«محاکمه در خیابان» بار دیگر روی خط تولید قرار گرفت+6 عکس از صحنه و پشت صحنه : با بازگشت مصطفی خرقه‌پوش از سفر آمریکا؛ :: سينمای ما :: پايگاه خبری - تحليلی سينمای ايران :: Iranian Movie News & Information
چهارشنبه 19 فروردين 1388 - 6:54
module-htmlpages-display-pid-97.html

• احمد احمدی در نامه‌ای به سایت «سینمای ما» درباره شایعه اخراج‌اش از سریال ماه عسل توضیح داد؛ / انصراف نه اخراج      • به سالگرد شهید آوینی نزدیک می‌شویم؛ / 1-عناوین فیلم‌های جشنواره مستند شهید آوینی، 2- بزرگداشت «شهيدآويني» در 20 فروردين و 3- محمدتقی فهیم: شهید آوینی با گرایشات متحجرانه و لیبرالیستی در سینما مبارزه می‌کرد      • پخش این سریال در روزهای زوج هفته ادامه دارد؛ / برزو ارجمند چند ترانه برای «اشک‌ها و لبخندها» اجرا کرده است      • قلعه‌نوعی هم درباره «مرد دو هزار چهره» اظهار نظر کرد؛ / لذت بردم      • «دا» در نه ماه سی و د و بار تجدید چاپ شده است؛ / داریوش مهرجویی هم تمایل‌اش را به ساخت فیلمی بر اساس این رمان دفاع مقدس اعلام کرد      




               



با بازگشت مصطفی خرقه‌پوش از سفر آمریکا؛
«محاکمه در خیابان» بار دیگر روی خط تولید قرار گرفت+6 عکس از صحنه و پشت صحنه

سینمای ما - با بازگشت «مصطفي خرقه‌پوش» از سفر تدوين «محاكمه در خيابان» در خيايان كيميايي از سر گرفته شد.

با بازگشت «مصطفي خرقه‌پوش» از سفر تدوين تدوين فيلم تازه «مسعود كيميايي» از سر گرفته شده است و قرار است به زودي «اسحاق خانزادي» صداگذاري شروع كند، ضمن اينكه ترانه فيلم را يغما گلرويي سروده و ساخت موسيقي و اجراي ترانه بر عهده «رضا يزداني» است كه به زودي كار ساخت موسيقي اين ترانه را آغاز خواهد كرد .
بر اساس اين گزارش، فيلمبرداري فيلم«محاكمه در خيابان» بيست‌وپنجمين ساخته «مسعود كيميايي» روز سيزدهم بهمن ماه در تهران به پايان ‌رسيد و پولاد كيميايي،شبنم درويش و حميد افشار بازيگراني هستند كه در آخرين نماهاي فيلمبرداري شده «محاكمه در خيابان» جلوي دوربين تورج منصوري رفتند.
«مسعود كيميايي» اين فيلم را پانزدهم دي ماه با بازي بازيگراني چون نيكي‌ كريمي، پولاد كيميايي، محمدرضا فروتن‌، شبنم درويش، نگار فروزنده و حامد بهداد در نقش‌هاي اصلي در تهران كليد زد.
شبنم درويش، محمد مويد، كارينا نظرآوا، پرهام كريمي، صدف بابازاده، سيد محمد نبوي، سياوش ايزدي ،محمدرضا اكبري، اشكان پايا، محمدعلي سلطان محمدي، رسول محفوظي، مجيد سهرابي، امير صادقين، مجيد علي‌زاده و سامان حسيني از هنرجويان كارگاه آزاد فيلم هستند كه براي نقش‌ها در اين فيلم انتخاب شده‌اند. همچنين آريا تنها براي نقش كودك خردسال برگزيده شده‌ است.
ساير عوامل سازنده «محاكمه در خيابان» عبارتند از:
مدير و مجري طرح: حميدرضا افشار، مدير فيلمبرداري: تورج منصوري، مدير صدابرداري: اسحاق خانزادي،برامه ريز و دستيار اول كارگردان:عليرضا شمس، طراح لباس و صحنه: رضا مهدي‌زاده، طراح چهره‌پردازي: محمد قومي، مدير تداركات: حميد پرهيز، مدير توليد:محمدصادق آذين، عكس: بابك بروزيه، مدير روابط عمومي: آيدا مصباحي.




منبع : فارس

به روز شده در : يکشنبه 16 فروردين 1388 - 15:40

       
چاپ این مطلب |ارسال این مطلب |

نظرات

مینی بوس
يکشنبه 16 فروردين 1388 - 21:51
2
موافقم مخالفم
 
«محاکمه در خیابان» بار دیگر روی خط تولید قرار گرفت+6 عکس از صحنه و پشت صحنه

همیشه دوستاشتم حامد بهداد تو فیلم های کیمیایی بازی کنه.

به نظرم بهترین بازی های بهداد (بازی های انفجاری و طوفانی)را در فیلم های استاد کیمیایی می تونیم ببینیم.

مزدک
دوشنبه 17 فروردين 1388 - 2:43
-7
موافقم مخالفم
 
«محاکمه در خیابان» بار دیگر روی خط تولید قرار گرفت+6 عکس از صحنه و پشت صحنه

دوستان گرامی هنرمند زمانی می تواند اثر هنری قابل اعتنا خلق کند که علاوه بر تکنیک های لازم در هر رشته دارای تفکری عمیق و دیالکتیکی باشد. یعنی در هنگام مواجهه با یک معضل به ریشه های اقتصادی و اجتمایی ان بپردازد و زیربنایی بیندیشد و البته هر هنرمند عمیق و با اندیشه ای حتمن به این همه نابرابری در جهان معترض هست و شکی نیست که اعتراض واقعی از هنرمندی با تفکری عمیق و ریشه ای برم یاید . در سینمای ایران از این نظر دو چهره شاخص وجود دارند اول بهرام بیضایی و بعد هم داریوش مهرجویی در جهان هم بسیاری از چاپلین بزرگ گرفته تا دسیکا و برادران تاویانی و برتولوچی و چند نفر دیگر از این دسته اند .

فیلمسازان سطحی اما کسانی هستند که چون اندیشه ای عمیق و دیالکتیکی ندارند با موضوعات برخوردی سطحی دارند مثل کیمیایی و قادری و حاتمی کیا و مجیدی و حسن فتحی و کمال تبریزی و ... در جهان هم اگر کمی عمیق تر بنگریم حتا نمی توان کسانی چون اسکورسیزی و اسپیلبرگ و تیم برتون و دیوید فینچر و تارکوفسکی را جز هنرمندان عمیق به حساب اورد.

با تشکر

sany
دوشنبه 17 فروردين 1388 - 11:53
0
موافقم مخالفم
 
«محاکمه در خیابان» بار دیگر روی خط تولید قرار گرفت+6 عکس از صحنه و پشت صحنه

اين مزدك هم همه را خفه كرده يه نظر داده بعد آن را همه جا كپي كرده آن هم چه نظر بي ربطي...

rad
دوشنبه 17 فروردين 1388 - 12:35
-1
موافقم مخالفم
 
«محاکمه در خیابان» بار دیگر روی خط تولید قرار گرفت+6 عکس از صحنه و پشت صحنه

آقاي مزدك اين چرت و پرت ها چيه كه همه جا نوشتي؟؟؟

اگه از نظر تو كيميايي،حسن فتحي و حاتمي كيا سطحي نگرند اول بايد به حال تو تاسف خورد كه از همه سطحي نگرتري...

jk
دوشنبه 17 فروردين 1388 - 14:33
0
موافقم مخالفم
 
«محاکمه در خیابان» بار دیگر روی خط تولید قرار گرفت+6 عکس از صحنه و پشت صحنه

مزدک خان چه جو گیر شده یه پاراگراف در مورد سینما یه جا توی یه مجله درجه 3 خونده همه جا گفته

shahin
دوشنبه 17 فروردين 1388 - 16:4
2
موافقم مخالفم
 
«محاکمه در خیابان» بار دیگر روی خط تولید قرار گرفت+6 عکس از صحنه و پشت صحنه

مزدک جان ما ادم جاهل دیدیم ولی دیگه نه در این حد. جهل ریشه دوانده در تمام وجودت

مواظب خودت باش

زمانی که چاپلین دلقک را بالاتر از اسکورسیزی دونستن!؟؟
دوشنبه 17 فروردين 1388 - 21:17
1
موافقم مخالفم
 
«محاکمه در خیابان» بار دیگر روی خط تولید قرار گرفت+6 عکس از صحنه و پشت صحنه

ما هم باید به شکا خودش جواب بدیم تا حالش را ببره که همه جا یه نظر را کپی نکنه!

خدمت این مزدکککک جون عرض کنم عزیزم شما که عاشق مهرجویی و بیضایی هستی لازم نیست از این کلکای قدیمی بزنی... و بخواهی از اینها خوب بگی از اونها یه چیز دیگه!

اتفاقا به نظر من در سینمای ایران اون چیزهایی که گفتی را کیمیایی و مجیدی و فتحی و البته کیمیایی واجر شرایطند نه مهرجویی و بیضایی...

در سینمای جهان هم که واقعا تاسف داره دلقکی مثل چارلی چاپلین کوچک که فقط به درد همون سینمای صامت میخورد و نه بلد بود فیلم دیالوگ دار بسازه یا بازی کنه را بالاتر یا همردیف دیگران از این لحاظ قرار میدی...

چارلی چاپلین سطحی ترین سطحی ها بود...

درباره دسیکا و تاویانی و برتولوچی هم چیزی نگم بهتره مثل اینکه دو تا کتاب خوندی که البته بدون شک امثال فلینی و برگمان صد ها برابر از لحاظ عمق فیلمسازی و اندیشه های زیر بنایی از اونهایی که گفتی صد برابر جلوترند.

در ضمن این را هم بدون اسپیلبرگ و تیم برتون را که البته اصلا تو این لیست کسی حساب نمیکنه اما ار بیسوادی و عدم درک سینماییت بود که اینجوری میگی وگرنه مارتین اسکورسیزی و دیوید فینچر(و باز به خصوص اسکورسیزی از این لحاظ در تاریخ زبانزد هستند)

مارتین اسکورسیزی بدون شک اگر فقط یک چهره شاخص در دنیا باشه او تک چهره شاخص از لحاظ فیلمسازی و درک عمیق و تک خالق اثر هنری قابل اعتنا که همه چیز را میسنجد میباشد.

درود بر اسکورسیزی و سایر فیلمسازانی که در این راه موفقند اما مطمینا چارلی چاپلین کوچک و مهرجویی و بیضایی در این لیست قرار نمیگیرند.


سه‌شنبه 18 فروردين 1388 - 2:14
0
موافقم مخالفم
 
«محاکمه در خیابان» بار دیگر روی خط تولید قرار گرفت+6 عکس از صحنه و پشت صحنه

اخلاق خوشگل!!!!!!!!! اقای بهداد رو که میپرستید ، امسال در سالن رسانه ها به خوبی دیدم!

نتیجه این شد که از طرفدانش بودم و دیگه نیستم

شک ندارم هر کدوم از شما هم اگر بودید نتیجه همین میشد شک ندارم

مزدک
سه‌شنبه 18 فروردين 1388 - 4:0
0
موافقم مخالفم
 
«محاکمه در خیابان» بار دیگر روی خط تولید قرار گرفت+6 عکس از صحنه و پشت صحنه

نامه به امیر قادری

اول از اینکه در این نوشته مجبورم سطح کلام را پایین بیاورم و در مورد مسایلی صحبت کنم که شاید برای عده ای از دوستان کاملن روشن و تکراری باشد پوزش می طلبم ولی چون در این مطلب روی سخنم با دوست گرامی اقای امیر قادری است مجبورم این کار را بکنم. ( بخشی از مطلب را در فرم داستانی می اورم شاید بهتر بتوانم منظورم را بیان کنم هر چند این داستان ها کاملن از روی حقیقت برداشت شده است و لازم به توضیح نیست که من اصولن داستان نویس نیستم )

- مدتی پیش در تلوزیون خبری پخش شد در مورد جشن بزرگی که در یکی از کشورهای اسیایی توسط عده ای سرمایه دار محترم و باشخصیت برای میمون ها برگزار شده بود و در این جشن میمون ها انواع کیک و میوجات لوکس را بر سر و صورت هم می زدند و شادی می کردند که صحنه ی بسیار جالب و خنده داری بود و من از دیدن این صحنه ها بسیار لذت بردم چون هم به میمون ها خیلی خوش می گذشت و هم ادم هایی که انجا بودند و چه چیزی از این بهتر که ادم شادی دیگران را ببیند نمی دانم اقای قادری هم این صحنه را دیده و لذت برده است یا نه چون ایشان برای مقوله ی لذت بردن و خوش گذراندن ارزش زیادی قایل هستند که اتفاقن فکر خوبی است.

- چند روز بعد شبکه ی چهار مستندی درباره ی فقر و گرسنگی در افریقا نشان می داد و ملیون ها انسانی که حتا نمی توانند اولین نیازهای حیوانی خود را براورده سازند و در فقر بدنیا می ایند و در فقر می میرند و مثل شخصیت فیلم ملیونر زاغه نشین خوش شانس هم نیستند که دریک مسابقه تلوزیونی پول زیادی به جیب بزنند.

- چند روز مانده به عید یکی از دوستانم که در یکی از ادارات دولتی و با حقوق مناسب و به عنوان معاون یکی از بخش های مهم مشغول به ... است را دیدم که با ماشین 206 خود جلوی پای من ترمز کرد و در راه همش از برنامه هایش برای رفتن به گردش به این جا و ان جا در تعطیلات چندین نوروز سخن می گفت البته کمی هم در مورد برنامه اش برای خریدن خانه ی جدیدی که می خواست با دریافت وام از اداره شان انجام دهد سخن گفت . نمی دانم چرا وقتی از ماشین پیاده شدم یاد دوران مدرسه افتادم یاد ان شوخی ها و دوران خوش ، انزمانی که شاید زندگی را جور دیگر می فهمیدیم یاد همین دوستم که معمولن نمره ها یش پایین تر از بقیه بچه ها بود هر چند دوست مشترکی به نام کامران داشتیم که از شاگردان زرنگ کلاس بود و همیشه به او در درس کمک می کرد ولی نتیجه زیادی حاصل نمی شد. اصولن او به جز درس در زمینه های دیگر هم چندان استعدادی نداشت.

فردای انروز دوستم کامران را دیدم . کامران در یکی از کارخانه های خصوصی و با حقوق بسیار کم کار می کرد از او خواستم که شب عید همدیگر را ببینیم و جایی برویم ولی او گفت که شب عید در کارخانه شیفت است و نمی تواند بیاید و گفت اگر بتوانم شیفتم را جابه جا کنم شاید بعد از ظهر روز سیزده را بتوانیم با هم بیرون برویم و در راه همش از این صحبت می کرد که چگونه باید شیفتش را تغییر دهد و نگران بود که مبادا مشکلی پیش بیاید.

- نمی دانم لازم است این بحث ها را ادامه دهم یا نه حتمن بسیاری از شما نمونه ی این داستان ها را بسیار دیده اید و بهتر تاز من می دانید. البته من به خاطر اینکه از لذت اقای قادری کاسته نشود و خاطرشان ازرده نگردد و در ضمن مرا متهم به شعار دادن و عقده ای بودن نکنند مجبور شدم بخش های زیادی از واقعیت را سانسور کنم و بسیاری از واقعیت های تلخ را نیاورم. و در مورد اینکه چطور و تحت چه شرایطی کامران اکنون اینجاست و ان دوست دیگرم انجا هم شاید نیاز چندانی به توضیح نیست و بسیاری از شما موارد بیشماری از این نوع را تجربه کرده اید و یا دیده و شنیده اید. ( البته در هر موضوعی ممکن است استثنا وجود داشته باشد ولی باید دانست که هرچند که استثنا در جای خود مهم و قابل بررسی است ولی در هنگام قضاوت استثنا را جای قاعده گذاشتن چیزی جز حماقت یا رذالت نیست به قول هگل که می گوید : حقیقت همان کلیت است و برشت که می گوید : انکه به استثنا می اندیشد احمق است. )

- دوستان یک واقعیت در جهان وجود دارد که اگر کسی انرا درست درک نکند و اگاهانه یا نااگاهانه از نظر دور کند تمامی نگاهش به زندگی و حرفهایی که می زند و کتاب هایی که می نویسد و فیلمهایی که میسازید و موسیقی که می افریند و... سطحی و در بهترین حالت بی فایده و در بسیاری موارد مضر می گردد . بسیاری از شما این واقعیت تلخ را بهتر از من درک کرده اید ولی من دوباره انرا اینجا برای خودم و اقای قادری تکرار می کنم :

قادری گرامی افرادی در جهان ما وجود دارند که وقت ندارند در طول سالها به همه ی ویلاهای خود در سراسر جهان سر بزنند و مردم بسیار زیادی هم هستند که بزرگترین ارزوی شان داشتن یک سرپناه معمولی و یک شغل ابرومند است . عده ای هزاران و ملیون ها دلار را برای سرگرم شدن خود و در جشن میمون ها و اسب ها و خوک ها خرج می کنند و همزمان در همان لحظاتی که اینان مشغول خوشگذرانی هستند عده ی زیادی از گرسنگی می میرند تکرار می کنم می میرند اقای قادری می دانید مرگ یک انسان چه فاجعه ی جبران ناپذیری است.

حال منصفانه جواب دهید ملیون ها کارگر ، کشاورز ، دانشجو ، کارمند رتبه پایین و افراد بیکار نگه داشته شده و کم درامد و بی درامد کجای سینمای جهان قرار گرفته اند. من بحثم فقط در مورد سینمای ایران نیست و در مورد سینمای جهان صحبت می کنم .

چند درصد مردم جهان ملیونر و یا رییس شرکتهای بزرگ و یا فوتبالیست حرفه ای و رییس بیمارستان و یا خواننده ی حرفه ای و افراد طبقه ی سرمایه دار هستند و چند درصد طبقه ی پایین و در سینمای جهان چند درصد از فیلمها و کارگردان هایی که شما انها را بزرگ می دانید به طور ریشه ای به مشکلات افراد این طبقه که اکثریت مردم جهان را تشکیل می دهند می پردازند و بعد نتیجه می گیرند که این بی عدالتی ها از بین رفتنی است و باید از بین برود وانسان روزی اینکار را انجام می دهد و تا این بی عدالتی های اشکار وجود دارد سخن گفتن از بسیاری مسایل جز دروغ و حقه بازی نیست و در بهترین حالت ساده لوحی است و ساده لوحی بیشتر ان است که فکر کنیم این کار با سلام و صلوات و خواهش و تمنا بدست می اید. چند درصد ؟ نود درصد ؟ هشتاد درصد ؟ پنجاه درصد ؟ سی درصد ؟ بیست درصد ؟ ده درصد ؟ پنج درصد ؟ و یا باز هم کمتر !!!

در فیلمهایی که امثال برای اسکار نامزد شده بودند چند نمونه از این فیلم ها وجود داشت در اسکار پارسال چی ؟ در کل تاریخ هالیوود چند تا از این فیلمها را دیده اید در سینمای اروپا چند درصد در سینمای اسیا چند تا ؟ در دیگر جاهای جهان چقدر؟

من نمی گویم که هیچ فیلمی نبوده است به خصوص در اروپا و در سینمایب نو ریالیسم ایتالیا فیلمهای بسیار خوبی برای مثال اوردن وجود دارد . در گوشه و کنار سینمای امریکا و اسیا و جاهای دیگر هم این نوع فیلمها البته به تعداد بسیار کم وجود دارد . و معمولن به ناحق مهجور می مانند.

من نمی گویم اصلن نباید در مورد زنگی اشراف و ثروتمندان فیلم ساخت ولی نباید جوری باشد که انگار اینها کلیت مردم را تشکیل می دهند و اینها تنها افراد با ارزش این جامعه اند.

اگر کارگردانانی که در مورد این افراد فیلم می سازد نگاه واقع بینانه ای همچون بالزاک داشتند که مشکلی نبود و می توانست راه گشا باشد . ولی چند درصد فیلمهای جهان با دیدی عمیق به روابط موجود در جهان ، جهانی که پول و سرمایه بر ان حکومت می کند و نه انسان ، جهانی که انسان و انسانیت را همچون کالایی در بازار به فروش گذاشته است.

قصد سیاه نمایی ندارم اما ساده لوح هم نیستم و معتقد نیستم که خود را گول بزنم که " هر کجا باشم اسمان مال من است " بلکه همچون بسیاری از مردم جهان معتقدم که زمین متعلق به انسان و همه ی موجودات است و امید کامل دارم که دیر یا زود انسان و انسانیت بر جهان حاکم خواهند شد و شاید برای شما این شعار باشد ولی برای بسیاری مردم این بزرگترین حقیقت است . چرا که انسان همانگونه که تاریخ نشان می دهد همانگونه که برده داری اولیه و برده داران را در اعماق تاریخ دفن کرد به این بی عدالتی ها هم پایان میدهد . من فکر می کنم که هنر را وظیفه ای است و کسی که هیچ وظیفه و تعهدی را به این موضوع نداشته باشد هرگز شایسته ی عنوان هنرمند نمی گردد هر چند صد ها جایزه ی بزرگ و کوچک هم به او بدهند. ( حال می خواهد در زمینه ی سینما فعالیت کند یا تاتر یا ادبیات یا موسیقی یا نقاشی و ... و از این نظر هیچ تفاوتی وجود ندارد )

دوست گرامی هر جامعه ای بنا به نوع روابط تولیدی و جریانهای اقتصادی حاکم فرهنگ خود را به وجود می اورد پس زمانی که یک فیلمساز می خواهد در مورد یک معضل فرهنگی و یا اجتمایی و سیاسی سخن بگوید باید به ریشه های این معضل بپردازد چرا که این نابرابری های اقتصادی است که نابرابری ها و معضل های اجتمایی و فرهنگی و سیاسی را به وجود می اورد و پرداختن به روبنا بدون در نظر گرفتن زیربنای ان نمی تواند چندان ثمر بخش باشد در این صورت فیلم این کارگردان روبنایی و سطحی و در بیشتر اوقات بی ثمر و حتا گمراه کننده می گردد که بود و نبودش یکی می شود و گاهی نبودش بهتر از بودش .

خوشبختانه در ایران تعدادی از این هنرمندان را داریم که مایه افتخار ما هستند نیما یوشیج و ... در شعر احمد محمود و دولت ابادی و ساعدی و... در زمینه ی رمان را می توان از این دسته نامید. در تاتر هم اکبر رادی در کنار بهرام بیضایی شاخص ترین چهره در این زمینه اند و در سینمای ایران هم دو چهره کاملن متمایز شده اند :

1- بهرام بیضایی 2- داریوش مهرجویی

ادامه دارد

www.mazdakk.blogfa.com

شیما
سه‌شنبه 18 فروردين 1388 - 15:26
0
موافقم مخالفم
 
«محاکمه در خیابان» بار دیگر روی خط تولید قرار گرفت+6 عکس از صحنه و پشت صحنه

kheili khosh halam ke baz shahede asari boozorg az abar ghoodrate 30namaye iran aghaye kimiyayai hastim omidvaram mesle hamishe movafagh bashi

سیامک سالکی
سه‌شنبه 18 فروردين 1388 - 22:8
0
موافقم مخالفم
 
«محاکمه در خیابان» بار دیگر روی خط تولید قرار گرفت+6 عکس از صحنه و پشت صحنه

بی صبرانه منتظر دیدن آخرین اثر استاد کیمیایی هستم.

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2008, cinemaema.com
Page created in 0.577028989792 seconds.