مهمان ارکستر سمفونیک،  قطعه "وطنم" را اجرا کرد. همچنین پس از آن نیز روحانی به همراه گروه ارکستر قطعه "کارمینا بورانا" را اجرا کرد. در انتهای مراسم قبل از آتش بازی با حضور کوروش تهامی و حسن پور شیرازی، هنگامه قاضیانی و مریلا زارعی در کنار صابر ابر و مسعود رایگان قطعه "‌ای ایران" اجرا شد.

عکسها از اشرف طباطبایی










  • منبع : مهر

    به روز شده در : دوشنبه 28 شهريور 1390 - 6:24

    چاپ این مطلب |ارسال این مطلب |

    نظرات

    فريبا
    دوشنبه 28 شهريور 1390 - 15:12
    16
    موافقم مخالفم
     

    مرسي از گزارش مفصلتون كاش منم اونجا بودم!

    fffff
    دوشنبه 28 شهريور 1390 - 20:39
    -1
    موافقم مخالفم
     

    kash manam booodamm onja

    صابر
    دوشنبه 28 شهريور 1390 - 22:25
    -1
    موافقم مخالفم
     

    البته اسم فیلم آقای فرهادی "شهر زیبا" هست نه "شهر زیبا" ...

    (آخرای متن!)

    نرگس
    سه‌شنبه 29 شهريور 1390 - 23:8
    -9
    موافقم مخالفم
     
    افسوس خوردن هايي كه هرروز بيشتر مي شود....

    شايد حداقل خواندن يك گزارش نسبتا جمع و جور از چنين جشني از سينماي ميهنم مرهم بسيار ناچيزي باشد بر زخمي كه روز به روز وجودش را با درد و اندوه بيشتروبيشتر به رخم مي كشد وقتي سينماي ايران واژه ي ايران را پشت سرش يدك مي كشد بهتر نيست كمي تامل كرد كه آيا واقعا اين سينما به تمام ايران تعلق دارد يا محدود به شهرهاي بزرگي همچون تهران مشهد اصفهان شيراز و اينهاست سينماي ايران يعني سينمايي كه داشته ي تمام ايراني هاست در هر گوشه اي از اين خاك با هر لهجه و هر منشي

    گله دارم از همه گله دارم از كسي كه سينما را سينما كرد گرفته تا كسي كه ارزش سينما را زير سوال برد گله دارم من دختر نوجوان شهرستاني هستم كه عاشق سينماست اما بايد براي ديدن يك فيلم منتظر پخشش در شبكه ي خانگي باشم نقدش را مي خوانم و از تعاريفش سر ذوق مي آيم حتي درمورد حضورش در اسكار با ذهنم كلنجار مي روم اما تاكي بايد به پاي پخشش از شبكه نمايش خانگي بنشينم و با خود زمزمه كنم صبوري كن نمي دانم اصلا چرا اينجا و در اين نظر اينهارا مي گويم شايد بهانه دست دلم داده ام براي خالي شدن آرام گرفتن اما آيا مردم شهرمن لياقت ديدن فقط يك فيلم را در سينما ندارند چرا چرا هست يكي هست آري ماسينما داريم سينمايي كه روي پرده اش تصاوير فيلم پخش نمي شود بيشتر شباهت دارد به تصاويري كه منعكس شده اند روي محتواي يك فنجان قهوه كه انگار يك نفر همش ميزند اگر هم بازيگري ديالوگي بگويد شما مطمئنا بايد با استفاده از قوه ي تخيل خودتان آنرا حدس بزنيد چون اين خصلت سينماي ماست كه فيلم گنگ و پيچيده مي شود و وقتي شما از سينما خارج مي شويد هيچ چيزي در چنته نداريد جز سردرد به هر حال بايدخداراشكر كرد كه ماجايي براي سردردوافسوس داريم افسوس افسوس گويي بايد بسوزيم و بسازيم و مثل هرهفته پاي نقد هاي عجيب و غريب آقاي فراستي از فيلمي بنشينيم كه شايد سال ديگر در شبكه ي نمايش خانگي پخش شود شايد واقعا حق من دختر شهرستاني ساكن بروجرد از سينما تنها مشاهده اش در قاب كوچك تلويزيون باشد

    حسین عطایی
    جمعه 1 مهر 1390 - 5:11
    -4
    موافقم مخالفم
     
    جدایی نادر ازسیمین

    اقا عجله کنین توروخدا.من همین الان جدایی نادر ازسیمین رو با کیفیت بساربسیاربالا دانلود کردم.بخدا راست میگم.کیفیتش عالیه.حالا چیکارکنم.خواهشا جواب بدین

    ناشناس
    يکشنبه 3 مهر 1390 - 10:50
    15
    موافقم مخالفم
     

    سلام...

    قالب سايت به هم ريخته چرا...

    خواهشمندم كه لطف كنيد و فرش قرمز ها رو در روز برگزار كنيد كه همه امكان اومدن رو داشته باشند...

    به فكر دختر خانم هاي محترم هم باشيد كه شب نمي توانند به اين مراسم ها بيايند...

    مگر چه مي شود در روز فرش قرمز بگيريد...؟!

    شب ها خيابان خلوت است و... هزار مشكل ديگر تازه در نظر داشته باشيد ساعت ها به عقب برگشته اند و هوا خيلي زودتر تاريك مي شود و به دنبالش خيابان ها زودتر خلوت مي شوند... و باز در نظر بگيريد با بازگشايي مدارس و دانشگاه ها باز هم يك خلوتي در خيابان است و افراد براي گردش و تفريح كم تر بيرون مي آيند...

    خواهش مي كنم از لحاظ مكاني هم جايي را در نظر بگيريد كه با وسايل نقليه عمومي به راحتي بتوان به آنجا رفت و برگشت...

    و مراسم رو طوري بگيريد كه تا قبل از هشت شب ما بتوانيم به خانه برگرديم...

    به فكر ما دختران هم باشيد لطفا...

    به خدا در روز هم مي شود فرش قرمز پهن كرد...

    خواهش مي كنيم توجه كنيد... اين درخواست درخواست خيلي هاست...

    خواهشمندم پشت گوش نياندازيد...

    از ساعت شش به بعد شب است...

    در روز فرش قرمز بگيريد... قشنگ تر است و بهتر...

    خداحافظ

    هادی
    دوشنبه 4 مهر 1390 - 6:40
    22
    موافقم مخالفم
     

    خوب وعالی بود .امیدوارم این جور برنامه ها بیشتر و مفید تر شوند

    هادی
    دوشنبه 11 مهر 1390 - 17:8
    -9
    موافقم مخالفم
     

    نیکی کریمی روکسانی که ازنزدیک میشناسن میدونن خودش وپدرش پرسپولیسی هستند

    نظراگربدیم که اینقدر محافظه کارید که نمیگذارید

    واین که بعد15 دوره یک جشن منظم برگزار بشه خودش غنیمته

    چرا ماپیشرفت نمیکنیم هم معلومه

    علیرضا
    جمعه 15 مهر 1390 - 0:17
    -6
    موافقم مخالفم
     

    خانم نرگس،خیلی متاسفم.بروجرد تا جایی که یادم می‌آید حداقل دو سینما داشت.خیلی عجیب است که به جای افتتاح سینمای تاره،قبلی ها هم بسته می‌شوند.سینما در این کشور حرمتی ندارد.امیدوارم زمانی برسد که روی پرده‌ی سینما بهترین آثار سینمای جهان را ببینید.

    اضافه کردن نظر جدید
    :             
    :        
    :  
    :       




    mobile view
    ...ǐ� �� ���� ����� ������� �?���?�


    cinemaema web awards



    Copyright 2005-2011 © www.cinemaema.com
    استفاده از مطالب سایت سینمای ما فقط با ذکر منبع مجاز است
    کلیه حقوق و امتیازات این سایت متعلق به گروه سینمای ما و شرکت توسعه فناوری نوآوران پارسیس است

    مجموعه سایت های ما: سینمای ما، موسیقی ما، تئاترما، فوتبال ما، بازار ما، آگهی ما

     




    close cinemaema.com ژ� ��� �?��� ��� ���?���