سينمای ما - در سالگرد همایش بزرگ مبارزه با قاچاق فیلم / سینمای ایران از خودش دفاع می‌کند
چهارشنبه 14 بهمن 1388 - 7:8

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (34 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (20 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (132 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (91 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (317 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (67 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (96 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (342 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1334 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



در سالگرد همایش بزرگ مبارزه با قاچاق فیلم
سینمای ایران از خودش دفاع می‌کند
سینمای ایران از خودش دفاع می‌کند


سینمای ما - گلاویژ نادری: یك‌سال پیش در همین روز سینماگران و مسوولان دولتی در كنار هم قرار گرفتند و برای اولین بار علیه قاچاقچیان فیلم‌های روز سینمای ایران متحد شدند. تجمع سینماگران علیه قاچاق، 29 خرداد سال گذشته در موزه سینما برگزار شد. تا قبل از این تجمع، قاچاق فیلم‌های روی‌پرده چنان شدتی گرفته بود كه تهیه‌كنندگان از اكران فیلم‌های خود هراس داشتند و حتی ترجیح می‌دادند فیلم‌هایشان به اكران در نیاید.
معضل قاچاق فیلم‌های روز از سال 83 به طور جدی گریبانگیر سینمای ایران شد. تا پیش از آن، این پدیده كما‌بیش در سینما وجود داشت اما از 83 به بعد بود كه مارمولك هم از آن در امان نماند و به تدریج بقیه فیلم‌ها هم گرفتار آن شدند تا اینكه این وضعیت شامل اكران نوروزی 1386 و اخراجی‌ها شد. از اواسط اكران این فیلم، سی‌دی‌های قاچاق آن كه در ابتدا از روی پرده فیلمبرداری شده بودند پس از مدتی با كیفیت برتری به بازار وارد شدند و با اینكه اخراجی‌ها فروش خوبی را پشت سر گذاشت اما عرضه سی‌دی‌ قاچاق آن به بازار مانع از فروش بیشتر فیلم شد و حتی كار به آنجا كشید كه حبیب‌الله كاسه‌ساز تهیه‌كننده اخراجی‌ها خریداران سی‌دی قاچاق را نفرین و این سی‌دی‌ها را مال حرام عنوان كرد كه به هیچ وجه راضی به خرید و فروش آن نیست. رفته‌رفته قاچاقچیان فاصله انتشار سی‌دی‌ها را نسبت به اكران كم كردند. پس از گذشت دو روز از اكران فیلم‌ها و تقریبا در همان هفته اول، سی‌دی‌ها به بازار می‌آمد تا اینكه تحمل سینماگران به سر رسید و خانه سینما متولی برگزاری تجمع سینماگران علیه قاچاق فیلم‌های سینمایی شد. از اولین ساعات 29 خردادماه سال گذشته سینماگران بدون در نظر گرفتن دشمنی‌‌های گذشته و اختلافات امروز در كنار هم جمع شدند و همگی از این بلای خانمان‌سوز گفتند. آنان بدون هیچ قید و شرطی خواستار پایان دادن به قاچاق سرمایه‌ خود شدند و از مسوولان نظامی و انتظامی خواستند، هرچه زودتر این غائله را خاتمه دهد.
پیش از برگزاری این تجمع و پس از آن اتحادیه تهیه‌كنندگان قدم پیش گذاشت و با مسوولان نیروی انتظامی وارد مذاكره شده بود. برخی از اعضای این اتحادیه حتی تهدید كرده بودند، فیلم‌های خود را به سینما نمی‌دهند اما در نهایت همان اتحاد و یكپارچگی سینماگران حرف آخر را زد و كار را تمام كرد. پس از برگزاری این تجمع، قاچاق فیلم‌های سینمایی پایان پیدا كرد و تا مدت‌ها هیچ دستفروشی سی‌دی قاچاق فیلم‌های روی پرده را در بساط خود نداشت تا اینكه اواخر بهمن‌ماه سال گذشته ناگهان «سنتوری» داریوش مهرجویی به بازار آمد، آن هم در تیراژ میلیونی. طوری كه در ابتدا مسوولان نظامی هم از جمع‌آوری تمامی نسخه‌ها باز ماندند. هر چند شاید نتوان پخش قاچاق سنتوری را كه دست‌اندركاران آن به طور كامل از اكرانش ناامید شده بودند را با قاچاق فیلم‌های روز مرتبط دانست اما پخش نسخه قاچاق آن بار دیگر پشت تهیه‌كنندگان را لرزاند و خاطرات قاچاق فیلم‌هایشان دوباره زنده شد. آنها منتظر بودند بار دیگر سی‌دی قاچاق فیلم‌های خود را در پیاده‌روها ببینند كه خوشبختانه این كابوس به واقعیت بدل نشد و تا امروز سینما و سینماگران از قاچاقچیان مصون مانده‌اند. شاید این وضعیت ادامه پیدا كند اما مطمئنا اگر بار دیگر این پدیده تكرار شود، سینماگران همانند 29 خرداد سال پیش از مال و ناموس خود دفاع خواهند كرد.

(عکس مربوط به تجمع اعتراض‌آمیز سال گذشته سینماگران ایرانی برای مبارزه با قاچاق فیلم است.)


منبع خبر : کارگزاران
شنبه,1 تیر 1387 - 7:4:42

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

سارا
شنبه 1 تير 1387 - 20:44
0
موافقم مخالفم
 

پس لطف کنید یه سر به خیابون ولی عصر بزنید تا بفهمید چقدر خنده م گرفت وقتی خوندم:تا امروز سینما و سینماگران از قاچاقچیان مصون مانده‌اند!!!!!!!!!

هر فیلمی رو اول تو بساط این دستفروشا می بینید بعد از چندهفته!! روی پرده.


دوشنبه 3 تير 1387 - 19:17
0
موافقم مخالفم
 

مشکل کشور ما هینه که سینما های خوبی نداره . الا چون سینما

ها افتضاح هستند فرق نمی کنه که فیلم رو تو سینما بهبینی یا تو خونه . حداقل این جوری پول کمتری می دهی !!

تو کشور ونزئلا 1 یا 2 ماه قبل اکران هر فیلمی سی دی هاش تو خیابونه ( چون باید اکران فیلما رو کمی بعد از امریکا شروع کنن ) با دوبله اسپانیایی ولی شظ قخخی پرده برداشته شده مثل بعضی فیلمای قاچاق ایران . ولی مردم بسیار کم می خرند حتی اگر هم بخرن دوباره تو سینما هم میرند می بینن !!

چرا ؟؟؟؟

چون سینما های فوق العاده عالی دارن و اصلا اون رنگ و اون صدایی که تو سینما میشنوی با صدای سی دی قابل مقایسه نیست برعکس کشور ما !!

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.707489013672 seconds.