دبیرخانه سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر اعلام کرد
داوران بخش مستند جشنواره فجر 32 مشخص شدند
سینمای ما- دبیرخانه سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر اسامی داوران بخش مستند را اعلام کرد. به گزارش مدیریت ارتباطات سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر، پس از پایان بازبینی آثار و اعلام فیلم های بخش مسابقه توسط هیات انتخاب ...
*** دبیرخانه سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر اسامی داوران بخش مستند را اعلام کرد. به گزارش مدیریت ارتباطات سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر، پس از پایان بازبینی آثار و اعلام فیلم های بخش مسابقه توسط هیات انتخاب اسامی داوران بخش مستند اعلام شد. اسامی داوران بخش مستند سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر بر اساس حروف الفبا به شرح زیر است:
مرتضی پور صمدی: مرتضی پورصمدی در مهر ماه سال ۱۳۳۱ در همدان به دنیا آمد . وی تحصیلات را تا دوره متوسطه در همدان ادامه داد و سپس برای ادامه تحصیل در رشته فیلمبرداری در مدرسه عالی رادیو و تلویزیون به تهران آمد . وی پس از فارغ التحصیل شدن، به عنوان فیلمبردار در تلویزیون مرکز کرمانشاه مشغول به کار شد .در سال ۶۲ پورصمدی به تهران منتقل شد و فیلمبرداری مستند را به شکل حرفه ای ادامه داد . مرتضی پورصمدی در سال ۱۳۷۶ بعد از ۲۵ سال فعالیت باز نشسته شد و هم اکنون به عنوان مدیر فیلمبردار در سینما و تلویزیون به شکل آزاد به کار اشتغال دارد . پورصمدی سابقهی فیلمبرداری فیلمهای مطرحی چون گیلانه (رخشان بنیاعتماد)، دایره زنگی (پریسا بختآور)، طبقهی سوم (بیژن میرباقری) و... را دارد و با فیلمسازان نوگرا و متفاوتی مثل کیوان علیمحمدی و امید بنکدار هم در دو فیلم سینماییشان شبانه و شبانهروز همکاری داشته است. او کارگردانی را هم تجربه کرده و چندین فیلم مستند ساخته که بعضی از آنها جوایزی هم گرفتهاند و ضمناً به عنوان عکاس مردمنگار نمایشگاههای زیادی برپا کرده است. او در جشنوارهى فجر گذشته فیلمبرداری هیس! دخترها فریاد نمی زنند را بر عهده داشت.
رامین حیدری فاروق: در سال ۱۳۴۵ در تهران متولد شد. او در سال ۱۳۶۸ پس از قبولی در آزمون هنر با گرایش سینما تحصیلات دانشگاهی خود را در مقطع کارشناسی رشتهی کارگردانی در دانشکدهی سینما-تئاتر دانشگاه هنر تهران آغاز کرد و پس از به اتمام رسانیدن این مقطع، وارد دورهی کارشناسی ارشد در رشتهی پژوهش هنر شد.
در ایران فاروقی را به عنوان مستندسازی صاحب سبک میشناسند که روایتی شاعرانه را با توالیِ به یادماندنی از تصاویر همراه میکند.پس از کارگردانی مجموعهی داستانی «راهی»، طی سالهای ۱۳۷۶ و ۱۳۸۷ موفق به تولید و کارگردانی مجموعههای مستند متعددی با عناوین «ابر، باد، ماه»، «گره»، «دیدار»، «اینجا آفریقاست» و «شرق، دیوار، آفتاب» در ایران، آفریقای جنوبی، زیمبابوه، تانزانیا، اتیوپی و چین گشت.
مجید شیخ انصاری: مجيد شيخ انصاري كارشناس ارشد رشته كارگرداني سينما؛ عضو هيئت علمي دانشكده سينما تئاتر دانشگاه هنر است و علاوه بر تدريس كارگرداني فيلمنامه نويسي ونقد فيلم در دانشكده سينما تئاتر مديريت گروه سينما را نيز برعهده دارد. وي در كشور انگلستان مشغول تحصيل و تحقق در رشته فيلمسازي حرفه اي با گرايش جلوه هاي بصري ديجيتال و شخصيت هاي مجازي براي دريافت PHD است.
فرهاد مهران فر: فرهاد مهرانفر متولد ۱۳۳۸ بندر انزلي، فارغ التحصيل سينما از دانشكده سينما تئاتر دانشگاه هنر است. وي فعاليت فيلمسازي را با ساخت فيلم هاي كوتاه آغاز كرد. کارگردانی اولین فیلم سینمایی با نام «موشک کاغذی»۱۳۷۵، نویسندگی و کارگردانی چهار فیلم سینمایی و نزدیک به شصت فیلم مستند رادر کارنامه خود دارد.
فرهاد ورهرام: پیشکسوت مستندساز،فیلمبردار،محقق،کارگردان،عکاس،تهیه کننده و نویسنده سال ۱۳۲۷ در شهر بروجرد زاده شد.وی در دانشکده هنرهای دراماتیک رشته کارگردانی سینما را خواند، ورهرام فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۵۲ آغاز کرد. تا کنون در زمینه فیلمبرداری،کارگردانی،تحقیق و عکاسی فعالیت های مختلفی داشته است. آثار سینمایی فرهاد ورهرام در موزه مردمشناسی پاریس، موزه مردمشناسی وین، فستیوال مردمشناسی جهان سوم در فرایبورگ، فستیوال مردمشناسی در هلسینکی، خانه سینمای تهران، انجمن فرهنگی ایران و فرانسه، و بیست و دو مرکز فرهنگی داخلی و خارجی به نمایش درآمده است.