سينمای ما - یک تله فیلم با طرحی از مسعود کیمیایی
جمعه 16 بهمن 1388 - 14:30

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (35 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (22 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (134 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (93 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (320 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (69 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (98 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (345 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1337 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



یک تله فیلم با طرحی از مسعود کیمیایی
یک تله فیلم با طرحی از مسعود کیمیایی


سینمای ما - «گام‌هاي معلق» تله‌فيلمي به كارگرداني شهرام شاه‌حسيني است كه آخرين مراحل فني خود را پشت‌سر مي‌گذارد. «زن‌ها فرشته‌اند» دومين فيلم سينمايي شاه‌حسيني تا چندي پيش روي پرده سينماها بود و همچون «كلاغ پر» فروش قابل قبولي داشت.

مجيد مولايي تهيه‌كننده اين تله‌فيلم طرح اوليه آن را به شاه‌حسيني پيشنهاد مي‌دهد و او با اينكه در حال تدارك ساخت سومين فيلم سينمايي خود بوده به دليل جذاب بودن طرح و يدك كشيدن نام مسعود كيميايي، كارگرداني آن را قبول مي‌كنند. شاه‌حسيني مي‌گويد: «آقاي مولايي طرحي از آقاي كيميايي به نام «خون خام» را به من پيشنهاد دادند كه به‌نظرم خيلي جذاب بود، طرح به خودي‌خود كامل بود و براساس آن آرش برهاني سيناپس‌ها و فيلمنامه را نوشت و عليرضا معتمدي زحمت نگارش ديالوگ‌ها را كشيد و به اين ترتيب كار تكميل شد.»

«گام‌هاي معلق» اوايل تابستان جلو دوربين رفت و تصويربرداري آن 21 جلسه طول كشيد. پژمان بازغي، خاطره اسدي، سودابه بيضايي، شاه‌علي سر‌خاني، قاسم زارع و... بازيگران اين تله‌فيلم هستند. شاه‌حسيني از عوامل حرفه‌اي سينما در پشت دوربين استفاده كرده است. او در اين‌باره توضيح مي‌دهد: «صداگذاري، موسيقي و تدوين فيلم سخت‌تر از تصويربرداري است. به دليل اينكه لحظات زيادي در سكوت مي‌گذرد و اين بخش‌ها نياز به افكت و موسيقي افكتيو دارد كه بايد تمامي اينها در مرحله مونتاژ و صداگذاري كامل شود. به همين دليل از افراد حرفه‌اي ازجمله مستانه مهاجر (تدوينگر)، حيدر ساجدي (آهنگساز) و حسين ابوالصدق (صداگذار) در اين كار استفاده كردم.»

به‌گفته شاه‌حسيني داستان فيلم درباره لايه‌هاي‌ پنهان‌ تهران است كه به كمك بعضي شخصيت‌هاي لايه‌هاي زيرين و خشمگين اين شهر نشان داده مي‌شود: «قهرمان داستان به تدريج لايه‌هاي پنهان شهر كه خاكستري رنگ است را به ما نشان مي‌دهد. در اين فيلم هم مانند ديگر داستان‌هاي آقاي كيميايي داستان براساس شخصيت پيش مي‌رود.

داستان «گام‌هاي معلق» در تهران امروز رخ مي‌دهد و فضاي آن با فيلم‌هاي كيميايي متفاوت است. شاه‌حسيني تاكيد مي‌كند در ديالوگ‌نويسي تلاش نكرده به سبك و سياق كيميايي نزديك شود و مي‌گويد: «هرگز جا پاي استادان نخواهيم گذاشت. خوشبختانه طرح اصلاً سفارشي نبود و شكل سفارشي هم نداشت. از سوي ديگر قرار نبود، حرف‌هاي شعاري و دهان پركن بزنيم، تهيه‌كننده هم كاملاً از شرايط كار آگاهي داشت و تجربه خوبي را پشت‌سر گذاشتم.

به اعتقاد من تلويزيون و سينما دو مديوم مجزا هستند. 10 تا 12 سال سابقه دستياري و برنامه‌ريزي در سينما دارم و به اندازه نصف اين سال‌ها در تلويزيون فعاليت داشتم و با سيستم و نوع كار آن بيگانه نيستم به همين دليل زماني كه اين طرح پيشنهاد شد از ساخت آن استقبال كردم. اگر اين شرايط دوباره تكرار شود و از قصه خوشم بيايد حتماً دوباره فيلم تلويزيوني خواهم ساخت.»

كارگردان «گام‌هاي معلق» علاقه‌مند است، اولين اكران فيلم در جشنواره فيلم پليس باشد و تلاش مي‌كند هرچه سريعتر مراحل فني به پايان رسد اما احتمال اينكه اين فيلم در جشنواره فجر هم به نمايش گذاشته شود وجود دارد.

شاه‌حسيني فيلم‌نامه‌اي سينمايي با عنوان «وقتي دزد بودم» نوشته عليرضا معتمدي را با تهيه‌كنندگي حسين فرحبخش به معاونت سينمايي وزارت ارشاد ارائه داده كه نزديك به دو ماه است در انتظار پاسخ اين معاونت و صدور پروانه ساخت فيلم است. به محض صدور پروانه پيش توليد اين فيلم شروع خواهد شد.


منبع خبر : همشهری امارات
دوشنبه,29 مهر 1387 - 21:26:14

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو
اخبار مرتبط:

نظرات

peyman
دوشنبه 29 مهر 1387 - 21:37
-11
موافقم مخالفم
 

مسعود كيميائي.... گاهي فقط نام كافيست

حیدر
سه‌شنبه 30 مهر 1387 - 10:33
1
موافقم مخالفم
 

این خیلی خوب است که آقای شاه حسینی گفته اند که فیلم را به سبک آقای کیمیائی نخواهند ساخت. ولی این که جا پای استادان نمی گذارم را قبول ندارم چون اصلا شیوه فیلمسازی آقای کیمیائی را قبول ندارم و هیچ گاه تنوانستم با شخصیت داستانهایش کنار بیائم و آنها را بشناسم و هر چه به دور و اطراف سرک کشیدم ما به ازای بیرونی این شخصیتهای مسخره را ندیدم.

فکر هم می کنم(قصد جسارت ندارم) آقای شاه حسینی فیلمشان خوب و موفق از آب بیرون نیاید چون دو فیلم قبلشان نشانگر این است که توانائی ساخت موضوع های کیمیائی را ندارند(البته باید فیلم را اول دید بعد نظر داد) ولی چون هنوز قصد نقد ندارم فقط پیش بینی کردم.

بعد هم کلا به همه کارگردانان پیشنهاد میکنم که به شعور و فهم بیننده هم احترام بگذارند و فیلمهای با موضوع و کیفیت پائین و فقط صرف گیشه نسازند . مثلا همین کلاغ پر که اگر نبود حضور گلزاز و اکبر عبدی شاید اصلا فروش نمیکرد .

حیدر
سه‌شنبه 30 مهر 1387 - 13:27
1
موافقم مخالفم
 

خدا کنه این فیلم مثل فیلمای کیمیایی نشه

من نمیدونم این همه خشونت و بی رحمی چرا تو فیلمای کیمیایی هست در صورتیکه کنار گوگوش بودن باید لطیفش میکرد تا این همه خشن و غیر قابل انعطاف!!!!

اون وقت وقتی میگیم هنرمند باید متعهد باشه همه میگن حرفای کلیشه ای و دمده نزن .... ای بابا ولش کن

اصلا بیاید هممون بگیم ولش کن و از کنار همه چیز بگذریم تا اوضاع بدتر از این بشه ، ها . چطوره؟

ما عمری عادت کردیم بدی ها رو دیدیم و هیچی نگفتیم اینم روش

بذاریم بعضیا فیلمهای غیر ارزشی و فرهنگی و اخلاقی و ... بسازن هیچی نگیم

بیاید مجیدی هم که آبروی ایرانه (به خاطر فیلمهای ارزشمندش) سردش کنیم و اونم قید خوب ساختنو بزنه ، میر کریمی رو همین طور

چطوره ؟ اینطوری بهتره . ها؟

من نمی دونم چرا عادت کردیم تا میگن فلانی فیلمساز بزرگیه ما هم برای اینکه پز روشنفکری بدیم سریع تائید کنیم

نه بابا ما هم بینش خودمونو داریم و می بینیم که بعضیها اصلا اون طور که میگن استاد و بزرگ این کار نیستن ، چون تعهد اخلاقی و انسانی نسبت به حرفه شون و مردم(که ادعا می کنند ما برای مردم فیلم میسازیم) ندارن .

مثلا قضاوت کنید(خدا وکیلی) فیلمهای حکم و رئیس می تونه با چند در صد از مردم ارتباط برقرار کنه (پز روشنفری رو هم کنار بذاریم)

دوست حیدر
سه‌شنبه 30 مهر 1387 - 15:54
8
موافقم مخالفم
 

اینکه آقای شاه حسینی گفته اند که خوشبختانه حرفهای شعاری و دهن پرکن در فیلمشان ندارند ، درست است چون خیلی بعید است بتوانند در فیلمشان حرف دهن پر کن بزنند .در ضمن ایشان خیلی سطحی فیلم می سازند و فروش فیلمهاشان مدیون ستاره هائی چون : حیائی ، گلزار ، کریمی و ... است و همان فیلنامه های کیمیائی به کارشان می آید

Helia
سه‌شنبه 30 مهر 1387 - 21:57
1
موافقم مخالفم
 

wow che shakh

shaghayegh
چهارشنبه 1 آبان 1387 - 22:6
-2
موافقم مخالفم
 

احتمالا دوست حیدر خود حیدره.من نمیدونم چرا اقای حیدر میگن:نمی دونم این همه خشونت تو فیلمای کیمیایی از کجا اومده.همه ی این واقعیتا از دل جامعه و زندگی شهری بیرون اومدن و خودم با این که سنم خیلی زیاد نیست این بیرحمی رو کاملا درک میکنم.

اتفاقا دوست داشتن کیمیایی پز روشنفکری نیست چون خیلی از منتقدای روشنفکر اونو لمپن و حرفاشو تکراری میدونن.اگه کیمیایی طرفدار داره به این دلیله که مردم خودشون باهاش ارتباط برقرار می کنن وگرنه چرا خیلی از کارگردانای مورد علاقه ی منتقدا طرفدار ندارن؟البته قبول دارم که فیلمای حکم و رئیس تا حدی فانتزی هستن اما با این دو تا فیلم نمیشه همه ی کارهای یه کارگردانو زیر سوال برد.

تو جامعه ای که من زندگی میکنم زندگی خشنه و البته اصلا شبیه فیلمای مجیدی نیست.مجیدی اگرم بخشی از جامعه رو به تصویر بکشه بخش خیلی کوچکتری رو نشون میده.

یه چیز دیگه:امیدوارم شاه حسینی طرح کیمیایی رو خراب نکنه.

maryamp
جمعه 3 آبان 1387 - 10:12
0
موافقم مخالفم
 

حيدر كيه كه دوستش باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همون خودشه...........

اما اينكه چرا با سينماي كيميايي خوب نيست جاي بحث داره؟

اگه كسي با سينماي كيميايي ارتباط برقرار نكرده دليل نمي شه بگيم سينماي كيميايي اينطوريه اونطوريه .

هميشه كارهاي كيميايي متفاوت با بقيه بوده.

درسته كه فيلماي مجيدي هميشه تو جشنواره ها جارجي بوده و دست خالي هم بر نگشته اما تمامش صحبت از فقر داره .خب چرا هر فيلمي كه از طرف ايرانه ماله ايرانه فقر رو بايد نشون بده .چرا؟

حیدر
يکشنبه 5 آبان 1387 - 10:48
0
موافقم مخالفم
 

مجیدی رو به این خاطر گفتم فیلم خوب میسازه ، چون 4 تا نکته هم ازش میشه یاد گرفت .حالا موضوعش مهم نیست که فقر باشه یا چیز دیگه ، یه قشر خاصی رو نشون بده یا چیز دیگه ، مهم اینه که آدم چیزی یاد میگیره و توی فیلمهاش مهم روابط و احساسات انسانهاست و این چیز کمی نیست.

حالا آقای کیمیائی هر چقدر هم حرفه ای بسازه و چهره واقعی شهر رو نشون بده(هر چند قبول ندارم که چهره شهر رو نشون میده، فقط به احترام حرف خانم شقایق گفتم چهره شهر رو نشون میده) به نظرم فیلمش بی ارزشه . چون آدم اصلا هیچ پیامی تو فیلم نمی بینه و راه مقابله با این ناهنجارارو پیدا نمی کنه.

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.873202085495 seconds.