سینمای ما- سایت بازتاب در گزارشی به حضور مجری متهم در برنامه عاشورایی شبکه یک اعتراض کرد:
در صورتی که خبرگزاری فارس چندی پیش از شکایت یک دختر جوان از یکی از مجریان تلویزیون خبر داده بود و پس از آن سایتهای دیگر خبری گزارشهای مفصل تری از جزئیات این شکایت و عملکرد عجیب این مجری مشهور منتشر کرده بودند. مشاهده این مجری در برنامه زنده که از شبکه اول سیما پخش شد موجی از حیرت را به همراه داشت. دادن اجرای زنده به این مجری که اکنون با قید وثیقه ای کلان در بیرون از زندان به سر میبرد در صورتی است که هفته گذشته یکی از سایتهای خبری نسبت به تلاش برای دادن اجرای برنامه به وی هشدار داده بود.
استفاده از این مجری با آن حاشیه در صورتیست که بسیاری از مجریان به علت مسائل بسیار کم اهمیت تر مانند گفتن جمله ای در برنامه مخصوص سال تحویل و یا اجرای دونفره با مجری خانم و .... برای مدتهای طولانی ممنوع التصویر میشوند.
به نظر میرسد مدیریت صدا و سیما که چندی پیش نیز به صورت مشهودی حضور یک مجری متهم به فساد اقتصادی را در برنامه های زنده افزایش داده بود به تبعیت از برخی از مسئولین کلان اجرائی که علاقه خاصی به افراد مسئله دار و در مظان اتهام دارند نسبت به جذب و رشد و حمایت متهمین اعم از اقتصادی و... تمایل فراوان دارند.
قسمت دردآور ماجرا آن جاست که این مجری که قبلاً نیز برنامه های مذهبی را اجرا میکرده و به علت نوع اجرایش که عموماً با زاهد نمایی و بغض کردن و نیایش و...همراه بوده و به همین علت شخصیتی مذهبی و ارزشی از خود بجای گذاشته است. همین باعث شده بود که بسیاری از دلسوزان از اینکه اتهام وی اثبات شود و به واسطه آن به اعتماد مردم نسبت به کسانی که دم از دینداری میزنند آسیب برسد به شدت نگران بودند؛ شبکه اول سیما در اقدامی خاص اجرای برنامه ای را به وی واگذار کرد که مربوط به ایام عاشورا بوده و وی بصورت رو در رو و یا تلفنی با برخی از علمای نامدار هم صحبت میکند که درصورت اثبات اتهام وی میتواند به شان آن علما نیز آسیب برساند.
این در صورتی است که عملکرد هوشمندانه و مدبرانه حکم میکرد که مسئولین سیما اجرای این مجری را متوقف میکردند تا قبل از اثبات اتهام وی و رسانه ای شدن نام وی در سطح کلان جامعه خاطره ایشان در اذهان عمومی کمرنگ شود و از میزان صدمه به اعتقادات عمومی کاسته شود. هر چند که این چیزی ار قصور صدا و سیما در خصوص عدم دقت نسبت به گزینش افرادی که میخواهند کلام دین و مذهب را به واسطه اجرای آنها به میلیونها نفر نشان دهند نمیکاهد.
با توجه به مورد قبلی که ذکر شد و عملکرد مدیران صدا و سیما در دادن برنامه ها و تریبون های بیشتر به افراد متهم که در مراجع قضائی پرونده مفتوح دارند. به نظر میرسد این اقدام به علت حمایت از "زیرمجموعه" که این روزها در بخشهای مختلف و به تبعیت از مقامات عالی اجرایی باب شده است و فشار و ایجاد خلل در روند محاکمه و بالا بردن هزینه برای اعمال قانون در خصوص این افراد صورت میگیرد. چرا که صدا و سیما از یک طرف به این افراد برنامه میدهد و بهگونه ای حتی میزان برنامه ها و اجراهایشان را افزایش میدهد و از سوی دیگر با استناد به این مطلب که این افراد شخصیتهای ملی هستند و بازداشت و اعمال قانون نسبت به اینان به شان سازمان صدا و سیما آسیب میرساند ایجاد فشار کرده و حاشیه امنی را برای برخی نیروهای متخلفش ایجاد میکند.