بخش‌های کوتاه‌شده گفت‌وگو  در روزنامه شرق با رنگ قرمز مشخص شده است
سینمای ما- عباس كيارستمي فيلم جديد‌اش را در ژاپن خواهد ساخت. آيا از اين خبر بايد خوشحال شويم يا ناراحت؟ عباس كيارستمي اما با ناراحتي اين خبر را مي‌دهد.  در حالي كه همه منتظر ساخت پروژه « پدر و پسر» به كارگرداني كيارستمي و بازي حامد بهداد بودند. اين كارگردان در گفت‌وگو با شرق اعلام كرد كه فيلم تازه‌اش را با عنوان «ناكيسا» با سرمايه يك كمپاني ژاپني و همكاري كمپاني ام. كا. 2 فرانسه در ژاپن خواهد ساخت. عباس كيارستمي در گفت‌و گو با شرق گفت: " /> متن کامل گفت‌وگوی مینا اکبری با عباس کیارستمی؛ بدون حذف‌های روزنامه شرق : اين‌ها دارند پيام خودشان را مي‌دهند و مي‌گويند سينما نمي‌خواهند :: سينمای ما ::

   


News
  • رييس هيات مديره‌ خانه سينما اعلام كرد
    بازگشايي خانه سينما تا رسيدن به فضاي مطلوب و بدون تنش به تعويق افتاد
  •  
  • محسن اميريوسفي مي‌گويد آن‌قدر با مرگ شوخي كردم تا او هم تصميم گرفت تلافي كند!
    براي اولين بار يک منتقد سينما باعث نجات جان فيلمساز مي‌شود!
  •  
  • دوشنبه از ساعت 18 با حضور عوامل و بازيگران فيلم
    «خنده در باران» به ياد هديش بيگدلي شاملو به نفع كودكان سرطاني به نمايش درمي‌آيد
  •  
  • گفت‌وگوی نيما حسني‌نسب با عباس كيارستمي، درباره سینما و زندگی و خیلی چیزهای دیگر - قسمت اول
    هر فیلم تازه برایم مثل اختراع مجدد چرخ است!/ کار کردن برایم جانشین لذت‌هایی شده که دیگر لذت‌بخش نیست
  •  
  • نگاهی به فیلم «روزهای زندگی» ساخته پرویز شیخ طادی
    چرا تاثیر «روزهای زندگی» روی مخاطب از یک درام هیجانی فراتر نمی رود؟
  •  
  • همراه با "سینمای ما" در مرکز سینمایی جهان شهر ساحلی کن فرانسه باشید
    اخبار و گزارش، نقد و بررسی و گفتگوهای بزرگان سینما در فستیوال کن 2012 را در سایت "سینمای جهان" دنبال کنید
  •  
  • بازتاب نمایش «یک خانواده محترم» ساخته مسعود بخشی در جشنواره کن 2012 در رسانه ها مثبت است
    جهشی فوق العاده در فرم سینمای ایران/ نوع جدیدی از فیلم ایرانی‌ برای مخاطب جهانی‌
  •  
  • یادداشت مينا اكبري درباره نقض حکم انحلال خانه سینما
    عقلانيت و آينده نگري و دلسوزي براي سينما قابل نقض نيست
  •  
  • بهروز افخمی براساس رمان همسرش فیلمنامه نوشته است
    مرجان شیرمحمدی «آذر، شهدخت، پرویز و ... دیگران» را کارگردانی می‌کند
  •  
  • نظر کارگردان «تلفن همراه رییس جمهور» درباره مدیرکل اداره ارزشیابی و نظارت و وضعیت اکران فیلم چیست؟
    سجادپور با پنبه سر می بُرد!/ به ما گفتند آقایی فیلم را دیده و گفته «این فیلم اکران نشود»
  •  
  • بسته خبری دوم سایت "سینمای ما" از نقض حکم انحلال خانه سینما و حواشی تازه آن
    اگر حکم شورای فرهنگ عمومی قطعی باشد، انحلال خانه سینما پابرجاست/ هیچ سابقه ای از تذکر قبلی به خانه سینما وجود ندارد
  •  
  • مدیرعامل فارابی رسماً از پذیرش استعفای معاون فرهنگی بنیاد خبر داد
    پژمان لشگری‌پور سرانجام از بنیاد سینمایی فارابی جدا شد
  •  
  • شبکه سه در تدارک سریالهای تازه است
    فصل دوم «ساختمان پزشکان» و «ستایش»، فصل سوم «هوش سیاه» و ادامه «خانه اجاره ای» ساخته می شود
  •  
  • علی عطشانی می گوید اولین فیلم سه بعدی ایران را با تکنولوژی «آواتار» می سازد
    آنا نعمتی و فرزاد حسنی بازیگران «آقای الف» هستند / «طلبه» محصول مشترک ایران و کانادا منتظر پروانه ساخت است
  •  
  • اختلاف نظر بر سر کیفیت فیلم تازه عباس کیارستمی در کن ادامه دارد
    نیویورک تایمز: نوبت كيارستمي است كه نخل طلاي دوم را تصاحب كند/ گاردین: فیلم کیارستمی تاثیرگذار نیست/ ژاپن دیلی: در زمره بهترین آثار کیارستمی است/
  •  
  • «برنده» درباره زدوبندهای پشت پرده ورزش در مرحله تدوین است
    سامان استرکی برای دومین تجربه سینمایی سراغ ژانر کمدی اجتماعی رفت
  •  
  • به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا، تهیه‌کنندگی مهدی کریمی و حمایت کامل سازمان سینمایی
    پروانه ساخت فیلم سینمایی «چ» صادر شد
  •  
  • بسته خبری سایت "سینمای ما" از نقض حکم انحلال خانه سینما و همه بازتابهای پس از آن
    حکم انحلال نقض شد/ لازم بود مراحل قانونی با دقت بیشتری دنبال شود/ خانه سینما فعالیت‌ش را از سوم خرداد شروع می کند/ در صورت لزوم دستور انحلال دیگری برای خانه سینما صادر می‌شود
  •  
  • خودش می گوید به دلیل مشغله‌های فراوان این پیشنهاد را قبول نکردم
    محمد خزاعی تهیه‌کنندگی برنامه سینمایی «هفت» را نپذیرفت
  •  
  • پای صحبت عباس کیارستمی و خبرنگار "نیویورک تایمز" درباره «مثل یک عاشق» + نگاه منتقد و استاد دانشگاه آمریکایی به فیلم
    من همان پروفسور پیر، آن عاشقِ جوان و کمی هم آن دختر دانشجو هستم!/ هنوز هزاران داستان عاشقانه ناگفته وجود دارد
  •  
     


     



       




    متن کامل گفت‌وگوی مینا اکبری با عباس کیارستمی؛ بدون حذف‌های روزنامه شرق
    اين‌ها دارند پيام خودشان را مي‌دهند و مي‌گويند سينما نمي‌خواهند

    سینمای ما- عباس كيارستمي فيلم جديد‌اش را در ژاپن خواهد ساخت. آيا از اين خبر بايد خوشحال شويم يا ناراحت؟ عباس كيارستمي اما با ناراحتي اين خبر را مي‌دهد.  در حالي كه همه منتظر ساخت پروژه « پدر و پسر» به كارگرداني كيارستمي و بازي حامد بهداد بودند. اين كارگردان در گفت‌وگو با شرق اعلام كرد كه فيلم تازه‌اش را با عنوان «ناكيسا» با سرمايه يك كمپاني ژاپني و همكاري كمپاني ام. كا. 2 فرانسه در ژاپن خواهد ساخت. عباس كيارستمي در گفت‌و گو با شرق گفت: «قرار بر اين بود كه فيلم بعدي‌ام را در ايران بسازم. فيلم‌نامه‌اي با نام «پدر و پسر» را آماده كرده بودم و با حامد بهداد هم براي بازي در نقش اول آن صحبت كرده بودم. اما در اين يكي دو ماه كه در ايران بودم به نظرم آمد كه شرايط لازم و كافي براي كار در ايران هنوز به وجود نيامده است تصميم‌هاي فردي و مجموعه  اتفاقاتی که دور و برمان می­افتد باعث شد به اين نتيجه برسم كه بهتر است فيلم بعدي‌ام را هم خارج از ايران كار كنم.»

    كيارستمي در توضيح دلايل كنار گذاشتن پروژه «پدر و پسر» با اشاره به عدم وجود امنيت شغلي در حرفه فيلم‌سازي به شرايط پيش آمده براي اصغر فرهادي و لغو پروانه ساخت فيلم اين فيلم‌ساز گفت: « هر پروژه‌اي وقتي شروع مي‌شود تا پايانش شش ماه زمان مي‌برد و درشش ماه هزاران اتفاق مي‌افتد و هيچ امنيت خاطري براي اين مدت وجود ندارد حتي وقتي كه مجوز هم مي‌گيريم باز هم اين امنيت خاطر وجود ندارد. وقتي پروژه‌اي را اين‌طور ناگهاني متوقف مي‌كنند، اين ترس ديگر در همه ايجاد مي‌شود. البته «پدر و پسر» طرح قديمي من بود و قرار بود كه  روزي اين فيلم را بسازم  اما وقتي شرايط اينطوري شد ساخت فيلم ديگري را جلو انداختم تا ببينم كه اين مملكت كي قانونمند خواهد شد.»

    او درباره فیلم جدیدش می گوید:« اسم فیلم «ناكيسا» است که اسم شخصيت دختر اصلي فيلم است. همه عوامل فيلم  ژاپني خواهند بود و من به عنوان كارگردان مهمان هستم و تنها عضو ايراني  از عوامل ساخت اين فيلم كه ايراني است. آخر زمستان قرار است فيلمبرداري شروع شود، اگر ژانويه و فوريه بتوانيم كار كنيم زمان خوبي است. فيلم داستان دارد. تا وقتي كه سرمايه‌گذار خارجي هست و تعهدي در مورد پرداخت هزينه، به هر حال تعهدي به عهده من هست كه از فيلم‌هاي ديگرم داستاني‌تر باشد. تهيه‌كننده‌اش یک كمپاني ژاپنی است و كمپاني MK2  فرانسه هم در كنار آنهاست. هنوز درباره بازيگران انتخابي ندارم بايد به آن  جا بروم اما به هر حال چهار بازيگر اصلي دارد كه فكر مي‌كنم بايد حرفه‌اي باشند. »

     کیارستمی درباره فیلمنامه‌ فيلم تازه‌اش می‌گوید:« با توجه به اينكه ما فرهنگ شرق و فرهنگ ژاپن را كاملاً نمي‌شناسيم تصورم اين بود كه شايد فیلمنامه خطاهايي داشته باشد، اما گفتند تنها نكته منفي فيلمنامه اين بود كه آدم‌ها با كفش وارد خانه مي‌شدند- اگر اين يكي را حذف كنم و حواسم باشد كه كفش‌هايشان را دربياورند ديگر هيچ خطاي فرهنگي در فيلمنامه‌اي كه نوشته بودم، ندارم.»

     او درباره پيش‌بيني‌اش درباره موفقیت این فیلم می‌گوید:« من ديگر الان به موفقيت و عدم موفقيت‌ فكر نمي‌كنم. موفق بود كه چه خوب و اگر موفق نبود كه مي‌نشينيم سر جايمان.»

     حوصله سر و كله زدن با مسئولان را ندارم

    عباس کیارستمی در بخشی از این گفت‌وگو با انتقاد  از اتفاقات غیر منتظره ،تصمیمات فردی و قوانینی که روز به روز تغییر می کند به ریشه تاریخی این حوادث اشاره می کند:« يادم هست كه آن وقت‌ها يك مصاحبه‌اي با سران مافياي ايتاليا كرده بودند ازشان سوال كرده بودند كه شما كجا فعال هستيد و كجاها كار مي‌كنيد و شيوه كارتان چه جوري است- گفته بودند ما در دو تا كشور نمي‌توانيم كار كنيم- يكي مكزيك و يكي ايران و اين روايت مربوط به زمان دولت شاهنشاهي است. براي اينكه در اين دو كشور قانوني وجود ندارد و قانون ما هم قانون‌شكني است و ما بر اساس قانون‌شكني مي‌توانيم كار كنيم و جايي كه قانون ندارد ما چه جوري قانون‌شكني بكنيم. به همين دليل فكر مي‌كنم اين ماجراها ريشه‌ تاريخي دارد و مربوط به امروز و ديروز نمي‌شود. منتها روز به روز كار كردن در اين شرايط دشوارتر مي‌شود و همه تصميمات فردي گرفته مي‌شود و به هيچ چيز ديگري هم توجه نمي‌كنند. اينجا همه چيز به روز است، و نبايد از هيچ چيزي تعجب كرد. فيلم «قضيه شكل اول و شكل دوم» بهترين جايزه فيلم كودكان آن سال را مي‌گيرد و اما هفته بعد توقيف هميشگي شد، تا همين امروز. قانون‌ها در اينجا به روز است و با آمدن آدم‌هاي گوناگون قانون‌ها هم متغير هستند. از عمر من چيزي نمانده است و من واقعاً حوصله سر و كله زدن با مسئولين را ندارم. بنابراين اگر از اين امكاني كه دارم استفاده نكنم يك كم بلاهت است ديگر.»

     او دوباره به لغو مجوز ساخت فیلم اصغر فرهادی اشاره می کند و می‌گوید:« مثلاً همين داستان مربوط به اصغر فرهادي و فيلمي كه مجوز گرفته بود و بعد ناگهاني تصميم مي‌گيرند آن را متوقف كنند. اصلاً باورم نمي‌شود چطور مي‌توان نسبت به ارزش‌هاي معنوي يك كار و خلأقيتي كه كارگردان در حين كار دارد توجه نمي‌كنند و فكر مي‌كنند اينجا آهنگري است و اگر تعطيلش بكنند اتفاقي نمي‌افتد و فردا آهنگر ديگري مي‌آيد و دوباره از نو شروع مي‌كند.»

    کیارستمی  درباره حرف های اصغر فرهادی در جشن سینما که از سوی شمقدری دلیل لغو مجوز فیلم او اعلام شد می گوید:« اين حرفا يك آرزو بوده براي ديگر همكارانش كه در ايران نيستند و نمي توانند در سرزمين مادريشان كار كنند.آرزو کردن که کار بدی نیست. ممكن است كه اين حرف آرزوي يك نفر ديگر نباشد اما طبيعتا نبايد با فردي كه آرزويش شبيه او نيست به شكل تاديبي برخورد كرد. مثل اين ميماند كه ما براي همه بيماران شفاي عاجل طلب كنيم و ميان انسان‌هاي بيمار، فرد گناهكاري هم باشد، پس بايد براي كسي كه اين چنين دعايي كرده، مجازات در نظر بگيريم.» او در ادامه می گوید: « مگر پروژه مربوط به يك نفر است. گروهي در يك فيلم كار مي‌كنند و آنها به هر حال زندگي دارند برنامه‌ريزي مي‌كنند – حتي فرض كنيد فرض محال كه يك آدمي خلاف مي‌كند كسي حق ندارد يك پروژه را بخواباند. آدم با اميد و عشق و شور كار فيلمسازي مي‌كند. كار فيلمسازي يك كار تجاري صرف كه نيست.»

     بهانه جديد براي توقيف فيلم جديدم

    عباس کیارستمی درباره اکران «كپي برابراصل» می‌گوید: «آقاي شمقدري با وجود اينكه يك جاهايي جسته و گريخته در مصاحبه‌هايشان حسن‌نيت نشان دادند، ولي اين بار لباس ژوليت بينوش را بهانه كردند. اما سوال من اين است كه مگر در فيلم‌هاي ديگر من لباس بازيگرها مشكلي داشته، اين فيلم‌ها چرا توقيف شدند و تا به امروز اجازه اكران پيدا نكرده‌اند. اينها همه بهانه است.  مطمئنا لباس بازيگران جديدم را هم بر اساس فيلم‌نامه و لوكيشن انتخاب خواهم كرد. من نمي‌توانم لباس بازيگرم را بي‌توجه به محيط و فارق از واقعيت‌هاي زندگي انتخاب كنم.»

    ارسال فيلم «كپي برابر اصل» به اسكار موقيعت استثنايي براي ايران بود

    كیارستمی درباره نماینده امسال ایران در اسکار می‌گوید: « فيلم كپي برابر اصل شناسنامه ايران را دارد و شانس اين را داشت كه از ايران شركت كند. اين يك موفقيت استثنايي بود براي ايران.»

     او درپاسخ به این سوال که  فیلمی که نماینده کشوری می‌شود مگر نباید زبان مادری آن کشور را داشته باشد می‌گوید:«نه اين مقررات شامل اسكار نمي‌شود و اين فيلم در كن هم حتي به عنوان يك فيلم ايراني نشان داده شده و فيلم چون ولي و پدرش ايران بود به آن شناسنامه ايران دادند. فرانسوي‌ها خودشان هم تمايل داشتند كه اين اثر را بفرستند از طريق كسي كه اسمش را نمي‌توانم بگويم گفته بودند كه مذاكره كنند و اگر بشود اين فيلم را سه روز در ايران نمايش بدهند و بليت بفروشند و آنها مي‌توانند بقيه اقداماتش را بكنند و باز به عنوان يك فيلم ايراني در اسکار شرکت کند. اما من نمي‌دانستم از چه كسي بايد اين تقاضا را كنم. »

    کیارستمی درباره نحوه انتخاب نماینده ایران در اسكار می گوید:« الان در ايران تصميم‌هاي فردي جايگزين شده است و هيات انتخابي نيست. جايي كه شما مي‌دانيد جوابي كه مي‌گيريد «نه» است، طبيعتاً هوشمندي در اين است كه تقاضايتان را مطرح نكنيد.»

     او در پاسخ به این سوال که انگارشما جديداً خودسانسوري مي‌كنيد و خودتان جلوتر تصميم‌هايتان را مي‌گيريد؟می گوید:« اسم اينكه خودسانسوري نيست. به هر حال تجربه به چه دردي مي‌خورد و وقتي ماجرا اين است كه پايت را از گليمت درازتر نكني. ناچارم دلم را با جاي ديگري گرم‌مي كنم. اينها دارند پيام خودشان را مي‌دهند و مي‌گويند كه سينما نمي‌خواهند- من اين پيام را گرفتم و مي‌گويم شما سينما نمي‌خواهيد باشد ولي من سينماي خودم را دارم. امكانات خودم را هم دارم و شما نخواهيد. »

    كيارستمي درباره اخبار منتشر شده درباره این که شمقدری در نیویورک برای فرستادن نماینده ایران به اسکار مذاکراتي انجام داده است، می‌گوید:« تا آنجايي كه من مي‌دانم آنها به رايزني احتياج ندارند. آنها از يك قانون پيروي مي‌كنند و از هر كشوري بدون نياز به رايزني مي‌خواهند كه يك فيلم را بر اساس انتخاب هيات و اعضاي انتخاب كشور خودشان انتخاب مي‌كنند و نه اينكه يك نفر تصميم شخصي بگيرد. چند بار تا حالا ايران همين‌جور بارها تصميم شخصي گرفته و گاهي اسكار پذيرفته، گاهي كنار گذاشته و گاهي هم در يك مرحله جلو رفته مثل فيلم آقاي مجيد مجيدي كه در بخش اول پذيرفته شد، پس نيازي به رايزني ندارد.»

     او درباره دلایل موفقیت و شانس زیاد « کپی برابر اصل» در اسکار می گوید:«به هر حال پخش‌كننده ما هم در امريكا قوي بود، اما نكته اينجاست كه خود اينها بايد بخواهند. الان اينها خودشان مي‌دانند كه فيلم شناسنامه ايراني دارد. كپي برابر اصل فيلم ايراني است و فرانسه نمي‌تواند اين فيلم را به آكادمي اسكار پيشنهاد بدهد. تهيه‌كننده دلش مي‌خواست به يك شكلي اين فيلم فقط سه روز در ايران اكران شود. طبق قانون آنها مي‌توانستند فيلم را پيشنهاد كنند و اين به آن معنا نيست كه فيلم قبول مي‌شود. صدها فيلم پيشنهاد مي‌شود. من فيلم‌هاي اسكاري نمي‌سازم و نمي‌توانم هم بسازم و نخواهم ساخت. اما آنچه مسلم است صحبت امروز ما در بي‌قانوني است. هيچ‌ قاعده‌اي وجود ندارد. حداقل اي كاش به جاي قانون اخلاق وجود داشت. اخلاق هم وجود ندارد. »

     او در پایان دو باره به فیلم جدیدش که در خارج از ایران ساخته می شود اشاره می کند و می‌گوید:« حالا كه من فعلا اين امكان را دارم، از آن استفاده مي‌كنم، چون به هر حال من فيلمم را بايد بسازم، در هر شرايطي. متاسفم كه زبانش ژاپني است، اما اميدوارم دوستان ايراني آن را با زيرنويس فارسي ببينند.»   


    منبع : وبلاگ مینا اکبری (به‌زوددی)

    به روز شده در : چهارشنبه 7 مهر 1389 - 16:42

    چاپ این مطلب |ارسال این مطلب |

    نظرات

    ح
    چهارشنبه 7 مهر 1389 - 22:29
    -15
    موافقم مخالفم
     

    اتفاقا ما سینما میخوایم، فحشا نمخوایم. البته این جمله مختص آقای کیارستمی نیست، بلکه تقریبا به کل سینمای ایران مربوط میشه.

    هیراد
    پنجشنبه 8 مهر 1389 - 1:20
    -4
    موافقم مخالفم
     

    این کیارستمی شاهکاره

    مهدی
    پنجشنبه 8 مهر 1389 - 12:33
    11
    موافقم مخالفم
     
    انتقاد

    میشه بگین به چه اجازه ای خودتو ما حساب میکنی؟

    سونیا
    پنجشنبه 8 مهر 1389 - 12:49
    0
    موافقم مخالفم
     

    دست مریزاد آقای کیارستمی ما هرجا کار کنین فیلمای شما رو دوست داریم ولی حیف منتظر فیلم پدر وپسر بودیم اونم با بازی حامد بهداد که می تونست یه شاهکار دیگه تو کاراتون باشه. در هرصورت موفق باشین

    محمد
    پنجشنبه 8 مهر 1389 - 14:50
    -6
    موافقم مخالفم
     

    کیارستمی همیشه افتخار سینمای ایران بوده ، هست و خواهد بود . از اینکه ایران دارای فیلمسازی با این مقام و منزلت بالا در دنیاست به خود می بالیم . وی با درایت و هوشمندی و توانایی های فردی توانسته خود را به چنین جایگاهی برساند و جزو کارگردانان طراز اول دنیا قرار . او بی همتا و یگانه است .

    محمد
    پنجشنبه 8 مهر 1389 - 15:50
    1
    موافقم مخالفم
     
    kia

    kia rostami yani:sinemaye iran

    yani movafaghiate ma dar daheye 70

    yani tame gilas

    yani soltan

    yani inkare

    omidvaram befahmid

    ليلي
    پنجشنبه 8 مهر 1389 - 18:6
    9
    موافقم مخالفم
     

    حقيقت تلخه جناب ح ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا جو سازي مكنين؟ همتون همينين!

    نوید
    جمعه 9 مهر 1389 - 15:46
    4
    موافقم مخالفم
     

    آقا یا خانم "ح" اول جرات داشته باشه و خودشو کامل معرفی کنه بعد در مورد کارگردان بزرگی مثل کیارستمی نظر بده.

    حامد
    جمعه 9 مهر 1389 - 16:39
    2
    موافقم مخالفم
     
    حقيقت

    منظورتون از حقيقت چيه جناب ليلي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درحقيقت شما حقيقت را نچشيديد..... جوسازي اين است كه بدون منطق بحث كرد. ما بر اساس اخلاق فحشا نميخواهيم...سينماي ايراني ميخواهيم

    نسیم
    جمعه 9 مهر 1389 - 18:26
    7
    موافقم مخالفم
     

    همیشه حرف حق میزنه .....کلا با فیلماش زندگی میکنم....به اندازه ی تموم فیلمای خوبت دمت گرم...

    داریوش
    جمعه 9 مهر 1389 - 21:58
    1
    موافقم مخالفم
     

    هر جا باشی بافیلم هات زندگی میکنم

    اضافه کردن نظر جدید
    :             
    :        
    :  
    :       






    خبرهای سینمای ما را در صندوق پستی خود دریافت کنید.
    پست الکترونيکی (Email):

    mobile view
    ...اگر از تلفن همراه استفاده می‌کنید
    بازديد امروز: 60150
    بازديد ديروز: 173581
    متوسط بازديد هفته گذشته: 252819
    بیشترین بازدید در روز ‌یکشنبه 23 بهمن 1390 : 1490465
    مجموع بازديدها: 405262721



    cinemaema web awards



    Copyright 2005-2011 © www.cinemaema.com
    استفاده از مطالب سایت سینمای ما فقط با ذکر منبع مجاز است
    کلیه حقوق و امتیازات این سایت متعلق به گروه سینمای ما و شرکت توسعه فناوری نوآوران پارسیس است

    مجموعه سایت های ما: سینمای ما، موسیقی ما، تئاترما، فوتبال ما، بازار ما، آگهی ما

     




    close cinemaema.com عکس روز دیالوگ روز تبلیغات