دانلود

اختصاصي سايت "سينماي ما"؛ پرسش‌هايي صريح از مديركل اداره نظارت و ارزشيابي درباره حواشي اين روزها : ترسي نداريم كه بگوييم از «پايان‌نامه» حمايت مي‌كنيم، چون با معيارهاي ما همخواني دارد/ درباره عبدالرضا كاهاني و فريدون جيراني يه هيچ‌وجه حرفي نمي‌زنم :: سينمای ما ::
  

   


News
  • چهل فیلم‌اولی در میان ۹۵ فیلم متقاضی حضور در جشنواره فجر: سال تازه‌نفس‌ها
    «این یک رویاست»، «مهمونی کامی»، «گس»، «یک، دو، سه،...، پنج» و «روز روشن» از فيلم‌اولي‌هاي مطرح امسال هستند
  •  
  • حامد بهداد در نشست «روزی روزگاری سینما» مطرح كرد: سوگ از دست‌رفتن شکوفاترین بخش سینمای ایران
    نيما حسني‌نسب: سينمابازيِ نسل ما فاقد خاطره و نوستالژی‌ست، چون نوستالژی به‌شدت به مکان و جغرافیا نیاز دارد
  •  
  • فيلم‌سازان و داوران جشنواره فجر عليه منتقدان و نويسندگان سينمايي: جایزه منتقدین اهمیتی ندارد!
    آقای باشه آهنگر در اندازه‌هایی نیست که هیئت داوران را زیر سوال ببرد/ هنگامه قاضیانی با 5 رای سیمرغ را از لیلا حاتمی گرفت/ ظرفیت «بوسیدن روی ماه» فقط کاندیداتوری بود نه جایزه
  •  
  • نمايش عمومي «پله آخر» منتفي شد و «من و زيبا» جايش را گرفت
    «پذيرايي ساده» يكي از شش فيلم تحريمي حوزه هنري از 13 دي روي پرده رفت
  •  
  • خبر ناخوشايندي كه اميدواريم در آستانه جشن سينماي ايران اتفاق نيفتد: احتمال حذف چند فيلم اولي‌ از جشنواره
    متوليان و مديران جشنواره فجر امسال مي‌توانند نقش مهم و تاثيرگذاري را در روند شكوفايي سينماي آينده ايران ايفا كنند/ جشنواره مي‌تواند ويترين محصولات تازه نفس‌هاي نسل تازه باشد
  •  
  • بازبيني فيلم‌ها توسط هيأت انتخاب جشنواره تمام شد/ استقبال هيات انتخاب از فيلم‌هاي داريوش مهرجويي و پرويز شهبازي
    «آشغا‌ل‌هاي دوست‌داشتني» ساخته محسن اميريوسفي از جشنواره فجر جا ماند؟
  •  
  • خبر خوش رییس شورای نظارت و ارزشیابی براي فيلم‌سازان اول: تصور نمی‌کنیم که فیلمسازان در مقابل ما هستند
    ‌انتظار این تعداد فیلم خوب اولی را نداشتیم/ قرار ما بر مذاکره و گفتگو با فيلم‌سازان است
  •  
  • پای صحبت فیلمنامه نویس یکی از مهم‌ترین فیلمهای سال ۲۰۱۲ «چهارپایان حیات وحش جنوب»
    سخت‌ترین سکانسی که نوشتم.....
  •  
  • مشخصات، گالري عكس و پوستر دومين فيلم بلند سينمايي مجيد برزگر را در "سينماي ما" ببينيد
    «پرویز» در انتظار اولين نمايش عمومي فيلم در سي‌ويكمين جشنواره فجر است
  •  
  • اعتراض نخست وزیر ترکیه و شکوائیه نمایندگان مجلس ترکیه كار خودش را كرد
    توليد «حريم سلطان» متوقف شد/ فصل چهارم سریال ساخته نخواهد شد
  •  
  • در پي شکایت سازمان سینمایی اتفاق افتاد
    انصار حزب‌الله و مدیرمسئول نشریه و سایت یالثارات به دادگاه احضار شدند
  •  
  • آشني‌كنان تهيه‌كننده «آينه شمعدون» با اكبر عبدي و احتمال حضورش در فيلم
    محسن تنابنده گفت اگر می‌خواهی سر کار برگردم باید 100 میلیون دیگر به من پول بدهی/ او موظف است یک ماه دیگر سر کار بیاید
  •  
  • جلیل عرفان‌منش كماكان با حفظ سمت مسئول ارزشیابی و نظارت است
    مهدی عظیمی میرآبادی جایگزین علیرضا سجادپور شد
  •  
  • یک تهیه کننده سر‌شناس موسیقی و خواننده رپ آهنگساز فیلم گتسبی بزرگ شد
    «جی -زی» موسیقی متن جدید‌ترین فیلم لئوناردو دی کاپریو را می‌سازد
  •  
  • کارگردان فیلم‌های «نردبان جیکوب» و «بی‌وفا» بهترین‌های سال ۲۰۱۲ را انتخاب کرد
    آدرین لین «عشق» ساخته می‌شائیل هانکه را بر‌ترین فیلم سال می‌داند/سه فیلم فرانسوی در فهرست اوست
  •  
  • مرور تاريخچه سالن‌هاي سينما با حضور فريدون جيرانی، حامد بهداد و نيما حسنی‌نسب
    مستند «روزی روزگاری سینما» به روايت حامد بهداد در خانه هنرمندان نقد و بررسی مي‌شود
  •  
  • جزئیات جدیدی از زندگی مریلین مونرو توسط سازمان جاسوسی فدرال آمریکا /FBIفاش شد
    مریلین مونرو در راه روسیه بود/اما هنوز علت مرگ او در هاله ایی از ابهام است
  •  
  • اعترافات ستاره فیلم تایتانیک
    ایکاش پس از موفقیت تایتانیک فیلم‌های بیشتری بازی می‌کردم
  •  
  • برای اولین‌بار از سال ۲۰۰۸
    فیلم‌های هالیوودی گیشه‌ سینماهای چین را فتح کردند
  •  
  • جیمزباند سام مندس رکورد زد
    «اسکای‌فال» به باشگاه میلیاردی‌ها پیوست
  •  
     
     
     
     


     

     

       





    سینمای ما - حسین لامعی: در چند وقت اخیر مباحث فروانی در مورد اتفاقات روز سینمای ایران مطرح شده است. مباحثی که اکثرا معاونت امور سینمایی در کانون گفتمانش بود. در کنار حمایت‌هایی که در این مدت از برنامه‌ها و کارهای صورت گرفته توسط معاونت امور سینمایی شده است ؛ بعضاً انتقادات فراوانی هم از این معاونت صورت گرفته که در بعضی اوقات حتی ماجرا به جدال و نزاع هم کشیده است... با «علیرضا سجادپور» مدیر نظارت و ارزشیابی ارشاد و مرد همه کاره معاونت امور سینمایی به صحبت نشستیم تا اتفاقات اخیر سینمای ایران را به صورت صریح و شفاف مورد بحث و گفت‌وگو قرار دهیم. از برنامه اکران فیلم های خاص گرفته تا انتقادات صورت گرفته از شورای عالی سینما... از انتقادات نسبت به حمایت وزارت ارشاد از فیلم «پایان‌نامه» گرفته تا حرف‌های  رضا کاهانی در جشن منتقدان و بررسی حرف‌های عجیب ضیا هاشمی در هفته گذشته و... این گفت‌وگوی شفاف را می خوانیم.


     ابتدا می خواستم در مورد اکران فیلم های "خاص" که قرار است به زودی برنامه اش شروع شود کمی توضیح دهید. چند موضوع در این میان به طور کامل اعلام نشده...

     بفرمایید.

     اول این که آیا قیمت تماشای فیلم های اکران "خاص" با قیمت بلیط های فیلم های اکران عمومی متفاوت است؟


    فکر نمی کنم قیمت اش تفاوتی با قیمت مرسوم بلیط های اکران عمومی داشته باشد. همان میزان است. هرچند سعی می کنیم برای دانشجوها و افرادی از این دست تسهیلاتی اختصاص دهیم که این دوستان فرهیخته بیش از پیش مایل شوند برای آمدن و دیدن چنین فیلمهایی.

    فیلم های "خاص" قرار است در کدام سینماها و سالن ها نمایش داده شوند؟

     به زودی برنامه دقیق اش را اعلام می کنیم. هم این که کدام فیلم ها در این بخش قرار می گیرند- هم این که ساعت نمایششان به طور دقیق و طبقه بندی شده چه زمانی هست- و این هم که در کدام سینماها و سالن ها قرار است نمایش فیلم های خاص شروع شود- به زودی آمار و برنامه دقیق همه این موارد را ارائه می کنیم.

     سوال دیگری که در این مورد مطرح می شود این است که فیلم های این بخش –خاص- آیا اکران عمومی هم می‌توانند داشته باشند؟ یعنی می توان همزمان هم در اکران عمومی نمایش داده شوند هم در اکران بخشِ فیلم های خاص؟

    نه! این دیگر مقدور نیست. ما خودمان کلی ترافیک فیلم داریم برای اکران عمومی. دیگر نمی شود این فیلم ها را هم روی آن ها اضافه کنیم. همین جا تاکید می کنم فیلم هایی که در بخش فیلم های خاص نمایش داده می شوند دیگر در اکران عمومی نمایش داده نمی شنوند. به علت ترافیک فیلم های پشت خط مانده برای اکران عمومی؛ این اتفاق به هیچ وجه مقدور نیست.

    در این مدت انتقادات بسیاری در موارد مختلف مطرح شد؛ اولین مورد مربوط می شود به شورای عالی سینما. بسیاری در این چند وقت اخیر انتقاد داشته اند که چرا تا به حال هیچ خروجی خاصی از جلسات شورای عالی سینمای بیرون نیامده است؟ چرا فقط همین طور جلسه تشکیل شده و می شود؛ بدون هیچ خروجی و نتیجه خاصی.

     اولا که در این مورد توضیحات کامل و دقیق را باید وزیر فرهنگ و ارشاد آقای حسینی بدهند. دوما چه کسی گفته تا به حال این جلسه ها نتیجه ای نداشته؟ شورای عالی سینمای جای بزرگی است که از همان ابتدا قرار بود در سال فقط یکی دو جلسه برگزار شود. آن هم با حضور رییس جمهور محترم. ولی با لطف و توجه خاصی که به سینما در این مدت بوده است؛ در همین چند وقت اخیر دو بار پشت سر هم این جلسات با حضور رییس جمهور تشکیل شده است. قرار نیست که این شورای عظیم در مورد موارد جزیی هم نظر بدهد. وظیفه این شورا این است که در حوزه مسائل کلان سینمایی کشور وارد شود و تصمیم گیری های کلان کند. تا به الان هم نتایج بسیار خوبی داشت است.

     مثلا چه نتیجه ای؟ خیلی ها می گوند چرا مثلا این شورا تا به الان در حوزه بخش یارانه های وارد شده بر سینما ورود نکرده است و به این ماجرا هیچ سامانی نداده؟

    ج- خوب باید صبر کرد... مثلا یکی از کارهای بزرگی که شورای عالی سینمای در این مدت انجام داده است تاسیس "سازمان سینمای کشور" بوده. تصمیمی بسیار مهم و حیاتی. سازمانی که در شرایط عادی به راحتی قادر به شکل گیری نبود. اگر لطف شورای عالی سینمای نبود معلوم نبود "سازمان سینمایی" چه زمانی شکل بگیرد. اما با کمک شورای عالی سینما به مدیریت رییس جمهور محترم؛ این مهم به سرعت به انجام رسید و مقدمات تشکیل "سازمان سینمایی کشور" که پایگاه بسیار مهمی است فراهم شد.

      اما همچنان اکثریت اهالی سینما و روزنامه ها انتقاد دارند که چرا تا کنون خروجی شورای عالی سینما با این همه تبلیغاتی که در موردش شده و سخنانی که در مورد عظمت اش رانده شده همخوانی ندارد و چرا ما تا کنون توسط شورای عالی سینما شاهد تصویب قانونی که مستقیم بر احوالات سینما تاثیر بگذارد نبوده ایم؟.

     در مورد بسیاری از انتقادها بگویم که مشکل این جاست بعضی دوستان که انتقاد می کنند قصد متفاوت نمایی دارند و بعضی ها اصلا با خبر نیستند از ماجراهای صورت گرفته. دوست عزیز؛ بدانید؛ این جا یک شورای تخصصی است. ریتم برگزاری جلساتش هم برخلاف انتظارات اولیه بسسیار بالاست. جلسات پشت هم برگزار می شود. رییس حمهور محترم وقت اش را می گذارد می آید می نشیند تا مشکلات کلان سینمایی کشور حل شود. مطمئن باشید به زودی توسط شورای عالی سینمای اتفاقات بهتریم هم خواهیم دید. تشکیل "سازمان سینمایی کشور" توسط شورای عالی سینما فقط یه نمونه اش هست. هرچند نمونه ای بزرگ.

     در این مدت شایعه حمایت مستقیم معاونت امور سینمایی از فيلم «پایان نامه» به گوش رسیده است. آیا شما در معاونت امور سینمای و وزار ارشاد در حال حمایت از فیلمِ به اصطلاح سیاسی آقای حامد کلاهداری هستید؟

    بله! هستیم! ترسی هم از گفتنش نداریم. بارها گفته ایم و باز هم می گوییم که هر فیلمی با معیارهای ما در وزارت ارشاد همخوانی داشته باشد از آن حمایت خواهیم کرد و پشت اش خواهیم ایستاد. حال چه« 33 روز» باشد چه فیلمهای دیگر. اصلا وظیفه ما همین است که هر حمایتی از دستمان بر بیاد از فیلم های این چنینی بکنیم.

      «پایان نامه» هم جزو همین فیلم های این چنینی است؟!

     بله! جزو همین فیلم های این چنینی است! پایان نامه جزو فیلم های مورد تایید ماست پس از این فیلم حمایت خواهیم کرد. مانند بسیاری فیلمهای دیگر.

     متوجه شدم؛ اگر مایل باشید از این موضوع هم بگذریم و برویم سراغ حرف‌های عبدالرضا کاهانی در جشن منتقدان سینمای ایران خطاب به شما و معاونت سينمايي.


     من در مورد آقای کاهانی هیچ نظری نمی دهم.

    ایشان در جشن منتقدان صراحتا گفته اند شخص شما و آقای شمقدری می خواهید ایشان را از سینما کنار بگذارید.

    گفتم که! در مورد ایشان حرفی نمی زنم.

     اما آقای سجادپور... شما و آقای شمقدری برخلاف مسئولان گذشته ی معاونت امور سینمایی که صرفا سیاسی بودند؛ سابقه سینمایی داريد.  به شخصه بسیاری از اعمال شما را تایید می کنم، اما شما مثلا حال و روز کسی مثل کاهانی را ببینید كه چه بلایی سرش آوردید. ایشان فیلم "آدم" و "آنجا" را ساخت مجوز نمایش نگرفت. آمد فیلم "هیج" را ساخت که شما در بخش مسابقه جشنواره فجر راهش نداده بودید. خواست فیلم "هیچ" را اکران خارجی کند که باز هم شما مجوز ندادید. در نمایش داخلی هم اکران فیلم "هیچ" محدود بود. الان هم   "اسب حیوان نجیبی است" را ساخته  و چند روز قبل آقای شمقدری  گفتند اکران این فیلم کاهانی هم محدود خواهد بود. از همه مهمتر و عجیب تر این که کاهانی در همین چند وقت اخیر 3 تا فیلمنامه به ارشاد داده  که شما همه  این فیلمنامه ها را رد کرده اید! خوب الان کاهانی چه کند؟ چطور فیلم بسازد؟ اصلا می تواند بسازد؟ اجازه دارد؟ مجوز ساخت هم که دیگر ایشان نمی دهید. معلوم است با این شرایط فکر می کند شما دوست دارید ایشان از سینما کنار برود.

     گفتم که حرفی در این مورد نمی زنم! فقط این را بگویم که فیلم "هیچ" به هیچ وجه اکران محدود نداشت. چه کسی چنین حرفی زده؟ چرا شما از خودتان می گویید اکران فیلم هیچ محدود بود؟ این فیلم بسیار هم اکران گسترده و فراوانی داشت.

    این فقط یک مورد بود؛ در باقی موارد چه؟

    نظری ندارم!

    عبدالرضا کاهانی حق فیلمسازی در اين مملكت را دارد؟

    گفتم و باز هم می گویم؛ از من در مورد ایشان هیچ حرفی نخواهید شنید!

    باشد! متوجه شدم! اگر مایل هستید برویم سراغ برنامه هفته گذشته هفت و حرفهای آقای جیرانی در انتقاد از معاونت امور سینمایی. ایشان در برنامه هفته گذشته شما را تنها معاونت امور سینمایی نامیدند که به همه کس در همه جا جواب می‌دهید. هرکسی در هر جا کوچکترین انتقادی کند شما به سرعت جواب می دهید و در مقابلش می ایستید. آقای معلم هم در برنامه هفت گفتند یعنی چه که آقای شمقدری گفته ‌برنامه هفت مزدور بی جیره و مواجب جشنواره کن هست؟ چرا به جای جواب دادن منطقی توهین و تهمت زده ‌شد؟

     در مورد حرفهای آقای جیرانی هم سکوت می کنم! اما در مورد حرفهای آقای معلم بگویم که این بحث پیش آمده بین ما و برنامه هفت چه ارتباطی به ایشان داشت که وارد ماجرا شدند و نظر این چنینی دادند؟!

    حرف جیرانی را جواب نمی دهید؟

     خیر!

    پس حرف آخر آقای سجادپور... چند وقت پیش آقای ضیا هاشمی در اظهاراتي عجیب گفته "از این پس هر کسی می خواهد فیلم بسازد قبل از شروع فیلمبرداری باید لیست تمامی عوامل فیلم را به ما -اتحادیه تهیه کنندگان- بدهد تا ما در این شورا تمامی عوامل فیلمها  را مورد بررسی قرار دهیم! و اگر اتحادیه تهیه کنندگان عوامل فیلم را تایید کرد؛ تازه گروه می توانند شروع با ساخت اثر کنند!."

    خب؟

    خوب این حرف آقای ضیا هاشمی چه معنی می دهد آقای سجادپور؟ کجای دنیا این گونه است که یک عده بنشینند عوامل فیلم ها را از کوچیک تا بزرگ مورد بررسی قرار دهند؟ مثلا شما فکر کنید بزرگانی مثل آقای کیمیایی و آقای مهرجویی برای بستنِ قرارداد با عوامل دلخواهشان اول بیایند از آقای ضیا هاشمی و دوستان ایشان تاییدیه بگیرند بعد اگر دوستاني تاییديه دادند تازه فیلمبرداری شروع شود!؟ مگر می شود چنین چیزی؟!


    چرا نشود. یعنی چه؟! من واقعا از شما تعجب می کنم دوست عزیز. شما حق ندارید اینگونه نظر شخصی خودتان را در سوال مطرح کنید و به این صورت اظهار نظر شخصی کنید... عجیب است که دارید این قدر اعمال سلیقه می کنید از طرف خودتان.

    حرف آقای هاشمی شدیدا نگران کننده است. هم برای من هم برای تمام دوستداران سینما. این که نمی شود تایید لیست تمامی عوامل فیلم های مختلف را به دست اتحادیه تهیه کنندگان سپرد. یعنی به طور مثال كارگردان بزرگي مانند داریوش مهرجویی که 40 سال دارد فیلم می سازد و همه به احترامش از جا بر می خیزند؛ برای انتخاب حتی مثلا  صدابردار فیلمش هم باید از اتحادیه تهیه کنندگان مجوز بگيرد! چه کسی اين حق را دارد كه برای سلیقه و افکار و نظر شخصی دیگران در انتخاب همكار این چنین خط و مسیر و دست‌انداز تعیین کند؟

      اولا شما حق ندارید این طور صریح نظر شخصی خودتان را وارد مسائل کنید و این گونه در مورد مسائل اعمال نظر کنید. دوما که در این مورد با خود آقای ضیا هاشمی حرف بزنید تا جوابتان را بدهد. اما چیزی که لازم می دانم خودم توضیح بدهم این است که به طور کلی با این حرف آقای هاشمی موافقم. شما به حرف ایشان دقت نکردید و به همین دلیل دارید این گونه نتیجه می گیرید. منظور آقای هاشمی اعمال سلیقه شخصی نبوده. منظور ایشان این بوده قانونی بگذاریم که از این پس هر فیلمساز و تهیه کننده ای نتواند هر جور عشق اش کشید کار کند. کسی نتواند برود دختر خاله پسرخاله خودش رو بیاورد سر کار! حرف آقای هاشمی یعنی اجازه چنین کاری را به کسی ندهیم که پارتی بازی صورت بگیرد. نگذاریم کارنابلدان سر کار بیایند. یعنی از این پس کسانی باید در پست های شاخص ساخت یک فیلم نقش داشته باشند که عضو صنف باشند. کارشان را بلد باشند. این حرف آقای هاشمی؛ هم به نوعی حمایت از صنف است و هم خروج عوامل آماتور از پست های اصلی فیلمهای مختلف. این یک کار شدیدا سینمایی و انسانی است. هر کسی مخالف این نظر باشد برایش متاسفم!

    اين كار كمي مثل نظارت استصوابي در انتخابات مجلس نيست که باید همه عوامل صلاحیتشان مورد بررسی و تاييد يك شوراي محدود قرار بگیرد؟

    باز هم من دارم تعجب می کنم از شما که دارید این حرفها را می زنید! این تصمیم به نفع سینما و سینماگران برجسته است. به نفع صنف است. کسانی سر کار می آیند که کارشان را بلدند. قرار نیست این برسی سلیقه ای باشد که. قرار است به نفع سینما و آدمهای کارکشه سینما باشد. که از این پس شاهد آدمهای آماتور و آدمهایی که بی هیچ دانشی وارد این کار می شوند نباشیم... ولی بحثی که الان حتما باید عنوان کنم این است که جز معاونت امور سینمایی؛ تایید و لغو هیچ چیز توسط مکانی دیگر امکان پذیر نیست. یعنی اتحادیه تهیه کنندگان از نظر قانونی نمی توانند خودسر کسی را تایید یا لغو کند. این جور موارد تماما در اختیار معاونت امور سینمایی است نه جای دیگر. اصلا شما به من بگویید آقای ضیا هاشمی این حرف را به کجا زده اند؟

     چند روز قبل در خبرگزاری فارس.

    خب! پس بروید از خودش ایشان بپرسید. خودشان گفته اند از خودشان هم توضیح اش را بپرسید. من توضیحاتم را دادم. که در کل این تصمیم را کاملا سینمایی و انسانی می دانم و به نفع کارکشته های این رشته. همین.








    منبع : سینمای ما

    به روز شده در : پنجشنبه 26 خرداد 1390 - 6:23

    چاپ این مطلب |ارسال این مطلب | Bookmark and Share

    اخبار مرتبط

    نظرات

    محمد علی
    پنجشنبه 26 خرداد 1390 - 9:39
    -7
    موافقم مخالفم
     

    خداییش صریح بود .

    شیدا عارف
    پنجشنبه 26 خرداد 1390 - 11:21
    0
    موافقم مخالفم
     

    بهترین مصاحبه عمرت بود.باز هم از این کارها بکن.

    امید
    پنجشنبه 26 خرداد 1390 - 15:57
    -11
    موافقم مخالفم
     

    مثل همیشه پر از مغلطه!!یعنی چی که جواب آقای کاهانی رو نمیدم؟!!پس کی باید جوابشو بده؟

    Maryam
    پنجشنبه 26 خرداد 1390 - 16:46
    6
    موافقم مخالفم
     

    ممنون اقای لامعی

    مصاحبتون خیلی عالی بود رک و صریح و بی پرده

    خصوصا درباره کاهانی

    طفلی رضا کاهانی

    نازنين
    پنجشنبه 26 خرداد 1390 - 17:6
    7
    موافقم مخالفم
     

     واقعا چقددددررررر ما بدبخت شديم كه فيلم مورد تاييدمون پايان نامه ست و فيلماي كاهاني بايد بمونن پشت گرفتن مجوز. وااااي به حال سينماي اين مملكت. چرا آخه ما به اينجا رسيديم؟ ...  تو عمرم با خوندن مصاحبه اي انقدر حرص نخورده بودم. خواهشا نظرمو ثبت كنيد .

    رضا
    پنجشنبه 26 خرداد 1390 - 19:52
    -2
    موافقم مخالفم
     

    ایشون که همش گفتن جواب نمی دم


    پنجشنبه 26 خرداد 1390 - 21:20
    -8
    موافقم مخالفم
     

    خیلی جالبه که از اعمال نظر مصاحبه کننده که حرف کارشناسان سینمایی هست اینطور عصبی می شه، اونوقت مردم از اعمال نظر اینها باید تشکر کنن و بگن پایان نامه از هالیوود سبقت گرفته چون سجادپور دیده خوشش اومده.

    محمد
    جمعه 27 خرداد 1390 - 0:1
    -3
    موافقم مخالفم
     

    برای خودمون متاسفم با این سینما.

    بعدا میخوان ماهواره نبینیم

    مجید
    جمعه 27 خرداد 1390 - 3:50
    11
    موافقم مخالفم
     

    یعنی چی وسط سوال بپرسی که آقای فلان با اون سابقه اش نباید تاییدیه بگیره،همه دارن میگن پارتی بازی زیاد شده بعد که یه قانونی در مقابل این کار میذارن شروع میکنن به نمیدونم بدبخت شدیم و محدودمون کردن و از این حرفها

    نوید
    جمعه 27 خرداد 1390 - 5:58
    -1
    موافقم مخالفم
     

    سه سال پیش در مراسمی با یکی از کارگردان های مطرح کشور که از آوردن نامش معذورم صحبت میکردم ایشان اصرار شدیدی داشت که به زودی شاهد خواهیم بود در حوزه سینما آقایان نظارت استصوابی به راه میندازند . من آن روز پیش گویی این بزرگوار را جدی نگرفتم ولی امروز او را تحسین میکنم بابت این دور اندیشی . حضرات در سینما هم شورای نگهبان راه انداخته اند

    مهسا
    جمعه 27 خرداد 1390 - 17:18
    5
    موافقم مخالفم
     

    طفلکی عرب نیا می دونست که این سینما دست کیا افتاده واسه همین هی از مجلس قانونگذار تقاضای کمک می کرد! فقط زور مجلس به اینا میرسه!

    vahid la
    جمعه 27 خرداد 1390 - 23:39
    14
    موافقم مخالفم
     

    اگر دوستان و عزیزان کاربر سایت سینما ما کامنتهای بنده را در

    بخش های دیگر خوانده باشند متوجه یک مطلب مشترک در همه

    آنها خواهند شد و آن هم این است که من هنوز از جشنواره فجر

    پارسال سوالهایی در مورد فیلم پایان نامه دارم که بی پاسخ مانده:

    و آن هم این است که اگر فیلم پایان نامه فیلم ارزشی است پس

    چرا در موقع اولین اکران این فیلم منتقدین از فرط مسخرگی

    سناریو و ساخت شروع کردند به دست زدن و سوت کشیدن ؟

    چرا این فیلم در حالی که نام برادر معاونت سینمایی یعنی

    روح الله شمقدری را یدک می کشید نتوانست از طرف داورانی

    که همه آنها را معاونت سینمایی انتخاب می کند حتی کاندیدای

    دریافت یک سیمرغ ناقابل شود ؟

    و اگر به قول مسئولین این فیلم ارزشی است چرا برای تماشای

    این فیلم جایزه گذاشته اند و گفته اند هر کسی که به تماشای

    این فیلم برود در قرعه کشی اتومبیلهای استفاده شده در ساخت

    فیلم پایان نامه شرکت داده می شود آیا این یک ترفند برای جذب

    مخاطب نیست ؟

    کاش به جای دفاع چشم بسته از این فیلم مسئولین به این

    سوالهای من به عنوان یک مخاطب ساده نه منتقد سینما پاسخ

    می دادند ؟

    سارا
    دوشنبه 30 خرداد 1390 - 22:39
    4
    موافقم مخالفم
     

    واي به حال سينماي ما ،فقط مي توانم بگم متاسفم همين...

    علی زارعی
    چهارشنبه 1 تير 1390 - 0:32
    5
    موافقم مخالفم
     

    این اقا با جوون هایی که مستقل هستن و صاحب تفکر مشکل دارن در نهایت امثال کاهانی میمانند در ذهن تاریخ و ایشان فراموش

    محمد
    پنجشنبه 2 تير 1390 - 8:23
    3
    موافقم مخالفم
     

    شبیه کر کری خوندن لیدرهای خود جوش پرسپولیس و استقلال بود. واقعا که...

    اضافه کردن نظر جدید
    :             
    :        
    :  
    :       






    خبرهای سینمای ما را در صندوق پستی خود دریافت کنید.
    پست الکترونيکی (Email):

    mobile view
    ...اگر از تلفن همراه استفاده می‌کنید
    بازديد امروز: 123393
    بازديد ديروز: 271787
    متوسط بازديد هفته گذشته: 270956
    بیشترین بازدید در روز ‌یکشنبه 23 بهمن 1390 : 1490465
    مجموع بازديدها: 465469183



    cinemaema web awards



    Copyright 2005-2011 © www.cinemaema.com
    استفاده از مطالب سایت سینمای ما فقط با ذکر منبع مجاز است
    کلیه حقوق و امتیازات این سایت متعلق به گروه سینمای ما و شرکت توسعه فناوری نوآوران پارسیس است

    مجموعه سایت های ما: سینمای ما، موسیقی ما، تئاترما، فوتبال ما، بازار ما، آگهی ما

     




    close cinemaema.com عکس روز دیالوگ روز تبلیغات