سينمای ما - گزيده حرف‌هاي شنيدني بهمن فرمان‌آرا در دوازدهمين نشست تخصصي انجمن بازيگران سينماي ايران: / «تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»
دوشنبه 12 بهمن 1388 - 21:33

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (34 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (20 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (132 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (91 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (317 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (67 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (96 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (342 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1333 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



گزيده حرف‌هاي شنيدني بهمن فرمان‌آرا در دوازدهمين نشست تخصصي انجمن بازيگران سينماي ايران:
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»


سينماي ما-  در دوازدهمين نشست تخصصي انجمن بازيگران سينماي ايران، بعدازظهر روز چهارشنبه دوم بهمن ماه؛ بهمن فرمان‌آرا با موضوع «از كلوزآپ تا لانگ شات» ( بازيگري در سينما ) در خانه سينما به صحبت پرداخت. گزارش مفصلي از گزيده حرف‌هاي فرمان‌ارا را در رابطه باغ موضوع‌هاي مختلف مي‌خوانيد:


سريال‌هاي تلويزيوني تبديل به كارگاه شلخته‌بازي شده‌اند

اين كارگردان سينما در ابتداي اين نشست با تاكيد بر اينكه سينما فعاليتي گروهي است، تصريح كرد: در اين ميان كارگردان هر قدر هم كه كار بازيگر را كنترل كند، اگر كار يك عضو ديگر گروه مانند فيلمبردار يا تدوينگر خوب نباشد، آن بازي نيز تحت تاثير قرار خواهد گرفت و فيلم جواب نخواهد داد. نكته ديگر مساله تصويربرداري است. من معتقدم هر گاه دو نفر در حال بازي در يك صحنه هستند، نفر سوم هم دوربين است و فيلمبردار بسته به لنز و نوع تكنيكي كه استفاده مي‌كند عميقا در بازي بازيگر و فضاي فيلم تاثير مي‌گذارد.
او همچنين با اشاره به تفاوت‌هايي كه گاه در برخي بازي‌هاي بازيگران جوان وجود دارد، مطرح كرد: سريال‌هاي تلويزيوني به دليل مسائل مالي ناچارند از افراد بي‌شماري به عنوان بازيگر استفاده كنند و بدين تريبت به نوعي تبديل به كارخانه شلخته‌بازي شده‌اند و بازي‌هاي آنها به قدري ضعيف و حركات به قدري بد است كه مخاطب گاه با خود مي‌گويد، ايرادي ندارد حال كه تماشاي اين فيلم مجاني است در كنارش كارهايم را انجام مي‌دهم و بدين ترتيب مشكلات مالي يكي از مسايلي است كه به شدت در جنس اين بازي‌ها تاثير مي‌گذارد.
اين كارگردان همچنين مطرح كرد: معمولا مسايل اقتصادي و يا عدم دسترسي به همه لوكيشن‌ها در زمان مقرر، موجب مي‌شود كه يك فيلم سينمايي به ترتيب فيلمنامه، فيلمبرداري نشود. در اين شرايط مسلما تسلط بازيگر به نقشي كه مي‌خواهد آن را ايفا كند، تاثير بسزايي خواهد داشت.


فيزيك بازيگر عنصري موثر در ايفاي نقش

فرمان‌آرا همچنين به اهميت فيزيك بازيگر در چگونگي ايفاي نقش اشاره كرد و گفت: بسيار واضح است كه فيزيك بازيگر در ايفاي نقش او بسيار موثر خواهد بود و همين مساله موجب شده است در كشورهاي ديگر، هنرپيشه‌هاي زن نسبت به مردها مورد ظلم قرار بگيرند. چرا كه درآن فيلم‌ها سن و فيزيك بازيگر زن اهميت بيشتري پيدا مي‌كند و بدين ترتيب پس از سن 40 سالگي زنان يا بايد اين حرفه را كنار گذارند و يا بايد داوطلبانه نقش مادر را بازي كنند و از نقش‌هاي اول فاصله بگيرند و بدين ترتيب مي‌بينيم كه عمر كار آنها بسيار محدود است.


تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند

كارگردان «خانه‌اي روي آب» در ارتباط با سوپراستارهاي سينما هم مطرح كرد: سوپراستارها در تمام دنيا به دليل شرايط فيزيكي خود سوپراستار شده‌اند و اگر حتي صد فيلم هم بازي كنند، در تمام آنها نقش‌هاي اول خودشان هستند و بعد ديگري. در ايران هنرپيشه‌اي كه در اين زمينه از همه مشهورتر است، محمدرضا گلزار است. او در هر فيلمي كه بازي كند، حتي فيلم‌هايي كه از سطح پاييني برخوردارند، آن فيلم حداقل يك ميليارد فروش خواهد شد. او ادامه داد: برخي هنرپيشه‌ها نيز به طور غريزي هنرپيشه هستند و حتي بدون آموزش حس خوبي مي‌گيرند. يكي از اين افراد حامد بهداد است. البته ما در جماعت جوان‌مان هنرپيشه خوب زياد داريم.


بزرگترين كار بازيگر گوش كردن است

فرمان‌آرا در بخش ديگري از صحبت‌هايش نيز عنوان كرد: شايد تعجب كنيد، اما بزرگترين كار يك بازيگر، به ويژه در سينما، گوش كردن است. اگر به سريال‌هاي تلويزيوني نگاه كنيد به خوبي متوجه خواهيد شد كه تمام مدتي كه يك بازيگر ديالوگ مي‌گويد، نقش مقابل او منتظر آن است كه ببيند چه زماني او بايد ديالوگ بگويد.
در حالي كه بايد ديالوگ‌ها در ذهن بازيگر تبديل به ملكه شده باشد و او به هنگام ضبط فيلم، ديالوگ‌هاي طرف مقابلش را چنان گوش كند كه گويي براي اولين‌بار است آن را مي‌شنود.
او ادامه داد: در سينما اين نكته از اهميت ويژه‌اي برخوردار است. چرا كه لنز 75 دوربين در كنار بازيگر قرار دارد و تا اعماق چشم او را به تصوير مي‌كشد. به همين دليل حتي اگر بازيگر براي يك لحظه كوتاه هم ديالوگ خود را فراموش كند و يا فكرش معطوف مساله ديگري شود، دوربين او را خواهد ديد.
فرمان‌آرا همچنين عنوان كرد: همواره به عنوان يك كارگردان خود را شبيه به رهبر يك اركستر مي‌بينم. چرا كه بايد گروهي 60 يا 70 نفره را مديريت كنم و در اين ميان بايد با هر فردي برخوردي متناسب با جايگاه و ويژگي او داشته باشم و بايد ياد بگيرم كه چگونه با اين افراد طوري برخورد كرد كه گروه به شكل بهتري هدايت شود. گاه برخي كارگردانان جوان‌ توان اين كنترل را ندارند و به همين دليل گاه در فيلم‌هاي آنها شاهد بازي‌هاي متفاوت يك بازيگر هستيم.


كار سينما خلق است نه بازسازي

اين كارگردان در بخش ديگري از صحبت‌هايش به بازيگراني اشاره كرد كه با بهره‌گيري از هوش سرشار خود، با يك نگاه تمام حركات افراد مختلف را در ذهن خود ثبت مي‌كنند و از رضا كيانيان به عنوان يك نمونه از اين افراد ياد كرد و گفت: برخي بازيگران به علت قدرت ديدي كه دارند هر الماني را بازسازي مي‌كنند. اما، بايد توجه داشت كه در اين ميان يك چيز كم است. البته من نمي‌خواهم بگويم كه رضا كيانيان هم اينگونه است، اما گاه در اين بازي‌ها به نظر مي رسد كه يك چيز كم است و آن هم روح كار است. چرا كه ما در سينما زندگي را خلق مي‌كنيم و نه بازسازي. او ادامه داد: معمولا بازيگران و گروه در روزهاي اول كار حس و حال خوبي دارند و كار با انرژي بيشتري پيش مي‌رود. دليل اين امر هم آن است كه در روز اول بازيگران معمولا براساس غريزه كار مي‌كنند و اين غريزه به مرور زمان پس‌رفت مي‌كند. به همين دليل معمولا روزهاي اول كار پيشرفت بيشتري دارد.


اعتماد به نفس، مهمترين مساله در ايفاي نقش است

كارگردان «يك بوس كوچولو» در ادامه مهمترين مساله در ايفاي نقش را اعتماد به نفس بازيگر برشمرد و گفت: جمله‌اي معروف مي‌گويد؛ «بهترين بازي بازيگران را زماني مي‌بيني كه اعتماد به نفس آنها در بالاترين حد قرار دارد» و به همين دليل اعتماد به نفس در ايفاي يك نقش از اهميت بالايي برخوردار است.
او در تاكيدي مجدد، خوب گوش كردن را نيز از ديگر ويژگي‌هاي مهم بازيگري برشمرد و افزود: اگر بخواهم واقعا نصيحتي به بازيگران داشته باشم، بايد بگويم كه بزرگترين كاري كه يك هنرپيشه و به خصوص هنرپيشه سينما مي‌تواند انجام دهد، آن است كه شنونده‌ي خوبي باشد. گاه برخي از بازيگران پس از آنكه صحنه‌هاي مربوط به خود را ضبط كردند، صحنه فيلمبرداري را ترك مي‌كنند و دستيار كارگردان، ديالوگ‌هاي آنها را براي نقش مقابل مي‌خواند تا او نيز صحنه‌هاي خود را ايفا كند. اين كار هيچ‌گاه در فيلم‌هاي من اتفاق نمي‌افتد و معتقدم اين كار نوعي بي‌احترامي به طرف مقابل است و اگر يك بار اين اتفاق صورت بگيرد، بار ديگر، بازيگر نقش مقابل هم پس از ايفاي نقش صحنه را ترك مي‌كند.
فرمان‌آرا ادامه داد: همواره به بازيگران و دانشجويانم گفته‌ام كه كار ديالوگ گويي را تا جايي پيش ببريد كه حس خوبي داريد و اگر زماني احساس كرديد كه نمي‌خواهيد حس‌تان را خرج كنيد، هيچ ايرادي ندارد.
او درمورد بازي‌هاي تيپيكال هم عنوان كرد: برخي از هنرپيشه‌ها كه هنرپيشه‌هاي خوبي هم هستند، دائم در پي آنند كه يك تيپ بازي كنند و هيچ اشكالي هم ندارد، چرا كه بسياري از فيلم‌ها محتاج چنين چيزي هستند و به همين دليل هم هست كه گاه يك هنرپيشه بزرگ در يك نقش كوچك ظاهر مي‌شود. اما فرد بايد اين را نيز بپذيرد كه هنگامي كه دست به اين كار مي‌زند به نوعي خود را داخل يك قاب كرده است. برخي هنرپيشه‌هاي تلويزيون هم هستند كه در هيچ كار جدي‌اي نمي‌توان از آن استفاده كرد، چرا كه عادت كرده‌اند از تمام انرژي خود استفاده نكنند تا تنها بخشي از آن را به شكل تيپ مورد استفاده قرار دهند.
اين كارگردان همچنين با تاكيد مجدد بر اهميت آشنايي بازيگر با دوربين، عنوان كرد: فردي مثل هديه تهراني، بي‌خود تهراني نيست. او عكاسي بسيار قوي است و كاملا لنزها را مي‌شناسد و به خوبي مي‌داند در برخورد با دوربين چه بايد كرد.

كار سينما، كاري بسيار مشكل است

فرمان آرا در بخش پاياني اين نشست هم به پاسخگويي به سوالات حاضران پرداخت و در پاسخ به سوالي مبني بر الفت گرفتن او به برخي بازيگران مطرح شد، گفت: كار سينمايي كاري بسيار مشكل است. در اين ميان آنچه براي من از اهميت ويژه‌اي برخوردار است، آن‌ است كه اعضاي گروه با يكديگر تناسب و تفاهم داشته باشند. به عنوان مثال، به هنگام ساخت «بوي كافور، عطر ياس» قرار بود فرداي روزي كه من سكانس‌هاي شخصيت اصلي را ايفا كردم، بازيگري كه براي ايفاي نقش وكيل انتخاب شده بود، جلوي دوربين برود. اما او در همان روز آخر اعلام كرد كه براي شركت در كار ديگري آماده شده است و از نظر ظاهري به مشخصات آن فيلم درآمده است. به همين دليل من شب با رضا كيانيان تماس گرفتم تا او نقش را ايفا كند و او هم فرداي آن روز حاضر شد و اين صحنه‌ها را ايفا كرد.


«خانه‌اي روي آب» را براي تشكر از كيانيان نوشتم

من بعدها «خانه‌اي روي آب» را به عنوان تشكر از رضا نوشتم و حال با اين مسايل شما متوجه مي‌شويد كه هماهنگ كردن يك گروه امري بسيار مشكل است، پس چه بهتر كه هنگامي كه با فردي هماهنگ هستي و نقش هم براي او مناسب است از همان فرد استفاده كنم. البته درمورد ساير عوامل فيلم‌سازي هم من معمولا از عوامل ثابت استفاده كرده‌ام.


نگارش فيلمنامه‌اي براي اكبر عبدي و عليرضا خمسه

فرمان‌آرا در بخش ديگري نيز از نگارش فيلمنامه‌اي براي اكبر عبدي و عليرضا خمسه خبر داد و گفت: فيلمنامه «روياي شيرين» را از ابتدا براي اين دو نفر نوشتم. معتقدم هيچ گاه براي عليرضا خمسه فيلمنامه مناسبي نوشته نشده تا خود را نشان دهد.


هيچ‌گاه براي خود برج عاج نمي‌سازم

فرمان‌آرا همچنين به بازنويسي‌هاي متعدد فيلمنامه‌هايش اشاره كرد و گفت: تقريبا از زماني كه نگارش يك فيلمنامه را شروع مي‌كنم، تا هنگامي كه زمان اجراي آن برسد، آن را به هشت شكل مختلف مي‌نويسم و اينگونه نيست كه يك فيلمنامه بنويسم و بگويم اين شاهكار است. در زمان ساخت فيلم هم تلاش دارم تا در انتخاب تمام موارد، حتي تابلوي روي ديوار هم دقت داشته باشم و در كل فضاي سكانس‌هاي مختلف‌ را با نقاشي و وسايل مختلف آنها مي‌نويسم.
او ادامه داد: در زمان ساخت فيلم‌ هم علي‌رغم آنكه دقيقا مي‌دانم كه چه مي‌خواهم به همه اجازه مي‌دهم كه نظر بدهند و در آخر تصميم مي‌گيرم كه كدام نظرها به درد فيلم مي‌خورد و هيچ‌گاه اينگونه نيست كه براي خود برج عاج درست كنم و به شيوه‌اي ديكتاتورمآبانه كار كنم. همواره پشت صحنه فيلم‌هايم فضاي خوبي وجود دارد و معتقدم بايد فضاي راحتي براي كار وجود داشته باشد و اين فضا به وضوح نتايج خود را بر روي پرده نشان مي‌دهد.
اين كارگردان در بخش ديگري از صحبت‌هايش هم عنوان كرد: هيچ يك از فيلم‌هاي من بيش از 35 جلسه فيلمبرداري نداشتند و بيش از دو ماه طول نكشيدند و فكر نمي‌كنم براي ساخت يك فيلم بيش از اين هم زمان لازم باشد. من متوجه نمي‌شوم كه چرا عده‌اي مي‌گويند فيلمبرداري هفت ماه طول خواهد كشيد، در حالي كه پس از گذشت دو ماه اعضاي گروه با يكديگر به مشكل برمي‌خورند.


به هيچ يك از فرزندانم اجازه كار در سينما را نمي‌دهم

فرمان‌آرا عنوان كرد: سينما كاري بسيار سخت است و به همين دليل من به هيچ يك از سه فرزندم اجازه ندادم وارد اين حرفه شوند. چرا كه در سينما هنگامي كه فردي استعداد و علاقه دارد هيچ كس چراغ به راه او نمي‌اندازد، اما همه جلوي راه او را مي‌گيرند و سعي مي‌كنند از پشت به او ضربه زنند. از نظر من 25 درصد كار سينما استعداد، 15 درصد ارتباطات و 60 درصد آن پوست كلفتي است. در اين رده هيچ كس به هنرمند كمك نمي‌كند وبه همين دليل هم هست كه در همين سينما جزئي ما باند وجود دارد.
او ادامه داد: من خود چون مي‌دانستم كه سينما چقدر مشكل است به فرزندانم اجازه ندادم وارد اين عرصه شوند. به پسرم نيما هم كه علاقه زيادي به اين امر نشان مي‌داد، گفتم اگرمي‌خواهي وارد سينما شوي ابتدا وكيل شود تا بدانم كه از نظر مادي توان تامين آينده خود را داري تا بتواني پس از آن وارد كار هنر شوي. درمورد ديگران هم وضع به همين گونه است و هر فرزندي كه مي‌گويد مي‌خواهد وارد سينما شود گويي سقف بر سر والدين او خراب مي‌شود و والدين ترجيح مي‌دهند حتي فرزندشان لوله كش شود تا هنرمند سينما.


اگر هدف تله فيلم‌ها نابودي سينما نبود، صد درصد با آن موافق بودم

اين كارگردان همچنين به تله فيلم‌هاي صداوسيما اشاره كرد و گفت: يكي از بهترين اتفاقاتي كه طي اين سال‌ها افتاد، ظهور همين تله فيلم‌هاست. چرا كه اين فيلم‌ها محل بسيار مناسبي هستند تا كارگردان و ساير عوامل به تمرين بپردازند و از آنجايي كه اين فيلم‌ها بيننده ندارند، عوامل فرصت دارند تا به تمرين بپردازند. اين مورد يكي از بزرگترين فرصت‌هايي است كه تلويزيون براي كارگردان‌هاي جوان فراهم كرده و تنها اگر هدف اين فيلم‌ها نابود كردن سينما نبود، من صد درصد با آنها موافق بودم.
بهمن فرمان‌آرا در بخش ديگري از صحبت‌هايش هم عنوان كرد: در حال حاضر، يكي از بزرگترين مسالي است كه من با آن مواجه مي‌شوم، مساله‌ي بي‌سوادي است. متاسفانه اكنون اكثر افراد عادت به مطالعه زياد ندارند و در ميان دانشجويان مقاطع مختلف افراد خيلي كم مطالعه هستند و كمتر به گالري نقاشي مي‌روند يا به تماشاي يك فيلم مي‌نشينند و من گاه در كلاس‌هاي درسم به دانشجويانم مي‌گويم كه حداقل اگر با اين سطح سواد و با اين حجم بي‌اطلاعي چند روز ديگر مسوول و مدير بخشي شديد، حداقل جلوي فيلمنامه‌هايي كه براي تصويب پيش شما مي‌آورند، نگيريد.



منبع خبر : ايسنا
جمعه,4 بهمن 1387 - 12:15:7

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

گروپ رسمی محمدرضا گلزار
جمعه 4 بهمن 1387 - 14:29
38
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

میشه به من بگین کدوم فیلم رضا ضعیف بوده؟

توفیق اجباری؟

آتش بس؟

مجنون لیلی؟

کما؟

گل یخ؟

بازم بگم؟؟؟؟

آخه چرا اینجوری صحبت میکنید...

چرا چشم دیدن موفق شدن یه جوان پاک و سالم رو ندارین؟؟؟؟

آخه مگه رضا گلزار چه بدی به شما کرده؟

به خدا همتون سخت در اشتباه هستین...

فکر آخرت خودتونو بکنید...

اگه رضا به خاطره فیزیک به سینما آمده بود تاحالا کنار گذاشته شده بود...

مهم ماندگاری در سینماست...

خودتون شاهد هستین که رضا یه مدت خواست استراحت کنه و از سینما دور باشه چه شایعاتی براش درست کردن...

farzad
جمعه 4 بهمن 1387 - 17:40
-2
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

Reza Golzar Dar tamam Filmhash BAD va Masnooi Bazi karde in ra ke dige hame midoonand baba :)

amir
جمعه 4 بهمن 1387 - 17:46
0
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

خطاب به گروپ رسمی محمدرضا گلزار:

همه این فیلمایی که اسم بردید به اضافه بقیه شون ضعیف اند

تازه برای بعضی هاشون ضعیف زیادی مودبانه است!!!

البته بوتیک رو از کلش فاکتور بگیرید .در این فیلم ستاره محبوب شما به لطف بازی گلشیفته و کارگردانی خوب خوب است!!!!!!!!!!!

که البته بعدها مشخص شد این فیلم فقط یک اتفاق نادر بوده...


جمعه 4 بهمن 1387 - 18:22
0
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

در این که همه دزست میگن! هم طرفداران هم منتقدان شکی ندارم!

ما هم باید گلزار داشته باشیم هم نباید گلزار داشته باشیم که نتیجش میشه:

گلزار بهتری داشته باشیم!

حتما که این گلزار گلزار قبلی نیست و پیشرفت کرده! از طرفی هم غیر از آتش بس! به چه فیلمای قوی ای اشاره کردین!

گل یخ! کما! .... به به!!

سندباد
جمعه 4 بهمن 1387 - 18:44
4
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

در جوابه دوستمون که خودشو گروپپپپه رسمیه محمد گلزار مهرفی کرده باید گفت....

1-توفیق اجباری ضعیفترین فیلم محمد حسین لطیفی بود و تنها نکته ی خوبه فیلم سرمایه ی زیادی بود که خرج شد و البته بازیه خوبه رضا عطاران

2-آتش بس؟ هه....تهمینه میلانی چرا؟ آخ اونکه یه فیلم مثله دو زن داره اون دیگه چرا این اشتباهو کرد.....؟

3-مجنون لیلی؟.....به خدایه بزرگ قسم اون فیلم اگه 15 دقیقه بازیه حامد بهداد رو نداشت هیچی نداشت.......زیره صفر بود.....

4-کما = امین حیایی

5-گل یخ؟ هههههه ها ها ها ها هههههههههههه

آخ ببخشید


جمعه 4 بهمن 1387 - 21:17
-1
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

karahaye golzar zaeef naboode? shoma dochare tavahom shodin too groupe rasmie aghaye golzar!!! dige sare khodetoono chera kolah mizarin?

hame midoonan ke golzar be khatere ghiafe oomade ,mesle kheiliaye dige, ama dare khodesho kharab mikone! be ghole aghaye poorahmad rajebe goleyakh tajziash khoobe ama mordeshoore tarkibesho bebaran....

مسافران
جمعه 4 بهمن 1387 - 22:51
-3
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

اون قسمتش که گفته بود برخي هنرپيشه‌ها نيز به طور غريزي هنرپيشه هستند و حتي بدون آموزش حس خوبي مي‌گيرند. يكي از اين افراد حامد بهداد است خیلی حرف درستی بود

گلزار ماشالله فیلم بد که کم نداره ولی با نمکی گروپ رسمی محمدرضا گلزار اینه که بوتیک را ننوشته به هر حال حس زیبلایی شناسیه طرفداران گلزار دیگه

سر بزنید خوشحال می شوم

به گروپ رسمی محمدرضا گلزار
شنبه 5 بهمن 1387 - 0:19
13
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

همه فیلمهایی که نام بردی ضعیف و زیر صفر بودند عزیز جان

منظورت چیه که فکر آخرت خودتونو بکنید یعنی هر که از این فیلمها بد بگه در آتش جهنم جزغاله می شه؟؟؟چقدر هم که رضا در سینما ماندگار شده


شنبه 5 بهمن 1387 - 0:25
8
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

عجب حرفهای خوبی زده.

مخصوصا درباره آمار مطالعه که به شکل تاسف باری پایین است .

نادیا
شنبه 5 بهمن 1387 - 12:57
-4
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

آقای فرمان آرا شما که قدر ستاره سینمای ایران محمد رضا گلزار را می دانید،چرا در یکی از فیلمهایتان از اواستفاده نمی کنید.چرا تمام نقشهای اصلی فیلمهایتان افراد میان سال هستند؟

(البته این از ارزشهای فیلمهای شماست و من خانه ای روی آب را از بهترین آثار سینمای ایران می دانم)

N
شنبه 5 بهمن 1387 - 14:35
-1
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

جالب بود!...

می شه لطفا" این نظرات بی ربط و مسخره رو تایید نکنید!؟...

دوست عزیز! شما به جای این حرفا ، چشماتو باز کن تا بهتر بیینی و یه کم فکر کن تا بهتر بفهمی!...

من بیشتر به این فکر می کنم که چه قدر خوبه اگه این بازیگر کاملا" ناشی و نابلد که اسمش به اشتباه شده سوپر استار ، از صحنه ی سینمای کشورم برای همیشه حذف بشه!...

(م.امید)
شنبه 5 بهمن 1387 - 17:13
-2
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

میشه به من بگین کدوم فیلم رضا ضعیف بوده؟

توفیق اجباری؟

آتش بس؟

مجنون لیلی؟

کما؟

گل یخ؟

اگر بخواهیم به عنوان یک کارگردان صاحب سبک وهنری بررسی کنیم جواب سوال هیچ کدام ااز فیلمهای او می شود(فقط تاحدوی مجنون لیلی) ولی از نظر یک کارگردان تجاری همه زیرا در این فیلم ها به خاطر بقا و سایر مشکلات... جواب همه است. در ضمن در مورد سو پر استارها صددر صد موافق نیستم ولی در مورد انحصاری بودن سینما در دست چندین شخص و حتی روزنامه نگاران ومطلب نویسان موافقم ... بادلیل...


شنبه 5 بهمن 1387 - 22:38
0
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

گلزار همیشه نامبروانه

ميثم
يکشنبه 6 بهمن 1387 - 2:29
3
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

فكركنم رضا گلزارخودش اين نظرونوشته چون همه نظراستادكيانيانوتاييد مي كنن گلزاراصلابازيگر نيست تازه استادبهش لطف كرده

گروپ رسمی محمدرضا گلزار
يکشنبه 6 بهمن 1387 - 16:38
18
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

اخه به نظر شما مردم به خاطر فیزیک آقای گلزار به سینما میرن؟؟؟؟

خوب اگه به نظر شما رضا گلزار بازیگر نیست لطف کنید به بازیگرای دیگه که شما آنهارو بازیگر مینامید بگید بی زحمت کاری کنند که سینمای ما ورشکست نشه...

به خدا همتون سخت در اشتباه هستین...

سینمای کشور فقط و فقط با وجود رضا گلزار زنده مانده...

فقط فیلمهای آقای گلزار میفروشد...

به گروپ رسمی محمدرضا گلزار
دوشنبه 7 بهمن 1387 - 0:33
-1
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

آره همه ما سخت در اشتباهیم فقط تو درست تشخیص می دی

ماندانا
دوشنبه 7 بهمن 1387 - 1:32
5
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

خطاب به amir :

گلزار در تمام سکانس های بوتیک عــــــالـــی ظاهر شد . اگر قوت نقش آفرینی او وابسته به حضور گلشیفته بود ، هرگز نمی تونست بازی یک دستی رو به نمایش بگذاره و با توجه به اینکه گلی در همه سکانس های بوتیک حضور نداره ، نقش آفرینی رضا می بایست دچار فراز و فرود می شد . بد نیست که یک مرتبه دیگه بوتیک رو مجدداً تماشا کنین و برای یک بار هم که شده موقتاً از بازی گلشیفته که انصافاً عالی هم هست ، فاکتور بگیرین و فقط روی گلزار زوم کنین . در مورد کارگردانی آقای نعمت الله هم باید بگم که ، بله ایشون کارگردان با فراستی هستن ولی این نــــهــــا یـــت بـــی انصافی هست که تمام گیرایی و ارزش کاراکتر جهانگیر رو در بست به حساب آقای نعمت الله بگذارین و سهم گلزار رو به کلی نادیده بگیرین . خودتون هم خوب می دونین که کم نیستن کارگردان های برجسته ای که علیرغم همه بزرگی و مهارتشون ، در مواردی نتونستن و موفق نشدن که از بهترین بازیگران سینمای ایران هم ، بازی قابل قبول و در خور توجهی بگیرن . حالا دیگه اسم نمی برم چون دوست ندارم که به اون عزیزان ، بی احترامی کرده باشم . ضمن اینکه اصلا حوصله اینکه طبق روال همیشگی این سایت ، طرفداران کارگردان ها و بازیگران فوق الذکر بریزن اینجا و به گلزار توهین کنن و یه چیزی من بگم و یه جوابی یکی دیگه بده و .... رو ندارم .

خطاب به سندباد :

در اینکه توفیق اجباری به لحاظ هنری فیلمی نیست که درجه کیفی الف رو به خودش اختصاص بده شکی نیست ولی در این برهوت تفریح و خنده در فیلم های به اصطلاح طنز و فیلمنامه های مثلا طنز بی منطق ، حداقل تا حدودی لبخند رو به لب تماشاچی کم بضاعت و خسته سینما نشوند و یک میلیارد سرمایه رو به سینما تزریق کرد . لطفا شما هم انصاف داشته باشین . کدوم سرمایه هنگفت به ساخت این فیلم اختصاص داده شده ؟؟؟ 80 درصد لوکیشن های فیلم در منزل گلزار فیلمبرداری شده . با یک حساب سر انگشتی ، خودتون پی می برین که با این انتخاب ، تا چه اندازه در هزینه های فیلم صرفه جویی شده . شما واقعاً از کدوم سرمایه زیــــــــــاد ، صحبت می کنین ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

و اما در مورد آتش بس ، چه ایراد اساسی ای به بازی گلزار در این فیلم وارد هست ؟؟؟ گلزار آتش بس ، شاید عالی و بی نقص نباشه ولی بد و کم مایه هم نیست . گلزار در آتش بس ، خوب هست و حتی در مواردی از خوب هم بالاتر هست . چرا حتی این بازی خوب او رو هم لگدمال تعصب تون می کنین ؟؟؟ آیا مفهوم انتقاد سازنده ، اینه ؟؟؟

در مورد مجنون لیلی ، کما و گل یخ باهاتون موافقم ، چون حرف حساب ، جواب نداره !

ولی یک خواهشی ازتون دارم و اون اینکه انتقادات خودتون رو طوری مطرح کنین که آبادی به همراه داشته ، نه اینکه ویرانی از خودش بر جای بگذاره !

خطاب به بردیا تاجبخش ( مدیر گروپ رسمی ) :

دوست عزیز ، نظرات شما دوستی خاله خرسه رو برای من تداعی می کنه . می شه یه لطفی بکنین و دیگه به این سبک و سیاق نظر ندین . هر کاری یک راهی داره . شما واقعاً متوجه نیستین که با این طرز حمایت کردن تون ، بیشتر باعث تخریب وجه رضا می شید ؟؟؟ ( ضمن اینکه ، ای کاش نیت تون خالصانه باشه !!! روشنه ؟؟؟؟؟ )


سه‌شنبه 8 بهمن 1387 - 0:50
0
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

این طرفداران گلزار آدم را به خنده می اندازند طفلکی ها یک عده دختر مدرسه ای تازه بالغ هستند که خیلی زور می زنند از هنر نداشته گلزار دفاع کنند


سه‌شنبه 8 بهمن 1387 - 19:3
-4
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

این طرفدارهای گلزار فقط آمار فروش فیلمهای گلزار جون رو دنبال میکنن. یکی دست اینا رو بگیره و آمار فروش بقیه فیلمها رو نشونشون بده. یکی بگه انعکاس و ده رقمی و دایره زنگی و زنها فرشته اند و همیشه پای... و چارچنگولی و ده رقمی و... چقدر فروختن. خیلی بیشتر از فیلمهای گلزار!!!!

وای سینمای ما بدون گلزار ورشکسته شد. اگه مجنون لیلی نبود امسال بدبخت بودیم. وای!!!!!!!!

چقدر بچه ان خدا!!!!!!!

دانشجویان بیسواد
چهارشنبه 9 بهمن 1387 - 13:22
-1
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

آقای فرمان ارا به گفته های خود در سالهای گذشته برای نقش دکتر سپید بخت اصلا به کیانیان فکر نمیکرده چه برسد به این که بخواهد نقش دکتر را به او دهد و دلیلش هم لاغری کیانیان و چاقی مفرط سپید بخت اعلام شده بود

اما خود کیانیان با این عنوان که من بازیگرم و میتوانم یا باید بتوانم از عهده نقش برایم نقش را از فر مان ارا میگیرد مشروط بر اضافه کردن چندین کیلو بر وزنش

کسی که این سخنرانی را گوش کرده یا مشروحش را میخواند فکر میکنه واقعا جناب فرمان ارا از ابتدا قصد داشته تا این فیلم نامه را بر اساس خصوصیات کیانیان نوشته و بسازد ... مگر انکه این داستان هم جور دیگری باشد

ای کاش جناب فرمان ارا تعریف دقیقی از مفهوم سو پر استار ارائه میکردند تا ما هم بتوانیم حرف ایشان مینی بر اینکه تما سوپر استار ها به واسطه فیزیک وارد سینما شده اند را درک کنیم اما تا انجا که ما دانشجویان بی سواد میدانیم مفهوم سوپر استار عرصه گسترده ای را در بر میگیره و تنها محدود به بازیگران پول ساز که با ظاهر خود گیشه را میگردانند نمیشه

ایا داستین هافمن پاچینو دنیرو نیکلسون مریل استریپ رابرت دوال جان کازال براندو انتونی کوئین کیانیان پرستوئی انتظامی سوسن تسلیمی مسعود رایگان علیر ضا خمسه اکبر عبدی و ... بر اساس چهره راه سخت پیشرفت را پیمودند یا بر اساسه قابلیتهای دیگر ؟

مگر انکه این افراد و دیگران را به عنوان سوپر استار نپذیریم اما تا ناجا که ما ادمهای کم مطالعه میدنیم اینها نامهایی هستند که بسیاری را به سمت خود جذب کرده و میکنند و هر کدام به تنهایی میتوانند اعتباری برای یک فیلم در عرصه ای مشخص ایجاد کنند که البته بعید است این ناما سوپر استار نباشند وقتی بیش از 3 دهه نسلهلی مختلف را به دنبال خود کشانده اند

در مورد باند و باند بازی هم که اصلا نمیشو د رطب خورده منع رطب کند این قصه سر دراز داره

حمید
پنجشنبه 10 بهمن 1387 - 1:57
-7
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

akhe man nemidoonam in bootik chi dasht ke hame hamishe tahsinesh mikonan??? .golshifte dasht? oon ke hamishe khoobe . golzar dasht oonam ke hamishe khoshtipe. dige chi dasht haaaa????

in film sar ta pash iradl bood .

kargardanie zaif dastanpardazie zaif va GHALAT. yezare beshnasin cinemae khoobo. khanei rooye ab mibinin bad rajebe bootiko golzar harf mizanin. az farmanara khejalat nemikeshin????ey babaa

میلاد
جمعه 11 بهمن 1387 - 2:3
2
موافقم مخالفم
 
«تمام سوپر استارهاي دنيا به دليل شرايط فيزيكي سوپراستار شده‌اند»

گلزار انگشت کوچیکه ی هدیه تهرانیم نمیشه

به خدا

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.891741037369 seconds.