| |
سینمای ما-مهناز اسماعیلی: یکی از بازیگران نقشهای مکمل هند «آنوپام کر» که آموزشگاه تربیت بازیگر هم دارد از سالهای ۱۹۸۰ در نقشهای مکمل همواره حضور ثابتی در فیلمهای هندی داشته است. او در فیلمهای بین المللی هم نقش افرینی میکند و در کنار عرفان خان، انیل کاپور از چهرههای بین المللی سینمای هند است. او با «مثل بکهام شوت کن» ساخته گوریندها چادها وارد عرصه بین المللی شد.
آنوپام کر در «کتاب بارقه امید» ساخته دیوید. او راسل که از فیلمهای مهم امسال است و در فصل جوایز پای ثابت فهرست نامزدها نقش روان درمانگر را ایفا میکند.
چندی پیش مجله هالیوود ریپرتردر گزارشی پنج بازیگر برتر سینمای آسیا را معرفی کرد که آنوپام کر جزوشان بود. آنوپام کر درباره انتخابش توسط دیوید. ا. راسل میگوید که در لندن کارگزاری دارد «او بود که با من تماس گرفت و گفت دیوید میخواهد ازمن تست بگیرد. آن موقع در ایالت راجستان هند مشغول فیلمبرداری بودم وتنها راه ارتباطم با دیوید از طریق اینترنت و نرم افزار اسکایپ بود. اما در ان منطقه ایی که فیلمبرداری داشتم کسی نرم افزار اسکایپ نمیشناخت. محبور شدم به شهری دیگر بروم وارتباط اینترنتی با دیوید برقرار کردم اما ارتباطمان بیصدا بود ودیوید تصمیم گرفت تست بازیگری را به زمان دیگری موکول کند.»
«برای نمایش یکی از فیلمهایم به کانادا رفته بودم و در هتلی چهار ستاره ساکن شده بودم. قرار بود ان روز با دیوید دوباره از طریق اینترنت ارتباط برقرار کنم اما گویا بدشانسی گریبانم را رها نمیکرد بازهم ارتباطمان بیصدا صورت گرفت این بار دیوید ازم خواست تست بدهم ولینکش را برایش اینترنتی بفرستم.شما فکر کنید این اتفاق در یک هتل چهار ستاره در کانادا روی داد. پیشخدمتی بنگلادشی در اتاقم مشغول سرو چای برایم بودو نظاره گر این اتفاقات. او که من را کاملا میشناخت به من گفت آنوپام دادا (برادر) میخواهید با آی فونم از شما فیلم بگیرم و شما برای اوبفرستید. من که تعجب کرده بودم پذیرفتم و بدین ترتیب یک پشخدمت هتل از من تست گرفت»
انوپام کر اعتقاد دارد در زندگی هرچیزی امکان پذیر است. «ترجمه عنوان کتاب زندگی نامهام میشود هرچیزی امکان پذیر است. همواره این فلسفه را در زندگی د نبال کردهام. چراکه من اهل شهر کوچکی از هند هستم»
آنوپام کر در این فیلم در کنار بردلی کوپر جنیفر لارنس و رابرت دنیرو نقش آفرینی میکند. او درباره نقش خود که روان درمانگر است در فیلم کتاب بارقه امید میگوید: «با بیماران دوقطبی و افرادی که دارای وسواس فکری هستند باید با عشق و مهربانی رفتار شود. گاهی در دنیای امروز افراد غیر عادی به مراتب نرمالتر از افراد معمولی رفتار میکنند.»
|