تا به حال سابقه نداشته یک فیلم در دو گروه سینمایی اکران شود : گزارش ایسنا از حال و روز اکران نوروزی از زبان سینماداران؛ :: سينمای ما :: پايگاه خبری - تحليلی سينمای ايران :: Iranian Movie News & Information
پنجشنبه 20 فروردين 1388 - 11:55
module-htmlpages-display-pid-97.html

• مجید مجیدی و کمال تبریزی هم«آتشکار» محسن امیریوسفی را تایید کردند؛ / مانده‌ایم چرا اکران نمی‌شود...      • اولین عکس ترانه علیدوستی و حامد بهداد سر صحنه فیلم تازه صدرعاملی؛ / زندگی با چشمان بسته      • احمد احمدی در نامه‌ای به سایت «سینمای ما» درباره شایعه اخراج‌اش از سریال ماه عسل توضیح داد؛ / انصراف نه اخراج      • به سالگرد شهید آوینی نزدیک می‌شویم؛ / 1-عناوین فیلم‌های جشنواره مستند شهید آوینی، 2- بزرگداشت «شهيدآويني» در 20 فروردين و 3- محمدتقی فهیم: شهید آوینی با گرایشات متحجرانه و لیبرالیستی در سینما مبارزه می‌کرد      • پخش این سریال در روزهای زوج هفته ادامه دارد؛ / برزو ارجمند چند ترانه برای «اشک‌ها و لبخندها» اجرا کرده است      




                       



گزارش ایسنا از حال و روز اکران نوروزی از زبان سینماداران؛
تا به حال سابقه نداشته یک فیلم در دو گروه سینمایی اکران شود

سینمای ما - سينماداران با سپري شدن تعطيلات «نوروزي» از اكران نوروزي گفتند و گلايه كردند از اينكه برنامه‌ي گروه سينمايي «آفريقا» مشخص نبود.

علي رضايي مدير سينما فلسطين در ارزيابي وضعيت اكران نوروزي سال 1388 گفت: در تعطيلات نوروز اكثر مردم براي تماشاي فيلم «اخراجي‌ها 2» به سينماها مراجعه مي‌كردند و اگر سينمايي اين فيلم را نمايش مي‌داد، مردم كمتر به سراغ فيلم‌هاي ديگر آن سينما مي‌رفتند، اما اكنون به نظر مي‌رسد كه به تدريج فروش اين فيلم كاهش پيدا مي‌كند و مخاطبان به سراغ فيلم‌هاي ديگر مي‌روند.

او در عين حال معتقد است: در شرايطي كه فيلم‌هاي خوب مختلفي در انتظار اكران به سر مي‌برند، نمي‌توان به‌ اين دليل اكران نوروزي را محدود به يك فيلم خاص كرد.

مدير سينما «فلسطين» در پايان نيز با تاكيد بر استقبال گسترده‌ي مردم از فيلم «اخراجي‌ها»، خاطرنشان كرد: تاكنون تعطيلات نوروز فرصتي فراهم كرد تا عده بسياري براي ديدن اين فيلم راهي سينماها شوند، اما من فكر مي‌كنم كه اكنون و با تمام شدن تعطيلات است كه مي‌توان فهميد كه اين فيلم چند مرد حلاج است.

او اذعان داشت: نكته ديگري هم كه بايد به آن اشاره كرد آن است كه برخي فيلم‌ها مانند «وقتي همه خوابيم» داراي مخاطبان خاص خود هستند و كسي با چيپس و پفك به تماشاي آنها نمي‌رود، اما به هر حال فيلمي مانند

«اخراجي‌ها 2 » با اقشار مختلف جامعه پيوند دارد و جزء معدود فيلم‌هايي است كه براي ديدن آن مخاطبان از نقاط مختلف شهر و طبقات مختلف اجتماعي راهي سينماها مي‌شوند.

علي‌اصغر عاشوري مدير سينما «سروش» از عدم اكران فيلم در گروه «آفريقا» گله كرد و به ايسنا گفت: متاسفانه نوروز امسال گروه سينمايي «آفريقا» فيلم نداشت و اين مساله باعث شد كه سينماهاي اين گروه به نمايش فيلم «سوپراستار» بپردازند. حال آنكه در نتيجه‌ي اين تصميم، سينما «سروش» و «ايران» كه در فاصله كمي از يكديگر قرار دارند، مجبور شدند كه هر دو به اكران «سوپر‌استار» بپردازند و همين مساله موجب شد كه فروش هر دو سينما با كاهش مواجه شود.

علي شاهوردي مدير مجتمع سينمايي «اريكه ايرانيان» نيز عنوان كرد: مدت چند سال است كه چند فيلم از بهترين فيلم‌ها در نوروز اكران مي‌شوند، اما گاه مضمون و محتواي برخي از اين فيلم‌ها مناسب اكران نوروزي نيست و اين فيلم‌ها علي‌رغم برخورداري از نقاط قوت متعدد، به‌دليل اكران در فصلي نامناسب و رقابت با فيلم‌هاي قو‌ي‌تري كه از مخاطب عام برخوردارند، صدمه مي‌بينند.

او ادامه داد: در نوروز امسال نيز فيلم «اخراجي‌هاي 2» از فروشي فوق‌العاده برخوردار بود و ما در سينماي خود گاه حتي تا ساعت 3 بامداد هم براي اين فيلم سانس ويژه داشتيم و همين مساله موجب مي‌شد كه مخاطبان كمتر به سراغ فيلم‌هاي ديگر بروند. در ميان فيلم‌هاي نوروزي امسال برخي فيلم‌ها داراي مخاطبان خاص خود بودند اما فيلم «اخراجي‌ها» دايره مخاطبان وسيعي داشت و از هر قشري براي تماشاي اين فيلم مراجعه مي‌كردند.

شاهوردي در ادامه صحبت‌هايش نيز به عدم اكران فيلم «درباره‌ي الي» در ايام نوروز اشاره كرد و گفت: خيلي خوب شد كه فيلم «درباره‌ي الي» دراين دوره‌ي زماني به نمايش درنيامد، چرا كه به اعتقاد بنده بهتر آن است كه فيلم‌هاي خوب سينما به تدريج اكران شوند. اگر آن فيلم هم در ايام نوروز به نمايش در مي‌آمد، ديگر تا پايان سال به‌جز 2 الي 3 فيلم قوي نداشتيم و تمام فروش ما منحصر‌به اكران نوروزي مي‌شد.

او ادامه داد: بنده در گفت‌وگو با تهيه‌كنندگان فيلم‌ها نيز بارها گفته‌ام كه اكران همزمان با «اخراجي‌ها» موجب لطمه خوردن فيلم‌ها مي‌شود، اما بهتر آن است كه سينماها همانگونه كه در حال حاضر در همه نقاط شهر با صف‌هاي طولاني و ازدحام جمعيت مواجهند در تمام طول سال به همين شكل باشند. گاه تهيه‌كنندگان تنها فصل مناسب براي اكران را ايام نوروز يا تابستان مي‌دانند. اما فيلمي مانند «توفيق اجباري» و يا «چهارچنگولي» كه به ترتيب در مهرماه 86 و ماه‌هاي پاياني سال 87 اكران شدند به خوبي گوياي اين نكته هستند كه اگر فيلمي در زمان مناسب خود پخش شود، اكران موفقي خواهد داشت و الزاما هم اين زمان مناسب تعطيلات نوروز و يا تابستان نيست.

مدير «اريكه ايرانيان» ادامه داد: فكر مي‌كنم كه تهيه‌كنندگان و مسوولان سينما بايد هر روز سينما را مورد توجه قرار دهند و نه فصل يا ماهي خاص را، آنها بايد فيلم‌ها را به‌گونه‌اي تقسيم كنند كه در هر دوره‌ي زماني حداقل يك فيلم پرفروش داشته باشيم. چرا همه علاقه‌منديم كه هميشه همه سينماها فيلم خوب و مخاطب گسترده داشته باشند.

پاسبانيان مدير سينما استقلال هم در گفت‌وگويي با ايسنا به فروش فوق‌العاده فيلم «اخراجي‌ها» اشاره كرد و گفت: در ايام نوروز براي اين فيلم تا نيمه شب‌ها سانس داشتيم و فروش اين فيلم در تمام اين سال‌ها بي‌سابقه بود.

او در ادامه درباره‌ي اكران همزمان چند فيلم قوي هم عنوان كرد: فكر مي‌كنم كه لازم است همواره ميان فيلم‌ها‌رقابت وجود داشته باشد. اين دليل نمي‌شود كه چون فيلم «اخراجي‌ها» از فروش خوبي برخوردار است، همزمان با آن چند فيلم ضعيف اكران شود، بلكه بايد مخاطب قدرت انتخاب داشته باشد. به‌عنوان مثال، چند سال پيش هم فيلم «مارمولك» و «كما» كه هر دو از فيلم‌هاي پرمخاطب سينما بودند به‌طور همزمان اكران شدند و هر دو هم از فروشي عالي بهره بردند، لذا اين دليل نمي‌شود كه چون فروش يك فيلم خوب است بقيه فيلم‌هاي فصل ضعيف باشند.

او ادامه داد: نكته ديگر آنكه اگر فيلمي خوب باشد، قطعا فروش مناسب خواهد داشت. اما در غير اين‌صورت حتي با وجود تمام تبليغات صورت گرفته مخاطب متوجه اين موضوع خواهد شد. به‌عنوان مثال در روز‌هاي اول جشنواره شاهد بوديم كه بليط برخي فيلم‌ها در بازار سياه با قيمت بسيار بالا فروخته مي‌شود، اما در روزهاي پاياني جشنواره حتي بليط سانس‌هاي آن فيلم‌ها هم به فروش نمي‌رفت و اين مساله شاهدي است براين ادعا.

مدير سينما «استقلال» كه سينماي او سرگروه فيلم «اخراجي‌ها» است در بخش ديگري از اين گفت‌وگو نيز به گلايه از در نظر‌نگرفتن فيلم براي گروه «آفريقا» پرداخت و گفت: مشكل جديدي كه امسال با آن مواجه شديم و به نوعي همه ما سينماداران به آن معترضيم آن است كه امسال بدون در نظر گرفتن گروه‌ها‌، قرار است كه يك فيلم نوروزي در در گروه آفريقا هم اكران شود. اين نوع تصميم‌گيري به‌هيچ عنوان از نظر صنفي صحيح نيست و به فيلم‌ها صدمه مي‌زند. از سوي ديگر لزومي هم ندارد كه چنين اتفاقي صورت بگيرد. به هرحال بايد هرگروه فيلم خود را داشته باشد و اين نوع اكران نه از نظر عرفي و نه از نظر صنفي صحيح نيست و هيچ‌گاه هم سابقه نداشته است كه يك فيلم در دو گروه به نمايش درآيد.



منبع : ایسنا

به روز شده در : دوشنبه 17 فروردين 1388 - 16:16

چاپ این مطلب |ارسال این مطلب |

نظرات

میثم
دوشنبه 17 فروردين 1388 - 17:53
3
موافقم مخالفم
 
تا به حال سابقه نداشته یک فیلم در دو گروه سینمایی اکران شود

بله تا حالا سابقه نداشته که یه فیلم تو 2 گروه سینمایی اکران بشه. ولی حالا می بینید که شده! اصغر فرهادی کنایه جالبی زد. چرا اکران درباره الی رو تو روز آخر لغو کردن؟ آیا دلیلش جز این بود که فرصت برای جایگزین کردن فیلم دیگه ای وجود نداشته باشه و اخراجی ها رو تو 2 تا گروه بفرستن رو پرده؟ اخراجی ها بایدم پرفروش بشه. وقتی معاونت سینمایی هم کمکش میکنه تا هم رقیب قدرتمندش(درباره الی) از میدون به در بشه و هم تو دو تا گروه سینمایی، برای اولین بار در تاریخ سینمای ایران، روی پرده بره!

افشین
سه‌شنبه 18 فروردين 1388 - 1:7
0
موافقم مخالفم
 
تا به حال سابقه نداشته یک فیلم در دو گروه سینمایی اکران شود

منم با میثم 100% موافقم و متشکر از آزادی بیانی که تا این حد به کاربران میدید واقعا زحمت می کشید

نازنین
سه‌شنبه 18 فروردين 1388 - 2:27
1
موافقم مخالفم
 
تا به حال سابقه نداشته یک فیلم در دو گروه سینمایی اکران شود

مردم فرهیخته کشورمون نشون دادن که باید اخراجی ها ی40 هم ساخته بشه و برن و به اراجیف و مسخره بازی هاو لوده بازی ها و چرندیات یک چیز(و نه فیلم) کر کر بخندند و........

متاسفم واقعا متاسفم و بینهایت از فروش بالای این چیز آشغال ناراحتم

بله آقای ده نمکی تنها چیزی که در زندگیت یاد گرفتی و خوب هم انصافا از بر شدی خوردن نون به نرخ روز بوده نوش جان !!فقط بپا تو گلوت گیر نکنه

(ضمنا بنده این چیز رو در سالن حوزه هنری دیدم (فقط به این خاطر که باید درموردش مطلبی آماده میکردم)و هرگز حاضر نبودم بابت تماشای این چیز مزخرف ریالی پرداخت کنم)

ساناز
سه‌شنبه 18 فروردين 1388 - 15:28
2
موافقم مخالفم
 
تا به حال سابقه نداشته یک فیلم در دو گروه سینمایی اکران شود

اشتباه نكنيند، فروش خوب اخراجي ها دليل علاقه مردم به اين فيلم نيست بلكه امري طبيعيست كه مردم عادي در ايام نوروز به تماشاي يك فيلم خنده دار بروند اما اگر از همين مردم در جلوي در خروجي سينماها سوال ميكرديد كه فيلم چه طور بود ميديديد كه از هر 10 نفر لااقل 6 نفر از فيلم راضي نبودند و اخراجي هاي1 را بهتر ميدانستند و خيلي ها معتقد بودند كه به هرزوري ميخواستند آدم را بخندانند مثل فيلمهاي چارچنگولي يا دلداده...

پس فكر نكنيد اين فروش يعني مردم اين فيلم را خيلي پسنديدند بلكه مردم كنجكاو ديدن ادامه فيلمي بودند كه به جز سينما به مدد تلويزيون،حتي در روستاهاي دورافتاده هم قسمت يك آن را ديده بودند..

سهیل
چهارشنبه 19 فروردين 1388 - 12:3
0
موافقم مخالفم
 
تا به حال سابقه نداشته یک فیلم در دو گروه سینمایی اکران شود

فروش بالای این فیلم به خاطر گرانی بلیتها بود که تا 15 فروردین نیم بها نشد بعد هم طبق قانون جدید امسال بجای دو روز شنبه و سه شنبه برای نیم بها شدن فقط یک روز سه شنبه بود و نیم بها بهقیمت 1500 تومانو اکران ذر دو گروه سینمایی و بازیگران خوب زیاد و مردمیکم سطح که می خواستند در تعطیلات عید ببببه هر چرت وپرتی بخندند

م

farhad
چهارشنبه 19 فروردين 1388 - 15:12
-1
موافقم مخالفم
 
تا به حال سابقه نداشته یک فیلم در دو گروه سینمایی اکران شود

بانظرات ميثم و ساناز موافقم

خدا آخر و عاقبت سينماي ما را به خير كند...

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2008, cinemaema.com
Page created in 2.57585811615 seconds.