این جا که نباید قرارداد امضا کنیم : پاسخ مدیرعامل خانه سینما به انتقادها از کن؛ :: سينمای ما :: پايگاه خبری - تحليلی سينمای ايران :: Iranian Movie News & Information
پنجشنبه 1 مرداد 1388 - 20:42
module-htmlpages-display-pid-97.html

• خبر با تاخیر: در این فیلم ایرانی؛ / رونالدو رویای دختر فلسطینی می‌شود      • تقدیر از دستیاران، منتقدان و بازیگران خانه سینما / منوچهر شاهسواری عضو ممتاز خانه سینما شد      • گروهی معتقدند خبرسازی درباره مشکلات مالی پروژه‌های تلویزیونی راهی برای جلب مساعدت مدیران است / تولید سریال «آشپزباشی» (محمدرضا هنرمند) تا اطلاع ثانوی تعطیل شد      • در پي انتشار ناگهاني نسخه‌هاي قاچاق فيلم «سوپراستار»؛ / محمد نیک بین:«قبلا ستاد مبارزه با قاچاق فيلم نمونه‌هاي خوبي از مبارزه با قاچاق فيلم‌هاي ويدئويي را نشان داده بود»      • اهدای لوح سپاس مدير عامل خانه سينما به انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايي؛ / انجمن منتقدان و نويسندگان صنف برتر جامعه اصناف سينماي ايران در سال 87 شد      









                       



پاسخ مدیرعامل خانه سینما به انتقادها از کن؛
این جا که نباید قرارداد امضا کنیم

سینمای ما - مديرعامل خانه سينما گفت: با توجه به كاهش شركت‌كنندگان در بازار كن، اما ايران حضور موفقي در اين جشنواره دارد.

محمدمهدي عسگرپور كه اين روزها در كن به سر مي‌برد، اظهار داشت: تلقي نادرستي از بازار كن در كشورمان وجود دارد و تصور مي‌شود در همين‌جا بايد قراردادها امضا شود، در صورتي‌كه اينجا نقاط ارتباط ماست كه اين تبادل بعد صورت مي‌گيرد، در عين حال هم كه در همين جا هم تبادل‌هايي انجام شده است.

وي با انتقاد از محل غرفه ايران در بازار كن گفت: بايد دقت‌نظر بيشتري صورت مي‌گرفت كه اميدوارم براي سال‌هاي بعد اين اتفاق بي‌افتد.

عسگرپور كه براي شركت در مجمع‌عمومي «فياپ» در كن حاضر شده است، توضيح داد: در اين مجمع انتخاب رييس جديد مطرح شد و از من هم خواسته شد به عنوان كانديد حضور داشته باشم، اما اين حضور را در اين مقطع به صلاح ندانستم.

او با اشاره به اينكه يكي از موضوعات مهم در «فياپ»، بحث مربوط به كپي رايت است،گفت: اگر كشورهايي كه نتوانسته‌اند اين موضوع را حل كنند در رأس قرار بگيرند، مدام بايد پاسخگو باشند. البته درباره اقداماتي كه در 3 سال اخير براي مقابله با اين موضوع در كشورمان شده است، توضيحاتي ارايه شد و مورد استقبال هم قرار گرفت. اما متأسفانه هنوز براي فيلم‌هاي خارجي قاعده مشخصي نداريم و اين نقيصه باعث مي‌شود، تا آن را برطرف نكرديم، خودمان در رأس «فياپ» قرار ندهيم.

عسگرپور ديگر بحث مطرح شده در اين مجمع را توليد مشترك ميان كشورهاي عضو برشمرد و بيان كرد: مذاكراتي را با استراليا و هند براي توليد مشترك داشتيم كه در آينده پيگيري خواهد شد. اما با توجه به بحران مالي كه پيش آمده همه از وضعيت موجود ناراحت بودند و بحث ورشكستگي بعضي شركت‌ها و مشكلاتي كه براي اكران فيلم‌ها پيش آمده، هم مطرح شد.

مديرعامل خانه سينما بحث در خصوص جشنواره آسيا پاسفيك و برگزاري آن به شكل سابق را از ديگر موارد مطرح شده در مجمع فياپ اعلام كرد.

عسگرپور در ارزيابي اين دوره جشنواره كن به ايسنا گفت: جشنواره مانند هرسال است. اما تعداد زياد فيلم و وجود بخش‌هاي مختلف و گاهي اوقات بزرگ بودن جشنواره‌ها آن را از حالت حرفه‌اي خارج و آن را تشريفاتي مي‌كند.

او در عين حال معتقد است: در جشنواره امسال، بحران مالي كشورها هم خودش را نشان مي‌دهد و خريداران كم‌تر شده‌اند.

اين كارگردان با اشاره به اظهارنظرهايي مطرح شده دربار‌ه‌ي جشنواره كن كه در داخل كشور مطرح مي‌شود، نيز گفت: از گذشته جشنواره كن به سراغ فيلم‌ها و فيلم‌سازاني مي‌رود كه علاوه بر بار هنري به موضوعات غافلگيركننده و ملتهب روي خوش نشان بدهند و اين واقعيت كن است. اما اگر با برداشت سياسي به موضوع نگاه كنيم، متوجه مي‌شويم، اگر برداشت سياسي‌مان درست بود، اين جشنواره اين‌قدر مخاطب نداشت و به سرعت رو به نابودي مي‌رفت.

او درعين حال مطرح كرد: قصد دفاع از اين جشنواره را ندارم. اما بايد واقعيت‌ها را ديد و بعد اظهارنظر كرد. متأسفانه بخش عمده‌اي از اظهارنظرهايي كه مي‌شود، بدون توجه به واقعيت‌ها است و اگر با استراتژي مشخص حرف بزنيم، مدام به دنبال مسايل حاشيه‌اي نخواهيم بود.

عسگرپور درباره مطرح شدن اين موضوع از سوي برخي كه؛ حضور ايران در اين جشنواره غيرضروري است، نيز پاسخ داد: نسبت كن با سينماي ايران نسبت ايران با سازمان ملل است و آنجا هم مي‌توانيم حضور پيدا نكنيم، با توجه به اين‌كه در مواقعي هم به ما روي خوش نشان داده نشده است.

او معتقد است: ما اگر چندسال در جشنواره كن حضور نداشته باشيم، بي‌شباهت به افغانستان نخواهيم شد و از حافظه تاريخي جشنواره‌ها حذف مي‌شويم.

عسگرپور اذعان داشت: با توجه به اين‌كه بعضي‌ها ايران را كشور خشني مي‌دانند، همين حضورها اين ذهنيت را تعديل مي‌كند. ما به عنوان يك كشور فرهنگي حضور پيدا مي‌كنيم و حضور در چنين مجامعي برآيند مثبتي براي‌مان دارد. در غير اين‌صورت و با كم‌شدن ارتباط موثر خارجي به سرعت از حافظه فرهنگي حوزه سينما در خارج از كشور پاك خواهيم شد.

وي با تأكيد بر اين‌كه بايد در اين حوزه‌ها به صورت جدي وارد شويم اظهار داشت: البته بايد بازنگري‌هايي در بعضي جاها صورت بگيرد و نبايد به هر شكلي حضور داشته باشيم.



منبع : ایسنا

به روز شده در : چهارشنبه 30 ارديبهشت 1388 - 14:40

چاپ این مطلب |ارسال این مطلب |


Bookmark and Share

اخبار مرتبط

نظرات

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  





  سینمای ما   سینمای ما   سینمای ما   سینمای ما      

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2008, cinemaema.com
Page created in 3.94221496582 seconds.