این برای مهدی کروبی است... : این یادداشت هفتگی امیر قادری درباره نامزد انتخاباتی مورد علاقه‌اش، لزوما دیدگاه سایت «سینمای ما» نیست؛ :: سينمای ما :: پايگاه خبری - تحليلی سينمای ايران :: Iranian Movie News & Information
پنجشنبه 21 خرداد 1388 - 20:11
module-htmlpages-display-pid-97.html

• توجه: با توجه به قانون انتخابات، ظرف 48 ساعت آینده هیچ کدام از کامنت‌ها و نظرهای شما که در تایید یا رد هر کدام از نامزدهای ریاست جمهوری نوشته شده باشد، آن‌لاین نخواهد شد... / فردا جمعه 22 خرداد ماه، همه رای خواهیم داد      • یادداشت‌های هفتگی امیر قادری؛ / هشتم آذر، کوین کاستنر و 22 خرداد      • پروانه ساخت سه فیلم جدید صادر شد / پروژه های سینمایی تازه      • سینما فردا فیلم های مستند و کوتاه را هم حمایت می کند / برنامه های جدید سینما فردا      • فیلم افخمی هنوز در مرحله فیلمبرداری است / سن پترزبورگ به تالار وحدت رسید      






                       



این یادداشت هفتگی امیر قادری درباره نامزد انتخاباتی مورد علاقه‌اش، لزوما دیدگاه سایت «سینمای ما» نیست؛
این برای مهدی کروبی است...

سینمای ما - امیر قادری:

1- تا به حال همیشه سعی کرده‌ام هیچ جور مطلب سیاسی ننویسم. ربطی به من نداشته و بلد هم نیستم. این بار و در انتخابات پیش رو اما، خوشحال‌ام نامزدی پیدا شده، که می‌شود جدا از بازی‌های سیاسی، درباره کارهایی که انجام داده نوشت. درباره اتفاق‌هایی که افتاده و نه این که مثلا، برای تایید و اثبات حرف‌ام مجبور باشم به باقی نامزدها بند کنم. که تخریب آن‌ها، تایید این یکی باشد. دلیل دیگرش هم فضای درجه یکی است که در انتخابات ریاست جمهوری امسال ایجاد شده. طیف‌های فکری مختلف در این انتخابات نماینده دارند و فضای باز و گرمی فراهم شده که آدم در امنیت کامل حرف‌اش را بزند. که موضع‌اش را اعلام کند. پس مطابق معمول، ضمن احترام به کلیه نامزدهای این دوره ریاست جمهوری...


2- چهار سال پیش شیخ مهدی کروبی در انتخابات شرکت کرد و رای نیاورد. دلیل‌اش هر چه بود، این که طبق ادعای خودش خواب‌اش برد یا این که واقعا مردم ایران کمتر از باقی نامزدها به‌اش رای دادند، حداقل‌اش این که من طرفدارش نبودم. گزینه مورد علاقه من نبود. نکته اما این جاست که حالا یک تجربه چهار ساله از کار حرفه‌ای سیاستمداری دارم که بعد از خارج شدن از بازی قدرت، کنار نکشید. مسیری طی کرد که تا به حال کمتر سابقه‌اش را داشته‌ایم. یک حزب تاسیس کرد و روزنامه زد و کوشید لوگوی «اعتماد ملی» را جا بیندازد. حزبی که در این مدت در حد و اندازه‌های خودش موضع‌گیری کرد و نامزد و نماینده معرفی کرد تا چهار سال بگذرد و بار دیگر انتخابات فرا برسد و ما بتوانیم بر اساس این عملکرد و موضع‌گیری‌های چهار ساله، درباره نامزدی که معرفی کرده، یعنی مهدی کروبی تصمیم بگیریم. در این مدت نشنیدم که شیخ، درباره بیزاری‌اش از قدرت چیزی بگوید. یک سیاستمدار حرفه‌ای بود، پس از بازی خارج نشد و به ما هم اجازه داد تا در چارچوب این بازی درباره‌اش قضاوت کنیم و تصمیم بگیریم. پس در دنیای مدرن فرق می‌کند با نامزدهایی که یا بر خلاف میل‌شان مجبور می‌شوند، یا مشکلات ایجاب می‌کند، و خلاصه این که دیگر چاره‌ای ندارند جز این که وارد بازی قدرت شوند. نمی‌دانم در تاریخ بشر همیشه این طوری بوده یا اقتضای امروز ماست، اما به هر حال فکر می‌کنم امروزه کلمه «حرفه‌ای» برای هر مردی در هر جایگاهی، یک ویژگی جدی و برازنده است. چه صنعت‌گر، چه هنرمند و چه سیاست‌مدار. دوره این که هنرمندی یا سیاستمداری به آماتور بودن خودش افتخار کند، دیگر گذشته است. پس ترجیح می‌دهم کسی را که شعار تبلیغاتی‌اش این روزها بر در و دیوار شهر، شیخ مقتدر و آزاد اندیش است، و نه مثلا سر دادن شعرهای لطیفی که معمولا این جور مواقع نامزدهای ما برای جذب سلیقه مردم سر می‌دهند.


3- در چنین فضایی است که وقتی مهدی کروبی در آغاز نطق مطبوعاتی‌اش اعلام می‌کند: «من قدرت را می‌شناسم پس...» همه برنامه‌ها و ادعاهایش معنای دیگری پیدا می‌کند. این جوری می‌دانیم وقتی از «آزادی» و «قانون» حرف می‌زند، منظورش چیست. و این که صرف شعار دادن درباره گستردن و بازآفریدن این مفاهیم در شرایطی که این جمله کلیدی «شناخت و درک و پذیرش حد و حدود قدرت» را نشناسیم و نگوییم، اغلب و معمولا باد هواست. در موقعیتی هستیم که عوض سر دادن شعارهای مختلف و دنبال این بیرق و آن پرچم راه افتادن، باید کشورمان را بسازیم. که یک ساختار سیاسی حرفه‌ای در چارچوب قانون اساسی بسازیم و ایجاد کنیم. رفتن و برگشتن و شعار آزادی و قانون بی‌پشتوانه سر دادن چیزی را حل نمی‌کند. تجربه‌اش را داریم. کجا بود که خواندم آزادی و قانون‌گرایی بی پشتوانه و ساختار و در حد حرف و شعار، عموما به چیزی ضد خودش تبدیل می‌شود.


4- این است که در انتخابات ریاست جمهوری امسال، ترجیح می‌دهم به سیاستمدار حرفه‌ای پاسخ‌گو رای دهم. پاسخ‌گوست، چون از ابتدا بازی را در همین مقام با ما شروع کرده است. حرفه‌اش را اعلام کرده و رای‌اش را خواسته است. منتی در کار نیست و عمل ظاهرا نیکی که هر وقت پشیمان و خسته شد، سراغ زندگی خودش برود. چنین رئیس جمهوری در گرداب «کیش شخصیت» گرفتار نخواهد شد. مهدی کروبی در برابر دوربین‌های تلویزیونی می‌نشیند و در پاسخ بعضی سوال‌ها، ابایی ندارد که بگوید کارشناس‌هایش باید حاضر شوند و پاسخ دهند. کار او سیاست‌ورزی است و کارشناس فرهنگی واقتصادی‌اش باید حاضر باشند تا درباره حوزه و تخصص خودشان حرف بزنند. این طوری به خصوص فایده‌اش این است که با خودمان روراست‌تر می‌شویم. که فاصله میان آن چه می‌خواهیم و آن چه عرضه می‌کنیم کمتر می‌شود. مهدی کروبی می‌خواهد از این طریق کارآمدی نظام‌ای را که حرفه‌اش را در چارچوب آن ادامه می‌دهد ثابت کند، و این همان سیاستمداری است که به او اعتماد می‌کنم. حوزه‌های تاریک در این شرایط کمتر و کمتر می‌شوند.


5- و طبعا چنین نامزدی نیاز ندارد که مبارزات انتخاباتی‌اش را بر پایه تخریب طرف مقابل و بر اساس «نه»‌های بی‌شمار بنا کند. چون حواس‌اش به ساختن است و تولید. به پاسخ‌های اخیرش (پاسخ اخیر حزب و گروه کروبی و نه شخص خودش) به سوال‌های خانه سینما نگاه می‌کنم که چطور می‌خواهد محصولات هنری را به دل بازار آزاد ببرد و در فضای رقابتی معنا کند. این طوری دیگر کمتر کسی می‌تواند با تیترهای موجود در صفحه اول فیلمنامه‌اش بودجه بگیرد. این فضایی است که (باز برگردیم به حرف اول‌مان) حرفه‌ای‌ها در آن دوام می‌آورند. پس توجه به سینما اصل می‌شود و اتفاقا این همان سیستمی است که توان تولید محصولاتی خلاف جریان اصلی را بیش از هر سیستم دیگری دارد. چنین ساختار حرفه‌ای و مبتنی بر خواست تماشاگری باید بر پا باشد که در دل آن، هنرمندهای خلاف جریان و ناآرام، بتوانند فیلم‌های خاص و مستقل‌شان را بسازند. چوب زیر بغلی در کار نیست. اما یک جاده صاف و شوق برانگیز داریم که هر کس پا داشته باشد، می‌تواند بدود و استعدادش را نشان دهد.


6- پس هیچ تعجبی ندارد که در یکی از صفحات یکی از سایت‌های مرتبط با مهدی کروبی و غلامحسین کرباسچی می‌خوانیم: «بدین وسیله از کلیه هموطنان عزیز که در چند ساعت اخیر نتوانسته اند به پایگاه ستاد مجازی مهدی کروبی دسترسی پیدا کنند پوزش می طلبیم. نه خرابکاری رقیبان بوده و نه دشمنی فرضی کارشکنی کرده، بلکه کاستی از ما و ندانمکاری تیمِ پشتیبانی بوده. سعی می کنیم این مشکل دیگر تکرار نشود. از حوصله شما سپاسگزاریم.»


7- با همه این‌ها اما حواس‌تان هست که داریم درباره سیاستمدار مورد علاقه‌مان حرف می‌زنیم. نه هنرمند و فیلمساز محبوب‌مان. هنرمند یک چیز است و سیاستمدار چیز دیگری. پس وقتی می‌بینم صداقت و شفافیت نگاه مجید مجیدی، بعد از پرنده‌‌های «آواز گنجشک‌ها» و بچه‌های فیلم مربوط به المپیک پکن، میرحسین موسوی را نشانه رفته، حساسیت هنرمندانه و راستی نگاه‌اش را درک می‌کنم. من اما گفتم به دنبال سیاستمداری هستم که ساختار قدرت‌اش را بشناسد و به این فهم افتخار کند، با درک قاعده بازی به کارش ادامه دهد، مسیرش برای رسیدن به قدرت (که هیچ هم پنهان‌اش نمی‌کند) تاسیس حزب و چاپ روزنامه باشد، بدش نیاید اگر بدانند و بفهمند که به دنبال قدرت است و بعد بکوشد این قدرت را گام به گام از دولت‌اش بگیرد و به مردم‌اش منتقل کند. که شهروند قوی، دولت قوی می‌سازد و برعکس؛ اگر درک‌مان از قدرت این گونه باشد.


8- با احترام به باقی برنامه‌ها و نامزدها، به مهدی کروبی رای می‌دهم، و معاون‌ اول‌اش و حزب‌اش و گروه متخصصان و برنامه‌ریزهایش.



به روز شده در : دوشنبه 11 خرداد 1388 - 2:47

چاپ این مطلب |ارسال این مطلب |


Bookmark and Share

اخبار مرتبط

نظرات

محسن دراگون
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 4:58
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

چه خوب – چه خوب که بلاخره وارد گود شده ای و احساس خوبی داری-چه خوب که بی پرده سخن گفتی و گفتی شاید نظرم را عوض کنید و شاید نظرتان را عوض کنم- این یعنی خارج از محدوده تعصب

واما در مورد اقای کروبی یا همان شیخ اصلاحات. جالبه امیر خان- من در این چند روز اخیر بعد از دیدن برنامه های ایشان (که اتفاقا اقای کروبی بیشترین حجم برنامه تبلیغاتی رو داشتند چه در رادیو و چه در تلویزیون) به خیلی از مسائلی که شما به اون اشاره کردید فکر کرده بودم. دروغ چرا- حتی در تصمیم اولیه ام دچار تردید دو دلی شده بودم. ولی بعد از کمی تامل و کمی هم مرور گذشته در همون تصمیم اولیه ام مصمم تر شدم. و اتفقا خیلی از نکاتی رو که شما به عنوان دلایل مثبت برای رای دادن به اقای کروبی بیان کردید، بنده به عنوان دلایل منفی برای رای ندادن به ایشان عنوان میکنم .

در درستی و مقبولیت شعارهای ایشان که شکی نیست- به هر حال اقای کروبی سعی در تصویر کردن دنیایی ارمانی دارند و چه کسی از این دنیا بدش می اید. ولی پذیرفتن این شعارها به دلایلی در شرایط فعلی کمی مشکله .

*امیرخان شما از چهار سال پیش گفتید و گفتید که در ان زمان به اقای کروبی رای نداده اید. خب دلیلش چیست؟ آیا برنامه های ایشان تغییر کرده. عوض شده اند یا نه شما تغییر کرده اید ویا شاید در حال حاضر نامزد دیگری را اصلح نمیدانید – خب فرض را بر این میگیریم که اقای کروبی تغییر کرده است. خب پس این اولین دلیل من برای رای ندادن به ایشان است. چون ثبات عقیده و نظر را در ایشان ندیده ام. چون اگر از اوایل انقلاب تا کنون در نظرات ایشان تامل کنید متوجه غیبت یک نظر واحد خواهید شد . و البته به چیزهای مفید دیگری هم پی خواهید برد.

*«من قدرت را می شناسم پس …» . واما در مورد این جمله باید بگویم که دلیل محکم دیگریست برای رای ندادن به ایشان به خاطر همین قدرت طلبی افراطی و به قول شما کوتاه نیامدن- خب شاید در نظر اول اینگونه به نظر برسد که چه خوب . کاندیدایی پیدا شده که از چند سال قبل برنامه ریزی کرده و هدف دارد. کلی مقدمه چینی کرده تا نظراتش را به ما بیان کند و …- ولی باز من اگر خیلی بدبین بشوم که در این مورد خاص میشوم در جواب می گویم : این همه اسرار و این همه خرج سرمایه و این همه مقدمه چینی برای چیست؟ مگر ایشان چندین سال صاحب کرسی قدرت نبودند؟ مگر اقای کروبی هدف خود را چندین سال قبل مشخص نکرده بودند؟ چه کسی با اقای خاتمی پیمان برادری بست؟. و...؟ - وباید بگویم این قدرت طلبی به قول شما حرفه ای برای من چندان خوشایند نیست.

*امیر خان در جایی دیگر شما استفاده اقای کروبی از مشاورین مختلف را جزو محسنات ایشان عنوان کردید. – که باز هم به نظرم این یکی از نقاط ضعف دولت اقای کروبی است. نداشتن تصمیم واحد در هر قسمت و ارجاع ان به مشاورین نشان از تدبیر است یا بی تدبیری. چه کسی منکر مشورت واستفاده از کارشناسان و متخصصان کاردان است. که چه بسا کاری بسیار پسندیده است- شکی نیست. ولی به شرطی که دیدگاه اصلی مشخص باشد وتضارب نظرات وجود نداشته باشد.

*درمورد تخریب کردن و نکردن فقط به این موضوع اشاره کنم که اقای کروبی در سخنرانی خود (که از تلویزیون پخش شد) در اعتراض به حامیان اقای موسوی گفت: شما چندین سال قبل با کف و سوت امدید و اکنون باشال سبز- یا در برنام گفتگوی شبکه دو به وضوح گفتند اقای احمدی نژاد هیچ کاری نکرده اند.

در اخر باید عنوان کنم که اقای کروبی تکلیفش با خودش روشن نیست- هربار در پاسخ به سوالی جواب های مختلف میدهد و متغیر. دم از تغییر قانون اساسی میزند و سپس نظرش تغییر میکند. حرف از اجماع میان اصلاح طلبان (شبکه 4) میزند و سپس نظرش تغیییر میکند(شبکه2)- شاید انتخاب شعار «تغییر» بی دلیل نبوده.

دیر وقت است و من بی حال شده ام.(ساعتو ندیده بودم) پر گویی مرا ببخشید و این نوشته ها رو به عنوان انتی کروبی فرض نکنید. مطمئنا یکی از دوست داشتنی ترین سیاست مداران نظام ماست ولی انتخاب ایشان به عنوان رئیس جمهور…

در پایان من هم بگویم که به اقای میر حسین موسوی رای میدهم. امیدوارم مرا در انتخابم با چالش روبرو کنید تا روزهای جذابتری داشته باشیم . چه در این کافه چه در اجتماع پر هیجان این روزها.

امیرخان باز هم از ابرازنظر بی پرده شما ممنون – داشتم نگران میشدم.

امیدوارم بتوانم دلایل انتخاب اقای موسوی رو هم در صورت نیاز بگویم.

هومن حسيني
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 8:43
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

جالبه!!!بنده از جناب كروبي جز شعار چيزي نشنيده ام حالاتو از كجا به چنين نتايجي رسيده اي الله اعلم!!!كروبي ساختار قدرت مي شناسد !خوب بشناسد من هم مي شناسم ولي چه فايده وقتي نهايتا به نتيجه نرسيد بگويد اي بابا ما خوابمان رفت و الخ حالا چهار سال بعد ايشالا بيداريم!

آنچه مسلم است كروبي كاريزماي رياست جمهوري ندارد.بقيه هم ندارند.

تازه اين كه روزنامه نگاري شده كار حرفه اي سياستمداري!!هم خود حكايتيست.

مريم ضيغمي
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 9:34
2
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

به بهانه سی امین انتخابات بعد از انقلاب اسلامی

در گفت وگوي اختصاصي با خراسان مطرح شد

درخواست ۳۰ سینماگر از رئیس جمهور آینده

گفت و گو ها : مريم ضيغمي خبرنگار روزنامه خراسان شمالي

maryamghazal.blogfa.com

علیرضا پارسی
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 10:3
-2
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

این یکی رو دیگه بد جوری اشتباه میکنی امیر آقا. کروبی مرد ریاست جمهوری نیست. بحث شخصیتی نیست بلکه تصور اون در مقام ریاست جمهور با توجه به سوابقش تصویر جالبی نیست.


دوشنبه 11 خرداد 1388 - 10:41
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

پس من متاسف شدم برای شما که نظرتون در باره کسی است که کارش جمع کردن رای افراد دیگر میباشد.


دوشنبه 11 خرداد 1388 - 11:19
-2
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

درسته صداقت وشجاعت خاصی داره این آقای کروبی.تیمی هم که دوروبرش جمع کرده واقعاباتجربه وحرفه ای هستند.ولی چیکارکنم که بایدبه موسوی رای بدهم.چون نمی خواهم بعضیهادوباره انتخاب بشوند.

احسان رحيم راده
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 11:45
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

تو به سينما مسلطي مي دوني ادمي كه جمله هاش سر و ته نداره ديالوگ هاش رو نمي تونه درست ادا كنه زيبايي شناسي اش افتضاحه ريتم صحبت هايش خواب اوره صداش قابل تشخيص نيست و ... چه جذابيتي مي تونه داشته باشه؟

مسعود
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 11:46
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

مرسی

خیلی خوشحالم که منتقد مورد علاقه ام سوار این موجی که همه ی جامعه و هنرمندان را در بر گرفته نشده.

پویا
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 11:50
-2
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

امیدوارم این یادداشت باعث شه هوادارای کروبی یه ذره رو بیان یه چارتا کامنت بذارن. خسته شدم از بس طرفدارای میرحسین(که متاسفانه اکثرا جوگیر هستن و مطمئنا 90درصدشون تا 4 ماه دیگه پشتشو خالی میکنن)کامنت گذاشتن. اونجاش که از اینکه 4 ساله کروبی حزب تاسیس کرده تعریف کردی خیلی خوشم اومد.منم همین نظرو داشتم

حامد
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 11:51
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

آقای قادری طلب شما را خواندم و از دلایلتان خوشم آمد. رئیس جمهور باید دنبال قدرت باشد و به دروغ هی به مردم نگوید که برای خدمت آمده ام البته این هم می تواند باشد. دو سوال داشتم که امیدوارم شما به آن در صورت امکان پاسخ دهید: 1- به نظر شما این وعده ی پول دادن به مردم عملی است یا ...

2- شانس انتخاب شدن آقای کروبی را چقدر می دانید؟

N
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 12:23
2
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

ممنون بابت اطلاعات عمومي!!...الان من مي دونم آقاي قادري به كي راي مي ده!

زنده باد موسوي

nader
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 12:41
3
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

آفرین به این انتخاب .....

فقط و فقط مهدی کروبی

اگر دنبال تغییرات اساسی هستید به مهدی کروبی رای بدهید....

طرفدار آ شیخ!
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 13:25
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

برای اولین بار با شما موافقم آقای قادری!

چون برای اولین بار است که هنری و احساسی به قضیه نگاه نکردی!

رای من مهدی کروبی ست! به امید روزی که باهم باشیم برای تغییر تنها برای ایران!

حافظ
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 13:52
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

همه ی اینها درست اما با شعار سهام دار شدن مردم ایران موافقی؟

این که هر نفر هفتاد هزار تومن بگیره؟

بدبخت میشیم به خدا

احسان ( E . S . N )
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 14:11
4
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

سید ابراهیم نبوی: اول: موسوی سرمنشاء اصلاح طلبی است، اساسا اندیشه اصلاح از او آغاز می شود و تمام بزرگان اصلاحات کارکنان دولت او بودند، سید محمد خاتمی، ابطحی، کرباسچی، مهاجرانی، همه و همه کسانی بودند که در دولت او تربیت شدند. بعدها موسوی با حذف جریان چپ حاشیه نشین شد. در تمام این سالها موسوی به عنوان نامزد اصلاح طلبان مطرح بود و هست، از انتخابات دوم خرداد تا انتخابات سوم تیر و انتخابات 22 خرداد. موسوی در تمام این سالها در قدرت حضوری بدون جنجال داشت، چنانکه می دانم منتقد دائمی حکومت بود و جز در دولت احمدی نژاد هم در دولت اصلاحات و هم در دولت کارگزاران که از نظر من سرمنشاء اصلاح طلبی بود، حضوری بی جنجال داشت. دوم: از نظر من اصلاح طلبی نشانه ایدئولوژیک ندارد و در تعریف ادعاهای افراد نمایش داده نمی شود، بلکه به اراده و کردار سیاستمردان بازمی گردد. موسوی خواسته های اصلاح طلبان را مبنی بر تعادل در سیاست بین المللی، مراعات حقوق بشر و شهروندی، حق گردش اطلاعات و آزادی بیان و آزادی های سیاسی و عدالت در توزیع مجدد ثروت را مورد تاکید قرار داده است. به همین دلیل اصلاح طلب است. از سوی دیگر خاتمی رهبر جنبش اصلاح طلبی ایران، مهم ترین احزاب و گروههای اصلاح طلب ایران و هنرمندان و نویسندگان و گروههای مرجعی که به عنوان اصلاح طلب شناخته می شوند، او را اصلاح طلب خوانده و خودش در بیانیه اش تاکید کرد که منش اصلاح طلبی دارد. خاتمی بصراحت و بارها او را به عنوان نامزد اصلاحات معرفی کرد و علاوه بر تمام اینها جو عمومی کشور نیز او را به عنوان نامزد اصلاح طلبی که رودرروی نماینده محافظه کاران( احمدی نژاد) قرار می گیرد شناخته است. شعارهای او همانند دولت فرهنگی به جای فرهنگ دولتی نشانه ای ساده از نگاه اصلاح طلبانه اوست. سوم:موسوی اصلاح طلبی راستگوست. یکی از مهم ترین مشخصه های موسوی این است که او نه تنها اصلاح طلب است، بلکه تصادفا در میان رهبران سیاسی ایران راستگو هم هست. او کاری را وعده می دهد که می تواند یا می خواهد بکند، او رای نمی خرد و وعده پرداخت پول نمی دهد، او به اعضای ستادش وعده وزارت نمی دهد چون می داند که فلان وزیر اصلا در مجلس هشتم رای اعتماد نمی تواند بگیرد، او پولی برای خرج کردن برای تبلیغاتش ندارد و به همین دلیل بسیاری از حامیانش کسانی هستند که نه تنها پولی بابت حمایت از موسوی نمی گیرند، بلکه هزینه و وقت و حیثیت خود را صرف انتخاب موسوی می کنند. موسوی نفت را به لرها و کویر را به اصفهانی ها و جنگل را به مازندرانی ها و پول نفت را به ایرانی ها و سهام عدالت را به تشنگان عدالت وعده نمی دهد، و اگر چیزی را هم وعده دهد، کاری است که می تواند بکند....مردی که در سخت ترین روزهای ایران کاری کرد کارستان و همه چیز نشان می دهد که بهتر از گذشته شده است. چهارم: موسوی از نظر من انتخابی مطلوب است چون پیروزی با او ممکن است، موسوی توانسته است با کمک جوانان کشور و مردم، موج سبز را به عنوان یک موج قوی پس از مدتها سکوت و سکون پس از چهار سال به راه بیندازد. " ما" با حمایت از موسوی امکان پیروزی بزرگ او را فراهم کردیم و این ممکن نبود، مگر با قابلیت های او، کوله باری از تجربه، همسری قابل و اندیشمند که اگر فراتر از خودش نباشد، همسان اوست و این توانایی شان را دو چندان می کند، پاکدستی و ساده زیستی که برای عموم مردم ما اهمیت دارد و از همه مهم تر روبرو قرار گرفتن با نامزد محافظه کاران که به نظر می رسد قافیه را از همین حالا باخته است. موسوی را انتخاب کردیم نه بخاطر اینکه برتری های بسیاری بر کروبی داشت، اگر چه این هم بود، اما، علت اصلی انتخاب موسوی قابلیت های او برای پیروزی در دور اول و بخصوص دور دوم است.... من شخصا به کروبی با ستاد موجودش احترام می گذارم، اما این ستاد نمی تواند رای اعتماد مجلس هشتم را براحتی بگیرد و از سوی دیگر بخش وسیعی از این ستاد فقط دکوراسیون انتخاباتی است. آقای کروبی هر روز سمرقندی را به خال هندوی خراسانی ها و بخارا را به لرها می بخشد، این آئین پیروزی نیست. پیروزی موجی می خواهد و اوجی. ما سبزها با زحمتی دو سه ساله، با تلاش هر روزه یک سال گذشته و با برنامه ریزی هر روزه موجی را ایجاد کردیم که دولت را نیز وادار به عقب نشینی کرد. این مشخصات موسوی بود که باعث شد که جز یزدی و مصباح و جنتی و نزدیکان احمدی نژاد هیچ یک از طرفداران سنتی دولت نهم ... حاضر نشوند از احمدی نژاد حمایت کنند. این پیروزی روش درست " ما"، خاتمی و موسوی است. ما هم نیروهای مان را بسیج کردیم و هم دست خاتمی و موسوی را باز گذاشتیم تا بتوانند به جذب نیروی انتخاباتی بپردازند. این پیروزی بزرگ ماست. خیابان ها را ما گرفتیم... پنجم: معین و کروبی نشان دادند که می خواهند رئیس جمهور اصلاح طلبان باشند، در نتیجه هر دو در دور قبل شکست خوردند و یحتمل دومی در انتخابات اخیر آرایی کمتر از موسوی و احمدی نژاد می آورد و شکست می خورد، اما موسوی و خاتمی رئیس جمهور اصلاح طلبان نبودند، آنان رئیس جمهور ایران بودند، آنان رئیس جمهور بسیجی ها و چادری ها و نمازخوان ها هم بودند و بسیجی ها، چادری ها و نمازخوانها هم وطنان عزیز ما هستند. اگر احمدی نژاد ساده لوحانه و بی اندیشه به سرنوشت این ملت، آبروی بلند جنگجویان دفاع از میهن را به ثمن بخص فروخت و چفیه آنان را دستمالی برای پاک کردن عینک دودی محافظانش تبدیل کرد، موسوی و خاتمی همواره احترام آن بزرگان را نگه داشتند. میرحسین موسوی تنها نامزد اصلاح طلبان نیست که انتظار داشته باشیم از صبح تا شب از حقوق بشر و نویسنده و حقوق زنان و آزادی فردی و آزادی اجتماعی حرف بزند، او حتما از همه این موضوعات مهم حرف می زند و زده است، اما مخاطب میرحسین مردم عادی این کشورند، همانها که وقتی فیلم شان را می بینیم ممکن است از خود سووال کنیم که اینها دیگر کجا زندگی می کنند؟ میرحسین موسوی سالها اینها را دیده است و باید که امروز هم آنها را ببیند ... بفهماند که رئیس جمهور الزاما دروغگو نیست. و رئیس جمهور الزاما ساده لوح نیست و با آنان چون کودکان سخن نمی گوید. موسوی چهار سال باید وقت بگذارد تا زخم دل مردم را خوب کند. ششم: میرحسین موسوی در دهه شصت نخست وزیر بود. همزمانی حضور او با دهه خشونت در کشورمان این سووال را در برخی دوستان ایجاد می کند که لابد دولت موسوی عامل همه خشونت های آن دهه بوده است. این تردیدها از آنجا افزون می شود که دوستان تحریمی که هنوز بدهی سنگین شان را در انتخابات نهمین رئیس جمهور به مردم نپرداخته اند، یک باره و به معجزتی سر از ستاد رقیب در می آورند، و یک باره شروع می کنند سووال کردن از دهه شصت انگار که نامزد خودشان متولد دهه هفتاد است. و انگار که هیچ کس از گذشته هیچ نمی داند. فارغ از هر چیز و هر کس دولت میرحسین موسوی در دهه شصت، از سه گروه اصلی تشکیل شده بود، تکنوکراتهای مذهبی، چپ های مذهبی و راست های طرفدار موتلفه و محافظه کار. تکنوکراتهای مذهبی بعدا به کارگزاران ختم به خیر شدند، چپ های مذهبی اکثرا اصلاح طلب شدند و موتلفه ای ها، جریان اصولگرا- محافظه کار را تشکیل دادند. خشونت اعمال شده در دهه شصت، اعم از برخورد با هر نوع از مخالفان و خشونت اعمال شده در تابستان 67 هیچ ربطی به دولت موسوی نداشت، اداره سیستم قضایی و دادگاه انقلاب تا آمدن آیت الله شاهرودی در انحصار هیات های موتلفه بود و آنان بودند که سیستم قضایی را اداره می کردند. نکته اینکه در این میان جریانهایی مانند آقای کروبی بسیار تندرو تر از موسوی بودند، که طبیعتا آنها هم نقشی در این خشونت نداشتند ... هفتم: میر حسین موسوی فارغ از همه چیز، یک مدیر موفق بود. او قبل از انقلاب هم مدیر یک شرکت موفق بود و قبل از انقلاب هم یک روشنفکر خلاق بود. موسوی قبل از انقلاب هم مدرن بود و همه همکلاسی های دانشگاهش می دانند که او بیش از هرچیز یک تولید کننده فرهنگی بود، آثارش نگاه مدرن و امروزی به هنر و سینما داشت، از همین رو وقتی همفکرش سید محمد بهشتی مسوول سینمای ایران شد، سینمای ایران بسوی ایدئولوژیک شدن پیش نرفت، بلکه بسوی مدرن شدن پیش رفت. میرحسین موسوی از نظر من یک مدیر موفق است، حتی اگر هیچ صبغه ای از دین نیز بر او نباشد باز هم یک مدیر موفق است و هر جای دنیا که برود مدیر موفق است. کارنامه اقتصادی او درخشان است و تقریبا هیچ اقتصاددانی نیست که معترف نباشد که سیاست های اقتصادی او در دوران جنگ، مردم ایران را از خطر قحطی و گرسنگی نجات داد. او بزرگترین جنگ پنجاه سال گذشته را با کمترین بحران اقتصادی اداره کرد. در حوزه مسائل سیاسی دوران موسوی پر از تنش بود، اما این تنش ناشی از دولت او نبود، انقلاب عامل اصلی تنش و خشونت سیاسی بود، اما کابینه او، تقریبا تنها کابینه ای بود که جمع نیروهای آن روز جمهوری اسلامی را فراهم می آورد، از راست های موتلفه تا چپ های مجاهدین انقلاب. مهم این بود که میرحسین موسوی دولتش را خودش اداره می کرد ... مهم این است که اصولا خشونت دهه شصت ربطی به شخص و گروه خاصی ندارد، حتی به ایران هم ربط ندارد. آن دوران عصر خشونت بود و قضاوت بدون تصور به این مهم، قضاوتی بی پشتوانه است. از نظر فرهنگی به نظر من دولت میرحسین موسوی با حضور خاتمی در وزارت ارشاد و کارمندانش( ابطحی، کیومرث صابری، تاج زاده، ستاری، خرازی، امین زاده، فریدزاده، بهشتی، انوار، خوشرو و بسیاری دیگر) و حضور محمد هاشمی در صدا و سیما توانست شکوفایی فرهنگی را بخصوص در عرصه هایی مانند سینما و گاه تلویزیون حمایت کند. آنچه موسوی و دوستانش کردند، سیاست رسمی دولت نبود. میرحسین موسوی کسی بود که قبل از انقلاب گروهش فیلم ساختند، در دوران انقلاب سینما مورد هجوم قرار گرفت و هفت سال پس از انقلاب، سینمای ایران با حمایت او جهانی شده بود و یکی از برترین سینماهای دنیا به حساب می آمد و این درست هم بود. هشتم: زهرا رهنورد یک برگ برنده است، نه برگ برنده ای برای ما حامیان موسوی، بلکه برای زنان ایرانی و برای حیثیت ایرانیان. رهنورد چهره مخدوش شده زن ایرانی را که ... هزار بار بیشتر آسیب دیده می تواند نجات دهد. او هنرمندی مدرن، استاد دانشگاه و زنی صاحب نظر است. ما یک فرصت بزرگ داریم که این دو انسان والا و ارزشمند را کنار هم ببینیم... حضور این دو در کنار هم بی تردید به معنای روشن همدلی رئیس جمهور جدید با مسائل زنان است. نهم: کروبی مورد احترام من است، نه بخاطر توانایی هایش، بلکه بخاطر شکستن فضای تکروی و ایجاد یک حزب و ستاد نسبتا قوی برای انتخابات، او همتی والا دارد و این همت را می ستایم. اما شک دارم او اندازه رئیس جمهوری مناسب ایران امروز باشد... چرا که وقتی به چشم دیدیم اندازه نبودن رئیس جمهور چه بلایی سرمان می آورد، دیگر حق نداریم سراغ دیگرانی برویم که رئیس جمهور نمی توانند باشند. می خواهم بگویم حتی کرباسچی و مهاجرانی هم اندازه رئیس جمهورند، ولی صد حیف که کروبی با همه سجایای اخلاقی و شجاعتش چنین نیست، بخصوص در موقعیت جهانی. گروهی از دوستان آدرس می دهند که چون ابطحی زمانی مسوول دفتر خاتمی بود، یا جمیله مهاجرانی همسر وزیر سابق خاتمی بود، یا عباس عبدی که هزار بار از اصلاح طلب بودن عبور و مرور کرد، یا محمد قوچانی که صد هزار بار نوشت که داعیه اصلاحات ندارد، و خود آیت الله کروبی که همواره در مجلس و پیش و پس از آن بارها اصلاحات را لعن و نفرین کرده است، اصلاح طلبند پس باید به کروبی رای داد. در حالی که اولا همه این افراد به این دلیل اهمیت دارند که خاتمی به آنان اعتبار داده است و دوم اینکه وقتی صاحب مجلس خودش پهلوی دست مان نشسته دیگر چه داعیه داریم که برویم به رئیس دفتر سابقش رای بدهیم ولی به خودش ندهیم؟ این چه استدلالی است؟ من بارها گفته ام و می گویم که این افراد بزرگان ما هستند، اما چون که صد آید نود هم پیش ماست، خاتمی دلیلی است که مدلول نمی خواهد. با این دلایل نمی شود به آیت الله کروبی عزیز رای داد. فرق کروبی و موسوی این است که یکی شان آمده تا کار حزبی کند، اما موسوی آمده تا رئیس جمهور شود، کروبی موفق شده چهل نفر از اصلاح طلبان را با برنامه ای چهار ساله جذب کند، اما 960 نفر اصلاح طلب دیگر طرف موسوی هستند، فرق این دو ستاد فرق جنس اصلی و بدلی است، ستاد موسوی با وجود همه ضعف هایش چون پشتوانه مردمی دارد، توانسته موج بسازد، ولی ستاد کروبی نمی تواند، موج ساختن هنر می خواهد. و از همه گذشته فرق این دو ستاد دقیقا همان فرقی است که میان ساسی مانکن حامی کروبی است با محسن نامجوی حامی موسوی. البته، گفته باشم که استدلال من برای " ما" ست، برای ماهایی که می خواهیم به موسوی رای بدهیم، وگرنه اصولا پیشنهاد می کنم هر دو نامزد تا روز آخر در صحنه باشند و هیچ کس به دیگری بد وی بیراه نگوید و بدگویان را از خود برانیم. مساله این است که ما باید کنار هم باشیم چرا که ... هنوز نباید فریب تمام شدن شب و رسیدن سحر را داشته باشیم. دهم: و آخرین حرف این که انتخابات را با استدلال آغاز می کنند، با منطق پیش می برند، برنامه می دهند، میثاق می بندند، حامیانی جمع می کنند، اما، در پایان کار شور و شوق و احساسات است که انتخابات را پیش می راند. دوستی دارم که دیروز نوشته بود که ما آن موج را ساختیم و آن جو را ساختیم و ساختن آن جو هنر است. او درست نوشته است. ما، من و بسیاری از دوستداران آزادی و ایران و عدالت و ما مردم ساده، ما مرد نقاش را از خانه در آوردیم و از او خواستیم بیاید و شهرمان را رنگ بزند که از این همه سیاهی خسته ایم، ما از اهانت و تیرگی، از این بافت آزار دهنده زندگی خسته ایم، سبز می خواهیم تا نفس بکشیم، سرخ می خواهیم تا گرم شویم، زرد می خواهیم تا به آفتاب سلامی دوباره کنیم و آبی آسمان را می خواهیم. ما نمی خواهیم پیروز بشویم، ما پیروز شده ایم، شهرها در دست ماست. شهرها همین حالا هم زیر لایه خوشرنگی از سبز انتظار سرآمدن زمستان احمدی نژاد را می کشد. حالا می خواهیم هر ایرانی که کشورش را دوست دارد، دستانش را سبز سبز کند و دیوارهای شهر را رنگ کند، ما شهری پر از شور زندگی و رنگ می خواهیم، ما این روزها نیازمند شعر و شور و زندگی و فریاد هستیم تا صدای ساعت را بشنویم و آخرین لحظه ها را انتظار بکشیم، تا ده روز دیگر که صدای ایران را بشنویم که " احمدی نژاد" رفت، حالا دیگر می شود خندید. و چه خنده ها خواهیم زد. سید ابراهیم نبوی ------------------------------------------------------------ بسیاری از قسمتهای متن بالا حذف شده است , بنابراین دلیلی برای عدم انعکاس آن در قسمت نظر ها وجود ندارد.

 


دوشنبه 11 خرداد 1388 - 14:46
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

ضمن احترام به سلیقه و انتخاب جناب قادری. ای کاش ایشان نویسنده روزنامه اعتماد ملی نبودند تا با دید جامع تری در خصوص بیانات او و شعارهای نامزد محبوب اش فکرمی کردیم و این بار کاملا خوشبینانه باور می کردیم که ورودی ((شعار ))در یک پروسه پیچیده و رویایی به خروجی ((عمل)) منتهی خواهد شد. نامزد محبوب او چند سالی بر مسند قدرت نشسته بود آن هم در هیات تصمیم گیری برای مردمش. حاصل آن تصمیمات چه دردی از ما دوا کرد؟ نگویید شورای نگهبان که این پاسخ دم دستی بار تکلیف را از دوش هر پهلوانی بر می دارد. شیخ مهدی جسور است و بی پروا. عزم جزم کرده که همه درهای بسته را بگشاید درست مثل قضیه دانشگاه امیر کبیر !اما چگونه باید به رهبرحزب اعتماد ملی اعتماد کنیم؟اعتماد! این است رمز تردید ما!

امیر قادری: من فعلا عضو روزنامه اعتماد ملی نیستم. آن جوابیه هم به این دلیل در اعتماد ملی چاپ شد که اصل مقاله آقای امجد آن جا چاپ شده بود.


دوشنبه 11 خرداد 1388 - 16:37
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

فقط مهدی کروبی


دوشنبه 11 خرداد 1388 - 16:57
-2
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

حمایت علی نصیریان از مهندس میرحسین موسوی

http://ghalamnews.ir/news-17643.aspx


دوشنبه 11 خرداد 1388 - 16:58
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

یادداشت داریوش مهرجویی و گفتن 10 دلیل آن برای حمایت از مهندس موسوی

http://www.mowj.ir/ShowNews.php?6807


دوشنبه 11 خرداد 1388 - 17:1
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

حمایت عبدالرضا کاهانی از مهندس میرحسین موسوی

http://sarve.ir/news/1125.php

پوریا
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 17:3
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

آقای قادری منتقد محبوبه منه..اما هر کس نظر و عقیده سیاسیه مخصوص به خودش رو داره و قرار نیست مثل هم باشه..اما در جواب مسعود که گفته بود خوشحاله که امیر قادری سوار موج نشده...این هم لابد از اون تز های روشن فکریه که موج شکنی خوبه و سوار موج شدن بده..این همون موجیه که خاتمی رو سر کار آورد و عزت ما تو دنیا رو دو چندان کرد


دوشنبه 11 خرداد 1388 - 17:3
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

حمایت محمدعلی کشاورز از میرحسین موسوی

http://ghalamnews.ir/news-17375.aspx


دوشنبه 11 خرداد 1388 - 17:5
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

حمایت محمدعلی کشاورز از میرحسین موسوی

http://ghalamnews.ir/news-17375.aspx


دوشنبه 11 خرداد 1388 - 17:13
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

حمایت اسطوره باشگاه پرسپولییس از مهندس میرحسین موسوی، علی پروین: میرحسین آرامش را به مردم برمی‌گرداند

http://ghalamnews.ir/news-17659.aspx


دوشنبه 11 خرداد 1388 - 17:15
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

امیدوارم همه مردم در انتخابات شرکت کنند و با یاری آنها آقای موسوی یا کروبی رئیس جمهور ایران عزیزمان شوند. خواهشا اگر انتخابات به دور دوم رسید به موسوی یا کروبی رای دهید.


دوشنبه 11 خرداد 1388 - 17:18
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

آفرين، چه عجب كه بالاخره يكي از منتقدان جوان!!! پيدا شد كه «جوگير» نشده

محمد
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 17:40
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

اگر احمدی نژاد هم روزنامه داشت می رفتی سمت اون تا تو رو بزاره بنویسی.مزدورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر


دوشنبه 11 خرداد 1388 - 17:50
2
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

رئیس جمهور باید مثل میرحسین صداقت داشته باشد.

من فکر می کنم اهداف آقای موسوی و کروبی تقریبا مثل هم باشد. چرا که آقای موسوی هم گفته اند: «از حضور کروبی خوشحالم.» بنا بر این ما باید دنبال این باشیم که یکی از این دو عزیز رئیس جمهور شوند. اگر انتخابات به دور دوم کسید، ما حتما به کسی غیر آقای احمدی نژاد رای خواهیم داد. چرا که ایشنا در این چهار سال خود را به مردم ایران نشان داده اند. به خاططر خودتان در انتخابات شرکت کنید و به اقای موسوی یا کروبی رای دهید. این را من نمی گویم، تمام کارگردانان بزرگ و بازیگران می گویند. مثل استاد داریوش مهرجویی.

http://www.mowj.ir/ShowNews.php?6807

سپهر
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 17:53
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

عزیزانی که می خواهید به آقای کروبی رای بدهید،کروبی عزیز است و مشاورانش عزیزتر،ولی خداوکیلی الان وقت خاله بازی وایول ایول نیست.من وخیلی های دیگه هم جوگیر رنگ سبز ومیر وسید نشدیم.اتفاقا اگر احمدی نبود من حتما اصلا رای نمی دادم!!!

ولی فقط می خوام به فردای 22 خرداد فکر کنید که اسم احمدی میاد بیرون،اونم فقط به خاطر اینکه کروبی خیلی مرده،خیلی.

راستی طرفدارای کروبی اگر رئیس جمهور بشه تا آخر کار پشتشن.

مينا
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 18:2
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

من امسال متاسفانه به دليل جو درس و دانشگاه زياد نتونستم که صحبت هاي کانديداهاي مختلف رو گوش کنم فردا هم نماينده هاي تمام کانديداها به دانشگاه ما مي آن تا از کانديداي مورد نظر دفاع کنن اگه بتونم مي رم ولي اگه هم نتونستم، ...

...به موسوي راي مي دم

نیوشا
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 18:11
2
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

آقای قادری بهانه الکی نیاورید و برای به کرسی نشاندن حرفتان با کلمات بازی نکنید .من به خوبی می دانم شما خوب بلدید آسمان رابه زمین بدوزید. نکند باز کردن شیرهای نفت شما را هم وسوسه کرده؟ این شعار از دیرباز بین این آقایان رواج داره ( که خیلی راحت میتونن بگن به تصویب مجلس نرسید) بعضی ها هم قبلا این شعار را داده بودند و مردم دیگر باید خوب بدانند معنی این شعار چیز دیگری است و این جور سیاست مدارها از افعال معکوس استفاده می کنند! این کار ایشان سو استفاده از انسان های ساده لوح و بی سواد کشور است. مهدی کروبی انقدر قدرت را در وجود خود باور دارد که به خود اجازه می دهد دیگر کاندیدا را زیر سوال ببرد.

درضمن شعار دادن از هرکسی بر می آید و پذیرفتن شعار یه ریسکه که اگه راهی دیگر نداشته باشیم باید این ریسک را بپذیریم. ولی در حال حاضر چه بهتر است که ما به کسی رای دهیم که امتحانش را پس داده باشد. متاسفانه مردم ما خیلی بلند پروازند و هیچ وقت راضی نمیشن. همین هم دلیل درجازدن ماست.

همه می دانند که دوران وزارت موسوی دوران درخشانی بود و فقط به دستور فردی که او را مانعی برای خود می دید کنار گذاشته شد.

بگذریم.اگر کسی به کروبی دسترسی داشت بهشان بگوید در پایان مصاحبه نباید از لفظ "سلام" استفاده کرد !

آرش
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 20:36
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

"حالا و بعد از پخش فیلم تبلیغاتی میرحسین موسوی، راحت‌تر می‌توانم درباره نامزد مورد علاقه‌ام و دلایل‌ علاقه‌ام به او حرف بزنم"

این جمله ت رو که خوندم گفتم ای بابا این موج سبز و بی منطق امیر قادری رو هم گرفت ولی یهو شوکه شدم اینو دیدم! مرسی!

مهم ترین ویژگی کروبی به نظر من بعد از شجاعت و جسارتش روحیه حزبی و گروهیشه با توجه به تیم فوق العاده ای که الان داره از کرباسچی گرفته تا عبدی و کدیور و نجفی و زیدآبادی و ...

آلفردو
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 21:13
4
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

به به ... چشم ما روشن.

همیشه می گفتم این امیر قادری سلیقه سینمایی اش - فیلم های مورد علاقه اش - بازیگرهای محبوب اش و ... چقدر شبیه من است. حالا می بینم که مثل خودم شما هم با شیخ اصلاحات حال می کنید. من باید بدم این ژن من و شما رو چک کنن چون به طرز مشکوکی هم سلیقه ایم.

من عادت ندارم دنباله رو نظر دیگران باشم چون خودم عقل دارم و می تونم خوب و بد رو تشخیص بدم. نمی دونم چرا این روزها قشر فرهنگی افتادن دنبال آقای موسوی در صورتیکه من هر مقایسه ای می کنم می بینم که هیچکس مثل کروبی نمی تونه اون اصلاح طلب واقعی که ما توقع داریم باشه.

- فلش بک - نمای بیرونی -

رنو : اصلا تو چطور شد اومدی کازابلانکا ؟

ریک: به خاطر سلامتی ام . آب و هوای اینجا خوب به من می سازه.

رنو: آب ؟ کدوم آب ؟ ما که توی کویر هستیم.

ریک: خب دیگه . منو گمراه کردن.

مواظب باشید مثل ریک سرتون کلاه نره.

علیرضا
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 21:17
4
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

چقدر خوب شد که امیر قادری بلاخره نظرش را ابراز کرد. من راستیتش از ابتدا علاقه ای به انتخابات و شرکت در آن نداشتم، به خاطر یکسری از دلائل. من جزو همان 50 درصد از 46 میلیون نفری بودم که انتخابات دوره ی قبل را تحریم کردند. در این دوره از انتخابات هم راستیتش علاقه ای به حضور نداشتم، چون عقاید خاص خودم را دارم. اما نمی دانم چطور شد، همچون خیلی دیگر از همان 50 درصد آرای خاموش، تصمیم گرفته ام در این دوره از انتخابات شرکت کنم. نمی دانم درآخر از این تصمیم خوشنود می شوم و یا بر خود لعنت می فرستم. حاصل هر چه باشد، اما تصمیم گرفته ام که در این دوره از انتخابات حضور داشته باشم، تا در این موج به راه افتاده که می گویند "اگر مثل دوره ی قبل شرکت نکنید، باز هم احمدی نژاد رئیس جمهور می شود"، بعد از انتخابات بر ما فحش و لعنت نفرستند!

آقای قادری! گفتم، خوشحالم که با صراحت نظرتان را گفتید و علاقه اتان به یک نامزد را پنهان نکردید. اما می توان یادداشت شما را از دریچه های دیگری هم نگاه کرد. راستیتش وقتی دیدم نوشته اید "برای مهدی کروبی"، حسابی جا خوردم. فکر می کردم شما هم خیلی وقت است که سبزپوش شده اید. اما بعد از این جا خوردن، در پی علت و منطق های شما برای این انتخابتان بودم، اما راستیتش تا آخرین کلمه ی یادداشتتان، چیزی جز یاس و ناامیدی و سرگشتگی نصیب بنده نشد. اصلا و ابدا توقع نداشتم که امیر قادری حتما باید از میرحسین موسوی حمایت کند، چون بزرگ اصلاحات و محبوب جوانان و قشر فرهنگی و هنری و فرهیختگان کشور، یعنی سید محمد خاتمی از او حمایت می کند. اصلا توقع نداشتم که حتما باید از میرحسین حمایت کنید چون طی بدترین دوران انقلاب ایران، آزمون کشور داریش را پس داده و اگر به گذشته هم باشد، از همه بیشتر چنته اش پر است. اصلا توقع نداشتم که حتما باید از میرحسین حمایت کنید چون اکثر دوستان و اطرافیانتان از او حمایت کرده اند. اصلا توقع نداشتم که حتما باید از میرحسین حمایت کنید چون قشر فرهنگی و هنری جامعه برای رسیدن به مطالبات خود از او حمایت می کنند. اصلا توقع نداشتم که حتما باید از میرحسین حمایت کنید چون داریوش مهرجویی فیلم تبلیغاتی او را می سازد. اصلا و ابدا توقع نداشتم که حتما باید از او حمایت کنید چون خودش و همسرش هنرمندان بزرگی هستند و این برای اهالی هنر ایران مایه ی مباهات و ارزشمند است. اینها همه بر تصمیم گیری نهایی یک فرد موثر است، اما ابدا توقع نداشتم و ندارم که حتما همه(منظورم اهالی فرهنگ و هنر است) به این دلایل باید از او حمایت کنند. چون هر چقدر هم این قبیل دلائل مهم باشند، اما قطعیتی برای درستی اجماع آنها وجود ندارد. هر فردی آزاد است که آنگونه که خود می خواهد فکر کند، ولو کل دنیا با او مخالف باشند. مشکل بنده با یادداشت شما، که همان شرح علت حمایتتان از مهدی کروبی بود، از خط اول یادداشت شما آغاز می شود. اینکه امیر قادری دقیقا به همان دام و ورطه ای می افتد که به زعم خودش از آن بیزار است و به همین دلیل می گوید به فلان نامزد رای نمی دهم و به کروبی می دهم. مشکل کار آنجاییست که این یادداشت به جای آنکه در باب علت رای دادن به مهدی کروبی باشد، به یادداشتی در باب علت رای ندادن به میرحسین موسوی تبدیل شده است. در واقع امیر قادری از خط اول یادداشتش، تیربارش را می گذارد و همانگونه که خود مدعی است از تخریب میرحسین برعلیه احمدی نژاد بدش می آید، خودش هم برای توجیه مهدی کروبی، از میرحسین مایه می گذارد و تیربارش فقط او را نشانه رفته. به کروبی رای می دهم چون برخلاف میرحسین سایر نامزدها را تخریب نمی کند. به کروبی رای می دهم چون برای آینده از الان برنامه دارد و به پشتوانه اش متکی نیست و....! اینها اثباتگر این موضوع است که امیر قادری هر چقدر هم که تلاش نموده از جو شبیه دوم خرداد 76 که برای حمایت از میرحسین ایجاد شده فاصله بگیرد و خود را مستقل نشان دهد، اما نه حتما کل نیت و انتخابش، بلکه ظاهر یادداشتش به صورت ادا درآمده است. در واقع یادداشت قادری به جای آنکه خالصانه در شرح علت حمایتش از مهدی کروبی باشد، تحت تاثیر از حمایت همه جانبه ی جامعه و قشر فرهنگی کشور و مثلا همین کاربران این سایت( که 70 درصدشان طبق نظرسنجی خود سایت، حامی او هستند) از میرحسین است و به یکجور گاردگیری بر علیه او تبدیل شده است. وگرنه در غیر اینصورت، امیر قادری حتما می توانست برای دفاع از کروبی، از احمدی نژاد و محسن رضایی هم مایه بگذارد. در وهله ی اول، این مشکل عمده ی یادداشت شماست جناب قادری. یعنی خودتان به ورطه ای افتاده اید که از آن بیزارید(تخریب و مایه گذاشتن از دیگران)

آقای قادری! جدای این مسئله، بنده در بین علل و دلائل حمایت شما از مهدی کروبی با دقت گشتم و خواندن و خواندم و خواندم، اما نکته ی مسدل و حساب شده و بامغزی نیافتم. "به کروبی رای می دهم چون سایر نامزدها را تخریب نمی کند"؟ آقای قادری! مگر طبق همان کامنت دوست خوبمان در ابتدای کامنت های این صفحه، انبوه تخریب های مهدی کروبی بر علیه احمدی نژآد و میرحسین را ندیده اید؟ مگر برنامه ی نامردها را از رسانه ملی و غیرملی دنبال نمی کنید؟ مگر غیر از اینست که میرحسین به سایر کاندیداها(کروبی و رضایی) کاری نداشته و توهینی نکرده و فقط در برخی مصاحبه هایش پیکان تند انتقاداتش را به سمت احمدی نزاد "رئیس جمهور" می گیرد و نه احمدی نزاد "نامرد ریاست جمعهوی دهم"؟ مگر انتقاد از دولت یک رئیس جمهور، آنهم در پایانش، جرم است؟ مگر همین کار را محسن رضایی و مهدی کروبی نکرده اند؟ شان و شخصیت یک کاندیدا باید طوری باشد که به سایر کاندیداها توهین نکند و تخریبی بر ضدشان نداشته باشد، کاری که میرحسین نمود و در عوض مهدی کروبی، این کار را با افتخار برعلیه میرحسین انجام داد.

آقای قادری! مگر نه اینست که شما به پشتوانه ی فعالیت های نامردها توجه می کنید و سابقه اشان برایتان حائز اهمیت است؟ خب، آنگاه شما در سابقه ی مهدی کروبی چه نکته ی خاص و روشنی در وضع قانون، کشور داری و اصلاح گری یافته اید و یا در حیطه ی هنر، در خودشان و سابقه شان چه نکته ای را یافته اید که از این حیث او را موجه تر از میرحسینی که در امور کشور داری و برخورد با قشر فرهنگی و هنری و سایر مسائل مربوط به کشور آزمونش را پس داده و خود خودش(بدون سابقه اش) هم گواه این ادعاهاست(خودش و همسرش هنرمندان برجسته ای هستند)،می دانید؟ آیا اینکه مهدی کروبی و ستادش زودتر از سایر نامزدها به سوالات خانه ی سینما به صورت کلیشه و بی پشتوانه پاسخ داد، برایتان انقدر شوق آور بوده؟ اگر به این باشد، که محسن رضایی هم زودتر از تمام نامزدها در برنامه ی شرح برنامه هایش از شبکه ی یک، در مورد ورزش و فوتبال و مشتقات هنر هم صحبت کرد! آقای قادری! مگر خاله خال بازیست که هرکس زودتر چیزی را گفت او برنده باشد و لابد سک سک هم بکند!

آقای قادری! آیا برایتان ظاهر رئیس جمهور، متانتش، خلق و خویش و ادبیاتش مهم نیست؟ به نظرتان چرا مردم آقای احمدی نژاد را دوست ندارند؟ همه اش به خاطر مشکلات اقتصادی و سیاسی و گشت ارشاد و اینچیزها نیست. مردم او را دوست ندارند چون ادبیات و طرز گفتارش در شان ایران و ایرانی نیست، چه برسد بخواهد رئیس جمهورشان باشد. مردم او را دوست ندارند چون نمی داند از قدیم پارسیان بیشتر از تمام دنیا به ظاهر و آراستگیشان اهمیت می دادند و پیامبر خدا هم گفته قبل از حضور در جامعه و بین مردم، به خود و سیما و پوششتان برسید و خود را آراسته کنید. اما آقای احمدی نژاد به قول واشنگتن پست، با کت کارگری و ریش های نامنظم و ادبیات زشت، آیا می تواند نماینده ی مناسبی از جانب ملت ما برای جهانیان باشد؟ قاعدتا نیست. از همین رو شما در مهدی کروبی چه یافته اید؟ ریاست جمهوری هم قواعد و ضوابط خودش را دارد، همانگونه که مثلا یک اخبارگو باید صدایی خوب و رسا و چهره ای مناسب داشته باشد. رئیس جمهور هم نه حتما به صورت خدادای، بلکه باید در گذر زمان طرز گفتار و کردارش را مناسب و در شان ریئس جمهور یک کشور - به خصوص کشور با تمدنی چون ایران - کند. آیا اقای مهدی کروبی که وقتی لب به سخن می گشاید، تا یک جمله اش را تمام کند، یا مردم خوابشان رفته و یا از پای گیرنده ها متواری شده اند، می تواند از این حیث رئیس جمهوری مناسب باشد؟ آیا یک سیاستمدار برجسته نباید محکم و زیبا و جذاب سخنرانی و صحبت کند؟ آیا شیخ اصلاحاتی که موقع عصبانیت اگر نگیرندش و چوب و عصایی در دستش باشد، آنرا به سر مخالفش می کوبد، می تواند گزینه مناسبی برای ریاست جمهوری باشد؟ آیا رئیس جمهوری که نمی تواند با ظاهر، ادبیات و کردارش مخاطب و مردمش را جلب کند، می تواند مایه ی افتخار و پیروزی باشد؟ از ادبیات و حالات گفتار، منطورم این نیست که مثلا "شین" هایشان می زند و یا هر 2 دقیقه یکبار با دستشان دور دهانشان را پاک می کنند و بیننده حالت بدی بهش دست می دهد. بلکه منظورم آن ادبیات و گفتار و متانت نهفته در آنست که ما آن را در زندگیمان می آموزیم و دیگران آنرا در ما می بینند. آیا آقای کروبی از این حیث شایسته و صاحب ارج هستند؟ آیا میرحسین موسوی لااقل در بین همین نامزدها، از حیث گفتار و ادبیات و متانت، از حیث ظاهر و پوشش، مناسبتر از دیگران نیستند؟

آقای قادری! آیا شعار "قانون اساسی باید تغییر بکند" به دلتان نشسته یا اینکه "هر ایرانی باید ماهی پنجاه هزار تومان از دولت دریافت کند"؟ آیا به قول ابراهیم نبوی، عاشق شنیدن شعارهای غیرممکن هستید و همینکه بشنوید قانون اساسی کشور می خواهد تغییر کند و یا ماهی 50 هزار تومان بیاید به جیبم، بدون تفکر در احتمال برآورده شدنشان، برایتان کیفور زاست؟ مگر ما ملت بیابانگرد و غارنشین و عصر حجر و گدایی هستیم که با وعده ی پول بخواهند نظر ما را به خود جلب کنند؟ مگر مردم ناراحت نیستند که احمدی نژاد به جای تلاش برای بهبود اقتصاد کلی کشور(که نتیجه مستقیمی بر روی مناطق روستایی هم خواهد گذاشت)، بودجه بیت المال را در راه نهضت سیب زمینی خرج می کند و راه می افتد در روستاها و از جیب مردم به فقرا پول می دهد تا خود را استغفرالله امیرالمونین نشان دهد و رای روستاییان فقیر و بی سواد را جمع کند؟ پس چطور است که وقتی کاندیدایی دیگر، وعده ی مالی به ما می دهد، نباید بهمان بربخورد؟

آقای قادری! آیا اینکه آقای کروبی از حالا تمام کسانی که در ستادش فعالیت می کنند و برای پیروزیش تلاش کرده اند را بدون دوراندیشی، به عنوان وزرای کابینه ی خود معرفی کرده، برایتان شوق انگیز و مایه ی فخر بوده؟ آیا اینکه کروبی تمام اینکارها را می کند، تمام این وعده های پوشالی را می دهد، عامل گرایش شما به او شده و عامل دوریتان از میرحسیبن؟ راستیتنش گفتم، من زیاد به انتخابات اعتقاد نداشته ام. الان هم زیاد به تصمیم جدید خودم مطمئن نیستم، اما دوست دارم واقعا وقتی فردی تصمیمی را می گیرد، منطق دندان گیری برایش مطرح کند. من برای شرکت خودم در انتخابات آتی، علت های زیاد و منطقی ای دارم و توقع دارم که دیگران و برای مثال شما هم برای اینکه به یک کاندیدا و مثلا مهدی کروبی رای می دهید، علت قاطعی داشته باشید. به خصوص چون خواسته یا ناخواسته، به طور کاملا مشهودی این یادداشت تحت تاثیر از موج سبز اخیر است. این یادداشت، یادداشتیست نه برای شرح علت رای دادن به مهدی کروبی، بلکه یادداشتی برای شرح علت رای ندادن به میرحسین موسوی است و اینکه چرا به نظرم گزینه ی مناسبی نیست. خب، پس وقتی خودتان اینگونه به پیش می روید و با کله به شکم دیدگاه مقابلتان می کوبید، یقینا باید برای مردم هم دلایل قاطعی در کنار موضع غزل آلا گونه اتان(خلاف جریان) داشته باشید.

باور کنید که من اصلا و ابدا روی هیچ نامزدی تعصب ندارم. خدا به سر شاهده به موج سبز هم نپیوسته ام و ماه هاست که لباس و پارچه ی سبز هم در تن و دست نداشته ام. بلکه حالا که به هر دلیلی، وارد فضای انتخاباتی شده ام و نه با شور و شوق بقیه، بلکه با سنگینی و سردی و آگاهی از شرایط موجود و درصد تغییرات حاصل از تغییر رئیس جمهور، یک نامزد را با بررسی های مفصل انتخاب کرده ام، دوست دارم بدانم آنهایی که خلاف این عقیده را دارند، صاحب چه ایدئولوژی هایی در این مسئله هستند و منطقشان چیست.

در کل، به گمانم اگر بخواهیم انتخابات را قبول کنیم و مطمئن شویم که خیانتی در آرا صورت نمی گیرد، کسانی که به مهدی کروبی رای می دهند، فقط به احمدی نژاد کمک می کنند. چون چه بخواهیم و چه نخواهیم، مثل روز روشن است که مهدی کروبی شانسی برای انتخاب شدن ندارد و همان چند میلیونی که به او رای می دهند، در واقع از رای های میرحسین کاسته اند و به یاری احمدی نژاد شتافته اند. اما خب، طبیعتا نباید انتظار داشت که همه به خاطر مصلحت کلی و مصلحت یک جمع بزرگ، از نظر و عقیده ی شخصی خود بگذرند. آقای قادری! با خیلی از یادداشت هایت موافقم، ولی این یکی را بد آمدی. خیلی هم بد آمدی. نه به خاطر حمایت از یک نامزد خاص و موضع گیری نهاییت، بلکه به خاطر نوع مسیری که برای رسیدن به این موضع، تا انتهای یادداشت طی کردی. خودت که خوب می دانی، ولی بازم حواست بیشتر باشد. در شرایط و موقعیت هایی مثل اینجور روزها، همه مان باید بیشتر حواسمان باشد. به قول این یک بیت شعر که در هر اموری معنا می دهد و کاربرد دارد و چترش بینهایت گسترده است:

مرز در عقل و جنون باریک است، کفر و ایمان چه بهم نزدیک است.

ستاره
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 21:21
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

خوشحالم از خوندن اين مطلب . حرف دلم بود اما خودم قادر به توضيحش نبودم . ممنون

از اينكه مي بينم خيلي از اطرافيانم بازم جوگير شدن و بدون فكر و انديشه فقط به رنگ سبز فكر مي كنند و همه جا رو سبز مي بينند غصه ام مي گيره..

به قول يكي از دوستان من به عنوان به انسان بالغ نبايد انقدر احساساتي ( ساده )‌ باشم كه با فاصله 12 سال ، از يك مورد تكراري فريب بخورم ... فريبي كه كمترين بهاش 8 سال از عمرم و از دست رفتن همه اميد و باورم بود . بي تفاوتي كه نابودي 4 سال بعدش رو همه برام رقم زد.

ديگه كافيه . حتي اگه بنا به تجربه كردن اشتباهه پس چرا اين بار يه اشتباه تازه رو تجربه نكنيم ؟

سارا---مشهد
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 21:50
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

فقط موسویییییییییییییییییییییییی


دوشنبه 11 خرداد 1388 - 22:39
-2
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

رای اندیشمندان و عاقلا

مهدی کروبی

مهشید محمدی
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 22:44
4
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

جناب پویا خان! می شه بپرسم شما از کجا تشخیص دادی نود درصد هوادارای میرحسین جو گیرند و بعد از چهار ماه ولش می کنن؟! متر و معیارتون چی بود اونوقت؟! خوبه مثلا من بگم نود درصد طرفدارای کروبی به طمع اون هفتاد هزار تومنی که وعده داده می خوان بهش رای بدن؟! آقای محترم شما مسئول اندیشه ی خودتی. می تونی به هر کس که دلت می خواد رای بدی ولی حق نداری در مورد اندیشه ی دیگرانی که نمی شناسیشون قضاوت کنی.


دوشنبه 11 خرداد 1388 - 23:18
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

برنامه هاشون خیلی خوبه...امیدوارم شعار نباشه

sina
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 23:26
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

خوبه دیگه از فردا برو راحت تو هعتماد ملی بنویس غمت نباشهولی منو ناامید کردی

ستاره سهیل
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 23:32
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

در پاسخ به فرمایشات آقای نبوی:

آقای موسوی اصلاح طلب توی این 4 سال کجا بود؟ و اگه الان کاندید اول اصلاح طلبان است (به ادعای اقای نبوی البته) پس چرا در ابتدا خودش رو نه اصلاح طلب و نه اصولگرا بلکه مستقل اعلام کرد؟ شاید هم ایشون هم اصولگرا هم اصلاح طلب هستند.اگه قرار بود از اول بیاد چرا بعد از آمدن خاتمی یادش افتاد که بیاد و کاندید بشه؟ چرا خاتمی بعد از ایلام کاندیداتوری اون دلخور شد؟البته بعدا یادشون رفت که از اول قرار نبود موسوی بیاد.

کروبی با بلیط خاتمی رای نمی خره.

ما بت و قهرمان اصلاحات از نوع خاتمی و موسوی نمی خواهیم، رئیس جمهور می خواهیم.

اوباما کاندیدای دموکرات ها بود ولی آیا رئیس جمهور جمهوری خواهان هم نیست؟

موسوی فقط از اصلاحات دفاع نمی کنه چون واقعا اصلاح طلب نبوده و نیست.

موسوی و حتی خود جناب خاتمی (با همه علاقه ای که به عنوان یه انسان محترم بهش دارم) توی این چهار سال که این همه بلا سر دانشگاهها و دانشجوها اومد کجا بودن؟یه بیانیه حداقل در حمایت از اوا دادن؟حالا اینکه مثله کروبی راه بیفتند و با خونواده های زندانی ها ملاقات کنن، بماند.

آقای خاتمی اگه هنوز مهرش برای پرونده اصلاحات و اصلاح طلبی اعتبار داشته، جرا خودش اون رو برای 4 ساله دیگه روی پرونده اصلاحات نزد و سپردش به موسوی؟

و ..................................

هدف اول همه ما البته رای نیاوردن احمدی نژاد است و برای این هدف اگه لازم باشه تو دور دوم به موسوی رای خواهیم داد ،البته.

ستاره سهیل
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 23:38
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

البته خیلی با آقای قادری موافق نیستم که نباید درباره سایر کاندیداها حرف بزنیم جون نفس انتخابات بعنی رقابت و لازمه رقابت اینه که یه نگاهت به حریف باشه.. ابه علاوه یه چیزایی هر جند درباره کاندیداهای دیگست اما به کاندیدای ما هم مربوط می شه پس مجبوریم به اون شبهات جواب بدیم.

امیر
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 23:38
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

اقای قادری، اگر سد یک یادداشت درباره جنبه سینایی فیلم کروبی بنویس من دو نکته را می گویم بقیه با شما 1- در فیلم موسیقی نبود. فیلم به این شدت تاثیر گذار بدون موسیقی در نوع خودش باور نکدنی است 2- شاتهای بسته به نظرم خیلی تاثیر گذار بود.

امیر قادری: حتما می‌نویسم. تا فردا.

ستاره سهیل
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 23:47
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

کی بود که بحث دخالت نظامیان در انتخابات رو که می تونه از بدترین موانع دموکراسی تو یه کشور باشه رو روشن کرد و راه انداخت؟

کروبی

کی بود که پیگیر حقوق دانشجوهای زندانی شد؟

کروبی

کی بود که برای منع اعدام نوجوانان در ایران با صدای بلند اعلامیه داد؟

کروبی

کی بود که قبل از همه اعلامیه دفاع از حقوق شهروندی و زنان رو صادر کرد؟

کروبی

کی بود که برای شرکت تو انتخابات و گرفتن قدرت از مردم برای ملت ناز نکرد و نازکشی راه نینداخت؟ که تازه نیمه راه هم دوباره پا پس بکشه؟ کروبی

البته ما طرفدارای کروبی هم دلمان از همین می سوزه که چرا مردم ما چشم حقیقت بین ندارند و قهرمان می خواهند نه رئیس جمهور.

ستاره سهیل
دوشنبه 11 خرداد 1388 - 23:54
-2
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها
درمورد فیلم انتخاباتی کروبی: تنها فیلمی که راست و صزیح مواضع کاندیدارو به مردم معرفی کرد حتی اون بخش هایی که شاید بتونه رای بعضی هارو برگردونه (مثل اعلام حمایت سروش از کروبی) و این یعنی صداقت کاندیدا در اعلام مواضعش، و البته شجاعت کاندیدا در اعلام مواضعش. و ما رئیس جمهور شجاع می خواهیم چون تجربه 8 سال عدم شجاعت رو داریم. اولین فیلمی که بر موج احساسات مردم سوار نمی شه و با پخش سرود ای ایران و یار دبستانی و ... سعی نمیکنه احساسات مخاطب رو تشجییع کنه. اولین فیلمی که از همین اول کانهدیدا رو مثله متهمان رو به روی پرسش کنندگان قرار میده نه بالای سر اونها و دائم در حال دست تکون دادن برای مردم. و....

امیر: گفته‌ای:«اولین فیلمی که از همین اول کانهدیدا رو مثله متهمان رو به روی پرسش کنندگان قرار میده نه بالای سر اونها و دائم در حال دست تکون دادن برای مردم.» قبول دارم. 
سالار
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 0:15
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

مرسی امیر قادری

فقط کروبی

آرش باریک بین
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 0:19
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

سلام آقای قادری

خوشحالم که بعد از مدت ها ، در یک مورد هم عقیده ایم

حالا کسانی که می خواهند سر خودشان کلاه بگذارند و تصویر خودساخته شان را در قامت کاندیدای موردنظرشان فرافکنی کنند ، دیگر خود می دانند

راستی بعد از پخش فیلم تبلیغاتی کروبی ، تردید و دو دلی معنایی هم دارد؟

ساقی
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 0:24
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

فقط موسوی!

فرهاد ترابی
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 0:37
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

دمت گرم.استدلال هایت کاملا به دل مینشیند فکر کنم اگه وارد گود سیاسی نویسی هم بشی بد نباشه...فرقی نداره طرف کی باشی مهم اینه که خوب استدلال کنی.

wall-e
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 0:40
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

Aghaye mohammad,che khoobe adam etelate dorosti dashte bashe va bad ezhare nazar kone.aghaye amir,nevisandeye sabete etemade melli nistan,shayad be khatere javabe aghaye amjad,fekr kardin ozve etemad melliyan.hala agaram bashan,eshkalesh kojast?aghaye mohtaram,age nazaretoon mokhalefe nazare amire.khob,majboor nistin ke be karrobi ray bedin,age az tarfadar haye mirheseynid,pas az azadiye bayani ke behesh mibalid,estefade konid!!!mishe begid,age bekhatere azadi tarafdare mirhoseynid,chera be amir azadi nemidid ke nazaresho bege?pas hagh darim begim aksare doostan jav gire range sabz hastan???javabo khodetoon midoonid!


سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 0:43
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

ahmadinejad moshkele tasviri dare

karubi ham moshkele seda dare

baz in musavi seda va tasviresh ghabele ghabultare...

albate aghaye karubi ye moshkele dige ham dare...inke familish darb o daghune...yani chi karubi?bishtar shabihe ye estelah ya bad o birah mimune...masalan adam mitune bege:baba in yaru kheyli karuuube haaa...ya chizaye dige...

میلاددد
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 0:52
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

چیزی که مشخص هست اینه که ارای مهدی کروبی بسیار پایین تر از میرحسین و احمدی نژاد است.

پس اگر میخواهید 4سال گذشته باز هم تکرار شود لطفا به کروبی رای بدهید!

چون رای ندادن به موسوی تنها به نفع احمدی نژاد است.

تیک تاک
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 0:53
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

من از طرفداران پر و پا قرص این سایت هستم ... پیشنهاد می کنم که به دلیل وجود طرفدارای زیاد سینمای ما مثل من ، بخشی در این سایت قرار دهید که تمامی افراد برای کاندید مورد علاقه شان با یکدیگر مناظره کنند ... بزارین از دید مردم بیبنیم کی از همه بهتره ... نظر سنجی خوبه اما این بخش باعث میشه که هر کس نظرشو با دلیل خودش بگه ... ممنون

گلشیفته & رادان
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 1:7
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

.

.

.

.

.

.

.

.

.

اقای قادری خیلی حرف ها دارم اما فعلا وقتش نرسیده فقط اگر میشه بگید که این نظرتون ربطی به پست جدیدتون در روز نامه ی اعتماد ملی داره ؟؟؟!!!!!!!

.

.

.

رای ما مهندس میر حسین موسوی

.

.

.

مهندس موسوی :

من دغدغه دارم که این روز ها در سرزمینی زندگی می کنم که در ان دویدن سهم کسانی است که نمی رسند & رسیدن حق کسانی است که نمی دوند

امین
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 1:15
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

من موندم این کسایی که دارن با گفتن عدم وجود کاریزما عدم وجود شخصیت رای دزدی از دیگر کاندیداها و.. انتقاد می کنند و مبنای استدلا لشون قرار میدند این وجوه رفتاری رو در کدوم کاندیدای دیگه پیدا کردند اصلا کدوم رجل سیاسی ایرانی به فن بیان یا داشتن سابقه سیاسی یا کار تشکیلاتی حزبی و.. حداقل در سطح کروبی مسلطه

من تکلیفم با طرفداران دو کاندیدای اصولگرا کاملا روشنه و مرزبندیهای کاملا مشخصی با اونا دارم ولی سوالم از طرفداران موسوی اینه که چه نکته خاص و بدیعی ویا هر گونه برنامه یا هر چیزی که تحریک به رای دادن به موسوی در او میبینید چه ویزگی مثبتی در مرحسین برای اداره کشور نسبت به کروبی داره یعنی نمیشه تمام انتقاد هایی که به کروبی وارد میکنید به میرحسین وارد کرد در اخر کلا چه چیزی از اصلاح طلبی و حداقلهای ما برای این پست در میرحسین هست

نرگس
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 1:20
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

هرچند که با نقدهای شما همیشه مشکل داشتم اما در مورد کروبی کاملا موافقم. مخصوصا بامقایشه دو فیلم انتخاباتی میر حسین و کروبی برای تمامی طرفداران میرحسن که این طور جو گیر شده اند متأسفم

اگر مردم ما دست از ذوق زدگی بردارند و منطقی فکر کنند به برنامه و مشاوران کاندیدا رای می دهند. و کروبی هم این شرایط را دارد. من هم چهار سال پیش طرفدارش نبودم اما در حال حاضر او را بهترین گزینه می دانم چون برنامه داردو آدم های دور و برش درست و حسابی هستند.

فقط کروبی

پری
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 1:20
2
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

زرشک..................


سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 1:22
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

من هم به كروبي رأي مي دهم، چون جوگير نيستم، چون مطالبات دارم و براي تفريح كردن نوار سبز دور دستم نمي بندم تو خيابونا بوق بوق كنم،‌من رئيس جمهور گوگولي نمي خواهم، من رئيس جمهوري مي خواهم كه مرد عمل باشد و كروبي واجد اين شرايط است اما اگر انتخابات به دور دوم كشيده شود و اقاي موسوي بالا بيايد به او رأي خواهم داد اما دور اول كروبي

عارفه
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 2:9
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

امیر قادری ، اولین باریه که نظرت باهام فرق داره . کاش همیشه سینمایی می نوشتی . . .

من به موسوی رای میدم و امید وارم هممون 23 خرداد شاد باشیم . . .

حمید
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 2:50
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

امشب وقتی اشک های کرباسچی برای فقراء رو تو تلوزیون دیدم

یاد این بیت حافظ افتادم

واعظان کاین جلوه بر محراب ومنبر میکنند

چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند

سعید
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 3:0
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

میر حسین را بهتر بشناسید

همه کسانی که چهره میر حسین برایشان سوال برانگیز مبهم و ناشناخ ته با دانلود لینک زیر با برنامه ها لفکار و گذشته میر حسین آشنا شوند

http://www.ghalamnews.ir/system/files/mirhossein.exe

علی
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 3:20
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

فردا ساعت 18:30 میر حسین موسوی -شبکه 4

گفته می شود میر حسین در این برنامه بسیار زیبا صحبت کرده و قشر روشنفکر و فرهیخته را مخاطب خود قرار داده

حسین
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 3:35
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

سلام.

آقای قادری شاید از معدود دفعاتی باشه که بانظرتون موافقم...

خیلی ممنون که با شجاعت نظرتون رو اعلام کردید. که شاید روی حتی یک نفر تاثیر بزاره.. اما چند کلمه حرف با مخالفان نوشته امیر دارم:

1- چرا بجای جواب دادن به متن نوشته به حاشیه میزین؟ اگه آقای قادری منفعت طلب بود...میرفت مثل خیلی های دیگه برای موسوی مینوشت .. مگه نه این که احتمال رای آوری اون بیشتره؟

2- تازه کی گفته احتمال رای آوری موسوی بیشتره؟ 4 سال پیش همینایی که الان دور موسوی جمع شدن حاضر نشدن چون کروبی از حزبشون نیست...بنفعش کنار بکشن و آقای معین رو معرفی کردن تا نتیجش این بشه که آقای احمدی نژاد فقط با 200 هزار تا رای بیشتر . بالاتر از کروبی بایسته و بعد هم رئیس جمهور بشه...البته اون موقع هم استدلالشون این بود که معین بیشتر از کروبی رای میاره...

این رو هم بگم که خیلی از اون 46 درصدی که دور پیش انتخابات رو تحریم کردن الان میخوان به کروبی رای بدن مثل دفتر تحکیم..

3- بر فرض این که رای موسوی بیشتر باشه...بازهم رای دادن به کروبی هیچ تاثیری بر انتخاب شدن احمدی نژاد نداره

عزیزان این که میگم کاملا یک حساب دو دو تا جهارتاست...چرا؟

به این دلیل که به گفته همه کارشناسان(از جمله آقایان تحلیل گر اطراف مهندس) انتخابات به دور دوم میره.. یعنی هیچ کدوم از کاندیداها 50 درصد +1 را از کل آرا بدست نمیارن... و به این ترتیب یکی از زوج های کروبی-موسوی یا احمدی نژاد-موسوی یا احمدی نژاد-کروبی به دور دوم میرن... پس انتخاب شدن یا نشدن احمدی نژاد میره برای دور دوم

و خلاصه این که در نهایت نتیجه رای آقای قادری به کروبی یکی از دو نتیجه زیر رو داره:

1- آقای کروبی با رای بیشتر از آقای موسوی...همراه با آقای احمدی نژاد به دور دوم میرن

2-آقای موسوی با یک رای کمتر(نسبت به وقتی که اگر امیر قادری به موسوی رای میداد) همراه با آقای احمدی نژاد یا کروبی به دور دوم میرن

پس عزیزان گول جوسازی ها رو نخورید..این که چون احمدی نژاد نباید رای بیاره حتما باید به موسوی رای بدیم (به دلیل بالا غلطه)

بهتره بگردید یه دلیل درست حسابی پیدا کنید.که فردا وجدان درد نگیرید...

اگرم دلتون با کروبیه مطمئن باشید که رای دادن به کروبی(به جای موسوی) به هیچ وجه باعث این نمیشه که احمدیژاد رای بیاره..چون بالا خره نتیجه انتخابات در دور دوم مشخص میشه نه دور اول

نیلوفر
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 3:37
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

10 دلیل داریوش مهرجویی برای حمایت از میر حسین موسوی :

- اصلا فرصت قهر و ناز كردن نداریم، باید فكری به حال و روز خودمان بكنیم كه هیچ تعریفی ندارد، هیچ كس جز خودمان هم نمی‌تواند به خودمان كمك كند، كاش از این حق اصلی و مهم خودمان كه می‌تواند یكی از تاثیرگذار‌ترین مسائل برای آینده باشد، استفاده كنیم و هدرش هم ندهیم. در مورد كاندیداها تحقیق كنیم و براساس شناخت خودمان به كاندیدای مورد اعتمادمان رأی دهیم.

2- مدیریت یك علم است و من بارها در تمام این مدت و در تمام گفت‌وگوهایم اشاره كردم برای دانستن مدیریت باید درسش را خواند و یا در زمینه‌اش مطالعه كرد، چیزی كه این روزها آن را در حوزه‌های مدیریتی نمی‌بینیم. انگار هر كس كار خودش را می‌كند و به مدیریت با دید علمی نگاه نمی‌كند. مشكلات اقتصادی و فرهنگی كه این روزها می‌بینیم و این كه هر چند روز یك‌بار فرد جدیدی بر رأس كار می‌آید، نشانه عدم شناخت علمی و كارشناسی است. این عدم شناخت اگر ادامه پیدا كند، ضربه‌های جبران‌ناپذیری بر پیكره ایران خواهد زد.

3- هزینه‌ها را قبلا داده‌ایم، همان وقتی كه روی حرفی حساب می‌كنیم و فیلم می‌سازیم و فیلم توقیف می‌شود، همان وقتی كه ناكارآمدی‌های مدیریتی همه چیز را به هم می‌ریزد، هزینه‌ها را دادیم.

به جرأت می‌توانم بگویم سینما در دوره‌های قبل به ویژه در دولت هشتم وضعیت بسامان و بهتری داشت و در جهت سینمای فرهنگی حركت‌های درستی داشتیم. نباید زحمت‌های دولت‌های قبلی را به باد داد و همه چیز را خراب كرد، این روزها این سینمای از رونق افتاده و كم‌نفس نیاز به كمك دارد؛ كمكی كه شاید میرحسین بتواند به آن بكند. همین است كه می‌رسیم به قضیه حمایت هنرمندان! هنرمندان باید از سینمای خودشان دفاع كنند و به كاندیدایی كه می‌شناسند رأی دهند و از او اعلام حمایت نمایند. عده‌ای می‌گویند هنرمندان نباید این‌گونه واضح به دفاع از كاندیدایی بپردازند، ولی هنرمند هم مثل هر كسی آزاد است و می‌تواند از عقایدش دفاع كند.

4- موسوی مرد عمل است، شعار نمی‌دهد، این را در نخست‌وزیری دوران جنگش به وضوح حس كردیم، او امتحان خودش را به عنوان یك مرد روشنفكر پس داده، میرحسین را به‌عنوان مرد عمل می‌شناسم، او هدفش سازندگی است و نگاهی عمیق و مردمی دارد، همین نگاه مردمی است كه ما را به آینده امیدوار می‌كند.

5- تجمع و اعلام حمایت قاطعانه هنرمندان از میرحسین موسوی، باعث ترغیب مردم است و می‌تواند كسانی را كه خیال رأی دادن ندارند به تكاپو وادار كند. این خیلی مهم است كه ما بتوانیم آرای خاموش را به پای صندوق‌های رأی بكشانیم. این یك اصل مهم است كه باید به آن فكر كرد و برای رسیدن به آن از هیچ تلاشی فروگذار نبود.

6- اگر رئیس جمهور آینده ما میرحسین موسوی باشد كه خودش می‌داند چه باید بكند. حداقل خیالمان راحت است كه میرحسین كتاب خوانده و اهل هنر است. این را از وقتی كه فرهنگستان هنر را اداره می‌كرد می‌دانستم. مدیریت موسوی در هرجایی كه پا می‌گذارد، به‌قدری قوی و درست و كارآمد است كه جای هیچ شك و شبهه‌ای را نمی‌گذارد. من مطمئنم مهندس موسوی با آوردن یك وزیر فرهنگ حاذق و با سواد كه حداقل اسم بازیگر‌ها را بداند و پای حرفش بایستد، همه چیز را درست می‌كند و این فرهنگ از رونق افتاده را كمك می‌كند. همین قضیه من را به آینده ایران و فرهنگ و سینما خوش‌بین می‌كند و احساس خوبی نسبت به آینده به من می‌دهد.

7- بیش از 120 فیلم و كتاب و مجله توقیف شده. جلوی بهترین آثار را می‌گیرند. احساس ناامیدی اهالی فرهنگ را احاطه كرده و كسی به فكر سروسامان دادن به ماجرا نیست. دولت فعلی به وعده‌هایش عمل نمی‌كند و فیلمی كه خودش مجوز پخش و تولیدش را داده توقیف می‌كند. هیچ كس نمی‌داند با توقیف یك اثر چند خانواده از نظر معیشتی زیر سؤال می‌روند. چطور می‌شود دولتی سر حرف خودش هم نایستد؟ مگر می‌شود آدم به راحتی حرف و قول خودش را نقض كند؟ پس تكلیف آن نویسنده، چاپخانه، ناشر و از همه مهم‌تر آن فكر خلاقی كه با این وضعیت از كار می‌افتد چه می‌شود؟ چه كسی می‌تواند تضمین كند فكر و نیرویی كه این‌گونه در معرض بی‌مهری بی‌دلیل قرار گرفته دوباره بتواند تولید فكر و فرهنگ كند؟ تكلیف این فرهنگ كهن كه به بادش می‌دهیم چه می‌شود؟ چه باید بكنیم برای نیرویی كه توان امرار معاش و تامین هزینه‌های معیشتی‌اش را ندارد؟ آیا تضمینی هست كه این نیرو باز هم به درستی رفتار كند؟

8- از مردم می‌خواهم یك بسم‌الله بگویند و وارد عمل شوند و تلاش كنند برای آمدن رئیس جمهوری كه مرد عمل است، كتاب خوانده و دلش برای هنر می‌تپد. به مردم می‌گویم تلاش كنیم برای آن‌كه دیگر فیلمی توقیف نشود، برنامه‌های دوست داشتنی‌مان را ببینیم، كتاب‌های مورد علاقه‌مان را بخوانیم، به آینده‌مان امیدوار باشیم و گاهی بدانیم اتفاقات خوبی در شرف وقوع است...

9- اگر شرایط همین‌گونه پیش برود، من آینده زیبایی برای خودمان متصور هستم. میرحسین به‌عنوان یك مرد فرهنگی و كسی كه سابقه مدیریتی درست دارد و اصلا می‌داند مدیریت یعنی چه، می‌تواند این اوضاع بی‌سروسامان ما را درست كند. حداقل دلمان خوش است كه، وزرایش سر جای خودشان هستند و با علم روز پیش می‌روند. من به آینده مملكت با وجود میرحسین موسوی به شدت خوش‌بینم. البته به شرط آن‌كه بعد از آن هم پشت او را خالی نكنیم و ما هم سر حرفمان بایستیم.

10- سلام من را به آقای موسوی برسانید و بگویید كه منتظر آمدنش هستیم و دوست داریم برایمان وزیر فرهنگ كتابخوان انتخاب كند. به او بگویید ما به آینده خوش‌بینیم.

مهرداد
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 3:44
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

جناب قادری فکر می کنم. منتقد سینمایی بهتری هستید. و پیشنهاد می کنم به سیاست نپردازید.

در مورد اتخابات هم فکر می کنم. مهم نه گفتن مردم به تحجر و ادبیات وحشیگری مهم است چه با موسوس چه با کروبی و چه حتی حتی با رضایی.

اميد
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 8:40
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

سلام ‘بانظر شماموافقم.براي انتخاب يك نفربراي پست اجرايي بايد به مشاوران واطرافيانش توجه كردكه ازاين نظر كروبي بهترين گزينه است.ضمنابرنامه هاي اعلام شده اش قابل اجرا ترازهمه به نظر مياد

علي
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 9:24
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

كار ميرحسين و كروبي فقط و فقط تخريب دولته همين و بس

امیر محمد جنیدی
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 9:42
2
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

خیل خوشحالم که طرفدارن آقایموسوی اسه انخابشون دلی پیدا کردند. اگه شماسم سید ابراهیم نبویرو می آرید از کروبیرادی بسیار بزگتر از ایشون حمایت کردند. افرادی مثل دکتر سروش ، مهاجرانی، باقی و...که اصلا بحث شون نمیشه. ... حتی جالبه بدونید می گن محسن رضایی با برنامه تر از موسوی هست . رضایی واسه اقتصادو ساسیت خارجی برنام ی مشخص داره..اا موسوی فقط کلیات رومیگه...خیلی از اصلا طلبان با حرف های یشون به تردید افتادند. ....ان خوب این بده...

امیر محمد جنیدی
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 9:43
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

خیل خوشحالم که طرفدارن آقایموسوی اسه انخابشون دلی پیدا کردند. اگه شماسم سید ابراهیم نبویرو می آرید از کروبیرادی بسیار بزگتر از ایشون حمایت کردند. افرادی مثل دکتر سروش ، مهاجرانی، باقی و...که اصلا بحث شون نمیشه. ... حتی جالبه بدونید می گن محسن رضایی با برنامه تر از موسوی هست . رضایی واسه اقتصادو ساسیت خارجی برنام ی مشخص داره..اا موسوی فقط کلیات رومیگه...خیلی از اصلا طلبان با حرف های یشون به تردید افتادند. ....ان خوب این بده...

نيما
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 10:6
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

در مورد فيلم آقاي كروبي:

1-به نظر مي رسد در نيمه اول اين فيلم بيشتر تاكيد روي اطرافيان كروبي و چهره هاي سرشناسي چون كرباسچي است ..به عبارت ديگر بر خلاف فيلم موسوي كه از خاتمي به عنوان شاخص ترين هوادار خود استفاده نمي كند در اينجا از كرباسچي براي تبليغ كروبي استفاده حداكثري شده است..طوري كه چند لحظه اي در فيلم انگار اين كرباسچي است كه با ري اكشن خاص خود - و البته اشكهاي ضد تبليغ - نامزد است نه كروبي..

2-با تمام احترامي كه براي تفكر اصلاح طلبي كروبي قائلم اما متاسفانه همه مي دانيم ايشان به جهت عدم برخورداي از لحن و بيان مناسب و حتي عدم استفاده از جملات كامل و در يك چارچوب مشخص و بدون شاخ و برگهاي اضافي، كاريزماي لازم براي جلب محبوبيت را ندارد..اين همان نكته اي است كه سعي شده در فيلم بوسيله چهره هاي در كنار او پوشانده شود..

3-به جملات آخر نريتور فيلم دقت كنيد..«هنوز هم مي خواهيد بپرسيد كروبي براي چه نامزد انتخابات شده؟..ديگر داريد عصبانيم مي كنيد..22 خرداد به كروبي راي دهيد..» براستي به كارگيري چنين جملاتي كه نوعي كج فهمي و بي سليقگي را براي كساني كه به هر دليلي نمي خواهند به كروبي راي دهند القا مي كند نوعي ضد تبليغ محسوب نمي شود؟

پویا
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 10:14
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

خانم مهشید خانم! متر و معیار من بر و بچه های محل و مدرسه هستند که تا 40-45 روز پیش اسم میرحسین رو هم نشنیده بودن تاکید میکنم اسمش رو هم نشنیده بودن ولی حالا عاشق سینه چاکش شدن. من از این میرحسین بدم نمیاد ولی آخه هیچ برنامه ای نداره انگار. وارد جزییات هیچ چیزی نمیشه اصلا. انگار دل خوش کرده به این جوونای جوگیر و هیچ تلاشی نمیکنه. از یکی از همین بچه ها(که همیشه تو پاساژ میرداماد ولگردی میکنه و جدیدا سبز پوش شده افه جدیده دیگه)پرسیدم تو واسه چه میخوای به این آدم رای بدی؟ فکر کردی میرحسین تهران رو هونولولو میکنه؟ ببین چی جواب داد فقط. به جون خودم راست میگم... خداییش کف کردم یه لحظه. با استناد به نظر این افراد درباره میرحسین که متاسفانه اکثریت جوونها هم این عقاید رو دارن هست که میگم پشت میرحسین رو سریع خالی میکنن.

پویا
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 10:23
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

حمید خان شما درست میگین. واعظ ما در خلوت کارهای دیگه ای میکرد. مثلا با سرعت نور اتوبان میساخت فرهنگسرا میساخت و ....آخرش هم با اتهامهای واهی که حتی یه دونش هم ثابت نشد کردنش زندان. برو رمان مهرجویی بزرگ رو بخون از تنها کسی که تو کل رمانش با صراحت نام برده و تعریف کرده(از چند تا آدم دیگه هم نام برده ولی تعریف نکرده)غلامحسین کرباسچی هستش. خیلی هم جالب و ساده تعریف کرده. گفته نمیدونم چه طور تو جامعه ای که افرادش فقط به فکر پر کردن جیبای خودشون هستن یه آدم پیدا شده که هدفش خدمت به مردم و آبادانی شهرشه. واقعا جالب گفته برای من هم سواله واقعا چه طور؟

لیلا
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 10:27
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

با چشم بند سبز چشمشان را بسته اند !! آقایان محترم فیلم تبلیغاتی آقای موسوی رو ببینید که... به خدا حتی محسن رضایی از اون عاقلتره ... خواهش می کنم یه ذره هوش هیجانیتونو درست هدایت کنین...

حميد دهقاني
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 10:50
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

عباس عبدي حرف خوبي در مورد كروبي زده: اينكه كروبي سياستمدار بامرامه. هنوز هم وقتي صحبتهاي آقاي خاتمي را مي شنوم‏ اشك در چشمام جمع مي شود. ولي فهميده ام كه صرف اشك شوق ريختن‏ دواي درد ما نيست. مير حسن موسوي طرفداران ستاره تري دارد ولي به نظرم تيم كاري كروبي كاربلد تر هستند. ولي در نهايت فكر مي كنم به اميد خدا و همت خودمون چه كروبي رئيس جمهور شد و چه مير حسين به قول كيانوش عياري در گفتگويش با اصغر فرهادي نبايد فرداي انتخابات هورا بكشيم و بريم تو خانه هامون بشينيم و اميدوار باشيم رئيس جمهورمون سوپرمن باشه. مي دونم حرف خيلي كليشه اي و تكراري ايه ولي راستش به نظرم يكي از سوتيهاي فرهنگي ماست كه خوب بايد فكري به حالش بكنيم. در ضمن به آقاي عليرضا:

سر فيلم وقتي همه خواب بوديم و احتمالا فيلمهاي مشابه ديگه اي ديدي بعضيها مي خواهند از فيلم دفاع كنند و حرفهاشونو با اين جمله شروع يا تمام مي كنند كه البته من از دوستداران فيلمهاي آقاي بيضايي نيستم ولي... . به قول مولانا دلايل قوي بايد و معنوي . وقتي اينجوري بود ديگه احتياج نيست كه مطلبمونو اينجوري تموم كنيم كه چرا وقتي مي خواهيم از نظرمون دفاع كنيم خودمونو مجبور مي كنيم كه بگيم البته من از طرفدارهاي موسوي نيستم و با احتياط از كنار رنگ سبز رد مي شوم. بد مي گم؟

ریتا
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 11:4
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

دیشب که فیلم کروبی رو دیدم با اون اطرافیان فرصت طلبش مصمم تر شدم که به موسوی رای بدم شما هم بهتره فیلم نقد کنی سیاست کار هر کسی نیست...

آریا
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 12:15
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

برای تغییر قانون اساسی به کروبی رای میدهیم

درود به کروبی

مرگ بر عوام فریب


سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 12:37
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

امیر در مورد این قسمت فیلم نظرت چی بود: " باز هم می گویید چرا باید به کروبی رای بدهیم؟دیگر دارم از دستتان عصبانی می شوم " اتفاقا این قسمت به شخصیت ایشون نزدیک هم هست

عاطفه
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 12:53
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

امیر قادری عزیز با نظراتت کاملا موافقم.... من جز اون کسانی بودم که تا همین دیروز تردید داشتم واسه رای دادن یا ندادن. از طرفی فکر می کردم اگرم بخوام رای بدم موسوی نمی تونه کسی باشه که بشه بهش اعتماد کرد. مخصوصا بعد از دیدن فیلم تبلیغاتیش که به نظرم کاملا ضد تیلیغاتی بود مطمئن شدم که این آدم با این سابقه و شخصیت منفعل نمی تونه حقوق از دست رفته ی خیلی ها رو بر آورده کنه ( یادتون هست صحنه ای که اون زن اومد بالای اتوبوس و گلایه می کرد از نا امنی جامعه و اون صحنه ای اون جانباز یا اون موتور سوار ابراز احساسات می کردن, عکس العمل ایشون حداقل از نظر احساسی تو همه ی این صحنه ها یکی بود!! خشک و بی تفاوت و منفعل), من نمی تونم به کسی که با پشتوانه دیگران رای جمع می کنه اعتماد کنم چه بسا پس فردا در برابر مسئولیت اعمالش هم بگه :"کی بود کی بود من نبودم!!"

دیشب اما وقتی فیلم تاثیر گذار کروبی رو دیدم, وقتی تیم همکار ایشون رو دیدم ( که همه قراره برای این مملکت کاری بکنن نه این که فقط حامی صرف باشن مثل کاری که آقای خاتمی می کنن), کسانی مثل کرباسچی, عمادالدین باقی, عبدی, بابک احمدی, عبدالکریم سروش, ... انتخاب خودم رو کردم هر چند اگر این انتخابات در شرایط دیگری برگزار میشد قطعا من هم مثل خیلی های دیگه رای ام چیز دیگه ای بود.

افرادی که در کنار آقای کروبی هستن همه برای همه مردم مشخص و شناخته شده هستن و چه بسا خیلی ها اصلا به خاطر وجود این افراد به ایشون رای ندن ولی این دلیل نمی شه که تو فیلم تبلیغاتیشون اسم این افراد آورده نشه تا به نوعی رای های اقشار دیگه جامعه رو بخرن, این برای من خیلی ارزش داره. اما وقتی تو فیلم آقای موسوی می بینیم مدام یکی به نعل زده میشه یکی به میخ, این شبهه به وجود می آد که که نگفتن یا کتمان یا پوشاندن بخشی از حقیقت فرقی با دروغگویی که ایشون دارن باهاش مبارزه می کنن نداره. چرا سه چهارم فیلم آقای موسوی باید به فعالیت های انقلاب و کنار امام نشستنها و جنگ و جبهه و سفر های استانی و دست تکان دادنها از پشت شیشه و ... بگذره و فقط تو پنج دقیقه آخر در حین پخش کلیپ و موسیقی آقای خاتمی در نمایی 2 ثانیه ای نشون داده بشن, تجمع پر شور و بزرگ 2 خرداد به پخش چند صحنه لانگ شات محدود بشه, هیچ کدوم از حرفهای تاثیر گذار و پرشور هنرمندان حامی ایشون پخش نشه, به خوندن دسته جمعی سراومد زمستون اشاره ای نشه و.... . اگه این اسمش سانسور نیست پس چیه؟ مگه نه این که آقای موسوی به پشتوانه همه اینها الان شده موسوی اصلاح طلب؟!

من نمی تونم به کسی که تکلیفش حتی با حزب خودش روشن نیست و روی مرز اصلاح طلبی و اصول گرایی حرکت می کنه اعتماد کنم. همه اینها رو در مقایسه با حرفها و عملکرد تقریبا شفاف آقای کروبی گفتم. یک بار دیگه به جای جو گرفتگی فیلم تبلیغاتی ایشون رو ببینین و مقایسه کنین, کار سختی نیست. باز هم ممنون امیر قادری به خاطر استقلال فکری که همیشه همه جا ازت دیدم.

پویا
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 13:9
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

خانم مهشید خانوم! متر و معیار من بچه های محل و مدرسه هستن که تا 40-45 روز پیش اسم میرحسین موسوی رو نشنیده بودن تاکید میکنم اسمش رو هم نشنیده بودن ولی حالا عاشق سینه چاکش شدن. من اصلا از میرحسین بدم نمیاد ولی به نظرم هیچ برنامه خاصی نداره .یا لااقل هیچ وقت وارد جزییات برنامه هاش نمیشه. فقط همینجوری دست تکون میده واسه دختر پسرا. همین چند روز پیش از یکی از بر و بچه ها (که تا قبلش تو پاساژ میرداماد ولگردی میکرد و حالا سبزپوش شده بود افه جدیده دیگه) پرسیدم تو واسه چی میخوای به این رای بدی؟ فکر کردی میرحسین تهران رو هونولولو میکنه؟ ببین چی جواب داد فقط،به جون خودم راس میگم گفتش... من اصلا کف کردم. وقتی همچین آدمای کوتاه فکر و متاسفانه پر تعدادی وجود دارن من به این جمع بندی میرسم که 3-4 ماهه پشت میرحسینو خالی میکنن. تمام.

kamal
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 13:11
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

be nazare man mousavi mesle ahmadinejade ,karoobi kheily behtare

علی
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 13:40
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

دلایل رضا کیانیان برای رای دادن به میر حسین موسوی

http://ghalamnews.ir/system/files/andishehno-88.03.12-1.pdf

دلایل بهمن فرمان آرا برای دادن به میر حسین موسوی

http://www.ghalamnews.ir/news.aspx?id=16993

حمایت حسین علیزاده و کیهان کلهر از میر حسین

راستی هنرمندان حامی کروبی از بهروز افخمی و علی معلم و......آها امیر قادری فراتر نرفت ؟


سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 14:11
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

قابل توجه دوستان هوادار موسوي و كروبي:بحثي كه امير قادري در بين سينمايي ها راه انداخته خيلي خوب است. فقط احساسي برخورد نكنيد و حرمت همديگر را نگاه داريد. چون به راي همديگر در مرحله دوم احتياج داريد. توصيه مي‌كنم مقاله احمد زيدآبادي در اعتماد ملي امروز"ضرورت رقابت موسوي و كروبي"را بخوانيد. نكته ديگر : چون اغلب دوستان سينمايي هستند بهتر نيست به نقد رويكرد سينمايي دو كانديدا نيز بپردازيد و همچنين نقدو مقايسه فيلمهاي دو كانديدا؟

م.عمراني
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 14:24
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

سلام اينجا ظاهرا اپ ديت تر است.

1.از اينكه بحث انتخابات اينقدر جدي شده در اين دوره خوشحالم.

2. بخش عمده اين موضوع به اين دليل است كه قشري كه اهل بحث و نظر و انتخاب است و كانديدايي از پيش مشخص ندارد، در اين دوره داراي دو كانديدا است و با وجود همه مضرات عدم يكدستي اش اين خاصيت را دارد كه گفتماني كه در دوره خاتمي تكميل نشد و در اين چهار سال به سكوت و قهر گذشت دوباره در حال شكل گيري است. چهار سال زمان برد تا از شوك خارج شويم و دوباره شروع كنيم به بحث درباره مسائلي كه هيچگاه جا نمي افتد در اين مملكت الا از طريق تبديل به گفتمان در بين قشر از نظر ذهني فعال جامعه. قرار نيست از اينجا قهر كنيم يا آشتي باشيم براي اينكه امير قادري نظر ديگري دارد. قرار است ياد بگيريم عقايد خودمان را داشته باشيم، بحث كنيم و شايد همديگر را قانع نكنيم اما ياد بگيريم كه هيچ تفكر و فرد مطلقي وجود ندارد و ياد بگيريم نسبي باشيم در برخورد با اطرافمان و ياد بگيريم ژست فهميده بودن نگيريم و همه اينها را واقعاً ياد بگيريم و از اداهاي بلد بودن اينها دور شويم.

3. يكبار ديگر روي اين نظر خودم تاكيد مي كنم كه از نظر من تمامي كانديداهاي ايندوره هنوز از جامعه خود عقب تر هستند و انتخاب كروبي از بين آنها به اين معني نيست كه كروبي و روشش و تيمش بهترين كانديداي موجود در فضاي خلاء هستند. كروبي از بين اين چهار كانديدا مورد انتخابي من است.

4. دلايل امير قادري توي متن روزنوشت و بسياري از كامنت هاي موافق توي همين صفحه براي من هم قانع كننده است براي راي دادن به كروبي. كروبي ضعف هايي نيز دارد كه بسياري از آنها در اينجا گفته شد و از جمله زود جوش بودن و عدم قدرت بيان( كه اين يكي در موسوي نيز برجسته نيست) و همينطور خاكشير مزاج بودنش. اما با همه اينها باز هم از بين همه كانديداهاي موجود او و تيمش را مناسب تر مي دانم. چه مي شود كرد، انتخاب است ديگر.

5. اما جداي از بحث هاي بالا اينجا يك سايت سينمايي است و من دوست دارم فارغ از بحث هاي سياسي كمي هم به فيلم هاي نامزد ها بپردازم. اول از همه اگر موافق باشيد يك نظر سنجي كنيم بين فيلمها و رتبه بندي كنيم و اينكه كدام فيلم به نظردوستان اينجا بهتر از بقيه بوده است؟ معيار هم اين باشد كه با در نظر گرفتن تمامي جوانب هنري و با درنظر گرفتن اين نكته كه اين يك فيلم انتخاباتي است و قرار است مردم را قانع كند كه به كانديدايي راي بدهند يا نه. نظر من اينست: فيلم احمدي نژاد، بعد كروبي، بعد موسوي و بعد رضايي

6. فيلم هاي انتخاباتي از نظر من اين خاصيت را دارند كه وقتي نگاه مي كني به نظرت نكات زيادي مي رسد كه مي توان اينجايش را اينجوري ساخت يا آن آهنگ را گذاشت و ... فكر مي كني كه چه راه حل هاي بهتري هم جود داشته است براي اين نيم ساعت. و حالا نكات مثبت و منفي كه در مورد فيلم هاي پخش شده به ذهنم مي رسد:

7. فيلم احمدي نژاد با كلمه بدبختي شروع شد، "بدبختي ملت هاي عالم اينست كه ..." اما فيلم روشن و ساده و صريح بود. فيلم با رعايت اصول ساده فيلم تبليغاتي سازي در ورطه اينكه كارگردان بخواهد خودش را نشان دهد يا فيلمي هنري و ماندگار بسازد نيفتاده بود. فيلمي بود با يك تاريخ مصرف مشخص كه مخاطبش را نيز خوب مي شناخت و مي دانست او از چه چيز خوشش مي آيد كه ببيند. با آن كات ها مناسب بين صحبت هاي احمدي نژاد و سفرهاي استاني و جلسات هيات دولت. با آن نمايي كه من بسيار لذت بردم. نماي موتور سواراني بود كه ظاهرا بازيگر هم هستند و نه واقعي. منظورم همان دو نفر است كه سوار بر موتور مي آمدند و يكي از آنها با خطاب مسقيم به لنز دوربين و آن اشاره با آن انگشت توي لنز كه آقاي احمدي نژاد، ما به حرف هاي شما اعتقاد داريم. به نظر من از نظر تاثير گذاري در يك فيلم تبلغاتي چنين نمايي معركه است. آن نماي نامه نوشتن احمدي نژاد كه از انگشتان تسبيح در دستش شروع شد و دوربين بالاتر آمد در حالي كه اين جملات احمدي نژاد روي تصوير مي آمد "آدم اگر هزار سال هم عمر كند يك چشم بهم زدن است." و چيزي قريب به اين مضمون كه هيچ چيز جاي خدمت به محرومان را نمي گيرد و فيد مي شد به احمدي نژاد در حال دست تكان دادن براي مردم.

8. فيلم مير حسين به نظر شل و وارفته از آب در آمده بود. خود مير حسين با آن نحو ديالوگ گويي كه تمام جملاتش را مي خورد به اين لحن شدت بخشيده بود. (توي پرانتز بگويم كه وقتي جايي از بكن باوئر مي خواندم كه هنگامي كه مي خواست وارد فدراسيون شود يك نفر را گرفت كه به او غذا خوردن، حرف زدن، آداب معاشرت و ... را براي آن سطح را ياد بدهد. متاسفانه در مملكت ما اگر شما از مير حسين موسوي يا كرباسچي بخواهي كه اول حرف زدن ياد بگيرند و بيان و جملاتشان را آنقدر تكرار كنند كه فيلم را خراب نكنند، بهشان بر مي خورد. آخر چرا اينقدر ته جملات مير حسين بايد فيد شود كه منظورش را گاهي درست متوجه نشوي.) علاوه بر لحن مير حسين نگاه آرام مجيدي به اطرافش نيز بر اين لحن تاثير گذار بود. چه به مير حسين راي مي دادم و چه نه، به آن تركيب كت و شلوار و تي شرت در آن فيلم اعتراض جدي دارم. متاسفانه صلابت موضوع گمشده اي بود در فيلم موسوي. چيزي كه در فيلم احمدي نژاد به چشم مي خورد. و دست آخر هم كه مجيدي كه بهترين و مناسب ترين آهنگ را حرام كرد. آهنگ آخر فيلم كه بسيار مناسب و متناسب انتخاب شده بود مي توانست برگ برنده اي باشد كه از دست رفت. تصور كنيد كاش اين آهنگ را مي دادند ساسان توكلي كليپش را بسازد. با آن ريتم و كات هاي سبزي كه مي شد تويش به كار گرفت تا حتي استفاده از فيلتر هاي سبز. حيف شد. به نظر من از نظر پتانسل ساختن فيلم خوب، موسوي بهترين گزينه بود كه از دست رفت.

9. فيلم رضايي با مزه بود. با آن شروع ايلياتي و آن پلان محشر جيپي كه زندگي او را عوض كرد. من را ياد كارور و كلينت ايستوود مي انداخت. ناخودآگاه نمي دانم چرا ياد آن داستان رستوران و كيك پرتغالي در عزيز ميليون دلاري افتادم. يك نقطه عطف در يك چهارم ابتدايي فيلم. با آن روايت مستقيم از داستان توسط خود رضايي. صحنه هاي با مزه ديگري هم داشت. مثل ابقاي مير حسين براي چهار سال در نتيجه مشورت امام با رضايي. مثل اينكه گفت تا صياد رفت آيين نامه جنگ را بنويسد ما بيت المقدس؟ را تمام كرديم. مثل اينكه گفت در تاريخ انقلاب هيچ كس اندازه رضايي با جوانان كار نكرده است. مثل اينكه گفت بعد از سه سال تصميم گرفتم از سپاه بيايم بيرون و هشت سال طول كشيد (تصور كنيد رييس جمهوري را كه استعفايش 8 سال زمان برده است) و خيلي نكات با مزه ديگر. خوب شد كه رضايي آمد.

10. فيلم كروبي اما چند تفاوت با بقيه داشت. اولا نماي موتور سواران كنار اتوبوس نداشت. راوي زن داشت. صريح اللهجه تر از بقيه بود. فوكوسش روي برنامه هاي مختلف كروبي و تشريح انها بود تا توضيح شخصيتش. سعي داشت كروبي را فردي مناسب براي اينكار معرفي كند نه شخصيتي قدسي و يك آدم خوب صرفاً. مهمترين تفاوتش اين بود كه كانديدا خطاب به كارشناسانش صحبت مي كرد نه يك مصاحبه كنند نا مشخص. (بماند كه دوست داشتم كروبي با دوربين صحبت كند گاهي، توي لنز، از مردم بخواهد به او راي بدهند و در قالب تك جملات بگويد كه چه كارها مي كند و بعد فيلم و نريشن آنها را توضيح دهد. هنوز تا آن كلاس خيلي راه هست توي اين كشور) اما فيلم كروبي ايراداتي نيز داشت. همان بيان گويندگان كه در مورد موسوي بيان شد. كرباسچي و كروبي و ابطحي اصلا خوب نبودند. ايجاد شدن فضايي در فيلم كه كساني مانند كرباسچي و ابطحي بيشتر از ايجاد فضايي مثبت براي جلب راي ها، لحني – با عرض پوزش – عقده اي داشته باشند. انگار كه سالها دسترسي به مديومي بنام رسانه ملي نداشتند و اكنون كه به آن دست يافته اند هيجان زده سخن مي گويند. هاله نور ابطحي از نظر من زشت بود و اگر هم مي خواست بيان شود در فيلم نبايد اينقدر گل درشت مي شد. همانطور كه به نظر زنداني آزاد كردن كروبي گل درشت شده بود و از نظر من به لحن فيلم لطمه زده بود. گريه كرباسچي كه واقعا به نظرم بد بود و نمي دانم چرا از توي فيلم درنيامده بود و همان جا مانده بود. اما به نظرم بارزترين ويژگي فيلم بيان برنامه بود بجاي كاريزما سازي.

11. و هنوز فكر مي كنم كه فيلم موسوي مي توانست بهترين فيلم اين دوره باشد كه حرام شد و فيلم كروبي مي توانست بسيار بهتر باشد و فيلم احمدي نژاد مناسب بود اگرچه شاهكار نبود و هنوز فكر مي كنم كروبي مناسب ترين گزينه است براي رياست جمهوري.

علی
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 14:27
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

به دلیل زیر به کروبی رای نمی دهم

غلامحسین کرباسچی :با رنگ سبز مشکلات مردم حل نمی شود

http://www.sanayenews.com/content/view/16110/72/

چند روز بعد

حامیان کروبی رنگ سفید را انتخاب کردند

http://ghalampress.ir/View.aspx?ID=880305001

اقای کرباسچی رو پیشونی ما چی نوشته؟

اشکان
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 14:32
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

حالتي که آقاي ابطحي از ايشان پرسيدند آيا شما هم هاله نوراني ميبينيد و اگر ديديد نگوييد را در ذهن تجسم کنيد. حال بگوييد مردمي که از بابت هر انتخاب نشان داده اند جداي از اعتقاد به سيستم طرز فکر يک شخص به احساس و برداشتهاي ذهني خود از بابت چهره دلنشين، نوع بيان،طرز برخورد و ... توجه خاصي داشته اند، براستي چگونه ميتوان اين چهره و نوع بيان و مدل خنده را بعنوان يک حامي آقاي کروبي، در ذهن داشت و بازهم روي کاغذ نوشت مهدي کروبي؟

ا-م
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 14:40
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

دوستان هوادار موسوي نگران اين بحثها نباشند.نتيجه اين بحثها( اگر اصولي و شعاري نباشد باعث گرم شدن رقابت و بالا رفتن مشاركت است)تعداد بالاي مشاركت تضميني است براي انتخاب نشدن آقاي احمدي ن‍ژاد در مرحله اول. مطمئنا حاصل آن ( تغيير موضع احتمالي يكي از طرفين در روز انتخابات) به سبد آقاي احمدي نژاد و رضايي نخواهد رفت. و در ثاني زمينه‌اي براي رقابت سالم و نقد سالم. نكته اساسي را هم فراموش نكنيد. به قول آقاي عباس عبدي انتخابات بازي مرگ و زندگي نيست. اين انتخابات مشابه بازي فينال است كه نفرات دوم هم جايزه مي‌گيرند . پس بدور از برخورد احساسي و هيجاني و بدون تعصب كمك كنيم وزن و پايگاه اجتماعي هركدام از كانديداها روشن و شفاف شود. و نكته آخر: مطمئنا پيروزي يك كانديدا در مرحله دوم به كمك و حمايت هواداران ديگر كانديداها(حالاچه كروبي و چه موسوي)هم شيرينتر است، و هم با راي بيشتر. البته به شرطي كه آقاي موسوي هم مشابه آقاي كروبي در اين مورد اعلام نظر كنند.

mona
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 14:43
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

بابا طرفدارای موسوی کروبی نباید با هم درگیر شن اقای قادری خاهش میکنم حالا که برای دوستان این 2عزیز مینویسین متنی در این باب بنویسید که نباید ما طرفدارای این3عزیز (رضایی) نباید دور دوم پشت همدیگرو خالی کنیم با این وضعیت که به جون همدیگه بیفتیم طرفدارای کروبی یا... میخان دور دوم هرکی بالا رفت بگن نه ما با فلان طرفداراش مشکل داشتیم پس رای نمیدیم مگر نه این است که خود اقایان کروبی و موسوی فرمودند در مرحله دوم پشتیبان دیگری خاهند بود از طرفدارانشون خاهش حمایت از دیگری را داشتند پس حواسمان باشد که متحد باشیم در هر 2صورت پشتیبان هم باشیم

baran
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 14:46
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

به میرحسین رای میدم چون عقلم بهم میگه بیشتر از این نمیتونی دست و پا بزنی

علی
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 14:52
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

لیست کامل سینماگران حامی موسوی

عزت الله انتظامی ، محمد علی کشاورز،رضا کیانیان داوود رشیدی ، علی نصیریان ، داریوش مهرجویی،بهمن فرمان ارا . محمد رضا اصلانی ، کامبوزیا پرتوی ، مجید مجیدی، کمال تبریزی ، محسن مخملباف، احمدرضا درویش، سیف‌الله داد، علیرضا رئیسیان ، عزیزالله حمیدنژاد ،ابوالفضل جلیلی، مهرداد اسکویی، مازیار میری، علی ژکان ، مهدی کرم‌پور، محمد علی طالبی، یدالله صمدی، محمدعلی نجفی ، مجتبی راعی ، شادمهر راستین ، علیرضا زرین‌دست ، بیژن امکانیان ، فاطمه معتمدآریا ،هدیه تهرانی ، پوران درخشنده ، حمید فرخ نژاد ، بهاره رهنما، پیمان قاسم‌خانی ، داریوش فرهنگ ، کیومرث پوراحمد ، لیلی رشیدی، فرشته طائرپور ، مهدی قربان‌پور ،شهرام مکری ،پگاه آهنگرانی ، باران کوثری ،حسن یکتا‌پناه ،جواد یحیوی ،ایرج تقی‌پور و ناصر چشم‌آذر


سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 14:53
2
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

سلام منم خخیلی از حرفای آقای قادری لذت بردم واقعا" حقیقت داره و به جاست.

اون هایی که می خواهند به آقای موسوی رای بدهند از ترس اینکه محمود دوباره بیاد این رو بدوننید که شما اگر به آقای کروبی هم رای بدید باز احمدی نژاد نمی شه چون هر رای شما باعث می شه که محمود نتئنه نصف آرا +1 رو از کا آرا بدست بیاره،

اگر به کروبی رای بدید خخیلی خوبه چون باعث می شیم کروبی و موسوی برن دور دوم نه موسوی احمدی نژاد.

شعار 70000 هزار نومنی آقای کروبی هم عملی است چرا که 4 ساله داشتن روش کارشناشا کار می کردن و آقای کروبی حرفی نمی زنه که بعدا" خودش ضایع شه!

sima
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 14:56
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

من 55 ساله هستم با کوله بار سنگینی از بار سیاست.درلحظه لحظه ی انقلاب حضور داشتم و خیلی چیزها دیدم و می دانم.به دلیل عدم موفقیت احمدی نژاد دچاراشتباه نشویم... به کروبی باید رای داد و ثابت کرد که خواهان جامعه ای هستیم که کروبی قولش را داده است.ما در برابر نسل های آینده مسول هستیم ....حتی اگر فقط حرف زده باشد باز کافی است که انتخابش کنیم چون حرف، گام اول است بعد از آن عمل می باشدجو زده نشویم سرود زده نشویم دنباله رو نشویم بیندیشیم تفکر کنیم و به کروبی رای بدهیم .(آنچه جوان در آیینه می بیند من در خشت خام می بینم.)

اعظم
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 15:0
1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

آگاهی سیاسی رای به کروبی

عماد
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 15:12
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

دلایل مخالفان کروبی نشون میده که مردم در حال حاضرم بیشتر از لیاقتشون دارن! اینکه کروبی صدای خوبی نداره یا تصویر خوبی نداره! اینکه کروبی صحبتش ریتم نداره!


سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 15:20
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

دوستان هوادار موسوي نگران اين بحثها نباشند.نتيجه اين بحثها( اگر اصولي باشد و غير شعاري) باعث گرم شدن رقابت ، ارتقاء كيفي بحثها و بالا رفتن مشاركت مي‌شود. و اگر مجموع آراء اين دو كانديد نصف + يك باشد تضميني است براي انتخاب نشدن آقاي احمدي ن‍ژاد در مرحله اول. مطمئنا حاصل اين بحثها ( تغيير موضع احتمالي هواداران يكي از طرفين در روز انتخابات) به سبد آقاي احمدي نژاد و رضايي نخواهد رفت. و در ثاني باعث ايجاد زمينه‌اي براي رقابت سالم و نقد سالم. نكته اساسي را هم فراموش نكنيد. به قول آقاي عباس عبدي انتخابات بازي مرگ و زندگي نيست. اين انتخابات مشابه بازي فينال است كه نفرات دوم هم جايزه مي‌گيرند . پس بدور از برخورد احساسي و هيجاني و بدون تعصب با ارتقاء سطح بحثها، كمك كنيم وزن و پايگاه اجتماعي واقعي هركدام از كانديداها (و تيمشان) روشن و شفاف شود. و نكته آخر: مطمئنا پيروزي يك كانديدا در مرحله دوم به كمك و حمايت هواداران ديگر كانديداها(حالاچه كروبي و چه موسوي) از آنجايي كه با راي بيشتر خواهد بود.هم شيرينتر است، هم باعث آرام و مساعد شدن فضاي بعد از انتخابات خواهد بود و هم از ايجاد كيش شخصيت نزد هر كدام جلوگيري خواهد كرد. البته به شرطي كه موسوي هم مشابه كروبي در اين مورد اعلام موضع كند.( كه بعيد مي‌دانم در مرحله اول بكند. چوم بيم آن دارد كه حمايت و آرا طرفداران هاشمي،اصولگرايان اصلاح طلب و بخشي از نيرو‌هاي بسيج، سپاه كه در توهم موسوي بيست سال پيش فعلا از او پشتيباني مي‌كند را از دست بدهد)


سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 15:49
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

ey val baba kalhoro alizade?kam munde ostad shajariyana meshkatiyana lotfiyam az mosavi hemayat konan


سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 15:52
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

aghae ghaderi khodesha az nabavio khorsanda behnud balatar midune?karubi hata balad nis dorost harf bezane.pae khande mishe vali age ray biyare

مهشید محمدی
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 16:6
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

جناب پویا من نفهمیدم اون جوون چی گفته یا شما ننوشتین؟! اون جوونی که شما دیدی و توی سه سوت تشخیص دادی که کوته فکره حتی اگه واقعا هم اینطور باشه به نظر شما می تونه نماینده ی "نود درصد از طرفدارای موسوی" باشه؟ شما یه طرفه به قاضی می ری آقا پویا. اگه تو این جوون رو مثال می زنی منم یه زن مسن رو مثال می زنم که بخاطر وعده ی پول می خواد به کروبی رای بده. کسی که خوب باشه پشتش خالی نمی شه حالا چه موسوی چه کروبی. دیگران رو تخریب نکنید لطفا. طرف صحبتم با همه ست.

ستاره سهیل
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 16:16
-1
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

خواهش می کنم گول این مغلطه رو نخورید که رای دادن به کروبی یعنی کمک به احمدی نزاد:

برای روشن شدن ذهن همه اونهایی که فکر می کنن رای دادن به کروبی یعنی خیانت به موسوی و کمک به انتخاب شدن احمدی نژاد:

در وهله اول تنها مساله ای که اهمیت داره اینه که مشارکت بالا باشه تا احمدی نژاد یک ضرب رای نیاره. هر کاندیدا برای اینکه در همان دور اول و به اصطلاح یه ضرب برای ریاست جمهوری انتخاب بشه باید حائز 1+50 درصد ارا باشه. بنابراین هر چه تعداد ارایی که به نفع هر کس دیگه ای غیر از احمدی نژاد -حتی رضایی- به صندوق ها ریخته می شه بالاتر باشه ارا احمدی می شکنه و احتمال این که اون در دور اول رای کافی بیاره پایینتر میاد.

پس الان فعلا فقط رای دادن به هر کسی غیر از احمدی مهم است.

البته اگه کار به دور دوم بکشه و مثلا موسوی بره بالا، قطعا ما طرفدارای کروبی هم به موسوی رای خواهیم داد. اما چه بهتر که از همین الان که می تونیم انتخاب کنیم و به اصطلاح دستمون برای رای دادن به یکی از کاندیداهای اصلاح طلب باز است، گزینه بهتر _نمی گم ایده ال- رو که به نظر من کروبی هست انتخاب کنیم.

ستاره سهیل
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 16:18
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

خواهش می کنم گول این مغلطه رو نخورید که رای دادن به کروبی یعنی کمک به احمدی نزاد:

برای روشن شدن ذهن همه اونهایی که فکر می کنن رای دادن به کروبی یعنی خیانت به موسوی و کمک به انتخاب شدن احمدی نژاد:

در وهله اول تنها مساله ای که اهمیت داره اینه که مشارکت بالا باشه تا احمدی نژاد یک ضرب رای نیاره. هر کاندیدا برای اینکه در همان دور اول و به اصطلاح یه ضرب برای ریاست جمهوری انتخاب بشه باید حائز 1+50 درصد ارا باشه. بنابراین هر چه تعداد ارایی که به نفع هر کس دیگه ای غیر از احمدی نژاد -حتی رضایی- به صندوق ها ریخته می شه بالاتر باشه ارای احمدی می شکنه و احتمال این که اون در دور اول رای کافی بیاره پایینتر میاد.

پس الان فعلا فقط رای دادن به هر کسی غیر از احمدی مهم است.

البته اگه کار به دور دوم بکشه و مثلا موسوی بره بالا، قطعا ما طرفدارای کروبی هم به موسوی رای خواهیم داد. اما چه بهتر که از همین الان که می تونیم انتخاب کنیم و به اصطلاح دستمون برای رای دادن به یکی از کاندیداهای اصلاح طلب باز است، گزینه بهتر _نمی گم ایده ال- رو که به نظر من کروبی هست انتخاب کنیم.

ستاره سهیل
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 16:30
0
موافقم مخالفم
 
آخرين جزئيات چگونگي ضبط برنامه هاي انتخاباتي کانديداها

مگه مهرجویی و کلهر و علیزاده و ..............خدایگان روی زمینند که حمایتشون از موسوی چیزی رو ثابت کنه؟ اتفا قا همین کارشون نشون می ده که متاسفانه چیزی از سیاست نمی دونن و بهتره همون کار فرهنگی بکنن. بالاخره هر چیزی متخصص خودش رو می خواد. هر چند که حق اظهار نظر اونها به عنوان یه انسان و شهروند محفوظ هست، اما حمایت اونها نباید ما رو در انتخاب درست -که به نظر من کروبی است- به اشتباه بیندازه.

دالان
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 16:59
0
موافقم مخالفم
 
1- پس از مجید مجیدی، دومین فیلم تبلیغاتی میرحسین را داریوش مهرجویی می‌سازد 2- بازیگر «آژانس شیشه‌ای» در فیلم تبلیغاتی محسن رضایی

حدس بزن، جایزه بگیر

دهیمن رئیس جمهور ایران کیست؟

http://dalan.ir/FirstPoll.aspx

پویا
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 17:5
0
موافقم مخالفم
 
1- پس از مجید مجیدی، دومین فیلم تبلیغاتی میرحسین را داریوش مهرجویی می‌سازد 2- بازیگر «آژانس شیشه‌ای» در فیلم تبلیغاتی محسن رضایی

ای بابا اصلا کامنت مارو نمیذاشتین دیگه! سه تا نقطه گذاشته بودین جای حرفامون. اصلا بی معنی شده بود دیگه!!!

hossein
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 17:7
1
موافقم مخالفم
 
1- پس از مجید مجیدی، دومین فیلم تبلیغاتی میرحسین را داریوش مهرجویی می‌سازد 2- بازیگر «آژانس شیشه‌ای» در فیلم تبلیغاتی محسن رضایی

سلام.

آقای قادری شاید از معدود دفعاتی باشه که بانظرتون موافقم...

خیلی ممنون که با شجاعت نظرتون رو اعلام کردید. که شاید روی حتی یک نفر تاثیر بزاره.. اما چند کلمه حرف با مخالفان نوشته امیر دارم:

1- چرا بجای جواب دادن به متن نوشته به حاشیه میزین؟ اگه آقای قادری منفعت طلب بود...میرفت مثل خیلی های دیگه برای موسوی مینوشت .. مگه نه این که احتمال رای آوری اون بیشتره؟

2- تازه کی گفته احتمال رای آوری موسوی بیشتره؟ 4 سال پیش همینایی که الان دور موسوی جمع شدن حاضر نشدن چون کروبی از حزبشون نیست...بنفعش کنار بکشن و آقای معین رو معرفی کردن تا نتیجش این بشه که آقای احمدی نژاد فقط با 200 هزار تا رای بیشتر . بالاتر از کروبی بایسته و بعد هم رئیس جمهور بشه...البته اون موقع هم استدلالشون این بود که معین بیشتر از کروبی رای میاره...

این رو هم بگم که خیلی از اون 46 درصدی که دور پیش انتخابات رو تحریم کردن الان میخوان به کروبی رای بدن مثل دفتر تحکیم..

3- بر فرض این که رای موسوی بیشتر باشه...بازهم رای دادن به کروبی هیچ تاثیری بر انتخاب شدن احمدی نژاد نداره

عزیزان این که میگم کاملا یک حساب دو دو تا جهارتاست...چرا؟

به این دلیل که به گفته همه کارشناسان(از جمله آقایان تحلیل گر اطراف مهندس) انتخابات به دور دوم میره.. یعنی هیچ کدوم از کاندیداها 50 درصد +1 را از کل آرا بدست نمیارن... و به این ترتیب یکی از زوج های کروبی-موسوی یا احمدی نژاد-موسوی یا احمدی نژاد-کروبی به دور دوم میرن... پس انتخاب شدن یا نشدن احمدی نژاد میره برای دور دوم

و خلاصه این که در نهایت نتیجه رای آقای قادری به کروبی یکی از دو نتیجه زیر رو داره:

1- آقای کروبی با رای بیشتر از آقای موسوی...همراه با آقای احمدی نژاد به دور دوم میرن

2-آقای موسوی با یک رای کمتر(نسبت به وقتی که اگر امیر قادری به موسوی رای میداد) همراه با آقای احمدی نژاد یا کروبی به دور دوم میرن

پس عزیزان گول جوسازی ها رو نخورید..این که چون احمدی نژاد نباید رای بیاره حتما باید به موسوی رای بدیم (به دلیل بالا غلطه)

بهتره بگردید یه دلیل درست حسابی پیدا کنید.که فردا وجدان درد نگیرید...

اگرم دلتون با کروبیه مطمئن باشید که رای دادن به کروبی(به جای موسوی) به هیچ وجه باعث این نمیشه که احمدیژاد رای بیاره..چون بالا خره نتیجه انتخابات در دور دوم مشخص میشه نه دور اول

علی
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 17:20
1
موافقم مخالفم
 
بالاخره این‌ها هواداران بازیگرند یا که نه؟

تجربه مهدی کروبی در عملی کردن وعده هایش:

1-تاسیس شبکه ماهواره ....با یک اشاره از این تصمیم منصرف شد

2-وفادار ماندن به حزب..... هیچ یک از اطرافیان کروبی از اعتماد ملی نیستند

3_وفادار ماندن به اطرافیان...تنها گزاشتن مشار کتی ها که او را به عناون رییس مجلس انتخاب کرده بودند پس لاز رد صلاحیت گسترده آنها در مجلس ششم

4-............... شرمنده اگر بنویسم کامنتم تایید نمی شه

sana
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 17:23
0
موافقم مخالفم
 
1- پس از مجید مجیدی، دومین فیلم تبلیغاتی میرحسین را داریوش مهرجویی می‌سازد 2- بازیگر «آژانس شیشه‌ای» در فیلم تبلیغاتی محسن رضایی

anything would be happen but i hope that event will be change or green

محمد شریعتی
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 17:51
1
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

به نظر من هنرمندان نباید موضع خودشون را اعلام کنند چون مردم از اونها تاثیر میگیرند.شاید میر حسین برای سینما خوب باشه اما ایا قدرت انجام کارهای دیگه ای را هم داره؟ من فکر نمیکنم.

محمد شریعتی
سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 17:52
1
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

وای بر حال مردم جوگیر ما. فقط کروبی


سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 19:51
0
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

علی دایی رو هم به لیست حامیان موسوی اضافه کنید....!


سه‌شنبه 12 خرداد 1388 - 23:16
0
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

رای هی مخالف احمدی نژاد باید روی یک نفر متمرکز بشه وگرنه فایده نداره

sara
چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 0:3
0
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

فقط کروبی.

فرزاد
چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 0:53
-1
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

با احترام به نظرت, به نظرم فقط داري يك راي رو مي سووني ...

بدرود

همسایه
چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 1:22
1
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

امیر قادری در روزنوشت هایش«بحث تخریب نیست دوستان اما.....» بحث تخریب نبود؟ پس چی بود؟ بس کنید آقای قادری چرا تصور میکنید مرکز عالم هستید و هر آنچه میگید درسته و ازدواج و شرط و عقد و ........چون به نظر شما مسخره میاد(ضمن اینکه هر سایتی هر چرند ی نوشت و به یک کاندیدا نسبت داد مگه به اون کاندیدای بیچاره مربوط میشه)باید به نظر ما هم مسخره بیاد و احتمالا هم مثل شما بترسیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از چی میترسید؟! «دوستان بحث تخریب نیست دارم میترسم»!!!!!!!!!!!!!!!!!11 خیال میکنید با یک مشت آدم ابله بیسواد یا یه سری بچه ی کودکستانی طرفید؟ دارید تخریب میکنید و خوب هم این کار و میکنید بسیار موزیانه و حرفه ای قصد سر بریدن با پنبه دارید؟ شما رو روشنفکر ودوست داشتنی میشناختم اما...........................امان از بازی سیاست که شما رو هم بازی داده دوست داشتنی که به نظر نمیرسیدهیچ یه جورهادارید مارو از خودتون میترسونید دست از تخریب بردارید چون اول به ریشه ی خودتون تیشه میزنید این انتخابات میگذره اما............. ضمن اینکه اعلام میکنم برای آقای کروبی احترام قایلم این رو هم بگم که لطفا دست از فریب دادن هم بردارید چرا که دفاعیات مقدس پندارانه تون خنده دار بود فرموده بودید این کاندیدا دست به تخریب نمیزنه و.....................................بچه فرض کردید مارو؟! نمیدونم شاید حتی از تیتر روزنامه ی اعتماد ملی هم بی خبرید!!!!!! بی خبرید؟؟؟

همسایه
چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 1:26
1
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

امیر قادری:بحث تخریب نیست دوستان؟!.....................

تخریب میکنید آقای قادری خوب هم این کارو میکنید

بسیار موزیانه و حرفه ای

یه جور که راستش چندشم شد


چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 1:34
0
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

تلاش بیهوده ای برای تخریب موسوی آغاز کردید

رای ما میر حسین موسوی

تا میر حسین یک یا حسین

امیر
چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 1:52
0
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

هیچ بحث تخریب کسی نیست اجازه بدهیم ادم ها حرفهایشان را بزنند هر چند با ما مخالف باشند.همیر قادری از کروبی و برنامه هایش خوشش امده است همین.قادری عزیز تر از این حرف هاست.ولی ای کاش سینمایی ها وارد این محرکه نمی شدند.

محمد جواد اميرآبادي
چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 3:32
0
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

كاش بحث هارو يه جا متمركز ميكرديم . نميشه هم اينجا بود و هم اونجا . به نظر من تو روزنشت بهتر ميشه بحث كرد تا اينجا .

bahman
چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 11:16
0
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

با احترام به کروبی اما کسی که جلوی دوربین بگه من با توجه به شرایط از بقیه نامزدها بهترم(شبکه 2) فقط میشه براش متاسف بود حتی احمدی نژاد هم به صراحت این حرف و تا به حال نزده !!!

کرباسچی هم به خاطر نارضایتی از هاشمی و خاتمی دور کروبی جمع شدن

آلفردو
چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 11:29
3
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

--------------------------------

ما یک قهرمان می خواهیم.

--------------------------------

ای ملت کامنت گذار !

نمی دانم شما دنبال چه هستید اما شرایط فعلی کشور را فقط یک قهرمان می تواند روبراه کند قهرمانی در اندازه های قهرمان های فیلم های کلاسیک شخصیت هایی که هر چند زورو - سوپرمن - پلیس آهنی ... نباشند اما حداقل بتوانند در نقش

جان وین یا گری کوپر برای ما عمل کنند. انصافا کدام یک از این 4 کاندیدا خصوصیات یک قهرمان را می تواند داشته باشد؟

1- شجاعت و بی باکی ( طرفداران موسوی ! این آقا 20 سال کجا قایم شده بود ؟ آیا اون موقع احساس خطر برای کشور نمی کرده ؟)

2- رک و صریح سخن گفتن و دوری از ابهام ( طرفداران خاتمی خوبید؟)

3- جرآت حمایت از مدیران زیر دست خود ( قضیه لقمانی در مجلس رو یادتون هست که کروبی به خاطر دستگیریش مجلس رو تعطیل کرد. اما خاتمی برای مهاجرانی و عبداله نوری چه کاری کرد؟)

4- شیرین سخن بودن ( شیخ اصلاحات خیلی شیرین سخن است! این برای روابط عمومی یک رئیس جمهور اهمیت زیادی دارد)

5- جسارت : کدوم یک از کاندیداها تا حالا جرات کرده مثل کروبی حرف ار تغییر قانون اساسی و آزادی تمام زندانیان سیاسی بزند؟

6- طرحهای هنری : کدوم یکی از کاندیداها مثل کروبی میگه که میخواد سانسور رو از سینما و کتاب حذف کنه و خود خانه سینما و ناشران بر تولیدات خود نظارت کنند و بعدا پاسخگو باشند ؟

7- می گویند هر فرد را باید از دوستانش شناخت. نگاهی به اطرافیان و تیم کروبی بیندازید و آنها را با بقیه کاندیداها مقایسه کنید. گروهی از نخبه ترین مدیران کشور: کرباسچی - کدیور - نجفی - عباس عبدی - ابطحی- بهروز افخمی. آدم هایی که آرم اصلاح طلبی بر روی پیشانیشان حک شده و مثل طرفداران میرحسین موسوی دوپهلو و مشکوک الهویه نیستند.

تیم افراد دور و بر کروبی مثل خودش شجاع و نوگرا هستند. سخنان خانم کدیور در مورد اختیاری بودن حجاب رو شنیدید ؟

من نمی دونم آیا حمایت خاتمی از موسوی یک دلیل عقلانی برای حمایت برخی ها از موسوی است؟ شاید خاتمی آدم خوبی باشد اما اقتدار و شجاعت یک رهبر را نداشت و معلوم است که انتخابش هم یکی مثل خودش است.

به جای تکان دادن تکه پارچه های سبز بیایید بیطرفانه تر فکر کنید و اینهمه پارچه رو هدر ندهید.

نه هر که چهره برافروخت دلبری داند--

نه هر که آینه سازد سکندری داند *

نه هر که طرف کله کج نهاد و تند نشست -

کلاه داری و آیین سروری داند *


چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 12:52
0
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

میرحیسن موسوی

ا.م
چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 13:43
0
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است
...

امیر: این هم یک کامنت بسیار طولانی دیگر بود. می‌بخشید.
منصور
چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 14:28
0
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

شنبه 16 آذر

تجمع هنرمندان در حمایت میر حسین

ساعت 17.5

با هم ÷یش به سوی ایرانی فرهنگی با میر حسین

يك سينماگر غير برجسته
چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 14:49
0
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

دوستان چرا بحث‌هاي دندان اسبي مي‌كنيد. شما ماشااله سينمايي هستيد و همه روشن و حداقل در اين زمينه متخصص. چرا مبنا را بحث حول برنامه كانديداها در مورد سينما نمي‌گذاريد؟ خانه سينما چند سوال در اين مورد مطرح كرد و تيم كروبي جواب داد، متاسفانه معلوم نيست چرا باخيل نخبه‌هاي اطراف آقاي موسوي!! و حتي برخي سينماگران برجسته(كه در عالم سينما برجسته‌اند و نه لزوما در عالم سينما)، ايشان جواب نمي‌دهند. هواداران موسوي چرا در اين مورد از ايشان استفسا نمي‌كنند؟ اجالتا به جوابهاي تيم كروبي بپردازيدو روي آن بحث كنيد


چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 16:13
0
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

kheyli shirin sokhan ast?bichare ma ke beyne in 4 ta ie nafar ke zaheran salahiyat raes jomhuri ra dashte bashe nadarim.vay.hadeaghal bashakhsiyat va ba kelas ashe.harf zadane adish bedune lahje bashe.ieki nis be in aghaun ina ra yad bede?tavaghoe ziyadi daram.ama khodemunima.dishab karubi che cheshmaki be rezae zad.engar na engar barname zendasssssssss


چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 18:24
0
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است
کروبی یا موسوی، کدامیک دولت بهتری خواهند بست؟ ژوئن 2, 2009 @ 3:48 ق.ظ نگاه نو این روزها هواداران کروبی زیاد می‌گویند که “اطراف کروبی تیم خوبی جمع شده‌اند”، “کروبی می‌تواند با این تیم کابینه خوبی را ببندند”، “کروبی مشاوران خوبی دارد”، “رای به کروبی، رای به تیم برجسته اوست” و … خوب این حرف‌ها درست ولی من الان نشستم همه این مشاورهای شیخ را شمردم به این نتایج رسیدم: * غلام حسین کرباسچی (سابقه محکومیت قضائی به دلیل فساد دولتی) * عطاء الله مهاجرانی (وزیر استیضاح شده و تبعیدی دولت اول خاتمی) * محمد علی نجفی (پرسابقه‌ترین وزیر جمهوری اسلامی که در اکثر دولتها سمت داشته) * محمد علی ابطحی (معاون خاتمی، وبلاگ نویس و بغض کرده از دست موسوی) * احمد زید آبادی (تحلیلگر برجسته و زندان رفته تحکیم وحدتی) * محمد قوچانی (سردبیر روزنامه‌های توفیق شده شرق و همیهن و شهروند امروز) * جمیله کدیور (همسر مهاجرانی و مشاور کروبی) * عبدی (مشارکتی زندان کشیده ناراضی) * عماد الدین باقی (پدر زن قوچانی و فعال حقوق زندانیان) * الویری (شهردار ناموفق سابق تهران) کلا همه مشاوران و تیمی که می‌گویند آقای کروبی جمع کرده‌اند همین 10 نفر هستند. از این 10 نفر 4 تا سابقه کیفری دارند – حالا حق و ناحقش منظور نیست – 4 نفر بیشتر به درد روزنامه نگاری می‌خورند تا کار سیاسی، یک نفر هم تبعیدی است، یک نفر هم مدیر ناموفق. تنها اینجا می‌ماند یک خانم جمیله کدیور و آقای محمد علی نجفی، خانم جمیله کدیور به دلیل موضع گیری‌های اخیرشان و مصاحبه با رسانه‌های خارجی بعید است بتواند به عنوان وزیر از مجلس رای اعتماد بگیرد، آقای نجفی هم بینابین است. یعنی ایشان تنها کسی است که می‌تواند وزیر شود اگر مجلس رای اعتماد بدهد. ایشان می‌توانند وزیر آموزش و پرورش، اقتصاد یا مدیر کل بانک مرکزی بشوند و تنها نفری هستند که آقای کروبی می‌تواند به عنوان یک مهره از آن در دولتش استفاده کنند. بقیه افراد فوق یا بدرد وزارت نمی‌خورند، یا به دلیل اینکه به مهره سوخته بدل شده‌اند – سابقه کیفری – توان ورود به پست‌های کلیدی را ندارند و یا به دلیل مواضع رادیکالشان توانایی رای اعتماد گرفتن از مجلس اصولگرای 8 را ندارند. این را خدمت دوستان بگویم هرکسی رئیس جمهور شود باید کابینه را با هماهنگی رهبری و تعامل با مجلس 8 که در آن اصولگرایان اکثریت را دارند، این کار را انجام دهد. از این تیم 10 نفره جنجالی آقای کروبی به غیر از آقای نجفی هیچ کدامشان شانس وزارت ندارند. پس این تیم فقط بدرد تبلیغات انتخاباتی می‌خورد مگرنه برای بستن کابینه، کروبی باید به افراد دیگری رو بیاورد. کل حزب اعتماد ملی را هم بگردید به غیر از 4 نفر زیر همه افراد درجه 3 و 4 اصلاح طلبی هستند که اتفاقا سابقه مدیریتی درستی هم ندارند. * منتجب نیا (نماینده سابق مجلس) * الیاس حضرتی (روزنامه دار) * جواد حق شناس (روزنامه دار) * اسماعیل گرامی‌مقدم (سخنگوی اعتماد ملی) از این 4 تا هم فقط منتجب نیا ممکن است وزیر کشور شود و آنهم برای رای اعتماد گرفتن کارش سخت است. اگر بقیه لیست اعضای بلند پایه اعتماد ملی را نگاه کنید، فرد شاخصی که بدرد وزارت بخورد را نخواهید دید و بقیه همه در سطح فرماندار یا استاندار و برخی از اینها هم پایین‌ترند. اعضای دفتر تحکیم وحدت هم که بدرد مدیریت کلان کشور نمی‌خورند. اینها یک عده دانشجوی بی‌تجربه و افراطی‌اند ولاغیر، حالا سوال این است این همه جناجال‌سازی که کروبی بهترین تیم را گرد خودش جمع کرده برای چیست؟ خوب دوستان من، قبل از تحلیل این موضوع، اگر کسی خارج از این لیست است و آدم سرشناسی است بیایید و اعلام کنید بنده وارد کنم، فعلا همه داشته و نداشته کروبی همین‌هایند. حال با این داشته‌ها، به احتمال 90٪ کروبی نمی‌تواند از تیم 10 نفره جنجالی‌هایش استفاده کند و برای گرفتن رای اعتماد از مجلس 8 باید یک سری وزرای دسته دوم و معمولی انتخاب کند که این کارایی دولتش را شدیدا پایین می‌آورد. و با توجه به حملات شدیدی که کروبی به اکثریت اصلاح طلبان وارد کرده است، بعید است از آن طرف هم یک تیم نخبه پشت کروبی قرار گیرد، نهایتا کروبی باید چند وزیر دسته چندم به مجلس معرفی کند تا بتواند کابینه را تشکیل دهد و این با شعارهای فعلی‌اش تناقض اساسی دارد. حال اما اکثریت تکنوکرات‌ها و مدیران برجسته دولت‌های هاشمی و خاتمی رفته‌اند پشت میرحسین موسوی و او در کنار اینها یک سری از یاران دولتِ جنگ و اصولگرایان را نیز در کنار خودش دارد. اما میرحسین اهل جنجال‌سازی نیست. او در تبلیغات انتخاباتی‌اش به جای مانور دادن بروی حامیان پر تعدادش، بروی خود و برنامه‌هایش تکیه کرده و سعی کرده شخصیت خودش را به صورت دقیق و تفصیلی به رای دهندگان معرفی کند. در این میان تنها مانوری که میرحسین بر دیگران داده است بروی شخصیت خاتمی و زهرا رهنورد بوده و زیادتر از اینها جلو نرفته. حال اما، اینجا چند سوال اساسی پیش می‌آید: * آیا موسوی خود محور است و کروبی تیم محور؟ نخیر، اتفاقا موسوی نگاهش نسبت به کارشناسان و نخبگان استراتژیک‌تر است ولی او قصد دارد برای جذب رای مردم چهره خودش را معرفی کند تا حامیانش را، دلیل این استراتژی هم معلوم است. رای دهندگان ایرانی اغلب نگاهشان به شخص نامزد است نه اطرافیان او و تجربه‌های انتخاباتی نشان داده است اطرافیان توانایی چندانی برای جذاب ساختن نامزد در میان توده مردم ندارند. پس میرحسین در اینجا فقط از تاکتیک خاتمی – رهنورد استفاده می‌کند که اولی نماد اصلاحات و دومی نوید دهنده تغییرات است و اینها بار تبلیغاتی وسیعی دارند. البته موسوی از چهره‌های دیگر هم در تبلیغات خودش استفاده می‌کند منتها به صورت محلی، مثلا وقتی کردستان می‌رود از رمضان زاده استفاده می‌کند. وقتی کرمان می‌رود از مرعشی، جهانگیری، انصاری و … استفاده می‌کند و کلا استراتژی تبلیغاتی او هدفمند‌تر است. چراکه مثلا در کرمان مرعشی نفوذ بالایی در میان توده کرمانیان دارد خوب وقتی مردم می‌بینند او پشت میرحسین است، می‌آیند طرف میر حسین، یا در کردستان همینطور، یا در یزد همین وضعیت را تابش و خاتمی‌ها دارند و در استان‌های دیگر هم همینگونه است. به این ترتیب است که او آرای استان‌ها را جذب می‌کند و با کمترین هزینه، استراتژی تبلیغاتی خودش را پیش می‌برد. گفتم کمترین هزینه، دلیلش این است که بدون مانور دادن حساسیت انگیز برای کیهانی‌ها و احمدی‌ها کار خودش را انجام می‌دهد و عملا دست آنها را می‌گذارد در پوست گردو. مثلا احمدی‌نژاد نمی‌توان فردا افشاگری کند فلانی در ستاد میرحسین است و این سابقه‌اش و یا کیهان بگوید فلان منافق در ستاد میرحسین است، نخیر هسته ستاد میرحسین از یاران خاص او هستند و در عوض بقیه حامیان متکثر او در حاشیه ولی این حاشیه‌ها به وقت به متن می‌آیند و خارج می‌شوند. پس عملا دست کیهان بسته می‌شود تا نتواند فردا ادعا کند مثلا عزت الله سحابی در ستاد موسوی است! اما کروبی همین 10 نفری را که جمع کرده است گذاشته است روی دایره و مداوم روی اینها مانور می‌دهد تا جایی که خیلی‌ها باورشان شده است پشت کروبی یک لشکر 1000 نفری ژنرال و آدم نخبه و کارکشته صف کشیده‌اند و پشت میرحسین هیچ کس نیست. خوب این استراتژی کروبی برای محیط‌هایی مانند اینترنت یا برخی محیط‌های تحولخواه ممکن است جواب بدهد ولی در میان توده مردم و استان‌ها جواب نمی‌دهند. مثلا همین کرمان مورد مثال بالا را دوباره ذکر می‌کنیم، یک کرمانی مرعشی یا جهانگیری یا انصاری را بهتر از محمد علی ابطحی و جمیله کدیور می‌شناسد پس می‌رود دنبال اولی تا دومی. در بقیه نقاط کشور هم همینگونه است. برای این است که می‌گویم میرحسین نگاه استراتژیک‌تری دارد تاکروبی، کروبی فقط با جناجال سازی تیم 10 نفره‌اش، می‌رود زیر سایه این تیم و خودش برای رای دهنده یک شخصیت مبهم و گنگ می‌شود. یک شخصیتی که ثبات ندارد و برای گرفتن قدرت با هرکسی سازش می‌کند. * چرا موسوی اعضای کابینه‌اش را اعلام نمی‌کند؟ این هم یک سوال اساسی است که مطرح می‌شود چرا موسوی اعضای کابینه‌اش را معرفی نمی‌کند تا مردم به کابینه و افرادی که او دارد رای بدهند نه به خودِ او، تنها؟ دلیلش را خود موسوی در یکی از سخنرانی‌هایش گفته است، او گفته است که “در این مقطع هرکسی را که معرفی کند خرابش می‌کنند” این نشان از درایت موسوی است. چراکه او می‌داند تا زمان موعود هرکس را به عنوان همکار یا وزیر معرفی کند احتمال پرونده‌سازی و خرابکردنش بسیار بالاست و اصولگرایان سعی می‌کنند تا با خراب کردن اینها دست او را ببندند برای همین او از معرفی کابینه و معاونانش خود داری می‌کند. دلیل دیگر خود داری او این است که نیک می‌داند کابینه را باید با تعامل با مجلس اصولگرای هشتم و بعضا رهبری ببندند و الان لیست الکی دادن کار درستی نیست. خصوصا با شخصیت اخلاقی که از موسوی انتظار داریم او وعده‌ای نمی‌دهد که نتواند انجامش دهد. * کابینه موسوی نخبه‌گرا و بهتر خواهد بود یا کروبی؟ مسلم است موسوی، چراکه میزان ژنرال‌های نخبه و مدیری که گرد موسوی جمع شده‌اند چندین برابرِ تیم 10 نفره کروبی است. و اتفاقا اکثر این ژنرال‌ها هیچ سابقه کیفری ندارند و اصولا مهره سوخته محسوب نمی‌شوند، مورد اعتماد نظام‌اند و احتمال رای اعتماد گرفتنشان بالاست. موسوی به احتمال زیاد چند وزیر از تیم خاص خودش، چند وزیر اصلاح طلب و یکی دوتا هم وزیر اصولگرا را در کابینه‌اش جا خواهد داد و اکثر اینها افراد سطح بالایی برای مدیریت کلان کشور خواهند بود. او می‌تواند از باقی مانده اصلاح طلبان، اصولگرایان و حامیان ویژه خودش در سطوح پایین‌تر مدریتی به خوبی استفاده کند. و یک دولت درست و حسابی تشکیل دهد. البته باید یاد آورم شوم که اگر موسوی محدود به حامیان ویژه‌اش بود و هیچکس پشت او نمی‌ایستاد، چیزی بیشتر از کروبی در چنته نداشت چراکه در میان خواص او نیز مانند حزب اعتماد ملی نهایتا چندتا مدیر بدرد بخور پیدا می‌شود اما همینکه او با اکثریت اصلاح طلبان و بخشی از اصولگرایان رابطه دارد می‌تواند به خوبی یک کابینه درست و حسابی تکشیل دهد. و این مزیت او نسبت به کروبی است. * در رابطه با مجلس هشتم، کار موسوی آسانتر است یا کروبی؟ مسلم است بازهم موسوی چراکه اگر درست نگاه کرده باشید موسوی حامیان بیشتری در مجلس دارد تا کروبی، موسوی حمایت فراکسیون خط امام مجلس (اصلاح طلبان) و بخش عمده‌ای از اصولگرایان را با خود دارد. البته همانطور که می‌دانید 28٪ مجلس از احمدی حمایت کرده است و بخش بزرگی از اصولگرایان مجلس در مورد انتخابات سکوت پیشه کردند. ولی اخبار به گوش رسیده شده به ما می‌گوید که خیلی از نمایندگان اصوالگرای مجلس دل در گروی موسوی دارند اما از ترس احمدی و منافع اصولگرایان فعلا سکوت کرده‌اند. بدیهی است که اگر موسوی پیروز شود می‌تواند با کمک گرفتن از این طیف هم کابینه بهتری ببندد و هم امورات دولت را خوب بگرداند چراکه می‌تواند به خوبی با مجلس تعامل کند. از طرفی مجلس نمی‌تواند مانند کروبی چوب لای چرخ موسوی بگذارد یا از او باج بگیرد چراکه وزن خاصی موسوی جلوی اینها را می‌گیرد. ولی متاسفانه کروبی برای کار کردن با مجلس باید باج دهد و ریشِ سفید او بدون سهم دادن بی‌تاثیر است. چراکه او نه حمایت اصولگرایان را دارد و نه اصلاح طلبان را پس مجبور است مداوم سهم بدهد تا بتواند با مجلس کار کند و این دولت او را فشل می‌کند و حامیان دو آتیشه فعلی او را نومید و مایوس. * چه کسی بهتر می‌تواند با نظام تعامل برقرار کند؟ این هم یک سوال اساسی است، کروبی ادعا دارد که با شیخوخیت و ریش سفیدی می‌تواند بهترین تعامل را ایجاد کند. ولی با توجه به مواضع رادیکالِ اخیرِ او این امکان در حال از بین رفتن است. در ثانی کروبی برای تعامل با نظام باید سهم بدهد و سهم دادن هم مساوی است با ریزش هواداران جنجالی‌او. از طرفی موسوی چون یکی از بلندپایگان زمان امام بوده است و مانند هاشمی یک وزنه سیاسی سنگین در نظام جمهوری اسلامی محسوب می‌شود و زیر سایه رهبری نمی‌رود. قادر است ضمن تامین استقلال قوه مجریه با نیروهای دیگر قوا تعامل سازنده‌تری ایجاد کند. چراکه خیلی‌ از مدیران اصلاح طلب و اصولگرای فعلی پرورش یافته دولت اویند و او نفوذ خاصی در برخی نهادها مانند سپاه دارد و همین کاریزمای او برای اصولگرایان می‌تواند زمینه تعامل بیشتر او را با نهادهای حساس کشور محیا سازد. آن هم با کمترین سهم دهی و هزینه. پس در انتهای این مقاله بلند به این نتیجه کلی می‌رسیم که: 1 – موسوی توانایی بستن یک کابینه قوی‌تر را دارد. 2 – موسوی نگاهش به انتخابات دقیق‌تر و استراتژیک‌تر است. 3 – کروبی سعی دارد با تکیه بر جناجال‌سازی کادر 10 نفره‌اش توجه افکار عمومی را جلب کند. 4 – موسوی بهتر می‌تواند با مجلس 8 کار کند. 5 – موسوی به دلیل داشتن حامیانی در بسیج، سپاه، قوه قضائیه، مجلس و دیگر نهادهای مهم کشوری بهتر می‌تواند با نظام تعامل برقرار کند. 6 – اکثر تکنوکرات‌های برجسته، دیپلمات‌ها، بورکرات‌های اصلاح طلب و برخی چهره‌های اصولگرا حامی موسوی‌اند و او می‌تواند از این جمعیت نخبه نهایت استفاده را در دولتش ببرد. 7 – موسوی به این دلیل لیست همکارانش را اعلام نمی‌کند که خرابشان نکنند. 8 – موسوی به دلیل سابقه خاصی که دارد مانند هاشمی رفسنجانی زیر سایه رهبری نمی‌رود ولی می‌تواند با رهبری نظام و دیگر قوا تعامل برقرار کند و این درست برعکس وضعیت کروبی است چراکه کروبی برای گرفتن مشروعیت باید مداوم سهم بدهد. 9 – اگر همه حامیان کروبی 10 نفر بیشتر نیستند، 1000 نفر از برجسته‌ترین مدیران دولتهای پیشین حامی موسوی‌اند و او از پشتوانه متفکران، روشنفکران، استادان دانشگاه، اقتصاد دانان برجسته کشور، علما و روحانیون، برخی فرماندهان سپاه، برخی چهره‌های اصولگرا و … برخورد دار است که می‌تواند با تکیه بر این تیم عظیم یک دولت کارامد و نخبه گرا را تشکیل بدهد. 10 – کروبی نمی‌تواند از این کادر 10 نفره‌اش در کابینه آینده استفاده کند، پس ناچارا به سمت افراد درجه 2 و 3 روی خواهد آورد، برای تعامل با مجلس چون کاریزمای موسوی را ندارد باید سهم بدهد، در تعامل با رهبری هم باید از خیلی از شعارهای رادیکال کنونی‌اش عقب نشینی کند. پس عملا او تنها شانسش برای بردن این است که تا می‌تواند با دادن شعارهای تند و جذاب برای خواص، نظر آنها را به خود متوجه سازد و تا می‌تواند با مطرح کردن تیم 10 نفرهِ جنجالی‌ها، نگاه‌ها را از حامیان اصلی خودش که همانا اعضای اعتماد ملی‌اند بگرداند چراکه این افراد، خیلی خوشنام و با سابقه نیستند و تنها هدفی که از حمایت کروبی دارند ورود به عرصه قدرت است. پس کروبی بر خلاف انتخابات مجلس 8 سعی دارد تا حد ممکن با مطرح کردن تیم 10 نفره اینها را به حاشیه بفرستد تا بتواند نظر تحریمی‌ها و آنها که شعارهای تند برایشان جذابیت دارند را به خود متمایل سازد. لینک‌های روشنگرانه: * 10 دلیل برای حمایت از موسوی / ابراهیم نبوی * چرا به میرحسين موسوی رأی می‌دهم؟ / داریوش محمد پور * چرا تخریب موسوی خوب است؟ (1) {پاسخی به برخی شبهات وارده از طرف حامیان کروبی} * چرا تخریب موسوی خوب است؟ (2) {پاسخی به برخی شبهات وارده از طرف حامیان کروبی} * برخی چهره‌های حامی میرحسین موسوی (خیلی‌ها از قلم افتاده‌اند بر این لیست اصولگرایان منتقد و برخی از دیپلمات‌ها و مدیران تکنوکرات را هم اضافه کنید) پانوشت: در یاداشت بالا از واژه زندان کشیده یا اتهام فساد دولتی و … استفاده شده، بحث قضاوت نیست، اینها واقعیات‌اند. مگرنه اگر بجای قاضی بنشینیم ممکن است جای متهم و بی‌گناه عوض شود. البته منظور این بوده که این افراد به دلیل این سابقه تبدیل به مهره سوخته سیاسی شده‌اند.

سینمای ما: کامنت شما 2522 کلمه بود. برای تایید کامنت در این روزهای پر کامنت، لطفا کوتاه‌تر بنویسید.
Azad
چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 18:26
0
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است
...
سینمای ما: دوست عزیز کامنت شما 2522 کلمه بود. برای خواندن و تایید کامنت در این روزهای پر کامنت، لطفا کوتاه‌تر بنویسید.
نیوشا
چهارشنبه 13 خرداد 1388 - 22:22
-1
موافقم مخالفم
 
در این گفتگوی خواندنی، كمال تبريزي از انتخابات و ساخت فيلم تبليغاتي اكبر هاشمي رفسنجاني گفته است

آلفردو!!!! اول برو ببین کروبی کیه موسوی کیه. کس دیگه اشتباش نگرفتی؟ شیرین سخن؟؟ جدی نمیگی!!! همونطور که خودت می دونی استاد سخن آقای خاتمی هستن و واقعا معتقدم که ایشون با پنبه سر می برن!! حالا قبول دارم که شهامت ندارن ولی هم چین ترسو هم نیستن. آقاجری رو کی از اعدام نجات داد؟؟ البته هیچ کس در جسارت و شهامت هم پای مهندس موسوی نیست. در مورد هنر و سینما . به نظرت سینماگران درجه یکی که با موسوی همراه شدن این رو بهتر از تو نمی فهمن که کی دوسته و کی ادای دوستو در میاره؟؟؟ آقای کروبی شخص معتقدیه ولی مناسب ریاست جمهوری مملکت نیست. اتفاقا یکی از دلایلش ( فقط یکی از دلایلش) اینه که ایشون نمی تونن در حد یک رئیس جمهور صحبت کنن. ایشون حتی برای سوال های پیش پا افتاده ی رضایی هم جواب منطقی نداشتن. وعده هاشون هم کمر ملت رو خواهد شکست. حداقل رضایی هیچ چیز رو نفهمه این یکی رو بهتر از کروبی می فهمه. چون اقتصاد خونده. ببین خیلی سطحی نگر هستی . فقط همین. بشین فکر کن. وقت زیادی نداری. برهان های عقلیتم منو کشته! فکر کن. فکر کردن کار خوبیه.

هومن حسيني
پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 1:5
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

اينجارو بعضيا با منبر اشتباه گرفتن!يه حداكثري بذارين برا كامنتابابا!!!تلفيق سنت ومدرنيته(منبر و كامنت)راميتوان در كامنت 2522 كلمه اي بالاديد به مولا!!!!!

هومن حسيني
پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 1:12
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

ضمنا (اجالتا )يك سينماگر غير برجسته در كامنت بالا خيلي جالب بودو بحث روشن بودن اوليه و الخ!دوستان بيياييد گاهي بحث ديكته كنيم.

مهسا .ن
پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 1:42
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

آلفردو(اسمتون که ایتالیایی تشریف دارن خودتون رو نمیدونم؟؟!!)

آقای میر حسین موسوی هیچ جا قایم نشده بودن ایشون سالهاست عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هستن و در جریان کامل امور و مسایل سیاسی

البته شک دارم بدونید تشخیص مصلحت نظام اصلا چی هست و کارو فعالیت در اون چه معنایی داره!

و اما آقای قادری فرمودید قصد تخریب ندارم

و من میپرسم پس چرا اینکارو علنی و راحت و به قول دوستمون حرفه ای انجام میدید؟؟؟؟

ندا
پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 4:12
1
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

خوبه که فقط کروبی پاسخ خانه سینما را داد. این همه ماشاا.. کارگردان یکشون بلد نیستن به آقای موسوی مشاوره بدهند!!!! فقط بلدن اعلام حمایت کنند و پرچم سبز بچرخانند.

در این انتخابات مشخص شد که هنرمندان ما بیش از اینکه خردگرا باشند اسیر پوپولیسم هستند. پس از وضع موجود نباید ناراحت باشند.

هنرمندان ما از نخبگان سیاسی خیلی عقب تر از آن هستند که فکرش را می کردیم. پس از فروش اخراجی ها متعجب نشویم.

فقط کروبی


پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 9:19
-3
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

موسوی جلوی ردات خارجی را می گیرد و لی توانایی ندارد جلوی قاچاق را بگیرد. نمی خواهم با موسوی دوباره ریاضت بکشیم و از همین رفاه حداقلی هم بیافتیم و برای حمایت از محصولات بنجل و بی کیفیت ایرانی

baran
پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 10:9
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

دیشب فهمیدم دارم راه درستی میرم که به موسوی رای میدم

امیدوارم شما هم راه درستتون رو پیدا کنید

چون همه خسته ایم


پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 10:23
1
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

vay khoda.monazere dishab ro didin?khejalat avare.az ahmadi nejhad ke tavaghom hamin bud.ama aghae musavi chera?bahse siro dar deyghe akhar pish keshid?kheyli birabt bud.bayad ta akhar saburi mikard va ruharfash motomarkez mimund.che balbashoe.beghole ghotbedine sadeghi dar kife engilisi MARDE SIYASI BAYAD FOSHKHORESH MALAS BASHE VA LABKHAND BEZANE.be ki ray bedim?ahamadi nejhad ba amalkardesha sohbatae dishabesh?be karubi ke age in 10ta poshtesh nabudan ie maahake bud.be musavie ke unam ie shakhsiyattamam ayar nis va paye sir va chay ro koja vasat mikeshe.be rezae?heyhat.faghat vatane ke....

آقای احمدی نژآد ادب را رعایت کنید
پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 11:25
-2
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

واقعا متاسفم که همچین رئیس جمهور بی ادبی داریم ! آقای احمدی نژاد آن زمان که آقای هاشمی شخص اول این مملکت بودند و با آقای کروبی در زندان های شاه شکنجه می شدند شما کجا بودید؟ آن زمان که خانم رهنورد قبل از انقلاب کتاب می نوشت و زندان می افتاد شما و دوستانتان در کوچه مشغول دویدن پشت سر هم بودید و یا داشتید گل ک.چیک بازی می کردید. حرمت بزرگانما را رعایت کنیم و اینقدر به آنها تهمت ناروا نزنیم.

آقای احمدی نژاد گویا شما در میرحسین هیچ چیزی پیدا نکردید و سعی کردید با تخریب حامیان او و دولت های گذشته (که حتی شامل دولت رهبر معظم انقلاب می شود) را زیر سوال ببرید. متاسفم.

آلفردو
پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 12:23
2
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

بعضی ها داغشو دوست دارن :

جری به آزگود : (( تو انگار حالیت نیست؟ ... من یه مردم))

آزگود : (( مرد؟ خب هیچکس کامل نیست!))

نیوشا ! فکر کردن تنها کافی نیست.عقل و منطق هم لازمه.

دیشب توی مناظره موسوی-احمدی نژاد همه چیز معلوم شد. من طرفدار محمود نیستم اما این جناب میرحسین شما به جای ارائه برنامه هاش فقط و فقط داشت بد رئیس جمهور فعلی رو می گفت. از همینجا معلومه که این آقا و اطرافیانش چیکاره هستن.

گروهی در طیف اصلاح طلب نفوذ کرده که همون اصولگراهایی هستن که گریم کردن و به خاطر تضاد منافع به اردوی مقابل پیوستن. اینها همون هایی خواهند بود که مانع رسیدن به اهداف اصلاح طلبی خواهند شد. اقای موسوی باید بدونه که بازیگران اطرافیاش همگی تابع کارگران نخواهند بود و هر یک فیلمنامه خودشون رو اجرا خواهند کرد.

آقای خاتمی خوش سخن هست درست . اما دو تا وزیرش رو توی خیابون کتک زدن هیچی نگفت . سر قضیه 18 تیر کوی دانشگاه هم که قربونش برم اون صدای استروفونیک اش خاموش شده بود.

آدم سیاسی رو باید در شرایط بحرانی سنجید. من از این آدم هایی که زمانی توی فرهنگستان هنر خدمت کردن می ترسم !

آقای کروبی نمی تونن در حد یک رئیس جمهور صحبت کنن ؟! اتفاقا هیچ کس در مناظره نمی تونه به پای ایشون برسه. صبر کن تا شب مناظره اش با احمدی نژاد تا بفهمی کی بلده با پنبه و خنده سر ببره. البته ممکنه شما " کشتار با اره برقی " که سبک طرفداران موسوی هست رو بپسندی اما کروبی نه تنها احمدی نژاد که حتی دوران خاتمی رو هم نقد کرد ( مصاحبه کرباسچی) . اون با کسی رودربایستی نداره و همین رک گویی و نترسی اش جالبه.

باز تاکید می کنم به جای مقایسه اشخاص بیاید ببینید اطرافیان و حامیان هر کاندیدا چه کسانی هستند. تیم کروبی ( چه افراد سیاسی و چه فرهنگی و حتی سنمایی اش ) رو با موسوی مقایسه کنید. همون اشتباه 8 ساله خاتمی رو تکرار نکنید. بابا.

همین که دیده میشه تبلیغات موسوی بیشتره دلیل خوبیه که کاسه ای زیر نیم کاسه اس. جمع محدود اما با کیفیت تر کروبی نسبت به جمع کثیر و با کمیت تر موسوی نشان دهنده اینه که کروبی به دنبال پوپولیسم و عوام فریبی نیست. او نخبه گرای واقعی است.

باز تکرار می کنم که ما یک قهرمان می خواهیم و تنها کروبی خصوصیات بارز یک قهرمان تمام عیار را دارد.


پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 13:10
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

زنده باد مهندس موسوی، لیست سینماگران حامی میرحسین موسوی:

http://ksabz.net/userslinks.aspx?id=19784

مسعود
پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 13:36
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

برای شیخ مهدی کروبی که تا اطلاع ثانوی رای مرا هم دارد...

توضیح ضروری: بحث اصلی این جا قضیه انتخاب بین میر حسین و شیخ مهدی کروبی است و سه بند اول فقط برای این آورده شده اند که بحث از لحاظ منطقی درست طی شده باشد و شاید بعضی جاها در نوشته ام به آن ارجاع بدهم. اگر به دنبال این هستید که از ابتدا وارد بحث اصلی بشوید می توانید از خیر خواندن سه بند اول بگذرید. از من گفتن بود.

1. می دانم در مسئله ی انتخابات هیچ وقت قرار نیست تا به تمام آن چه که می خواهی برسی و حتما باید یک نگاه واقع بینانه به قضایا داشته باشی. نباید انتظار داشته باشی تا با تغییر یک رئیس جمهور وضعیتمان به کلی تغییر کند چون خیلی چیزهای دیگر این وسط هستند که بعضی هایشان را ما می بینیم و تعدادی شان را هم نه. علاوه بر این باز هم نباید انتظار داشته باشیم که منتخب ملت بتواند به هر آن چه که قول داده عمل کند. این را هم می توان از سیر تاریخی مملکتمان و اتفاقاتی که تا به حال افتاده و خیلی چیز های پشت پرده و روی پرده! فهمید. البته در این مورد می توان حتی در شرایطی به صداقت طرفی که رئیس جمهور هم بوده شک کرد. همه ی این ها را گفتم تا یک بار دیگر جمله ی اولم را بگویم: قرار نیست به همه چیز هایی که می خواهیم برسیم.

2. اما تمام این ها دلیل نمی شود که بی خیال قضایا بشویم و همه چیز را به گور پدر دیگران! محول کنیم. حداقل کاری که می توانیم بکنیم این است که به سرنوشت خودمان و آن ها که دوستشان می داریم علاقه مند باشیم و به فکر بهبود شرایط موجود بیفتیم. دلایل مزخرف دیگران را هم که می گویند این وظیفه ماست و از این سری حرف های کوچه بازاری را هم اصلا قبول ندارم و به این که با رای من چه ها که نمی شود، ذره ای برایم اهمیت ندارد و فقط و فقط به خاطر این که برای خودم ارزش قائلم در انتخابات شرکت میکنم.

3. پس حالا به این جا می رسیم که باید به چه کسی رای بدهیم. من برای این کارم یک روند در نظر گرفته ام. این که من چه می خواهم (همان اصل مطالبه محوری) و این که نامزدها به نظرم می توانند چه مقدار از آن ها را برایم فراهم کنند و چقدر می توان بهشان امید داشت که به حرف هایشان پایبند بمانند. که این هم به شناخت من از آن ها بر می گردد.برای این که زیاده گویی نکرده باشم خیلی سریع به سراغ بحث اصلی می روم: به نظر من تنها راه حل موجود در شرایط فعلی این است که است که آقای احمدی نژاد دیگر رئیس جمهور این مملکت نباشد و دلایل زیادی هم برای این حرفم دارم، ولی چون برای اعصاب خودم و شعور خواننده ام احترام قائلم این بحث را بدیهی در نظر می گیرم و به صورت مستقیم راجع به این شخص و ویژگی ها و کارهایش حرفی نمی زنم. مورد بعدی که مسئله انتخاب بهترین کاندیدای موجود است. باز هم به دلایلی که برای خودم کاملا روشن است می گویم که کاملا به اصلاحات اعتقاد دارم و برای من فقط کاندیداهای اصلاحات روی میز باقی می مانند. حالا خیالم راحت شد که مقدمه بحثم را گفتم و می توانم به سراغ مطلب اصلی این پست بروم: شیخ مهدی کروبی یا میر حسین موسوی؟

4. تا یکی دو روز پیش فکر می کردم که به میر حسین رای می دهم و خلاص. ولی نکته این جا بود که بعضی چیزها برایم حل نشده بودند و به راحتی بر آن ها چشم می بستم. مشکلم از شبی شروع شد که فیلم انتخاباتی میر حسین را دیدم. خوب می دانم که در این چند روز مانده به انتخابات فرصتی برای بحث نظری نیست و تنها کاری که باید کرد این است که به ملت برای حضور در انتخابت شور داد و آن ها را تهییج کرد. فیلم میر حسین کاملا در این راستا بود و مهندسیِ روانی که مجید مجیدی برای فیلمش در نظر گرفته بود کاملا سنجیده و به جا بود و توانست به خوبی شور را در خودش داشته باشد. ولی مشکل از جایی شروع شد که به نظرم فیلم به آن طرف بام افتاده بود. شور دادن به مردم تبدیل شده بود به احساسات گرایی صرف و این همان چیزی بود که در فیلم احمدی نژاد چند مرحله ی جلوترش را شب قبلش دیده بودم. مسئله این جاست که من از یک کاندید اصلاح طلب انتظار نداشتم دست به همان عوام فریبی مزخرفی بزند که تا شب قبلش به آن انتقاد وارد می کرد. حالا این ها را داشته باشید و با فیلم کروبی مقایسه کنید. به دلایلی که جلوتر می گویم فیلم کروبی بدور از این هیاهوها و جوسازی ها، با یک سیر کاملا منطقی و متانت خاص و البته طنزی که کمی توی ذوق می زد به بیان برنامه های شیخ پرداخت. چیزی که در فیلم دو کاندید دیگر ندیده بودیم و این به نظرم برای شیخ نکته ی مثبتی بود.

5. میر حسین نخست وزیر دوران جنگ بوده و به قول پیرترها مرد روزهای سخت است. و همه مان می دانیم که زمانی با آقای خامنه ای مشکل داشته و امام خمینی با وساطت مشکلشان را حل کرده. ولی آیا با این توصیف ها و تفاسیر می توانیم به کارآمدی میر حسین ایمان آورد. از آن زمان چیزهایی بر جا مانده و شنیده ایم که کمی ترسناک هستند. آن دوران بحرانی حتی برای مرور کردن هم وحشت انگیز هستند. نمی دانم میرحسین در آن روز های سخت چقدر تلاش کرده. مسئله این جاست که علاوه بر این که کسی دوست ندارد آن روز ها را به یاد بیاورد، مدارک مستدل و روشنی هم از آن دوران در دسترس نیست. منِ جوان بیست و چند ساله از آن روزها جز چند حرف مبهم که این ور و آن ور شنیده ام چیزی نمی دانم، پس نمی توانم بر اساس چیزهایی که از دیگران شنیده ام و سندیت درستی برایشان پیدا نمی کنم طرفدار میرحسین باشم و او را مرد روز های سخت بدانم (به شرط این که میرحسین درست ترین کارها را انجام داده). همه ی این ها را گفتم تا بگویم که رفتار امروز هر کاندیدا و صحبت ها و قول و قرارش برای من نشانه ی مهمتری است. نه این که کاری به سابقه ی طرف نداشته باشم ولی می گویم جنس و نوع حرف های امروز هر نامزد برای من ارجحیت دارد.

6. تا این جا به این رسیدیم که قرار شد بر اساس مطالباتمان و قول و قرار های نامزدها به یک نتیجه گیری برسیم. ببینیم جنس حرف های هر نفر چیست و چگونه حرف می زند و تا کجا حاضر است برای قول و قرارهایش هزینه کند. دو بند بعدی را بخوانید تا ببینیم دو نامزد اصلاح طلب چه می گویند.

7. شیخ مهدی کروبی از همان چهار سال پیش که به قول خودش در خواب ریاست جمهوری را از او گرفتند، شروع کرد به تاسیس حزب اعتماد ملی و انجام کارهای حزبی و سیاسی. و امروز هم به عنوان نماینده حزبش در انتخابات شرکت می کند. در کشور ما که ساختار درست سیاسی و حزبی وجود ندارد باید این حرکت را به فال نیک گرفت. در شرایطی که احزاب مریض مملکت ما به جای این که از طرف خودشان نماینده ای در انتخابات داشته باشند منتظر می مانند تا یک نفر اعلام کاندیداتوری کند و در ازای چیزی که بعدتر بدست می آورند از او حمایت می کنند، ولی مهدی کروبی نماینده یک حزب است و این حرکتش یک کار مدرن و به روز است. این یعنی این که از پایه حرکت درست بنا می شود. تمام افراد حزب از مدت ها قبل بسیج می شوند و امکاناتشان را مهیا می کنند تا کروبی همه چیز را به بهترین نحو داشته باشد. این باعث می شود تا کارها سازمان یافته و منسجم پیش بروند و برنامه ها و حرف ها حرفه ای تر باشند. تیم همراه کروبی یک تیم کارآمد و باسابقه است و شعار هایش با برنامه ترین بین سایر کاندیداهاست. شعار های اقتصادیش منسجم هستند. در حوزه ی فرهنگ هم قول هایی داده و درباره حقوق دانشجویان تا آن جا که می شده حرف زده (در مناظره اش با محسن رضایی وقتی راجع به دانشجویان ستاره دار حرف می زد از شدت تعصبی که نسبت به این قضیه داشت و دلش می سوخت رگ گردنش متورم شده بود)، گفته که ایران را عضو کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان می کند و کار را تا به بدان جا پیش برده که سخن از تغییر قانون اساسی به میان آورده. تمام این ها دغدغه های من است و مسلما دوست دارم که این مسائل عملی بشوند.

8. میر حسین در شعار هایش نه از ((جامعه مدنی)) خاتمی چیزی گفته و نه از ((حقوق بشر)) معین حرفی زده. به جای آن از ((عدالت)) و ((دفاع از مستضعفین)) شعار سر داده. این حرف ها نه این که بد باشند ولی جنسشان مال امروز نیست. دغدغه منی که در هزاره ی سوم زندگی می کنم نیست. این حرف ها مال همان بیست سی سال قبل و زمان انقلاب و جنگ است. موسوی در حرف هایش به جای صحبت های علمی و کارشناسی شده از خاطراتش درباره سیگار ارزان قیمت می گوید و در فیلم انتخاباتی اش به جای تشریح برنامه هایش، جمعیت کثیری را می بینیم که مثلا طرفدار او هستند (به جایش راجع به این هم می گویم). مادری را می بینیم که به خاطر اعتیاد فرزندش گریه می کند و موتورسوارانی که از او حمایت می کنند. من از میر حسین انتظار ندارم تا در فیلمش از همان ابزاری استفاده کند که احمدی نژاد می کند. دوست ندارم شاهد عوام فریبی باشم.

9. این روز ها میر حسین طرفداران بسیاری دارد. به هر کجا که می رود ملت برای دیدنش سر و دست می شکنند و ستاد هایش پر از مردم علاقه مند است. همه ی این ها به خاطر چیست؟ این شور مردمی از کجا نشات گرفته؟ جواب این سوالات بسیار ساده است: سید محمد خاتمی. خاتمی یک شخصیت به شدت کاریزماتیک و محبوب میان مردم دارد و عده ی زیادی به خاطر حرف ((یا من یا میر حسین)) به سمت میر حسین آمده اند. خود من هم فارغ از انتقاداتی که به سید دارم به شدت او را دوست دارم واگر امروز یکی از نامزدها بود بدون شک به او رای می دادم. ولی باید دست از نوستالژیک بازی ها برداریم و بفهمیم که میر حسین همان خاتمی نیست. میر حسین هنوز هم خودش را یک اصلاح طلب اصول گرا می داند و این یعنی یک دنیا تفاوت با خاتمی. من نمی توانم به صرف حمایت خاتمی از کسی که نه برنامه های درستی دارد و نه حاضر است خودش را اصلاح طلب بداند از او حمایت کنم. به نظرم هم احزاب اصلاح طلب کمی زود عمل کردند شاید می شد با شیخ به تعامل رسید و حتی امتیازات بهتری گرفت.

10. ((کروبی مرد عمل است)). این چیزی بود که سروش و خیلی روشنفکرها و افراد کاربلد دیگر گفته اند. در این جا دو مسئله روشن می شود. اول این که با توانایی که کروبی در دوران مجلس ششم از خودش نشان داده و لابی هایی که بعدتر برای زندانیان سیاسی و حقوق بشری زده ثابت کرده که حتی در روزهای سخت به حرفش پایبند است و برای رسیدن به آن چه که بدان اعتقاد دارد تلاش می کند. کروبی ساخت قدرت را به خوبی می شناسد و می داند برای این که قول هایش را عملی کند باید از چه راه هایی وارد شود. مسئله دوم افرادیست که از کروبی حمایت می کنند و تیمی که با او کار می کنند. کرباسچی، نجفی، الویری، عبدی، سروش، بابک احمدی و خیلی های دیگر از کروبی حمایت کرده اند یا قرار است در صورت پیروزی پست اجرایی در دست بگیرند. هر کسی با کمی دقت می تواند به این نتیجه برسد که کروبی بهترین تیم فکری و اجرایی را در اختیار دارد و می توان به کابینه و دولتش امیدوار بود. این در حالیست که میر حسین چنین حمایتی از سوی نخبه ها ندارد و حتی می شود یک جور دودلی را در حرف هایش دید. وقتی کروبیِ پیرمرد از ته دل حرف میزند، انتظار دارم یک تحکمی را در بیان میر حسین هم ببینیم. ولی می ترسم از روزی که او هم مثل خاتمی، مصلحت اندیش! بماند و خیلی جاها کوتاه بیاید.

11. نمی دانم این ایراد را به چه کسی وارد کنم که چرا در حمایت از کروبی شوری در نگرفته است. چرا نخبه ها و روشنفکرها نتوانسته اند آن شور مردمی را که برای پیروزی در انتخابات به آن نیاز است به وجود بیاورند یا چرا سید عزیزمان برای کروبی که انصافا با هر متر معیاری از میرحسین اصلاح طلب تر است کاری نکرد. این روزها در ستاد کروبی و چهره ی طرفدارانش یاس و ناامیدی می بینم.

12. یک مسئله ای که این جا هست این حرف های جدیدی است که از طرفداران موسوی می شنوم. برای نمونه دو مورد ذکر می کنم: اول این که جایی خواندم یک خانمی شرط ازدواجش را برای داماد رای به میر حسن گذاشته و داماد هم قبول کرده و با قبول این شرط آن ها به خانه ی مثلا بخت رفته اند! دوم این که در سایت جمهوریت خواندم که اشک های کرباسچی را در فیلم مستند کروبی، اشک قبول شکست پیشاپیش دانسته اند. واقعا از اصلاح طلبان شنیدن این گونه حرف ها و تخریب ها آن هم در جبهه ی خودی غیر قابل تحمل است. مایی که چهار سال تمام علیه این گونه دغل بازی ها شعار داده ایم چرا باید در این چند روز مانده به انتخابات همچه رویه ای در پیش بگیریم؟

13. باید در دور اول آرای احمدی نژاد به نصف نرسد تا انتخابات به دور دوم کشیده شود. در بهترین شرایط محسن رضایی یکی دو میلیون رای دارد و با مجموع رای هایی که ملت به میرحسین و کروبی می دهند به احتمال بسیار زیاد انتخابات به دور دوم می کشد و آن جا جنگ میان احمدی نژاد و یکی از اصلاح طلبان خواهد بود که تحت هر شرایطی چه میرحسین باشد و چه کروبی به نماینده ی اصلاح طلب رای می دهم. پس در دور اول تقریبا می شود با خیال راحت به کاندیدی که دوست داریم رای بدهیم. بگویم که هنوز هم می ترسم از روزی که باز هم اسم آن که نباید از صندوق ها در بیاید، را ببینم...

پی نوشت 1: گفته بودم که به میر حسین رای می دهم، ولی حالا به شیخ رای می دهم که با هر متر و معیاری به آن چه که می خواهم نزدیک تر است. ولی هنوز پارچه سبز را به دستم می بندم. نه به حمایت از میر حسین بلکه به خاطر احترامی که برای موج سبز قائلم. موجی که برای آینده اش نیاز به اصلاحات را با پوست و گوشت و استخوان و از اعماق قلبش حس می کند.

پی نوشت2: دور اول مناظره ها را دیدم. برایم جالب بود که احمدی نژاد این بار به شکل بی پرواتری هر آن چه را که می خواست گفت و به توهم پردازی هایش ادامه داد و در این راه اخلاق را هم به واضح ترین شکل مثل همیشه زیر پا گذاشت و به افرادی که از خودشان امکان دفاع نداشتند همه جوره تاخت. و انتظار داشتم میرحسین با تحکم و قدرت بیشتری تمام آن چه را باید مردم می دانستند بیان کند ولی به نحو نا امید کننده ای ضعیف حرف زد. می دانم که شیخ جواب احمدی نژاد را جوری می دهد که ...

محمد جواد اميرآبادي
پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 14:49
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

براي baran : هر راهي كه به زير كشيدن احمدي نژاد و خفه كردن ديكتاتوري ، برسه راه درستيه . حتي محسن رضايي هم گزينه درستيه براي اينكه احمدي نژاد رو به زير كشيد .


پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 14:56
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

فقط میتونم یه چیز بگم نذاریم هیجان و جو بجای عقل برای ما تصمیم بگیره که نتیجه این کار رو چندین بار دیدیم. امروز خیلی ها نمی دانند میر حسین کیست اما مثل خیلی از چیزهای دیگر مد شده که از میرحسین حمایت کنند و رنگ سبز به مچ دست و کیف و ماشین ... ببندند. البته همیشه تابعان مد به ماهیت اون چیزی که مد شده فکر نمی کنند بلکه فقط تبعیت میکنند .

رای ما نه رای من

چون هر کس فقط یک رای دارد

مهدی کروبی


پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 15:43
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

آلفردو: "باز تاکید می کنم به جای مقایسه اشخاص بیاید ببینید اطرافیان و حامیان هر کاندیدا چه کسانی هستند. تیم کروبی ( چه افراد سیاسی و چه فرهنگی و حتی سنمایی اش ) رو با موسوی مقایسه کنید!"

داریوش مهرجویی با بهروز افخمی!!

مجید مجیدی و علی نصیریان با علی معلم!!!

دکتر صادق زیبا کلام با ....!!!

الهام
پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 22:28
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

متاسفم برای اقای موسوی و هوادارانش اگر احیانا که بعید است ایشان رئیس جمهور شوند به این دلایل:

1- ایشان اخلاق ندارند و این موضوع در مناظره ایشان با اقای احمدی نژاد مشخص شد انجا که در پاسخ به سوال اقای احمدی نژاد که پرسید چرا ان زمان که فلان شخص ان کار را کرد شما احساس خطر نکردید ایشان که حسابی کم اورده بود گفت ان شخص غلط کردند بیجا کردند. این چه طرز صحبت کردن در رسانه ملی است. واقعا که...

2- ایشان حتی یک برنامه مدون هم ندارند و لابد منتظرند اگر انتخاب شدند انوقت اقای هاشمی برایشان برنامه ای ارسال کنند

3- ایشان حتی بلد نیستند از خودشان دفاع کنند و به چیز چیز گفتن در اخر مناظره افتادند

4- ایشان و حامیانشان ادمهای بخیل و حسودی هستند که نمی توانند این همه محبوبیت احمدی نژاد را تحمل کنند و ...

در پایان امروز 5 شنبه اقای خامنه ای در پاسخ به امثال موسوی و طرفدارانش گفتند کسانی که می گویند نظام و کشور ما ضعیف شده و بی ابرو شده کاملا در اشتباه هستند و همصدای دشمنان نظام هستند

بنابراین رای رهبر هم که معلوم است . اینکه فلان اقای هنرپیشه به کی رای میدهد و فلان فوتبالیست به کی مهم نیست مهم قشر پابرهنه هستند که خوشبختانه تعدادشان همچنان به لطف لفت و لیس های اقای هاشمی و امثالهم کم که نشده هیچ زیاد هم شده و اینان هم که فقط صداقت را می شناسند یعنی احمدی نژاد

پس زنده باد احمدی نژاد

الهام
پنجشنبه 14 خرداد 1388 - 22:31
-1
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

متاسفم برای اقای موسوی و هوادارانش اگر احیانا که بعید است ایشان رئیس جمهور شوند به این دلایل:

1- ایشان اخلاق ندارند و این موضوع در مناظره ایشان با اقای احمدی نژاد مشخص شد انجا که در پاسخ به سوال اقای احمدی نژاد که پرسید چرا ان زمان که فلان شخص ان کار را کرد شما احساس خطر نکردید ایشان که حسابی کم اورده بود گفت ان شخص غلط کردند بیجا کردند. این چه طرز صحبت کردن در رسانه ملی است. واقعا که...

2- ایشان حتی یک برنامه مدون هم ندارند و لابد منتظرند اگر انتخاب شدند انوقت اقای هاشمی برایشان برنامه ای ارسال کنند

3- ایشان حتی بلد نیستند از خودشان دفاع کنند و به چیز چیز گفتن در اخر مناظره افتادند

4- ایشان و حامیانشان ادمهای بخیل و حسودی هستند که نمی توانند این همه محبوبیت احمدی نژاد را تحمل کنند و ...

در پایان امروز 5 شنبه اقای خامنه ای در پاسخ به امثال موسوی و طرفدارانش گفتند کسانی که می گویند نظام و کشور ما ضعیف شده و بی ابرو شده کاملا در اشتباه هستند و همصدای دشمنان نظام هستند

بنابراین رای رهبر هم که معلوم است . اینکه فلان اقای هنرپیشه به کی رای میدهد و فلان فوتبالیست به کی مهم نیست مهم قشر پابرهنه هستند که خوشبختانه تعدادشان همچنان به لطف لفت و لیس های اقای هاشمی و امثالهم کم که نشده هیچ زیاد هم شده و اینان هم که فقط صداقت را می شناسند یعنی احمدی نژاد

پس زنده باد احمدی نژاد

محمد جواد اميرآبادي
جمعه 15 خرداد 1388 - 0:25
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

براي دوستي كه نامش را ننوشته است : اگر انتخاب رئيس جمهور براساس نامهايي چون بهروز افخمي و مهرجويي باشد ، من چون بهروز افخمي را دوست دارم ، به كروبي راي مي دهم . دوست عزيز تمام اشخاصي رو نام ميبري قابل احترام است پس نظر خوبي نيست كه آدم ها رو روبروي هم قرار ميدي . براي من مهرجويي همان قدر ارزش دارد كه افخمي .

کامیار
جمعه 15 خرداد 1388 - 3:6
-1
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

آخ گرفتم چرا امیر قادری از میرحسین موسوی یهو رسید به کروبی

قضیه از اعتماد ملی آب نمیخوره

مساله علی معلم و دنیای تصویر و...........................اینهاس

ای عقل معاش چه ها که نمیکنی؟!

از این سایت برای ترویج عقایدتون(واقعا عقاید؟!!!!) استفاده یا بهتر بگم سواستفاده میکنید


جمعه 15 خرداد 1388 - 16:2
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

حمایت مسعود کیمیایی و اصغر فرهادی از مهندس موسوی

http://www.yaarinews.ir/default.aspx/n/2328/%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-800-%D9%87%D9%86%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%8C-%D8%AA%D8%A6%D8%A7%D8%AA%D8%B1-%D9%88-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%B3%D9%88%DB%8C


جمعه 15 خرداد 1388 - 17:24
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

http://www.yaarinews.ir/default.aspx/n/2328/%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-800-%D9%87%D9%86%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%8C-%D8%AA%D8%A6%D8%A7%D8%AA%D8%B1-%D9%88-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%B3%D9%88%DB%8C

نيما سليماني
جمعه 15 خرداد 1388 - 17:27
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

كاملا با نظر شما موافقم ولي اي كاش خاتمي صراحتا از موسوي حمايت نمي كرد تا باعث ايجاد دودستگي در اين جناح نشود .بدون شك همه اينها به نفع طرف مقابل تمام خواهد شد مطمئن باشيد . افسوس


شنبه 16 خرداد 1388 - 0:38
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

aghae amirabadi miyan in do zamin ta aseman faselas

ساقی
شنبه 16 خرداد 1388 - 10:49
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

نظر من این است در دور اول کروبی و موسوی فرقی ندارد ...

ان شاالله در دور دوم هر کدام بالا آمدند اتحاد ...

امیدوارم فردی انتخاب نشود که به مردمش نگاه کند و

دروغ بگوید ...

دروغ بگوید ...

دروغ بگوید ...

انشاالله یا کروبی یا موسوی رای بیاورد ...

يك سينماگر غير برجسته
شنبه 16 خرداد 1388 - 16:51
0
موافقم مخالفم
 
این برای مهدی کروبی است...

دوستان بازهم مي‌گويم داريد بحث دندان اسبي مي كنيد.شماها همگي در مقوله سينما تخصص داريد. بحث انتخاباتي را چرا در اين حوزه متمركزنمي كنيد؟ اقلا يكي از دوستان هوادار آقاي موسوي لطف كنند و به برنامه كروبي در پاسخ به سوالات خانه سينما نقدي بنويسند. سينماگران برجسته و محترمي كه از اقاي موسوي حمايت كرده‌اند چرا از ايشان و يا مشاوران ايشان نمي‌خواهند كه در اين زمينه اعلام موضع فرمايند. صرف آوردن اسامي فيلمسازان برجسته (كه در سينما برجسته‌ اند و نه در سياست)درحمايت از يك كانديدا آيا با اعلام موضع علي پروين و درخواستش از هواداران پرسپوليس براي راي دادن به آقاي احمدي نژاد فرقي دارد؟آيا اينهم نوعي عوام فريبي نيست؟

تهمینه
يکشنبه 17 خرداد 1388 - 2:9
0
موافقم مخالفم
 
لحظه‌های تصمیم

فقط کروبی...

زهرا رهنورد همسر مهندس ميرحسين موسوي در مصاحبه با مجله زن روز اعلام کرد: ميرحسين موسوي معتقد است تا حد امکان بايد حريم جدايي زن و مرد حفظ شود و زنان نبايد بي جهت در کوي و برزن ظاهر شوند.

به گزارش رجانیوز به نقل از مجله زن روز مورخ 7 آذر 1360، زهرا رهنورد در اين مصاحبه تأکيد می‌کند: موسوي به مقام زن به صورت متعصبانه و غيرتي بها مي‌دهد و در روابط اجتماعي زن و رفت و آمد او در محيط‌هاي خارج از خانه به هيچ وجه گرفتار ترقي خواهي هاي روشنفکرانه و رفتار و روابط باز و بي ضابطه نيست به ويژه در محل ها و محيط‌هايي که مردان هم حضور دارند.

زهرا رهنورد می‌افزاید: مهندس موسوي کلاً از مقام و حرمت زن به دور مي داند که زن در آن دسته از خريدهايي که با کاسب و مردان محل سروکار دارد وارد شود و از غيرت مرد مسلمان جايز نمي داند که تن بدهد به اين موضوع که زنان بي جهت در کوي و برزن ظاهر شوند و با اين و آن هم سخن شوند

!!
سه‌شنبه 19 خرداد 1388 - 17:0
0
موافقم مخالفم
 
میخکوب پای تلویزیون: هیچ کدام از دو این نفر در طول برنامه حق استفاده از گوشی را ندارند

تهمینه جان با این وصف خدا به فریاد برسه.نکنه این میخواد بین زن و مرد دیوار بکشه؟والا کروبی هر چقدر هم خوب ادم رای بیاری نیست.پس جواب این سیندرلاهای لچک به سر چی می شه واسه موسوی جان فشانی می کنن.مشخصه کروبی ادم راحت تریه.ولی رای بیار نیست.اصلاحاتی اصولگرا!بی جهت نیاییم در کوی برزن؟خرید نکنیم؟یعنی واسه هر رفت و امد اجازه کتبی می خواد/اقامون باید اجازه بدن؟ اینا راسته تهمینه جون؟دلم خوش بود رهنورد روشنفکره.آخه به کروبی هم رای بدیم رای اصلاحاتی ها می شکنه بین دو نفر.تمرکز ارا چی می شه؟منطقی باشیم.کروبی به اندازه موسوی محبوب نیست!در صحت کامنت شما ادم شک می کنه جسارتا.یا حداقل باورش سخته!

ویانا
سه‌شنبه 19 خرداد 1388 - 17:3
0
موافقم مخالفم
 
میخکوب پای تلویزیون: هیچ کدام از دو این نفر در طول برنامه حق استفاده از گوشی را ندارند

از سال شصت تا حالا همه یا واقعی یا مصلحتی عوض شدن.هر کی به کروبی رای بده غیر مستقیم احمدی نژادا رییس کرده.واقعا به اندازه موسوی رای بیار نیست با اینکه موقعیتش بهتره

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  









  سینمای ما   سینمای ما   سینمای ما   سینمای ما      

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2008, cinemaema.com
Page created in 1.49462914467 seconds.