سينمای ما - به استقبال جشنواره-2: وقتی همه خوابیم، تردید، فرزند صبح، پاداش، درباره الی، سوپراستار، زادبوم، هفت و پنج دقیقه، پستچی سه بار در نمی‌زند، اخراجی‌هاي دو: / گزارشي از ده فیلم پر جلوه بیست و هفتمين جشنواره فجر
يکشنبه 3 بهمن 1389 - 13:5

I نظرسنجی I

مایل به تماشای کدامیک از نسخه‌های فیلم «جرم» (مسعود کیمیایی) در سینما هستید؟




سينماي جهان
آرنولد شوارتزنگر با فیلم "با بال‌هایی همچون فرشته" بار دیگر به سینما باز می‌گردد
یک جایزه دیگر به کلکسیون جوایز رابرت دنیرو و رومن پولانسکی اضافه شد
«شبکه اجتماعی» برنده چهار جایزه اصلی مراسم گلدن گلوب شد
موفقیت تهیه‌کنندگی مارتین اسکورسیزی و بازیگری آل پاچینو در جوایز گلدن گلوب
«زنبور سبز» میشل گوندری گیشه‌های فروش را نیش زد
سوزانا یورک در 72 سالگی درگذشت
سایت ‌اند ساند بهترین سال 2010 سینمای جهان را انتخاب کرد
براد پیت در «تجارت کوگان» بازی می‌کند
همه جور فیلمی در فهرست تارانتینو پیدا می‌شود
فیلم جدید رابرت دنیرو و بن استیلر برای دومین هفته صدرنشین شد
«قوی سیاه»، «تلقین» و «شبکه اجتماعی» نامزد جوایز انجمن نویسندگان شدند
نامزدهاي برگزیده جوایز اتحاديه تهيه كنندگان آمريكا معرفي شدند


عصر جمعه


  (82 رأي)

کارگردان :
مونا زندی حقیقی
سن پطرزبورگ


  (543 رأي)

کارگردان :
بهروز افخمی
ملک سلیمان


  (399 رأي)

کارگردان :
شهریار بحرانی
شکلات داغ


  (88 رأي)

کارگردان :
حامد کلاهداری
یک جیب پر پول


  (94 رأي)

کارگردان :
قدرت‌الله صلح‌میرزایی
بعدازظهر سگی سگی


  (93 رأي)

کارگردان :
مصطفی کیایی



به استقبال جشنواره-2: وقتی همه خوابیم، تردید، فرزند صبح، پاداش، درباره الی، سوپراستار، زادبوم، هفت و پنج دقیقه، پستچی سه بار در نمی‌زند، اخراجی‌هاي دو:
گزارشي از ده فیلم پر جلوه بیست و هفتمين جشنواره فجر
گزارشي از ده فیلم پر جلوه بیست و هفتمين جشنواره فجر


سينماي ما- جشنواره بین‌المللی فیلم فجر امسال در حالی بیست و هفت سالگی خود را جشن می‌گیرد که دست‌هایش از حضور آثار سینماگران شاخص و چهره‌های سرشناس  پر است. در فاصله حدود سه ماه مانده به برگزاری بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر و در حالی که مهلت قانونی تعیین‌شده برای معرفی آثار شرکت‌کننده در جشنواره (سی‌ام آذرماه) در آستانه سر رسیدن است، مرور فیلم‌هایی که می‌توانند بخت حضور در این رویداد سینمایی را داشته باشند اهمیتی خاص دارد.
به خصوص از این جهت که از همان ابتدا اعتراض‌هایی به جلو آمدن این زمان تعیین‌شده در میان بود و البته شرایط فیلم‌های در حال تولید (که مانند سال‌های گذشته در دقیقه 90 آماده می‌شوند)، می‌تواند زمزمه‌های قطعی نبودن این زمان را (باز هم مانند سال‌های گذشته) واقعی کند.
جشنواره فیلم فجر امسال در حالی بیست و هفت سالگی خود را جشن می‌گیرد که خیال جشنواره‌دوستان از حضور آثار سینماگران شاخص اندکی راحت است. هر سال آمار و ارقام میزان حضور چهره‌های سرشناس، نوعی تشخص و اعتبار به جشنواره فجر می‌دهد و نکته مهم این است که جشنواره بیست و هفتم در این رقابت با دوره‌های گذشته می‌تواند دست پر باشد.
مرور فیلم‌هایی که احتمال حضور آنها در جشنوراه فجر امسال می‌رود با توجه به همین تشخص انجام شده و طبعاً فیلمسازانی که انتظارها برای دیدن اثر جدیدشان بیشتر است، در صدر فهرست قرار گرفته‌اند. ضمن اشاره به این نکته که نه تنها این فهرست، بلکه فهرست قطعی اعلام شده از سوی دبیرخانه جشنواره و حتی برنامه نمایش سینماها هم قطعیتی به حضور این آثار نمی‌دهد.
همه چیز باید دست به دست هم بدهند تا بخش اعظم این آثار و البته یکسری آثار که بدون پیشزمینه به جدول نمایش فیلم‌های جشنواره وارد می‌شوند، اولین نمایش خود را در جشنواره بیست و هفتم تجربه کنند. همچنین باید این نکته را در نظر گرفت که وجود بخش مسابقه و میهمان برای حضور فیلم‌ها به نوعی سلیقه داوران را برای ورود آثار به گردونه رقابت مشخص می‌کند.


"وقتی همه خوابیم" دهمین فیلم سینمایی بهرام بیضایی بعد از "سگ‌کشی" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله تدوین توسط بیضایی و سپیده عبدالوهاب قرار دارد. قرار است از نیمه آبان‌ماه محمود سماکباشی صداگذاری را آغاز کند و محمدرضا درویشی هم موسیقی متن فیلم را خواهد ساخت. فیلم از معدود آثاری است که به پشت صحنه سینمای ایران می‌پردازد و مژده شمسایی، علیرضا جلالی‌تبار، حسام نواب صفوی، شقایق فراهانی، هدایت هاشمی، سحر دولتشاهی، رضا مختاری، مجید مشیری، افشین خورشیدباختری، میرطاهر مظلومی، امیرکاوه آهنجان، سیدمهرداد ضیایی و... در آن بازی کرده‌اند. بیضایی در یکی از آخرین گفتگوهایش درباره امکان حضور "وقتی همه خوابیم" در جشنواره فجر گفته: قرار نیست من درباره حاضر بودن و نبودن فیلم در جشنواره فجر تصمیم بگیرم و مسئولان جشنواره در این زمینه تصمیم‌گیرنده هستند. با این حال فعلاً ‌ترجیح می‌دهم فقط بر ساخت فیلم متمرکز باشم و درباره چگونگی عرضه آن فکر نکنم.

"تردید" دومین فیلم واروژ کریم‌مسیحی است که به فاصله 17 سال پس از "پرده آخر" کلید خورد. فیلمبرداری فیلم اواخر مرداد 86 در سینما رکس لاله‌زار آغاز و پس از مدتی به دلیل بیماری کارگردان متوقف شد. این پروژه پس از بهبودی کریم‌مسیحی و با تغییر تهیه‌کننده دوباره وارد مرحله پیش‌تولید شد و از 15 مرداد 87 با عوامل جدید به تهیه‌کنندگی سعید سعدی کلید خورد. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله فیلمبرداری به سر می‌برد. طبق برنامه فیلمبرداری اواخر آبان به پایان می‌رسد و کریم‌مسیحی همزمان آن را تدوین می‌کند. از بازیگران فیلم می‌توان به بهرام رادان، حامد کمیلی، مهتاب کرامتی، ترانه علیدوستی، کاوه کاویان، رزا آرایش، ماشاالله مرادی، آتش گرگانی و... اشاره کرد.
داستان این فیلم برداشتی آزاد از نمایشنامه "هملت" شکسپیر است. در خلاصه داستان آمده: پدر سیاوش در یک حادثه مرده و عموی او ثروت خانوادگی را در دست گرفته است. او که هنوز از خبر درگذشت پدر حیران است، می‌فهمد مادرش قصد دارد با عمویش ازدواج کند. او متوجه می‌شود مرگ پدر طبیعی نبوده است.

"فرزند صبح" ششمین فیلم بهروز افخمی پس از "گاوخونی" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله تدوین قرار دارد و بناست از نیمه آبان بهرام زند دوبله آن را آغاز کند. فیلم روایتگر زندگی بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در دوران کودکی و نوجوانی است و آذرماه 86 فیلمبرداری آن به پایان رسید. در "فرزند صبح" آرمان ایرانپور، هادی حیدری و عبدالرضا اکبری به ترتیب در نقش کودکی، جوانی و میانسالی امام (ره) ظاهر شده‌اند. هدیه تهرانی، آتیلا پسیانی، محمدرضا شریفی‌نیا و الیکا عبدالرزاقی دیگر بازیگران فیلم به تهیه‌کنندگی محمدرضا شرف‌الدین هستند. طولانی شدن زمان تولید فیلم، حساس و مورد توجه بودن موضوع و البته جایگاه آثار افخمی در سینما برخی از عواملی هستند که انتظارها از "فرزند صبح" را بالا برده و آن را به یکی از امیدهای جشنواره بیست و هفتم فجر بدل کرده است.

"پاداش" دوازدهمین فیلم کمال تبریزی پس از "همیشه پای یک زن در میان است" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در حال صداگذاری است. فیلم بر اساس فیلمنامه محمد رحمانیان ساخته شده و داستان یک مدیر رده میانی دولت است که به عنوان پاداش به سفر حج می‌رود اتفاق‌هایی باعث تغییر نگاهش می‌شود. حسن معجونی، آتیلا پسیانی، احمد آقالو، آشا محرابی، بهمن زرین‌پور و صابر ابر بازیگران این فیلم هستند که در سکوت خبری ساخته شد. مهدی کریمی تهیه‌کننده فیلم اعلام کرده "پاداش" برای جشنواره بیست و هفتم آماده می‌شود. موضوع حساس و خبرهای مبنی بر توقف و غیر قابل نمایش بودن فیلم از جمله مواردی است که انتظار دیدن "پاداش" را در جشنواره بالا برده است.

"سوپراستار" نهمین فیلم تهمینه میلانی پس از فیلم به نمایش درنیامده "تسویه حساب" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی آماده نمایش است. فیلم داستان یک ستاره‌ سینماست که از روزهای اوج فاصله گرفته و آشنایی با دختری جوان او را به درکی تازه از زندگی می‌رساند. شهاب حسینی، فتانه ملک‌محمدی، فریبا کوثری، نسرین مقانلو، افسانه بایگان، رضا رشیدپور، السا فیروزآذر و لیلا زارع بازیگران این فیلم هستند. میلانی شهریورماه اعلام کرد قصد ندارد فیلمش را به جشنواره فجر ارائه دهد و "سوپراستار" نیمه‌ آبان‌ماه روی پرده می‌رود که هنوز خبری از اکران عمومی فیلم نیست.

"زادبوم" دهمین فیلم ابوالحسن داودی پس از "تقاطع" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله صداگذاری قرار دارد. این فیلم بر اساس طرح سیدرضا میرکریمی و فیلمنامه فرید مصطفوی و داودی شکل گرفته که قصه‌ای چندوجهی دارد و در آن ارتباط یک آدم با زادگاه، خانواده و هویت گمشده‌اش بررسی می‌شود. فیلمبرداری این فیلم با نام قبلی "لاک‌پشت‌ها" زمستان 86 با حضور رویا تیموریان، پگاه آهنگرانی، مسعود رایگان، هوشنگ توکلی، احمد کاوری و بهرام رادان در تهران و قشم آغاز شد و در لوکیشن‌هایی در هامبورگ با عزت‌الله انتظامی، رادان و چند بازیگر آلمانی ادامه یافت. سکانس‌های پایانی فیلم نیز در دبی ضبط شد.

"هفت و پنج دقیقه" چهارمین فیلم محمدمهدی عسگرپور بعد از "اقلیما" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله صداگذاری قرار داشته و به موضوع مهاجرت می‌پردازد. رضا کیانیان و رضا عطاران تنها بازیگران ایرانی این فیلم هستند که بر اساس فیلمنامه فرهاد توحیدی در فرانسه ساخته شده است. تام نوامبر، ایزابل پاسکو، لیندا بوئنی، سونیا سوری، ملینا مورس، میشل بئاتریکس، سوفیان ساتو، مروان مکتو و ویکتور براتوویک از بازیگران خارجی فیلم هستند که محصول مشترک شرکت فرون‌تیر فرانسه، موسسه فرهنگی هنری سیمای مهر هستی و آفتاب‌نگاران است.

"درباره الی" چهارمین فیلم اصغر فرهادی پس از "چهارشنبه‌سوری" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله صداگذاری قرار دارد. فیلم بر مبنای فیلمنامه‌ای از فرهادی به تعطیلات سه روزه چند خانواده می‌پردازد که برای تفریح راهی شمال هستند. اما شلوغی‌ شمال باعث می‌شود محلی مناسب برای اسکان پیدا نکنند. گلشیفته فراهانی، ترانه علیدوستی، شهاب حسینی، مریلا زارعی، رعنا آزادی‌ور، احمد مهرانفر، صابر ابر، مانی حقیقی و پیمان معادی از بازیگران فیلم هستند. فیلمبرداری "درباره الی" نیمه تیرماه با حضور محمدمهدی عسگرپور به عنوان مشاور پروژه در شمال کشور به اتمام رسید. حاشیه‌های این فیلم از جمله آخرین نقش‌آفرینی فراهانی، ساخت فیلم در سکوت خبری و مشخص نشدن هویت کاراکتر الی و ... از جمله موارد کنجکاوی‌برانگیز آخرین ساخته فرهادی هستند.

"پستچی سه بار در نمی‌زند" دومین فیلم سینمایی حسن فتحی پس از "ازدواج به سبک ایرانی" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله فیلمبرداری قرار دارد. قرار است فیلمبرداری اواخر آبان به پایان رسیده و فیلم برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده نمایش شود. فیلم داستان مردی است که در عمارت خارج شهر دختری را گروگان می‌گیرد تا پدر دختر را به آنجا بکشاند و با او تسویه حساب کند. این فیلمنامه تاریخی و فلسفی را فتحی در قالبی معمایی و جنایی نوشته جواد نوروزبیگی تهیه‌کننده آن است. علی نصیریان، محمدرضا فروتن، رویا تیموریان، باران کوثری، پانته‌آ بهرام، امیر جعفری، لیلا زارع و مجید مشیری بازیگران فیلم هستند.

"اخراجی‌ها 2" دومین ساخته مسعود ده‌نمکی پس از "اخراجی‌ها" است. این فیلم در آخرین گزارش تولید اعلام شده از سوی فارابی در مرحله فیلمبردای قرار دارد. این فیلم دومین بخش از سه‌گانه ده‌نمکی به تهیه‌کنندگی حبیب‌الله کاسه‌ساز است و به روایت زندگی دوستان مجید سوزوکی در دوران اسارت، سرنوشت دوستان او و خانواده‌های آنان پس از شهادت وی می‌پردازد. جواد رضویان، شیلا خداداد، امیریل ارجمند، اکبر عبدی، مهران رجبی، امین حیایی، نگار فروزنده، نیوشا ضیغمی، کامبیز دیرباز، حسام نواب صفوی، منوچهر آذر، محمدرضا و مهراوه شریفی‌نیا، شهره لرستانی، مینا جعفرزاده، لیلا بلوکات و ... از بازیگران فیلم هستند.



منبع خبر : مهر
شنبه,25 آبان 1387 - 5:1:48

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات


شنبه 25 آبان 1387 - 11:19
0
موافقم مخالفم
 

وايييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييﻤﻨﺘﻆر شاهكاراي شهاب جون در سوﭙراستار و درباره الي هستم امسال شهاب غوغا ميكنهههههههههههههههههههههههههههههههه

محمد رضا شوقی
شنبه 25 آبان 1387 - 12:27
6
موافقم مخالفم
 

در باره الی رااز همین الان حذف شده باید بدانیم به خاطر خانم گل شیفته فراهانی.

سیدسجاد حسینی
شنبه 25 آبان 1387 - 12:39
1
موافقم مخالفم
 

بی صبرانه منتظر دیدن هنرنمایی تازه ی عزت سینمای ایران {عزت الله انتظامی این پیر مراد خستگی ناپذیر درفیلم زادبوم هستم.


شنبه 25 آبان 1387 - 15:54
-4
موافقم مخالفم
 

عیار 14 چییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ebi
شنبه 25 آبان 1387 - 17:17
-2
موافقم مخالفم
 

??aghaye DEH NAMAKI ham por jelve shode.

احسان
شنبه 25 آبان 1387 - 19:6
-8
موافقم مخالفم
 

از حالا معلومه كه " فرزند صبح " حق خيليا رو تو جشنواره ميخوره!

http://edv.blogfa.com


شنبه 25 آبان 1387 - 19:20
-3
موافقم مخالفم
 

واااااااااااااااااااااايي

بي صبرانهﻤﻨﺘﻆﺭشاهكارهاي جديد شهاب جون در سوﭘراستار ودرباره الي هستيييييييييييييييييييييييييم

شهاب امسال غوغا مييييييييييييييييييييييكنه

امیر
شنبه 25 آبان 1387 - 19:33
-5
موافقم مخالفم
 

همه فیلم های خوبی به نظر می رسند. ولی من فکر می کنم (( درباره الی )) بهترین باشه چون اصغر فرهادی کارگردان فوق العاده ایه و با ( شهر زیبا ) و ( چهارشنبه سوری ) توانایی خودش رو نشون داده

سايه
شنبه 25 آبان 1387 - 20:44
-3
موافقم مخالفم
 

متاسفم . جاي پرويز شهبازي ، حميد نعمت الله ، بيژن ميرباقري و فرزاد موتمن بسيار خالي است . از طرفي بهتر است آنها در ليستي كه اخراجي ها 2 در آن است نباشند .

علی خطیبی
شنبه 25 آبان 1387 - 21:2
-8
موافقم مخالفم
 

تولّدت مبارک ، آقای پوراحمد

در آستانه ورود آقای کیومرث پوراحمد به سن شصت سالگی ، بی مناسبت ندیدم که کمی شما را با ایشان بیشتر آشنا کنم :

تولّد : پنجم آذرماه یکهزار و سیصد و بیست و هشت .

محل تولّد : اصفهان – نجف آباد . / همسر : خانم مهرانه ربی (منشی صحنه).

مادر : پروین دخت یزدانیان (بازیگر). / برادر : منوچهر پوراحمد (بازیگر – کارگردان).

* برنده سیمرغ بلورینِ بهترین کارگردانی به خاطر فیلم های : اتوبوس شب – خواهران غریب و برنده سیمرغ بلورین ویژه هیئت داوران به خاطر فیلم : شرم . از جشنواره بین المللی فیلم فجر تهران.

* کاندیدای دریافت تندیس زرین خانه سینما در رشته های بهترین فیلم ، بهترین کارگردانی ، بهترین فیلمنامه و بهترین فیلم از نگاه منتقدین به خاطر فیلم : شب یلدا.

* او در سال 1353 ، به عنوان دسیار سوم نادر ابراهیمی در سریال تلویزیونی « آتش بدون دود » انتخاب شد اما در طی فیلمبرداری خودش را چنان اثبات کرد که به عنوان دستیار یک با او قرارداد بسته شد و بسیاری از قسمت های سریال را با اجازه ابراهیمی و به صورت مستقل ، کارگردانی کرد. نادر ابراهیمی به دلیل طولانی شدن مدّت فیلمبرداری ، مریض نمی شود ولی چون نمی شد پروژه را خواباند ، صبح ها پوراحمد کارگردانی می کرد و شب ها ابراهیمی .

* دیپلم از هنرستان صنعتی دارد و در جوانی به تهران آمد و در مدرسه قدس ، واقع در خیابان منیریه ، به تدریس کاردستی می پرداخت. در سال 1350 به استخدام ذوب آهن درآمد ولی چون به قول خودش برای این کار ساخته نشده بود ، یک روز صبح تصمیم گرفت که دیگر به کارخانه ذوب آهن نرود.

* محمّدرضا فروتن ، الناز شاکری دوست و مهدی باقر بیگی (مجید) ، از جمله استعدادهای بازیگری هستند که پوراحمد آنها را کشف کرد.

* داستان ورود پروین دخت یزدانیان – مادرش – به دنیای بازیگری از این قرار است که پوراحمد برای انتخاب « بی بی»، از همه زن های اصفهانی تست می گیرد ولی هیچ یک نمی توانند انتظارات پوراحمد را برآورده کنند که ناگهان خواهر پوراحمد ، پیشنهاد تست گرفتن از مادر را می دهد و همه اطرافیان پوراحمد به انتخاب خانم یزدانیان رای مثبت می دهند . کسی که به قول پوراحمد ، از آشپزخانه وارد سینما شد و تبدیل به یک سوپر استار شد. او چندی است که در بستر بیماری است. برای سلامتیش دعا کنیم.

* چندی پیش مستند « درباره کیومرث پوراحمد » از شبکه دوم سیما پخش شد و در آن مستند ، پوراحمد کارنامه داریوش مهرجویی را بسیار رشک برانگیز توصیف کرد.

* آثار :

بی بی چلچله (1354 – کارگردان ، فیلمنامه نویس) / تاتوره (1362 – کارگردان ، فیلمنامه نویس) / دستیار عبّاس کیارستمی در فیلم «خانه دوست کجاست؟» / آلبوم تمبر (1365 – کارگردان ، فیلمنامه نویس ، تدوینگر) / گاوبار (1366 – کارگردان ، فیلمنامه نویس ، تدوینگر) / شکوه زندگی – حسن محمدزاده – (1366- فیلمنامه نویس) / لنگرگاه (1367 – کارگردان ، فیلمنامه نویس ، تدوینگر) / شرم (1371 – کارگردان ، فیلمنامه نویس ، تدوینگر ، تهیه کننده) / صبح روز بعد (1371 – کارگردان ، فیلمنامه نویس ، تدوینگر ، تهیه کننده) / نان و شعر (1372 – کارگردان ، فیلمنامه نویس ، تدوینگر) / به خاطر هانیه (1373 – کارگردان ، فیلمنامه نویس ، تدوینگر) / خواهران غریب (1374 – کارگردان ، فیلمنامه نویس ، تدوینگر ، تهیه کننده) / تدوینگر فیلم « مصائب شیرین» - علیرضا داوودنژاد- / شب یلدا (1379 – کارگردان ، فیلمنامه نویس ، تدوینگر) / گل یخ (1383 – کارگردان ، فیلمنامه نویس ، تدوینگر) / تدوینگر فیلم « عروسک فرنگی » - فرهاد صبا - / نوک برج (1384 – کارگردان ، تدوینگر) / اتوبوس شب (1385 – کارگردان ، فیلمنامه نویس ، تدوینگر) / تدوینگر و فیلمنامه نویس فیلم « در جستجوی گوهر شب چراغ » - بهرام توکلی - .

* جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره آسیا پاسیفیک ، در نخستین دوره برگزاری جشنواره ، نیز نصیب پوراحمد شده بود.

* به امید موفّقیّت روزافزون برای آقای پوراحمد – سینمای ایران و همه سینما دوستان . تولّدت مبارک ،کیومرث پوراحمد .

با احترام / علی خطیبی – آبان ماه 1387 – یادداشتی برای سایت سینمای ما.

حميد
چهارشنبه 29 آبان 1387 - 16:53
-6
موافقم مخالفم
 

كاشكي بي پولي و عيار 14 را به ليستتان اضافه مي كردين.اما خودمونيمو امسال جشنواره خوبي داريم


چهارشنبه 29 آبان 1387 - 21:20
-3
موافقم مخالفم
 

استاد حسن فتحی با مدارصفر درجه ثابت کرد که برترین کارگردان ایران است و رودست ندارد.

م.ز
جمعه 1 آذر 1387 - 16:39
0
موافقم مخالفم
 

هر سال همه همین قدر ذوق و شوق دارند اما بعد جشنواره فقط خماری واسه آدم می مونه!!

ولی در هر حال این ذوق کردن ها هم باید باشه آدمیزاد به امید زنده اس!

محسن
جمعه 1 آذر 1387 - 22:9
3
موافقم مخالفم
 

آفرین به حرف احسان دمت گرم حرف حق رو گفتی

وقتی فیلم سفارشی از قبل معلومه جایزه ها رو میگیره ،جشنواره در ایران کاملا نابرابر و شدیدا دولتی است

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       







             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 1.25754594803 seconds.