سينماي ما- در ادامه ی سلسله جلسات آزاد موسسه پرسش ،روز پنج شنبه 20 مهرماه جلسه ای با عنوان "هستی شناسی فیلم" برگزار می شود.مازیار اسلامی و صالح نجفی در این جلسه سخنرانی خواهند کرد.موضوع سخنرانی مازیار اسلامی "هستی شناسی فیلم، سینما چیست" و موضوع سخنرانی صالح نجفی "سینما:هنر معوّق، بررسی نسبت فیلم و تاتر" خواهد بود.این جلسه از ساعت 17 روز پنج شنبه در محل موسسه پرسش به آدرس ضلع شمالی پارک ساعی،ساعی یکم،پ 7 برگزار می شود.
علاقمندان برای اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت موسسه پرسش به آدرس www.qporsesh.com مراجعه کرده و یا با شماره تلفن های 5-88658603 تماس حاصل نمایند.
سخنرانان: مازیار اسلامی : "هستی شناسی فیلم ،سینما چیست"
صالح نجفی:"سینما: هنر معوّق، بررسی نسبت فیلم و تاتر" زمان : پنجشنبه 20مهرماه 1391 ساعت 17-19
محل برگزاری: ضلع شمالی پارک ساعی، ساعی یکم،پلاک 7،موسسه پرسش
................................
درسگفتارنگاه زنانه در سینما: فیلم فمینیستی,توسط استاد مازیار اسلامی در دوره پاییزه موسسه پرسش
عنوان دوره: "نگاه زنانه در سینما: فیلم فمینیستی "
استاد: مازیار اسلامی
زمان: شنبهها؛ از ساعت 17 الی 19
تاریخ شروع دوره: 1391/07/22
لینک ثبتنام اینترنتی (درسگفتارهای حضوری)
درسگفتارهای شهریورماه با عنوان "نگاه زنانه در سینما:فیلم فمینیستی توسط استاد مازیار اسلامی در محل موسسه پرسش تدریس خواهدشد. روزهای شنبه از تاریخ 1391/0722 و از ساعت 17 الی 19 زمان برگزاری این دوره از درسگفتارها است.
شرح درس دورهی نگاه زنانه در سینما:فیلم فمینیستی
در این دوره مختصات و نقطه عطفهای مهم نظریه فمینیستی فیلم در مطالعات سینمایی بررسی میشود. همچنین قرائتهای رادیکال فمینیستی از سینمای کلاسیک امریکا و نقش فرودستانه زنان در این سینما از خلال کار نویسندگان و نظریهپردازان مهم فمینیسم در سینما، ماری آندوان، لارا مالوی، کلر جانستن، آن کاپلان، کایا سیلورمان طرح خواهدشد دورهی اول نگاه زنانه، معطوف به قرائتهای رادیکال فمینیستی از ساختار صلب و مردسالارانه سینمای کلاسیک امریکا است. در حالیکه در دورهی دوم رهایی زنان از قید و بند نقشها و شمایلهای سنتی هم در سینمای آوانگارد فمینیستی، مثل شانتال آکرمن و مارگرت فنتروتا، و هم در آثار سینمای معاصر امریکا نشان دادهخواهدشد.
این تحلیلها هم متکی بر شناسایی زیباشناسی مردسالارانه و مضامین زنستیزانه دورهی اول و هم زیباشناسی رهاییبخش و مضامین فمینیستی دورهی دوم خواهدبود. بنابراین فمینیسم در سینما هم در ترازی زیباشناسانه و هم ترازی نظری بررسی میشود.