سينمای ما - چشم دل باز کن که جان بینی... (نگاهي به فيلم رئيس - مسعود كيميايي)
سه‌شنبه 20 بهمن 1388 - 11:3

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (36 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (22 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (137 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (93 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (322 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (71 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (99 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (350 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1343 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



چشم دل باز کن که جان بینی... (نگاهي به فيلم رئيس - مسعود كيميايي)
چشم دل باز کن که جان بینی... (نگاهي به فيلم رئيس - مسعود كيميايي)


نويسنده : مصطفي انصافي


در تاریخ سینمایمان هیچ کس را به یاد نمی آورم که همچون مسعود کیمیایی قربانی شاهکارهایش شده باشد. بسیاری از آثار قدرتمندش زیر سایه ی قیصر و گوزن ها رنگ می بازند و این نهایت بی انصافی است در حالی که بدترین آثارش حداقل از لحاظ ساخت با بهترین فیلم های سینمای ما برابری می کنند. امروز با رئیس مواجهیم. اما بیایید قبل از این که برای رئیس حکم صادر کنیم یک بار دیگر فیلم را ببینیم. اما این بار چشم دل باز کنیم و جور دیگر ببینیم؛ فارغ از خاطره ی خوش قیصر و خاطره ی بد سربازهای جمعه. خودی خود را به فیلم بسپاریم که هر جا می خواهد ما را ببرد. به دور از تعصب های افراطی قضاوت کنیم و به هنگام دیدن فیلم اجازه ندهیم عناصر فرامتنی نگاهمان را آلوده کند. بیایید خاطرات سینمایمان را از آغاز تا امروز مرور کنیم. چند اثر می توانیم به قدرت و استحکام رئیس پیدا کنیم؟ فیلمی که در بالاترین سطح سینمای ایران ساخته شده است؛ چه به لحاظ کارگردانی و چه به لحاظ تصویربرداری. شیوه ی روایت داستان به افزایش جذابیت موضوع داستان کمک کرده است و در این مسیر دیالوگ های آشنای ادبیات کیمیایی هم به کلیت اثر زینت بخشیده است.
حرکات چشم نواز دوربین زرین دست هم همه جای فیلم دیده می شوند. مگر ما از یک فیلم چه انتظاراتی داریم؟ آیا رئیس انتظارات ما را برآورده نمی کند؟ سکانس های به یاد ماندنی فیلم را به یاد بیاورید که همه از شکوه کارگردانی استاد، سخن می گویند: سکانس سوء قصد به جان سیامک پس از خروج از مطب ( به یاد ندارم در سینمایمان چنین سکانس قدرتمندی به لحاظ پرداخت در به تصویر کشیدن حادثه دیده باشم )، سکانس فوق العاده ی سینما رکس را؛ « ويترين‌های خالی، آينه‌های شكسته، نيمكت‌های چوبی انتظار كه خاك، سفيدشان كرده، سكوت. » با آن نور پردازی فوق العاده، همه چیز از تباهی می گفت: از گذشته و خاطرات رضا و رضا، از ساندویچ هایی که حالا بدون هیچ مشکلی به سینما می آورند، از سیامک که حالا باید او را نجات دهند و از رئیس که خودش نیست اما سایه ی سنگین حضورش همه جا هست. با گذر زمان لحظه به لحظه بر اشتیاق تماشاگر برای دیدن رئیس افزوده می شود اما تا پایان فیلم از رئیس خبری نیست. سکانس پایانی فیلم بی نظیر است. مونولوگ رئیس تمام ابعاد شخصیتی او را آشکار می سازد و اینجاست که رضا سر می رسد و در این بزم پر از درنده، می شود آفتاب صبح امید فرزندش. سیامک بر شانه های پدر گناهان گذشته را فراموش می کند و دوباره متولد می شود و به اندازه ی کودکی همه ی ما بر شانه های پدر آرام می گیرد و کیمیایی چه زیبا بدون به تصویر کشیدن هر گونه درگیری، رئیس را از عرش به فرش می آورد تا این گونه حقارت را نثارش کند و تنها روسیاهی است که به ذغال می ماند.
قصدم نقد فیلم نبود و آن چند خط را قلمم ناخودآگاه بر صفحه ی کاغذ نگاشت تا شاید خواننده ای این بار با رویکردی جدید فیلم کیمیایی را ببیند و به یاد بیاورد که کیمیایی هر قدر هم بد فیلم بسازد ( بد فیلم می سازد؟ ) حضورش غنیمتی است در سینمای رو به زوال ما. حکم و رئیس به عنوان تجربه هایی نو و خلاقانه ثابت کردند که هنوز هم می شود به کیمیایی اعتماد داشت و حالا فیلم های کیمیایی با پختگی حاصل از رنج سالیان همراه است. همه می توانند داوری عادل باشند، حتی مغرورترین ها.

چهارشنبه,13 تیر 1386 - 16:33:54

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

محسن راد
چهارشنبه 13 تير 1386 - 18:33
-4
موافقم مخالفم
 

درود

من و تو می تونیم عادل باشیم

آقای احمد طالبی نژاد میتونه؟!

یادم می یاد در مجله وزین(هم وزن تمشک زرین)با میز گرد نحسشون چطور به حکم کیمیایی نگاه کردن.

اینکه کیمیایی از پلانهای هالیوودی کپی می کنه و ....

من و تو می تونیم عادل باشیم

منتقدین خوش سلیقه ای که همیشه مسعود خان رو با قیصر اندازه میگیرن چی؟!

یادم می یاد توو یه مصاحبه از کیمیایی پرسیده بودن

که: همه منتظر یه شاهکار از شما هستن

و مسعود خان گفت:

من دارم می سازم...اونا حواسشون نیست

به وجود امیر قادری افتخار می کنم که یه سایتی داره

که هروز و هر روز به رییس می پردازه

مبارک باد امیرخان این شکوه سلیقه.

ذوق قادری ها وقتی ارزشمند که مجله های سیز قرمز و صورتی....اخراجی ها و روز سوم و خون بازی رو جشن گرفتن

الحمدا.. امروز هم که هم میهن توقیف شد.

می ترسم فردا بیان منم توقیف کنن!


چهارشنبه 13 تير 1386 - 18:56
4
موافقم مخالفم
 

دوست عزيز، تو در نوشته ات، ما را به درست ديدن و تحت تأثير فرعيات و حاشيه ها نبودن دعوت كردي اما هيچ اثري از چند نكته برجسته كه ما (مخاطبان) را گرم كند نيست. براي مصداق حرف هايت هم از توضيح چند سكانس و اشاره به بديهيات آن كرده اي و با جمله هاي بارها دست مالي شده توسط منتقدان (مثل حركت چشم نواز دوربين...!) انتظار داري خواننده ات بتواند طور ديگري به موضوع نگاه كند. عزيزم، هر سينما بين حرفه اي هم مي فهمد كه آن سكانس به دوش كشيده شدن سيامك توسط پدرش نچسب از آب درآمده...آن هم براي كسي كه «سرب» را به ما هديه كرده. بازهم از سكانس پاياني مثال آورده اي و آن مونولوگ طولاني رئيس. واقعا فكر مي كني مخاطب با همان چند دقيقه مونولوگ مي تواند با شخصيت رئيس آشنا شود؛ تا برسيم به اين موضوع كه با او هم ذات پنداري هم بكند! فكر نمي كني براي نقد يا يادداشت، مخاطب احتياج به مثال ه و نكته هاي بيش تري دارد تا بتواند عادل باشد. دوم اين كه نگارش متن ات، دور از استانداردهاي لازم براي مطبوعات است (مشخصا استفاده هاي بي جا از گيومه و كروشه...) به اين ها هم بي توجه نباش. در آخر اين كه قصدم ساز مخالف زدن صرف نبود، مي خواستم تلنگري بزنم كه مخاطبان نيمه حرفه اي تا تمام حرفه اي اي، اين جا سر مي زنند و بايد نوشته اي كه به عنوان نقد در صفحه اول سايت وزين «سينماي ما» گذاشته شده متقاعدشان كند؛ اين طور نيست؟

e.ou
چهارشنبه 13 تير 1386 - 20:15
-1
موافقم مخالفم
 

اخه وافعا نميدونم تا كي ميخواين از كاه ، كوه بسازين اين تفسير هاي شما قشنگه ولي ايا ما فيلم ميسازيم براي سكانس هايش ؟ . ايا copy past از فيلم هاي خارجي در فيلم كم بود ؟؟؟ مثل سكانسي كه سيامك را در قفس گرگ ها مي اندازند .

همجنين سكانس هاي غير عادي كه حتي ضعف فيلم نامه را نيز نشان ميدهد در فيلم زياد به چشم مي خورد مثل سكانسي كه فرامرز قريبيان با دو لگد شيشه ي جلوي ماشين را complete پايين مي اورد !!!! . يا كليد كردن روي ذهن مخاطب در تمام فيلم كه قريبيان قاتل است و در يك سكانس نشان دادند كه نه او قاتل نيست و يكي اسلحه را در دست او گذاشته است ( كه ديگر از اين كليشه اي تر نمي شد ) ... .

حضور اين همه ستاره در يك فيلم ايا نبايد نتيجه ي بهتري ميداد ؟ .

به راستي ما تا كي مي خواهيم فيلم هايي بسازيم كه مخاطب را در ابهام قرار دهد و بگوييم چون در اخر فيلم به نتيجه اي نرسيديم پس اين فيلم خوب است و ضعف ماست كه چيزي نفهميديم .

به عقيده بنده كه يك مخاطب معمولي هستم اين فيلم نه تنها به گيشه كمك نمي كند بلكه به اثار فاخر سينماي ما مانند : زماني براي مستي اسب ، لاك پشت ها پرواز مي كنند ( بهمن قبادي ) . بجه هاي اسمان ، بيد مجنون ( مجيد مجيدي ) . گوزن ها ( كيميايي ) . هامون ( مهرجويي ) و .... دها فيلم ديگر نيز حتي نزديك هم نخواهد شد .

جاي تعجب دارد كه اين اثر را شما شاهكار ميناميد !! . و جالب تر اين كه شما عنوان كرديد { بدترین آثارش حداقل از لحاظ ساخت با بهترین فیلم های سینمای ما برابری می کنند }‌ ايا اين طور است ؟؟!! ، فيلم هايي كه بالا عرض كردم و يا فيلم هايي نظير سنتوري يا شب يلدا و .... ، ايا واقعا حتي از نظر ساخت از اين فيلم پايين بودن ويا به قول شما با اين فيلم برابري مي كردند ؟! .

تمام اين فيلم هايي كه گفتم و خيلي هاي ديگر داراي هدف و مفهوم زيبايي هستند . ولي اين فيلم چه هدفي داشت ؟ و چه چيزي را مي خواست به بيننده بگويد ؟ .

همانطور كه شما گفتيد تعصب را ما كنار گذاشتيم ولي اي كاش شما هم اين كار را ميكرديد و واقع بينانه تر به فيلم نگاه مي كرديد .

shapour
چهارشنبه 13 تير 1386 - 20:40
4
موافقم مخالفم
 

khely khob neveshty harf dele ma bod.

حسن مقامي
پنجشنبه 14 تير 1386 - 0:14
-3
موافقم مخالفم
 

چه انشايي!

Editor
پنجشنبه 14 تير 1386 - 2:23
-1
موافقم مخالفم
 

به كار بردن ضمير اول شخص، در اولين نقدهاي رسمي! بابا خيلي خود تحويل گيري است، خطرناك نيست حسن؟!

سام
پنجشنبه 14 تير 1386 - 7:46
2
موافقم مخالفم
 

سلام...

دستت درست....

یه هفتست که دارم دنبال یه مطلب درست و حسابی راجع به رئیس عزیز می گردم ولی همه مطلب ها اگه واقعا اسم مطلب رو بشه روشون گذاشت...پر از عقده و کوچک بودن...

استاد بزرگ و پدر تمام سینما دوستان ایران بوده و هست .. پدر خوانده ما....استاد ما...

تشنه محکومیت یه حکم عاشقانه ام...

دوست
پنجشنبه 14 تير 1386 - 11:10
16
موافقم مخالفم
 

سكانس خروج از مطب اداي دين به فيلم هري كثيف دان سيگل است.

اردلان
پنجشنبه 14 تير 1386 - 12:42
22
موافقم مخالفم
 

به نظر من، سکانس های یاد شده در نوشته ی فوق، نه تنها افتضاح ترین سکانس های رئیس، بلکه از افتضاح ترین سکانس های سینمای ایران هستند!! حرکت اضافی و بیش از حد دوربین که تمرکز تماشاگر را از بین می برد، بازی های اغراقی و غلو شده (البته به غیر از داریوش ارجمند عزیز)، جلوه های ویژه ی مضحک (آیا کیمیایی بعد از این همه سال فیلمسازی هنوز نمی داند اگر گلوله به چراغ های عقب پژو GLX اصابت کند، چراغ می شکند؟!!) و فیلمنامه ی بسیار ضعیف، همه و همه دست به دست هم دادند تا یکی از فجایع سینمای ایران به نام "رئیس" شکل بگیرد. آقای کیمیایی، متاسفم!

ُسامان
پنجشنبه 14 تير 1386 - 15:18
1
موافقم مخالفم
 

واقعا برایتان متاسفم که اینقدر چابلوسی اقای کیمیایی را میکنید.خودتونو گول نزنید همه میدونن که این فیلم خوب نیست

farshid
پنجشنبه 14 تير 1386 - 23:44
-20
موافقم مخالفم
 

کیمیایی باز هم خودش را تکرار کرده این بار پازل همیشگی اش را کمی به هم ریخته طوری که گاهی فکر می کنی شاید از راشهای حکم هم توی فیلم استفاده کرده!!!

کیمیایی خوب کارگردانی میکند خوب دیالوگ می نویسد خوب فضا سازی می کند ولی فیلمنامه نویس خوبی نیست فیلمنامه اشفته و چند پاره رئیس به فیلم لطمه زده و کیمیایی باز خودش را اسیر موقعیت هایی کرده که گاهی به فیلمهای هندی نزدیک می شود.

کاش کیمیایی به جای اشفته گویی کمی ارام می گرفت و همیشه بوی رفاقت را میان خون و باروت نشان نمی داد .

farshid

omid
جمعه 15 تير 1386 - 14:4
7
موافقم مخالفم
 

متاسفم برایت. تو بخواهی هم هیچ وقت منتقد نمیشوی. امیر قادری هم از روزی که رفت خونه کیمیایی و حکم را دید و بعد به به و چه چه گفتن اش شروع شد برای خیلی ها تمام شد.


جمعه 15 تير 1386 - 16:23
-3
موافقم مخالفم
 

شخصاً به تمام دوستانی که در مواجهه با فاجعه ی سينمای ساليان اخير کيميايی، تحت هيچ شرايطی کم نمی آورند، تکبير می گويم.

termeirany
جمعه 15 تير 1386 - 19:45
-6
موافقم مخالفم
 

neveshtatoon dorost tarin matlaby bood ke rajebe ostad kimiayee didam va khondam kasy fekr nemikoonine ke ostad to in sala cinemayee ....bade ma ro nejat dad az in hame bady behtare begham ama tala kasy sekanso noro sahne haye be in ghashanghy to cinamaye iran nadyde bood

khili dorost va daghigh ghoftid masoud kimiayee ghorbany shah kar hayash shode!!

محمد
شنبه 16 تير 1386 - 3:16
5
موافقم مخالفم
 

تبریک میگم به سینمای ایران به خاطر تولد بازیگری توانا(پولاد کیمیایی) و پنهان نمیکنم لذت سرشار خودم رو از دیدن این فیلم.گریم های جالب فیلم چشم نواز بود.سیراب شدم از چشمه هنر بازیگری اساتید بزرگوار خسرو شکیبایی و فرامرز قریبیان.تشکر میکنم از کلیه عوامل فیلم.استاد کیمیایی نشون دادند که میتونند از بازیگری تجاری مثل افشار نیز بازیهای هنرا مندنه بگیرند.ولی در کل با پولاد خیلی حال کردم.


شنبه 16 تير 1386 - 11:11
3
موافقم مخالفم
 

فقط کیمیایی کارگردان است و میتواند فیلم بسازد

و دیگر هیچ...

محسن
شنبه 16 تير 1386 - 18:2
4
موافقم مخالفم
 

من کیمیایی رو دوست ندارم بدلیل گذشته او اما در مورد فیلم اونمیتوانم بی انصافی کنم هم حکم هم رئیس هر دو نقاط مثبت زیادی دارند ولی عیب هم دارند عیب اصلی بنظر من به خصوص در رئیس به فیلمنامه برمیگردد درسکانسهای پایانی او فقط میخواهد فیلم را تمام کند وشخصیتهایی راکه ساخته است را در گنگی عجیبی رها میکند فیلم اصلا خوب تمام نمیشود اما نفاط مثبت فیلمبرداری عالی کارگردانی خوب بازیهای خوب به جز مهناز افشار

رضا
شنبه 16 تير 1386 - 18:58
-5
موافقم مخالفم
 

سید فیلد میگه تکلیف یه فیلم وقتی مشخص میشه که تکلیف شخصیتهاش معلوم بشه.قریبیان اخر فیلم چی میشه؟ چه بلای سر سیامک میاد؟ چه کسی رئیس رو میکشه؟... بعضی فیلم ها ادم رو به فکر کردن وا میدارن ولی فکر کردن به بعضی از فیلم ها ادم رو ازار میده.با یه قلاب ماهیگیری نمیشه نهنگ رو شکار کرد،کسانی در حد رئیس می تونن رئیس رو بکشن،نقد من و دوستانم نمیتونه کیمیایی و میراثش رو خراب کنه ولی به نظر من کیمیایی داره کیمیایی رو زیر سوال می بره.کیمیایی وقتی بدترین فیلم های خودش را می سازه که سعی میکنه خودش رو تکرار کنه.کیمیایی هنوز ماهی بزرگیه شاید بزرگترین ماهی این دریاچه پس قدر خودش رو بدونه چون ماهی های بزرگ تا وقتی بزرگن که زنده باشن.

سیاوش پاکدامن
شنبه 16 تير 1386 - 20:56
0
موافقم مخالفم
 

واقعا مایه مباهات است که دوستان متن را نخوانده نظر میدهند، چون اگر خوانده بودند میدیدند که نویسنده خواهش کرده است که رییس را به دور از پیش فرض و با ذهنی آزاد تماشا کنند در حالی که دوستان منتقد ِ منتقد، در قدم اول حتی متن را هم با پیش فرض تازه کار بودن نویسنده داوری کرده اند. نه طرفداری و نه مخالفت با کیمیایی هیچ کدام نه عیب است و نه حسن، مهم عملها و عکس العمل های ماست، همانقدر که دفاع چشم بسته عده ای از او، خام و بچه گانه است، مخالفت های خیلی ها هم صرفا به خاطر نفس مخالفت است والا کاری به خود کیمیایی و آثارش ندارند.


يکشنبه 17 تير 1386 - 0:40
-8
موافقم مخالفم
 

من فيلم را ديدم نه عاشق كيميايي ام نه بازيگران فيلم ولي بي انصافي است بگوييم رييس فيلم بدي است شايد شاهكار نباشد اما مطمئآ اثري كه يك سكانسش به صدها فيلم تجاري مي ارزد

محسن دهقانکار
يکشنبه 17 تير 1386 - 10:33
-3
موافقم مخالفم
 

کیمیایی پس از چهل سال فیلمسازی همچنان جذاب ترین فیلمساز ایرانی است.

نیم ساعت پایانی فیلم فوق العاده است

milad g.
يکشنبه 17 تير 1386 - 19:20
-6
موافقم مخالفم
 

Hame tu in salha az rouye hob o boghz va oghde dar morede kimiaeei nazar dadan. daste shoma babate matlabe ghashengetun dard nakone.

میترا
دوشنبه 18 تير 1386 - 3:38
-20
موافقم مخالفم
 

یه فیلم فارسی با آمیخته ای از فضاهای بالیوودی: اینه تمام چیزی که میتونم در مورد ريیس بگم. اما در مقایسه با کلیشه ی از رد خارجی مثل روز سوم که در کمال ناباوری جایزه ی بهترین فیلم جشنواره ی فجر رو گرفت!بازم جای شکرش باقیه که کیمیایی این آش و ساخته! هرچند خیلی خودشو خراب کرد. با حکم واقعا قابلیت خودشو نشون داد و با رییس بر عکسشو ثابت کرد. رییس کاملا یه فیلم تجاریه و شاید نشون دهنده نا امید شدن کیمیایی از مخاطب هنردوست ایرانی!!!!!!

ali
دوشنبه 18 تير 1386 - 3:43
-2
موافقم مخالفم
 

man 3 bar raees ro didam, va har 3bar chizi ke nazare man ro kheili jalb kard,didi bood ke kimiaee nesbat be jamee dare.dialog haye film,sahne haye jadid mesle jashn ,va hatta grime bazigaran,..nokati az in heis boodand.inke raees ro ki kosht ,raees ba ki harf mizad (shayag to shayad man) ...engar kheili tahamolesh sakhte....oonam baraye ma... man nemat nafti ro moshnakhtam...midoonam koshtan male ghadime ...goloole khordi?chera chaghoo na?... hala dige bayad harfe haftire mano bavar konid...haftiri ke sedash miad......

کاوه اسماعیلی
دوشنبه 18 تير 1386 - 19:13
3
موافقم مخالفم
 

خوب بود مصطفی...همین که گرا دادی چطور فیلمو ببینیم کافیه.منتظریم...تو فعلا به جای ما تنبلها بنویس

مسعود
دوشنبه 18 تير 1386 - 21:15
0
موافقم مخالفم
 

هی هرچی استاد داره داد میزنه که آقا دیگه مثل قیصر و گوزنها پیدا نمیشه و دیگه اون موقع گذشته.....و هرچی از شخم خوردن این جامعه ی بی ثبات میگه و اینکه این همه حیرت و سرگردانی و تعجب توی حکم و ریيس آینه ی تمام قد همین اجتماعیه که دیگه توی اون قیصر و گوزن ها یه افسانه اند...،،، یه عده که تازه پریدن توی گود ، حرفهای خنده دار و ابلهانه ای در مورد کیمیای میگن...کسی که به قول خودش مهم ترين سرمایش اینه که پدر ها توی خونه کیمیایی رو به بچه هاشون توصیه میکنند........کی تو این مملکت همچین سرمایه ای داره...هان؟

نویسنده
سه‌شنبه 19 تير 1386 - 3:21
-1
موافقم مخالفم
 

یه تئوری هم هست در مورد این که رئیس با کی صحبت می کرد. شاید داشت با اون سگه حرف می زد ( سگ بود یا گرگ؟ یادم نیست ). یا به قول خودت شاید با من و تو حرف می زد. مهم اینه که رئیس داشت حرف می زد...

بهشت
پنجشنبه 21 تير 1386 - 14:17
-12
موافقم مخالفم
 

برای همه ی اونایی که اقای کیمیایی رو از بهترینها و استاد سینما میدونن واقعا متاسفم واقعا متاسفم که معیار مخاطب ایرانی انقدر پایینه اگه کیمیایی استاد سینمای ایرانه ...! ؟ خدا به دادمون برسه.

فرهاد
پنجشنبه 21 تير 1386 - 17:10
-1
موافقم مخالفم
 

برای سایت سینمای ما متاسفم که از بین این همه منتقد نوشته شما را که یک انشا بیشتر نیست در تایید فیلم رئیس آورده....اگر فیلم چیز بدرد بخوری داشت انشای شما در سایت نمی اومد......به نظر میرسه کفگیر ته دیگ خورده....

lkw,v
چهارشنبه 3 مرداد 1386 - 15:53
3
موافقم مخالفم
 

" رييس " يعني يه آدم گنده و " كيميايي " هم يه آدم گنده است. شك نكنيد كه كيميايي يه آدم گنده خلق كرده!

مهدی
چهارشنبه 3 مرداد 1386 - 18:28
-1
موافقم مخالفم
 

رئیس چه جذابیتی برای مخاطب عام داره؟کیمیایی هنوز فکر می کنه در 30 سال پیش زندگی می کنه.خود کیمیایی گیر به قیصر داده وگرنه مردم بیخایل شدن.اگه 5 دقیقه اول فیلم که شکیبایی بازی می کنه گرفته بشه رئیس ارزش هیچ چیزی رو نداره.

آزیتا جی
پنجشنبه 4 مرداد 1386 - 20:45
-5
موافقم مخالفم
 

از نظر من رئیس یکی از بهترین کارهای کیمیایی است

سکانس هایی که لعیا زنگنه در حال تزریق است واقعا عالیه.

در کل کار بسیار زیبایی است رئیس البته جز این هم نمیتوان

از مسعود کیمیایی انتظار داشت.

mahsa
جمعه 5 مرداد 1386 - 3:2
1
موافقم مخالفم
 

من امشب ريئس رو ديدم ...........

محشر بود ........ مثله بقيه ي فيلم هاي استاد .......... همه ي فيلم هاي استاد كيميايي معركه هستند ...... نيازي به گفتن نيست ........

ديالوگ سيامك روي شونه هاي پدر " من خسته .... من تنها ............ "

همه ي سكانس هاي فيلم زيبا بود .........


دوشنبه 8 مرداد 1386 - 17:58
-6
موافقم مخالفم
 

من فیلم را ندیدم اما به خاطر حضور بازیگران توانا وخوب وخود کارگردان مسعود کیمیایی که جزو چند کارگردان اول ایران هستن میخواستم ببینم اما فرصت نشده نمیدونم اما نباید کار بدی باشه به خاطر چیزهای که گفتم

saba
چهارشنبه 10 مرداد 1386 - 22:26
1
موافقم مخالفم
 

من که خوشم نیومد زیاد. ازین فیلم فقط چندتا دیالوگش یادم مونده

علی لبیبی
يکشنبه 28 مرداد 1386 - 13:11
4
موافقم مخالفم
 

با سلام

در مورد رییس چندان هم مورد ستایش بیننده نیست ما با بیننده عام جامعه سرو کار داریم .

دوران فردین بازی در سینمای ایران گذشته و دیگه جایی در سینمای ایران نداره.

به نظر من این فیلم جز آثار ضعیف کیمیایی به حساب می آید و از کار گردان بزرگی مثل ایشان ساختن چنین فیلمی بعید بود.

sana
سه‌شنبه 30 مرداد 1386 - 12:5
2
موافقم مخالفم
 

ما منکر اینکه اقای کیمیایی کارگردان بسیار خوبی هستن نمیشیم ولی از این فیلمشون خوشمون نیومد فیلم ضعف های زیادی داشت که از ایشون انتظار نمی رفت.

محمد
پنجشنبه 8 شهريور 1386 - 12:14
2
موافقم مخالفم
 

آقاي كيميايي از بهترين كارگدانان سينماي ايرانه

ولي در مورد رييس بيشتر ازشون انتظار مي رفت

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.918339967728 seconds.