News
  • گزارش اكران سينماها در هفته‌اي كه گذشت + جدول فروش
    گیشه سینماها در اکران سوم بهار 91 همچنان بی‌رونق است/ «نارنجی‌پوش» پرفروش‌ترین فیلم اکران دوم بهار
  •  
  • با فيلم‌نامه علیرضا فرید و تهيه‌كنندگي خودش
    نيكي كريمي چهارمين فيلمش را با نام «بلور» مي‌سازد
  •  
  • سامان مقدم شايعه تعطیلی پروژه در فضاي مجازي را تکذیب کرد
    «قلب يخي» از یک ماه دیگر با همه‌ ستاره‌هایش شروع مي‌شود/ دليل اين همه شادي و شعف بعضي سايت‌ها را نمي‌فهمم!
  •  
  • در اختتاميه چهارمین جشنواره سراسری طنز طهران
    شهردار تهران از داریوش مهرجویی و رضا كيانيان به‌عنوان طنزآوران نام‌آشنا تجلیل كرد
  •  
  • هنگامه قاضياني از حواشي «روزهاي زندگي» و بازيگري سينما مي‌گويد
    بازی در «روزهای زندگی» را رد کردم، اما فرخ‌نژاد گفت فیلمنامه خوبی دارد/ موقع انفجار فکر کردم حتماً کر شده‌ام!
  •  
  • اين بار نوبت فيلم رضا عطاران است
    «خوابم مياد» براي پروانه نمايش بايد اصلاح شود!
  •  
  • عمر خبر خوش بازگشايي خانه سينما كوتاه بود: تشکل موسوم به خانه‌سینما فاقد هرگونه وجاهت قانونی است!
    هیــات رسیدگی به امور مراکز فرهنگی وزارت ارشاد به تعطیلی دائم خانه سینما رای داد
  •  
  • نمايش فيلم تازه داريوش مهرجويي به نفع موسسه خیریه بنیاد کودک
    «نارنجی‌پوش» دوشنبه هشتم خرداد با حضور عوامل و بازيگران روی پرده می‌رود
  •  
  • فرهاد توحيدي از بازگشايي خانه سینما خبر داد: حکم دست ماست
    صبح شنبه 7 خرداد اولین جلسه هیات مدیره خانه سينما پس از پنج ماه برگزار شد
  •  
  • خبرگزاري مهر: فصل سوم «قلب يخي» تعطيل شد و بازيگرانش تسويه حساب كردند
    تهيه‌كننده: برای خبرنگاراني که پروژه‌ای را آغاز نشده تعطیل اعلام می‌کنند، متاسفم/ حضور همه بازيگران در فصل سوم قطعي‌ست
  •  
  • روابط عمومی شبکه سه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد
    شبکه سه هیچ تصمیمی برای تولید سری دوم «ساختمان پزشکان 2» ندارد و نخواهد داشت
  •  
  • علي عطشاني حرف‌هاي تند و تيزش درباره عليرضا سجادپور را تكذيب كرد
    کریم باقری در ‌«آقای الف» نقش خودش را سه بعدی بازی می‌کند
  •  
  • گزارش تصويري اختتاميه فستيوال كن 2012 را در سايت "سينماي ما" ببينيد
    برگزيدگان شصت و پنجمين دوره فستيوال كن دست پُر به خانه رفتند
  •  
  • گزارش تصويري فستيوال كن 2012 را در سايت "سينماي ما" ببينيد
    شصت و پنجمين فستيوال كن با اعلام برگزيدگان به پايان رسيد
  •  
  • فهرست کامل ۱۰ بازیگر پول‌ساز سينماي ایران و فيلم‌هايشان در سالي كه گذشت؛
    امین حیایی و لیلا حاتمی صدرنشين رونق گيشه سينماهاي سال 1390
  •  
  • آیا زمانی که با یکدیگر هستیم، می‌توانیم همان‌طور که دوست داریم رفتار کنیم؟‌
    معرفي فيلم «آشنایی با لیلا» ساخته عادل یراقی با فيلمنامه عباس كيارستمي در بازار فیلم کن 2012
  •  
  • گالري عكس ليلا حاتمي در كن 2012 كه به شايستگي بازيگران زن ايراني را نمايندگي كرد
    ليلا حاتمي جایزه بزرگ هیات داوران بخش مسابقه فستيوال كن را اهدا كرد
  •  
  • كارگردان و بازيگران فيلم برنده نخل طلاي كن 2012 در نشست رسانه‌اي فيلم چه گفتند؟ + داستان فيلم «عشق»
    وقتی سن‌تان بالا می‌رود به ناچار شاهد رنج کشیدن کسانی می‌شوید که دوستشان دارید
  •  
  • اختتاميه كن 2012 تمام شد؛ سينماي ايران دست خالي از ساحل كن برگشت
    ميشائيل هانكه با فيلم «عشق» برنده نخل طلا شد/ كن لوچ با «سهم فرشتگان» جایزه وِیژه هیات داوران را گرفت
  •  
  • رييس هيات مديره‌ خانه سينما اعلام كرد
    بازگشايي خانه سينما تا رسيدن به فضاي مطلوب و بدون تنش به تعويق افتاد
  •  
     


     



       





    سینمای ما - شیدا شیرازی(برلین): اصغر فرهادی جایزه بهترین کارگردانی را از جشنواره فیلم برلین گرفت. ضمن تبریک این موفقیت بزرگ مصاحبه اختصاصی خبرنگار سینمای ما (شیدا شیرازی) در برلین را پیش از برگزاری اختتامیه جشنواره فیلم برلین می‌خوانید. فرهادی در این گفتگو درباره حاشیه‌های مطبوعاتی این روزهای فیلم‌اش، انتقاد مطبوعات و آن چه می‌خواسته در این فیلم منتقل کند، با مخاطبان سایت سینمای ما حرف زده است...

     
    سينمای ما: جناب آقای فرهادی، اولا اين‌که تبريک مي‌گم برای ساختن بهترين فيلمی که تا به حال ديده‌ام و مرسی که باعث افتخار ما در اين جشنواره شديد.


    فرهادی: خواهش می‌کنم.

     
    س:  جناب آقای فرهادی وقتی کارنامه هنری شما را مرور مي‌کنيم مي‌بينيم که مسئله اصلی در «شهر زيبا» موضوع بخشيدن يا نبخشيدن بود، در «رقص در غبار» مسئله اصلی موضوع ترجيح دادن یک نفر دیگر بر خود شخص بود و در «چهارشنبه سوری» هم شک موضوع اصلی فیلم شده بود. حالا در «درباره الی» مسئله اصلی شده قضاوت که همه اين‌ها مسائل بسيار اساسی بشر هستند و در نهايت هم قاضی خود شخص است که در آن شرايط خاص چه تصميمی بگيرد. فيلم شما تماشاگر را وادار می‌کند که از خود بپرسد:"اگر من جای اين شخصيت بودم چه کار مي‌کردم؟" فيلم بعدی شما هم قرار است چنين مسائل بنيادی را مطرح کند؟ 


    ف: واقعا نمی‌دانم که فيلم بعديم راجع به چه خواهد بود. ولی سعی مي‌کنم فکر کنم که فيلم بعديم اولين فيلمي‌ ست که مي‌سازم. من آگاهانه سعی مي‌کنم دنباله‌روی فيلم‌های قبليم نشوم. فکر می‌کنم اين کار را در فيلم‌های قبلی‌ام هم انجام داده‌ام. با شروع هر فيلم به خودم گفته‌ام اين فيلمي است که بايد همه تلاشت را برایش انجام دهی. اميدوارم اين تعريف‌هايی که از فيلم مي‌شود از من شناسنامه‌اي نسازد که از خود من جلو بزند.
     

    س: حتما خودتان باقی خواهيد ماند، چرا که در تمامی فيلم‌هاي‌تان، با وجود بهتر شدن فيلم، همیشه اصغر فرهادی درش مشهود است.
     

    ف: ممنون
     

    س:  آقای فرهادی سوالی داشتم راجع  به انتخاب بازيگران‌تان. آقای مانی حقيقی را که ما به عنوان کارگردان و فيلم‌نامه‌نويس مي‌شناسيم چطور شد که در او بازيگری را ديديد؟ و آيا از بازی آقای حقيقی راضی هستيد؟
     

    ف: از نظر من آن چیزی که قرار بود اتفاق بيافتد اتفاق افتاده است و يکی از بازي‌های قابل باور فيلم بازی آقای حقيقی است. من به دليل آشناييم با ايشان هميشه فکر مي‌کردم که پتانسيل بازیگری در او هست و قبلا هم گفته بود که در مدتی که در کانادا بوده تاتر کار کرده است و اين در ذهنم مانده بود. همين‌طور پيمان معادی هم با اين‌ که نويسنده است در برخوردی که با او داشتم احساس کردم که استعداد فوق‌العاده‌ای در زمينه بازيگری دارد ومي‌تواند خوب بازی کند. الان هم معتقدم که بازی اين دو از بهترين بازی‌های فيلم هستند.
     

    س: سوال بعديم راجع به نقش سپيده است که به نظرم خيلی نقش پيچيده‌اي است. او که از طرفی مدير و مدبر است و از طرفی ديگر ساده‌انگاری معصومانه‌اي دارد و مي‌بينيم نديده و نشناخته به کسی اعتماد کرده است. احساس مي‌کنم سپيده شخصيت خيلی پيچيده‌ای است که نمونه‌اش را کمتر ديده‌ايم. چطور به این نقش پیچیده رسيديد؟
     

    ف: تلاشم اين بوده که این ویژگی را در تمام شخصيت‌های فيلم رعایت کنیم و آن‌ها تک بعدی نباشند. يعنی بسته به موقعيت واکنش نشان بدهند. يعنی احساس نمی‌شود که از قبل از طرف نويسنده مشخص شده باشد که اين آدم هميشه در هر موقعيت يک واکنش از پيش تعيين شده داشته باشد. به همين دليل است که واکنش شخصيت‌ها بسته به موقعيت‌ها قابل پيش بينی نيست ولی وقتی که کارشان را انجام مي‌دهند شما باور مي‌کنيد. واکنش‌ها نسبت به موقعيت‌ها باورپذیرند. به همين دليل تلاش کردم که شخصيت‌ها زوايای مختلفی داشته باشند و در موقعيت‌های مختلف رفتارها و واکنش‌های قابل باور ولی غير کليشه‌اي داشته باشند.
     

    س: ولی شخصيت سپيده در مقايسه با شخصيت‌های ديگر مثل امير يا شهره بسيار ضد و نقيص است. مثلا امير از اول تا آخر فيلم محافظه‌کار است و حتی در آب هم نمی‌رود و يا احمد شخصيت ثابتی دارد اما اين سپيده است که شخصيتی نامتعارف دارد. سوال من این است که چطور توانستید به شخصيتی برسيد که در عين غير متعارف بودن بسيار باورپذیر هم باشد؟
     

    ف: او به هر حال در نگاه اول زنی سرخوش و ساده‌بين به شمار می‌آيد. اهل جمع است و خوشی و خوشبختی ديگران برايش مهم است. او با اين روحيه خوش و رفتارهای ظاهرا بی‌اهميتش يک‌باره مبنای رفتارهای واکنشی ديگران مي‌شود. از اينجا به بعد همه چيز پيچيده به نظر می‌آيد و همه چيز معنای ديگر پيدا مي‌کند. برای اين‌گونه شخصيت‌سازی من معمولا هنگام نوشتن خودم را به جای شخصيت مي‌گذارم.lمعمولا این شخصیت ها خودشان به سراغم می آیند.


    س: احتمالا از اعماق ذهن‌تان می‌آیند.


     ف: بله. اما يک چيز را مي‌توانم بگويم و آن اين‌که اين شخصيت‌ها هيچ‌کدام ما به ازای عينی برای من ندارند. البته به جز احمد که يک ما به ازای عينی کمرنگ دارد. اما اين فضا و اين جمع و موضوع رفتن به سفر شمال توسط جوان‌ها در واقعیت وجود دارد. من با يک سری از دوستان عزيز دوره دانشگاهم هر از گاهی به اين‌ جور سفرها مي‌رويم که حال و هوای اين سفرها در اين فيلم هست.


    س: يعنی يک کل را ديده بوديد و جزئياتش را ساختيد.


    ف: دقيقا.


    س: و بايد بگويم اين جزئيات را با دقت زیادی هم ساخته‌ايد! من فيلم را دوبار ديدم و بار دوم بود که نگاه‌ها، حرکات دوربين و حتی حرکات سر و دست بازيگران برايم معنای تازه‌ای پيدا کرد. با اين دقتی که شما اين فيلم را ساخته‌ايد، فکر کنم فيلم‌نامه را هم بارها بازنويسی کرده‌ايد. چرا که تمام اين نگاه‌ها و حرکات دوربين وقتی معنا پيدا مي‌کند که جريان داستان را بدانيم.


    ف: ما مهمترين کاری که قبل از فيلمبرداری انجام داديم اين بود که با گروه، مخصوصا بازيگرها همه زوايای داستان را بازگشايی کرديم. همه مي‌دانستند که چه مسيری را بايد بروند، فيلم تصوير مشترکی در ذهن همه پيدا کرده بود. بعد از اين مرحله وارد تمرين شديم. مانند تاتر کمتر صحنه‌های خود فيلم را تمرين مي‌کرديم تا تازگيش از دست نرود ولی خیلی از صحنه‌ها را، شب قبل از اينکه بچه‌ها راهی سفر شوند تمرين کرديم. مثلا آقای صابر ابر و خانم علی‌دوستی گر چه در فيلم اصلا همديگر را نمی‌بينند ولی برای شکل‌گيری نو ع روابط‌‌‌شان و تصوری که بايد از شخصيت‌های همديگر پيدا مي‌کردند، خیلی با هم تمرین کردند.
     

    س: يعنی فيلم را قبلا در ذهن‌تان ديده بوديد؟

    ف: بله، همه کارها را قبل از اينکه سر صحنه بياوريم تعیین شده بود.


    س: شنيده بودم که مي‌گويند کتاب، خودش خودش را می‌نويسد و نويسنده فقط قلم به دست مي‌گيرد. اينطور که شما مي‌گويد اين موضوع برای فيلم شما هم صادق است.


    ف: همينطور است. مثل رانندگی است. شما بی‌آنکه به دست‌های‌تان دستوری بدهيد خودش در سربالايی دنده عوض مي‌کند. لحظه خلاقيت، لحظه ناخودآگاهی است. آگاهی‌ها همه قبل از زمان خلاقیت به کار می‌آيند.


    س: آقای فرهادی، همواره در داستان فيلم‌های شما یک بزنگاه وجود دارد. در «چهارشنبه سوری» لحظه‌اي که زن همسايه وارد ماشين مي‌شود و در «دايره زنگی»، فيلمی که شما فيلم‌نامه‌اش را نوشته‌ايد، در انتهای فیلم دختر خوب داستان ناگهان چهره عوض مي‌کند و بيننده حسابی غافلگير مي‌شود. اما در «درباره الی» داستان بزنگاه خاصی ندارد بلکه تمام داستان غافلگيرکننده است و بيننده را با خود مي‌کشاند و اين سوال را در ذهن ايجاد مي‌کند که اگر من جای تک تک شخصیت‌های فیلم بودم چه کار مي‌کردم. سوال من اينجاست که چطور به اين نوع فیلم و روایت رسيديد و چطور شد تصمیم گرفتید فيلمی بسازيد که بيننده را اين طور دنبال خودش بکشاند.


    ف: من از اينکه بيننده با رخوت روی صندلی مقابل فيلم بنشيند بدم می‌آيد. فکر مي‌کنم درام در قصه، مهمترين ابزار برای از بین بردن اين رخوت است. بيننده بايد در سينمای امروز بخشی از فيلم باشد. فيلم بايد مثل پانتوميم اشاره‌هايی و نشانه‌هايی بدهد و تماشاگر بيانديشد و کشف کند. مهم نيست دقيقا به همه چيزی که من فکر کرده‌ام برسد. مهم انديشه اوست.


    س: به قول مولانا هرکسی از ظن خود شد يار من...


    ف : کاملا.
     

    س: آقای فرهادی، سوال ديگرم در مورد موسيقی متن فيلم است. «درباره الی» موسيقی ندارد و فقط در تيتراژ پايانی فيلم موسيقی «آهنگی برای الی» را داريم، چه هدفی از استفاده نکردن از موسيقی داشتيد؟
     

    ف: چون که «درباره الی» یک فيلم واقع‌گراست و گذاشتن موسيقی روی اين فيلم خلاف این قرارداد با تماشاگر است. يعنی پررنگ‌تر کردن حضور من به عنوان کارگردان. استفاده از موسیقی يعنی من کارگردان از پشت دوربين به جلوی دوربين آمده‌ام. به نظر من هر چه کارگردان عقب‌تر بايستد و حضورش در فيلم کمرنگ‌تر باشد، فيلم بی‌واسطه‌تر بامخاطب ارتباط مي‌گيرد.
     

    س: و شما هم که موسيقی دريا را داشتيد.


    ف: ما موسيقی دريا را داشتيم. وقتی می‌خواستم برای تيتراژ آخر موسيقی انتخاب کنم به آثار زیادی گوش کردم و فکر مي‌کردم که هيچکدام‌شان برای تيتراژ فیلم مناسب نيستند. یک شب اين موسيقی را شنیدم و ديدم که خودش است. اما هرچه گشتم اسم آهنگ را پيدا نکردم. از دستيارم خواستم که نام اين موسيقی را پيدا کند. مي‌دانيد اسمش چی بود؟
     

    س: بله، «آهنگی برای الی».


    ف: و این برايم خيلی جالب بود. چطور مي‌شود اين اتفاق بيافتد که من برای فيلمی به نام «درباره الی» دنبال موسيقی بگردم و اتفاقا آنی را که مي‌پسندم نامش به الی ربط داشته باشد.
     

    س: بله واقعا جالب است. ولی شما در فيلم‌تان موسيقی دريا را به بهترين نحو استفاده کرده‌ايد.


    ف: به نظرم صدای دريا و امواج همان پيش‌زمينه صوتی‌ای را مي‌سازد که صدای ترقه‌ها در «چهارشنبه سوری» می‌ساختند.
     

    س: دقيقا همينطور است. در یک گفتگو با مرحوم شکيبايی، خواندم که درباره داریوش مهرجويی گفته بود و این که سر صحنه فيلم «بانو» وقت گرفتن نمايی از بيتا فرهی و زمان گفتن: صدا، دوربين، حرکت به نظر می‌آمده گفته باشد: صدا، دوربين ، باد!! چرا که همان وقت یک نسيم وزيدن گرفته و دنباله روسری بانو در باد تکان خورده است. حالا اين حکايت شما شده است و به نظرم شما مثل مهرجويی موسيقی دريا را به خدمت گرفته‌ايد. صدای دريا ابتدای فيلم چنان آرامش‌بخش و مملو از شادی است که با حال وهوای فيلم تناسب دارد و صدای همين دريا در اواسط فيلم چنان مملو از دلهره مي‌شود که نياز به هيچ گونه موسيقی‌ای حس نمي‌شود.


    ف: درست است.
     

    س: آقای فرهادی فکر مي‌کنيد که حضور فيلم در جشنواره برلين چه کمکی به پخش جهانی فيلم بکند و آيا اميدی به اکران عمومی فيلم در ديگر کشورها هست؟


    ف: هنوز برای جواب قطعی به این سوال زود است و تعدادی پخش‌کننده فيلم را ديده‌اند. تعدادی هم فيلم را برای چند کشور خواسته‌اند. تا اينجا متوجه شدم که فيلمی هست که پخش‌کنندگان خارجی را برای اکران در آن کشورها ترغيب کند.


    س: آيا «درباره الی» در جشنواره‌های بين‌المللی ديگری هم شرکت خواهد کرد؟


    ف: پخش‌کننده است که تصميم مي‌گيرد فيلم را به چه جشنواره‌هایی بفرستد.
     

    س: يعنی در آينده نزديک هم معلوم نیست که قرار است در چه جشنواره‌ یا جشنواره‌هایی شرکت کند؟


    ف: چرا. حدود دو ماه ديگر در جشنواره پيونگ يانگ کره خواهد بود.
     

     س: آقای فرهادی من در کنفرانس مطبو عاتی درباره الی بودم و چنان که معمول است اکثر رسانه‌های معتبر دنيا هم حضور داشتند. برخلاف تصورم کمتر به حاشيه‌های فيلم اشاره شد. شما و بازيگران هم تلاش کرديد که با عث دامن زدن به اين حاشيه‌ها نشويد. آيا شما فکر مي‌کرديد که جلسه با عث مشکلي شود؟


    ف: من وقتی به برلين آمدم شنيدم در روزنامه مهم اينجا (اشپيگل) در مورد حاشيه‌های فيلم مفصل مطلب نوشتند و حدس مي‌زدم که جلسه به آن سمتی برود. يکی دو سوال هم در اين ارتباط شد که من اشاره کردم که مطبوعات اينجا قضيه را از آنچه هست درشت‌تر جلوه داده‌اند. البته در خبرهای ايران چنان جلوه داده شد که منظور من مطبو عات داخلی بودند. در ايران بايد بگويم که بچه‌های مطبوعات در رابطه با اين فيلم و مشکلاتش خيلی کمک کردند که بي‌جهت فيلم قربانی نشود.
    به هر حال من با اين فضاسازی که در بازی روزنامه‌های اينجا شده بود احساس کردم که بيشتر سوالات در مورد اين حواشی خواهد بود. ولی وقتي دو خبرنگار خارجی سوال‌هايی پرسيدند، اينجا تصورشان در مورد کار ما در ايران به هر حال با توهم همراه است، من گفتم مشکل به اندازه‌اي که شما تصور مي‌کنيد نبوده است. اساسا خودم هم عادت ندارم که شکايت به غير ببرم و فکر مي‌کنم اگر مشکلی هم بوده چرا من آنرا برای رسانه‌های خارجی بازگشايی کنم؟ این رویه را همیشه از قبل در نمایش های خارجی همه فیلم هایم داشته ام و خلاصه خوشبختانه جلسه مطبوعاتی هيچ سمت سياسی پيدا نکرد و نه از طرف ما و نه از طرف خبرنگاران سمت و سويی نگرفت. چیزی که همیشه برای من بسیار خوشایند تر بوده است.


     س: جايی خواندم که فيلم را با ماجرای آنتونيويی مقايسه کرده بودند.


    ف: من اين فيلم را هنوز نديده‌ام، ولی باعث خوشحالی است که فيلمم با آن فيلم مقايسه مي‌شود، ظاهرا از نظر موضوع و نو ع کارگردانی خيلی با هم متفاوتند ولی بخش اول قصه يعنی سفر رفتن دسته‌جمعی در هر دو فيلم وجودارد. در مورد «چهارشنبه سوری» هم يادم است بعضی‌ها مي‌گفتند اين قصه تکراری است و هزار بار گفته شده، ولی فيلم علی‌رغم آن حرف‌ها ماند و خيلی‌ها دوستش دارند.


    س: آقای فرهادی خیلی از مصاحبه با شما خوشحالم و ممنون از اين‌که وقت‌تان را در اختيار ما گذاشتيد.


    منبع : سینمای ما

    به روز شده در : شنبه 26 بهمن 1387 - 23:14

    چاپ این مطلب |ارسال این مطلب |

    نظرات

    گلشیفته & رادان
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 0:18
    14
    موافقم مخالفم
     
    اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی ما پیش از اختتامیه جشنواره

    تبریک تبریک تبریک

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    شاید باورتون نشه اما من هنوز هم که هنوزه دارم به فیلم فکر می کنم ..... ذهنم بدجوری درگیر فیلم شده

    بعد از فیلم & روشن شدن سالن همه میخ کوب نشسته بودند & هرکسی به نحوی ... خاطره ای تکرار نشدنی

    .

    .

    .

    خدا رو شکر که حداقل 1 بار موفق شدم فیلم رو ببینم .... واقعا ارزش اون همه مکافات & بدبختی کشیدن برای رفتن به سالن رو داشت

    امیدوارم باز هم بتونم فیلم رو ببینم

    علی
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 0:47
    -4
    موافقم مخالفم
     
    اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی ما پیش از اختتامیه جشنواره

    خبر لذت بخش و امیدوار کننده ایه.

    علی
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 2:19
    5
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    حقشه. کارگردانیش تو درباره الی، شاهکاره. عجیب و غریب شاهکاره. فرهادی استاد جوان سینمای ایرانه...

    ارمان
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 2:38
    -2
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    از سودای وجودم در حالی که بغض گلوم رو گرفته میگم اصغر فرهادی تبریک ،این جایی که ایستادی میدونم که خیلی زحمت کشیدی ،امیدوام روزی برسه که ما در اکران خارج از مرزهای ایران هم موفق باشیم

    کتایون
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 2:41
    -7
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    بسار خوشحال کسی و کسانی دارن جای بیضایی ها و کیمیایی ها و تقوایی ها رو میگیرن که لیاقتشون رو دارن نشان میدن ،درود بر اقای فرهادی و فیلم محشره (درباره الی).

    وبلاگ خبری طرفداران اصغر فرهادی
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 2:52
    4
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    مدیریت وبلاگ خبری طرفداران اصغر فرهادی این موفقیت بزرگ را به استاد اصغر فرهادی و تک تک عوامل فیلم بزرگ درباره الی و همه دوستداران این فیلم و منتقدان گرامی تبریک می گوید

    به امید سر بلندی سینمای ایران

    http://asgharfarhadi.blogfa.com/

    وبلاگ خبری طرفداران اصغر فرهادی
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 2:53
    12
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    مدیریت وبلاگ خبری طرفداران اصغر فرهادی این موفقیت بزرگ را به استاد اصغر فرهادی و تک تک عوامل فیلم بزرگ درباره الی و همه دوستداران این فیلم و منتقدان گرامی تبریک می گوید

    به امید سر بلندی سینمای ایران

    http://asgharfarhadi.blogfa.com/

    علی هاتف
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 3:2
    -5
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    ماهایی که عشق سینما و عشق ایرانیم از درخشش یک سینماگر ایرانی کیفور میشیم و سرمست.

    فرشاد
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 3:7
    -1
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    تبریک......تبریک....تبریک.....تبریک.....تبریک......تبریک...... به تمام کسانی که در تولید این فیلم زحمت کشیده اند.

    Behdad
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 3:24
    14
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    be aghaye farhadi tabrik migam. mosahebe kheyli khobi bood.

    محمد
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 7:7
    7
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    البته درباره الی یکی از 3 فیلم برتر بخش مسابقه جشنواره برلین از نظر منتقدان بود، که چون جایزه بهترین کارگردانی رو به فرهادی دادن، تصمیم گرفتن جایزه بهترین فیلم رو به فیلم دیگه ای بدن.

    س.ک
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 8:5
    2
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    تبریک می گم....................

    sahar
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 9:53
    6
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    از اين بابت خوشحالم که درباره الي مثل فيمهاي کيارستمي فقر و بدبختي رو در ايران نشون نميده. بايد از اصغر فرهادي تشکر کنيم. تبريک!

    شیرین
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 14:17
    4
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    خبر بسیار بسیار خوشحال کننده ای بود!تبریک ویژه به آقای فرهادی و همه عوامل حرفه ای فیلم بسیار زیبای درباره الی!!!

    با نظر سحر موافقم درباره الی تنها فیلمیه که سطح متوسط جامعه ایران رو نشون داده و انقدر موفق بوده!!!فیلمی که تقریبا 2 ساعت تماشاگر رو روی صندلی سینما میخکوب کرد وقتی هم که تموم شد تا چند ساعت بعد تمام فکر تماشاگر رو به خودش مشغول کرده بود!!!

    علي اكبر افتخار
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 15:57
    -8
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    خبر خوشحال‌كننده‌اي است. كارهاي اصغر فرهادي شايسته‌ي توجه‌، تامل و تفكر هستنند و اميدوارم كارهايي اين‌چنين، بيشتر ديده و درك شوند.

    روژان!
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 17:7
    2
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    wooooooooooow

    merc

    bi nahayat khoshhal shodam

    bi sabrane montazere shahkare farhadi hastam

    4shanbe soorish ke foghe fogholade bood motmaenan dar bare eli tahe shahkare

    TABRIK be cinemaye iran ke farhadi ro toosh dare

    www.rojanradan.blogfa.com

    shahab
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 19:30
    -8
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    asghar farhadi mese hamishe gol kasht che kargardanio che bazihayi tu darbareye eli didam be khoda che filmnameyi............khodaeesh behtarin filme chand sale akhire iraneeee ishalla ghadre asghar farhadio bishtar bedoonim........va baz ham tabrik be asghar farhadiye nazanin.............

    Amir Movahed
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 20:21
    -9
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    Vaghean Hagheshe , Aghaye Farhadi Vaghean Bozorgtar Az oni Hstesh Ke Bekhaym Rajebesh Nazar Bedim , Doosesh Daram Va Behesh Eftekhar Mikonam

    سميرا
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 20:33
    3
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    از صميم قلب به آقاي فرهادي تبريك ميگم.درباره ي الي رو نديدم اما شهر زيبا و چهارشنبه سوري كافيه واسه فهميدن اينكه اصغر فرهادي چقدر بزرگه...مرسي

    صنم يغمايي
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 21:57
    7
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    سلام

    از صميم قلب تبريك ميگم...

    واقعا كارگرداني ها رو به پيشرفته

    فریماه
    يکشنبه 27 بهمن 1387 - 23:55
    2
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    عمیقا تبریک

    حسین ابراهیمی
    دوشنبه 28 بهمن 1387 - 4:57
    3
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    من هم به سهم خودم این افتخار و موفقیت بزرگ رو به آقای فرهادی و همۀ بازیگران فیلم ، خصوصا" مانی حقیقی ، پیمان معادی ، صابر ابر ، گلشیفته فراهانی و شهاب حسینی که به حق بازیهایی بی نظیر در این فیلم ارئه دادند ، تبریک میگم

    irene
    دوشنبه 28 بهمن 1387 - 13:58
    -4
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    lazeme begam ieshon sevomin jayezeh in festival ro bordan lotfan enghadrt bozorg namaei nakonid

    The milk of sorrow ro hatman bebinid va bad setayesh mobaleghe amizetono anjam bedid

    حنیف
    سه‌شنبه 29 بهمن 1387 - 13:38
    -11
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    فیلمو ندیدم ولی کارگردان با هوشیه حاشیه هارو خوب مدیریت کرد

    محمد سمکو قلی پور
    يکشنبه 21 تير 1388 - 10:18
    2
    موافقم مخالفم
     
    خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...

    تبریک به این افتخار بزرگ که فیلمی ساخته شد که این همه مخاطب رو به خودش جذب کنه.چرا باید اکران فیلم مضخرف و بی معنی اخراجی ها توی بهترین زمان ممکن قرار بگیره و درباره الی که شاهکار سینمای ما بود توی بدترین موقعیت اکران بشه تاسف تاسف... من به عنوان یک نویسنده 17 ساله این اقدام رو نشونه ضعف و غرض میدونم ولی در هر صورت این شاهکار رو به آقای فرهادی و گروهشون تبریک میگم.

    سهراب
    چهارشنبه 27 بهمن 1389 - 15:28
    -3
    موافقم مخالفم
     
    تبريك

    من هم اين افتخاري را كه نصيب استاد فرهادي شد را تبريك مي گويم .در واقع مي توان گفت حقش است.

    اضافه کردن نظر جدید
    :             
    :        
    :  
    :       






    خبرهای سینمای ما را در صندوق پستی خود دریافت کنید.
    پست الکترونيکی (Email):

    mobile view
    ...اگر از تلفن همراه استفاده می‌کنید
    بازديد امروز: 141556
    بازديد ديروز: 242060
    متوسط بازديد هفته گذشته: 221496
    بیشترین بازدید در روز ‌یکشنبه 23 بهمن 1390 : 1490465
    مجموع بازديدها: 407576488



    cinemaema web awards



    Copyright 2005-2011 © www.cinemaema.com
    استفاده از مطالب سایت سینمای ما فقط با ذکر منبع مجاز است
    کلیه حقوق و امتیازات این سایت متعلق به گروه سینمای ما و شرکت توسعه فناوری نوآوران پارسیس است

    مجموعه سایت های ما: سینمای ما، موسیقی ما، تئاترما، فوتبال ما، بازار ما، آگهی ما

     




    close cinemaema.com عکس روز دیالوگ روز تبلیغات