قصه های رضا کیانیان و مردم... : یک کتاب دیگر برای نمایشگاه کتاب در راه؛ :: سينمای ما :: پايگاه خبری - تحليلی سينمای ايران :: Iranian Movie News & Information
شنبه 26 ارديبهشت 1388 - 0:6
module-htmlpages-display-pid-97.html

• برنامه این هفته سینما صدا درباره منتقدان و نقدنویسی خواهد بود؛ / بالاخره فرزاد حسنی به تهمینه میلانی پاسخ داد      • یادداشت یکی از کاربران «سینمای ما» از حضور مسعود کیمیایی و کتاب داریوش مهرجویی در نمایشگاه کتاب؛ / به خاطر یک فیلم بلند لعنتی!      • مدیر عامل خانه سینما؛ / 100 سینماگر را همزمان با روز آزادی خرمشهر به آن جا می‌بریم      • شورای مسکن انجمن منتقدان انتخاب شدند      • ضرغامی به انتقادها نسبت به صدا و سیما و انتخابات پاسخ داد؛ / شرایط برای مناظره نامزدها فراهم می‌شود/کار ما تازه شروع شده است      





                       



یک کتاب دیگر برای نمایشگاه کتاب در راه؛
قصه های رضا کیانیان و مردم...

سینمای ما - «اين مردم نازنين» شامل داستانك‌هاي برخورد رضا كيانيان با مردم كوچه و بازار منتشر شد.

به گزارش خبرنگار بخش كتاب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين اثر برخورد اين بازيگر سينما، تئاتر و تلويزيون با مردم است كه آن‌ها را در قالب داستانك‌هايي يادداشت كرده است.

او در دوران بازيگري‌اش هر برخورد جالبي را كه با مردم برايش پيش آمده، يادداشت كرده و سعي كرده خاطرات گذشته را هم به ‌ياد بياورد و هرچه را به ياد آورده و هرچه را قابل چاپ بوده، در اين دفتر آورده است.

در مقدمه‌ي كتاب آمده است: شهرت، تنهايي را مي‌دزدد. همه‌جا نگاهت مي‌كنند. همه‌جا با تو هستند. زير ذره‌بين هستي. فقط در خانه مي‌شود تنها بود؛ اگر تلفن‌هاي علاقه‌مندان بگذارند! در خانه هم بايد هميشه پرده‌ها كشيده باشد. همسايه‌ي علاقه‌مند هم زياد است. من هم مثل هر آدم ديگري تنهايي مي‌خواهم. من هم به تنهايي نياز دارم. بازيگري در هر شكلش تنهايي ندارد. بازيگر، پشت صحنه و روي صحنه هميشه با عده‌اي دم‌خور است. تنها نيست... من در خيلي قلب‌ها، خانه‌اي دارم. هيچ‌وقت آواره نمي‌شوم. بي‌سرپناه نمي‌مانم. اين همه قلب، اين همه خون، اين همه تپش. اين ‌همه عشق، اين‌همه تنهايي و اين ‌همه مردم. اين‌ مردم نازنين.

به گفته‌ي كيانيان، ماجراهاي اين اثر به ‌لحاظ تاريخ وقوع مرتب نشده‌ و پس و پيش هستند. اين مهم نيست؛ مهم‌تر نكته‌هايي ‌ا‌ست كه دارند.

او كه قبلا چند نمونه از اين داستانك‌ها را در مجلات «فيلم» و «نقش صحنه» منتشر كرده، اميدوار است، در سال‌هاي بعد، دفترهاي ديگر اين مجموعه را هم چاپ كند.

اين بازيگر تئاتر، سينما و تلويزيون پيش‌تر، آثاري همچون: «بازيگري»، «تحليل بازيگري»، «بازيگري در قاب»، «شعبده‌ي بازيگري» و «ناصر و فردين»، درباره‌ي تجربياتش در حوزه‌ي‌ بازيگري، و همچنين سه فيلم‌نامه‌ي «پاتال و آرزوهاي كوچك»، «سومين سرنوشت داوود» (در يك مجلد) و «ماجراجوي جوان» را منتشر كرده است.



منبع : بخش كتاب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)

به روز شده در : شنبه 12 ارديبهشت 1388 - 22:33

چاپ این مطلب |ارسال این مطلب |


Bookmark and Share

اخبار مرتبط

نظرات

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  





  سینمای ما   سینمای ما   سینمای ما   سینمای ما      

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2008, cinemaema.com
Page created in 1.87136816978 seconds.