سينمای ما - تحلیل اصغر فرهادی از سی سال سینمای پس از انقلاب؛ / اگر «دایره زنگی» با همان پایانی که من برایش نوشته بودم اکران می‌شد...
جمعه 12 تير 1388 - 13:8
• وداع با بازیگر «در بارانداز»، «پرنده‌باز آلکاتراز»، «سربازهای یک چشم» و... / کارل مالدن (2009 - 1912) درگذشت      • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد؛ / تشکيل خانه پيشکسوتان فرهنگ و هنردر دستور کار وزارت ارشاد است      • آخرین ملاقات با اسطوره؛ / آخرین حضور تصویری خسرو شکیبایی شب ولادت مولا علی (ع) پخش می‌شود      • ده‌ها سریال و 400 فیلم... / دست پر تلویزیون در تعطیلات تابستانی      • مهدی آذریزدی در بیمارستان است؛ / نبوی، ایل‌بیگی و رحماندوست از خالق قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب عیادت کردند      





نظر سنجی

با توجه به برنامه هاي اعلام شده برنامه هاي فرهنگي كدام نامزد رياست جمهوري را براي آينده سينماي كشور مفيد مي دانيد ؟




سينماي جهان
کارل مالدن، اسطوره سینمای کلاسیک درگذشت + عکس‌ها
بازنده‌ترین مرد اسکار این بار جا را برای اسکار «تغییرشکل دهندگان 2» باز کرده
معرفی کامل فیلم «پیشنهاد» - حامد مظفری
ديويد فينچر درباره شبکه اجتماعی فيس‌بوك فيلم مي‌سازد
ساترن جوایزش را به «شوالیه تاریکی» داد
اولين عكس‌های «آليس در سرزمين عجايب» تيم برتون
نسخه بلو ری «گلادیاتور» با 11 ساعت تصویر اضافی
ستارگان سینما در نقش حیوانات باغ وحش
برای عمل به وصیت اینگمار برگمان خانه و یادگاری‌های شخصی او حراج می‌شود
ساخت پروژه مشترک استیون سودربرگ با براد پیت متوقف شد
رویای سینمایی دخترک 10 ساله در آخرین روز عمرش برآورده شد: دیدن «بالا»
مایکل وینترباتم با پنج فیلم حسابی سرش شلوغ است


درباره الي ...


  (517 رأي)

کارگردان:
اصغر فرهادي
-------------------------------------
پاتو زمين نذار


  (32 رأي)

کارگردان:
ايرج قادري
-------------------------------------
خروس جنگي


  (33 رأي)

کارگردان:
مسعود اطیابی
-------------------------------------
امشب شب مهتابه


  (27 رأي)

کارگردان:
محمدهادی کریمی
-------------------------------------
هرچي تو بخواي


  (10 رأي)

کارگردان:
محمد متوسلاني
-------------------------------------



تحلیل اصغر فرهادی از سی سال سینمای پس از انقلاب؛
اگر «دایره زنگی» با همان پایانی که من برایش نوشته بودم اکران می‌شد...
اگر «دایره زنگی» با همان پایانی که من برایش نوشته بودم اکران می‌شد...


سینمای ما - اصغر فرهادي در نشست پاياني همايش سي‌سال سي‌نما و پس از نمايش «چهارشنبه سوري» با اشاره به اين كه سينما فوتبال نيست كه هدفش برد و باخت باشد، گفت: منحني سينماي ايران در سي‌سال اخير مسير مستقيم و مشخصي از نقطه الف به نقطه ب نبوده است.  اصغر فرهادي در آخرين نشست برنامه «سي سال سي‌نما» كه عصر چهارشنبه به همت دانشگاه صنعتي شريف برگزار شد، در ابتداي صحبت‌هاي خود در جمع دانشجويان اظهار داشت: فرصتي فراهم شد تا در جلسه‌اي در جمع سه منتقد درباره فيلمم صحبت كنم و من اين فرصت را مغتنم مي‌شمارم چرا كه با وجود گذشت زمان از ساخت فيلم با فاصله‌اي كه از آن گرفته‌ام مي‌توانم تمام قد، سرتا پاي فيلم «چهارشنبه سوري» را ببينم.
وي ادامه داد: وقتي فيلمي تازه ساخته شده است، فيلم‌ساز آنقدر در نزديكي اثر خود است كه در مقابل هر سؤال و نقدي جز دفاعيه مطلبي ارائه نمي‌دهد و اين نه از سوي غرض و خودپسندي است اما امروز از زمان ساخت «چهارشنبه سوري» به اندازه كافي فاصله گرفته‌ام كه بتوانم در نماي باز و از دورتر همه وجوه آن را ببينم.
فرهادي در ادامه با پيچيده خواندن صحبت در مورد تاريخ سي‌سال سينماي پس از انقلاب گفت: صحبت و ارائه نظر در مورد تاريخ سي‌ساله سينماي پس از انقلاب خيلي پيچيده است چرا كه راجع به عمر طولاني سي‌ساله سينماي يك كشور ويژه و خاص كه پر از اتفاقات منحصربه‌فرد و پرسرعت است، صحبت كردن سخت است.
اين فيلمساز سينماي كشورمان ادامه داد: من به دليل آن كه بخشي از اين تاريخ سي ساله را بيشتر ناظر بوده‌ام، نظراتي كه ارائه مي‌دهم غالبا برگرفته از شنيده‌ها، خوانده‌ها و خاطراتم است اما در مورد سال‌هاي اخير، به دليل حضور و نزديكي بيشترم به اين سينما شايد بتوانم صحبت‌هاي واقع‌نگر‌تري داشته باشم.
كارگردان فيلم‌هاي «رقص در غبار» و «چهارشنبه سوري» تصريح كرد: در قالب بحث‌هايي كه راجع به سينما مي‌شود، سينما مانند عضوي از پيكره جامعه جدا شده و منفك از شرايط اجتماعي و محيطي، مورد بررسي قرار مي‌گيرد. وقتي مي‌گوييم سينما، به نظر من غيرممكن است بدون اشاره به هنرهاي ديگر مانند تئاتر، معماري، نقاشي، موسيقي و مجسمه سازي، به نتيجه‌اي برسيم.
فرهادي خاطرنشان كرد: اگر دنبال پاسخ اين سؤال هستيم كه سينما در اين دوران از چه مسير يا تنگناهايي عبور كرده، لاجرم بايد مسيري را كه ديگر هنرها در اين زمان مشابه پشت سرگذرانده‌اند، بررسي كنيم چرا كه سينما همواره متأثر از ديگر هنرها است و تقويت و تغذيه خود را از هنرهاي ديگر مي‌گيرد، نه به‌طور مستقيم.
وي ادامه داد: سينما با مخاطب روبروست و فيلم و مخاطب آن نياز به يك فهم بصري و شنيداري مشترك دارند كه در اصطلاح روزمره به آن سليقه مي‌گوييم. اين سليقه در مخاطب و هر فيلمسازي متاثر از هنرهاي ديگر و شرايط فرهنگي طولاني مدت شكل مي‌گيرد. يك مخاطب بدون تغذيه از هنرهاي ديگر نمي‌تواند مرز مشتركي با اثر هنري كه در حال تماشاي آن است، پيدا كند. همينطور يك اثر هنري بدون كمك و مدد از هنرهاي ديگر به اين فهم مشترك با مخاطب نخواهد رسيد.
او با ارائه مثالي در اين مورد تصريح كرد: در شهري مثل پاريس وقتي شهروند پا از خانه‌اش بيرون مي‌گذارد تا به محل كارش برسد به طور قطع در طول مسير هر روز با ده‌ها المان و اتفاق فرهنگي روبروست، ساختمان‌ها، نماها، معماري‌هاي با وقار، نقاشي‌هاي نو، تئاتر، مجسمه، نوازنده كنار پياده‌رو چه بخواهد و چه نخواهد او را در معرض زيبايي قرار مي‌دهد.
وي با اشاره به سليقه شهروندان در زندگي در چنين محيط‌هايي، گفت: سليقه اين شهروند به دليل زندگي در محيطي اينچنيني همواره پويا است. او هر روز سليقه‌اش با روز گذشته در سطحي متفاوت قرار مي‌گيرد، چون كمتر روزي است كه در شهر پيرامونش با يك المان تازه فرهنگي يا هنري روبرو نشود و در مقابل در محيط پيرامون ما كمتر در طول روز در زاويه نگاهمان چيزي را مي‌بينيم كه سليقه بصري‌مان را نسبت به روز قبل بالاتر برده باشد.
كارگردان فيلم «شهر زيبا» خاطرنشان كرد: ما در محيط‌مان روزانه هزاران ساختمان و بناي وقيح و بي‌قواره مي‌بينيم كه آلودگي‌هاي بصري، تابلو‌هاي تبليغاتي ناموزن، چركي‌هاي شنيداري طبيعتا انتظار خلق آثار بزرگ را در چنين شرايطي از ما مي‌گيرد و يكي از رنج‌هاي بسياري از ما تخريب شبانه بناهاي قديمي و خاطره‌انگيز است.
اين كارگردان سينماي ايران بيان داشت: ما اين روزها تلاش مي‌كنيم در مسير رسيدن به محل كارمان كمتر بيرون را ببينيم و اين به شكل تؤامان باعث نزول سليقه بصري و شنيداري مخاطب و فيلم‌ساز شده است.
فرهادي با اشاره به بي‌تفاوت نبودن سينماي ايران نسبت به زمانه‌اش، بيان داشت: ويژگي سينما متاثر بودن از محيط پيرامونش است، سينما اين ويژگي را به نسبت ديگر هنرها برجسته‌تر دارد اگر شاهد فيلم‌هاي پرشور و حالي نيستيم به‌دليل زمانه بي‌شور و حالي است كه شاهد هستيم.
اين كارگردان سينماي ايران گفت: شور و شوق حاصل از اميد است و اميد اولين جوانه نسيم آزادي است. در طول تاريخ اين مرز و بوم هرگاه نسيمي از آزادي وزيده به دنبالش اميدها جوانه زده و شور خلق و خلاقيت در اين اميد به دست آمده است.
وي با اشاره به مشكل موجود در سينماي ايران گفت: البته در اين سينما، اين مشكل باقي است كه وقتي در خلاقيت آثار و شور توليد كار در اثري نسيمي از آزادي ايجاد مي‌شود تا فيلم يا اثر حالص شود، چندسالي مي‌گذرد و ديگر اثري از آن نسيم باقي نمانده و شرايط تغيير كرده است و اين دلمردگي و يأس با ما خواهد بود.
نويسنده فيلم‌نامه «دايره زنگي» در پاسخ به يكي از دانشجويان در خصوص مميزي سكانس پاياني اين فيلم، افزود: من به‌هرحال بعنوان نويسنده همان پاياني را كه نوشته‌ام، تأييد مي‌كنم. پايان فعلي به ناچار به فيلم الصاق شد كه با جنس فيلم و جنس نوشته‌هاي پيشين من هم‌خواني ندارد اما به‌طور كلي در سرنوشت فيلم تاثير ويران كننده‌اي نگذاشته است.
فرهادي ادامه داد: اگر فيلم با پايان خودش اكران مي‌شد، تماشاگر با زهرخندي سالن را ترك مي‌كرد كه او در او براي مدت طولاني باقي مي‌ماند.
او فيلم‌نامه «دايره زنگي» را پيچيده‌ترين فيلم‌نامه‌اي دانست كه به نگارش درآورده و به لحاظ ساختاري آن را تجربه‌اي ويژه براي خود دانست.
اين كارگردان سينماي ايران در مورد مميزي اظهار داشت: آنقدر در باب اين موضوع از هر سمت و سويي و با هر گرايشي صحبت شده كه ديگر ارزش حرف‌ها رنگ باخته است و حالا همه در اين مورد صاحب‌نظر هستند چه آنها كه خود در دوره‌هايي نگاه ايجابي به مميزي داشته‌اند و چه ‌آنها كه هميشه در مقابل آن بودند.
اين فيلمساز سينماي ايران خاطرنشان كرد: امروز سانسوري كه حاصل سوءظن و بي‌اعتمادي به فيلمساز است نه تنها باعث سد كردن توانايي‌هاست از سوي ديگر پرده و سپري است براي پنهان كردن ناتواني‌ها.
وي افزود: سانسور فرصتي را براي ناتوان‌ها بوجود آورد كه ضعف خود را برگردن مميزي بيندازند هر جا فيلمي كم‌مايه ساخت شد به اين معنا نيست كه اگر همه چيز در شرايطي آزادانه مي‌گذشت، آن فيلم كيفيت برتري پيدا مي‌كرد، اين هم يك نگاه تك بعدي و بيمارگونه است كه همه مشكل را فقط متمركز به سانسور كنيم و مشكلات ديگر را در سايه آن به فراموشي بسپاريم.
فرهادي تأكيد كرد: مميزي يكي از موارد بحث‌برانگيز در مورد سينماي ايران است اما نه همه مشكلات و بحث‌هاي سينماي ايران.
اصغر فرهادي در ادامه نشست سي سال سينماي ايران در جمع دانشجويان دانشگاه صنعتي شريف با انتقاد از تعريف غلط سينماي اجتماعي در كشور ما اظهار داشت: من معتقد نيستم هر اثري كه از فقر، اعتياد و ناهنجاري‌ها صحبت كرد اثري اجتماعي است.


اين تعريف سطحي و دم‌دستي و عوامانه است، ممكن است شما فيلمي ببينيد درباره تعداد موجودي فضايي در كره‌اي ديگر و آن فيلم فيلم اجتماعي به حساب بيايد، چرا كه شما در حال تماشاي فيلمي درباره اجتماع موجودات فضايي هستيد و ارتباط بين آنها كه قطعا اين اجتماع تمثيل و يا نشانه‌اي از اجتماع بشري است.
وي بيان داشت: من فيلم اجتماعي را با دايره تنگ چند موضوع مهم اما نخ نما شده نمي‌بينم و از اين مهم‌تر از اين تعاريف نبايد بار ارزشي را براي اين اصطلاحات منظور كنيم. خيلي مواقع فيلم اجتماعي براي عده‌اي مساوي و مترادف با فيلمي ارزشمند است و ديگر گونه‌ها به نسبت بي‌ارزش، در حالي كه چه بسا يك فيلم روانشناختي يا تخيلي از فيلمي كه مدعي اجتماعي بودن است، تاثيرگذار‌تر و ماندگارتر باشد.
فرهادي همچنين درباره آينده سينماي ايران گفت: درباره آينده هيچ پيش‌بيني از پيش فكر شده‌اي ندارم و نمي‌توانم حدس بزنم چه مسيري را طي خواهيم كرد اما درباره شرايط امروز مي‌توانم به اين نكته اشاره كنم كه در هيچ مقطعي هنر اين مملكت اينقدر آلوده به رقابت نبوده است.
اين فيلمساز سينماي كشورمان خاطرنشان كرد: سينما فوتبال نيست كه هدفش برد و باخت باشد، امروز آتش رقابت به جان سينما و اساسا همه عرصه‌هاي زندگي مردم افتاده است و همه در حال پيشي‌گرفتن به هر قيمتي از ديگري هستند و اين حاصلي جز عقده‌مندي به بار نخواهد آورد.
وي تصريح كرد: رقابت در ميداني نه چندان بزرگ مانند سينماي ايران چيزي جز عقده‌مندي و در طي آن بي‌اخلاقي در عرصه حرفه‌اي در پي نخواهد داشت.
اصغر فرهادي در خاتمه صحبت‌هاي خود تاكيد كرد: مي‌شود فيلم ساخت و در طول خلق فيلم از آن لذت برد و به جاي آنكه با زجر و مرارت خلق كرد، به تلافي آن لذت نكشيده زمان خلق را در رقابت‌ها، حاشيه‌ها و لابلاي خبرهاي روزنامه‌ها جستجو كرد اما مي‌توان اين لذت را با ساختن و در فرآيند شكل‌گيري خود اثر پيدا كرد.


(عکس از فارس: موشی هاشم‌زاده)





منبع خبر : فارس
جمعه,8 آذر 1387 - 20:10:14

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو
اخبار مرتبط:

نظرات

آرینا
جمعه 8 آذر 1387 - 22:47
1
موافقم مخالفم
 

چرا از دومین روز همایش سی سال سینما - نقد آژانس شیشه ای و حضور ابراهیم حاتمی کیا ننوشتین ؟ نگفتین؟ خبرنگار نفرستادین؟ عکس نگرفتین ؟ تعجب می کنم !!!!!!!!

Mehdi
جمعه 8 آذر 1387 - 23:20
1
موافقم مخالفم
 

فکر کنم اسم عکای موسی است نه موشی !

مسافران
جمعه 8 آذر 1387 - 23:57
1
موافقم مخالفم
 

مشخص آخر فیلم نباید اینجوری می شد

salmanmosafer.blogfa.com

شرمينه
شنبه 9 آذر 1387 - 11:35
-1
موافقم مخالفم
 

اقاى فرهادى ممنون حرف و دردى كه تو قلب ماست رو خيلى روشن به زبون اوردين اى كاش جامعه ما دوباره به سمت زيبا شدن قدم بر داره يعنى ميشه؟

میلاد
شنبه 9 آذر 1387 - 18:13
1
موافقم مخالفم
 

به نظر من اصغر فرهادی یکی از بهترین کارگردان های نسل جوانه


شنبه 9 آذر 1387 - 18:47
0
موافقم مخالفم
 

فرهادی مثل همیشه زیبا و رک صحبت کرده درود بر او

shaltoook
شنبه 9 آذر 1387 - 20:27
0
موافقم مخالفم
 

پژمان بازغی (بازیگر) ---- مستانه مهاجر (تدوینگر)

رخشان بنی‌اعتماد (کارگردان) ---- جهانگیر کوثری (تهیه‌کننده، مجری)

کمند امیرسلیمانی (بازیگر) ---- ورقا عامری (عکاس)

تهمینه میلانی (کارگردان) ---- محمد نیک‌بین (تهیه‌کننده)

لادن طباطبایی (بازیگر) ---- سعید تهرانی‌ (بازیگر، تهیه‌کننده)

مهناز افضلی (بازیگر) ---- حسن پورشیرازی (بازیگر)

حمید سمندریان (کارگردان) ---- هما روستا (بازیگر)

بهزاد فراهانی (بازیگر)---- فهمیه رحیم‌نیا (نویسنده)

افسر اسدی (بازیگر) ---- اصغر همت (بازیگر)

محمد رحمانیان (کارگردان) ---- مهتاب نصیرپور (بازیگر)

امین تارخ (بازیگر) ---- منصوره شادمنش (نویسنده)

مینا جعفرزاده (بازیگر)---- بهمن زرین‌پور (کارگردان)

جمشید آهنگرانی (نویسنده)---- منیژه حکمت (کارگردان)

حسن جوهرچی (بازیگر) ---- مهناز بیات (منشی صحنه)

لادن مستوفی (بازیگر ) ---- شهرام اسدی (کارگردان)

الهام چرخنده (بازیگر) ---- فرشید نوابی (بازیگر)

شاهرخ فروتنیان‌‌ (بازیگر) ---- افسانه چهره‌آزاد (بازیگر)

آتیلا پسیانی (بازیگر) ---- فاطمه نقوی (بازیگر)

کامبوزیا پرتویی (کارگردان) ---- فرشته صدرعرفانی (بازیگر)

مائده طهماسبی (بازیگر) ---- فرهاد آئیش (بازیگر)

داریوش مهرجویی(کارگردان) ---- وحیده محمدی‌فر (فیلمنامه نویس و منشی صحنه)

نادر مقدس (کارگردان) ---- افسانه منادی (کارگردان)

علیرضا امینی (کارگردان) ---- فرناز جمشیدی مقدم (منشی صحنه)

محمود پاک نیت (بازیگر) ---- مهوش صبرکن (بازیگر)

محمدرضا شریفی‌نیا (بازیگر) ---- آزیتا حاجیان (بازیگر)

هومن حاجی عبدالهی (مجری، بازیگر) ---- سلیمه قطبی (بازیگر رادیو)

محسن قاضی‌مرادی (بازیگر) ---- مهوش وقاری (بازیگر)

داود رشیدی (بازیگر) ---- احترام برومند (مجری، بازیگر)

بهروز افخمی (کارگردان) ---- مرجان شیرمحمدی (بازیگر، نویسنده)

بهاره رهنما (بازیگر) ---- پیمان قاسم‌خانی (فیلمنامه‌نویس)

شهرام شکیبا (مجری، شاعر) ---- مهسا ملک مرزبان (مجری)

مهرداد شکرآبی (بازیگر) ---- عاطفه رضوی (بازیگر)

احمد حامد (تهیه‌کننده) ---- فاطمه معتمدآریا (بازیگر)

ابوالفضل جلیلی (بازیگر) ---- مریم اشرفی (عکاس)

کتایون ریاحی (بازیگر) ---- فرشید رحیمیان (مدیرتولید)

محمدرضا فروتن (بازیگر)---- سحر ابراهیمی (فیلمبردار پشت صحنه)

سارا خوئینی‌ها (بازیگر ) – سابق – یوسف مرادیان (بازیگر)

محسن مخملباف (کارگردان) ---- مرضیه مشکینی (طراح صحنه، کارگردان)

شقایق دهقان (بازیگر) ---- محراب قاسم‌خانی (طراح صحنه، نویسنده)

فریال بهزاد (کارگردان)---- رضا آزادی (فیلمبردار)

علی دهکردی (بازیگر) –-- آفرین چیت ساز (طراح لباس)

محمد اصفهانی (خواننده) ---- لیدا جوادی (بازیگر)

رویا تیموریان (بازیگر) ---- مسعود رایگان (بازیگر)

اصغر فرهاد (کارگردان) ---- پریسا بخت‌آور (کارگردان)

زیبا بروفه (بازیگر) ---- پیام صابری (گریمور)

لیلا حاتمی (بازیگر) ---- علی مصفا (بازیگر)

گلاب آدینه (بازیگر) ---- مهدی هاشمی (بازیگر)

داریوش فرهنگ (بازیگر) – سابق – سوسن تسلیمی (بازیگر)

سیما تیرانداز (بازیگر) ---- مجید جوزانی (تهیه کننده)

لیلی رشیدی (بازیگر) – سابق – نیما بانکی (بازیگر)

امین حیایی (بازیگر) ---- نیلوفر خوش خلق (بازیگر)

ابوالفضل پور عرب (بازیگر) – سابق – آناهیتا نعمتی (بازیگر)

حسین عرفانی (دوبلر) --- شهلا ناظریان‌ (دوبلر)

کوروش تهامی (بازیگر) – سابق – شبنم طلوعی (بازیگر)

گوهر خیراندیش (بازیگر) ----- مرحوم جمشید اسماعیل خانی (بازیگر)

سحر ولدبیگی (بازیگر) ---- نیما فلاح (بازیگر)

فریبرز عرب‌نیا (بازیگر) – سابق – عسل بدیعی (بازیگر)

افسانه بایگان (بازیگر) ---- مرتضی شایسته (تهیه‌کننده)

فرزانه کابلی (بازیگر) ---- هادی مرزبان (کارگردان)

امیر جعفری (بازیگر) ---- ریما رامین‌فر (فیلمنامه نویس)

خسرو شکیبایی (بازیگر) – سابق – تانیا جوهری (بازیگر)

رضا رشیدپور (مجری) ---- نغمه مهرپاک (مجری)

مهتاب کرامتی (بازیگر‌) – سابق – بابک ریاحی‌پور (گیتاریست)

حمیرا ریاضی (بازیگر) ---- علی اوسیوند (بازیگر)

گلشیفته فراهانی‌ (بازیگر) ---- امین مهدوی (عکاس)

هدیه تهرانی (بازیگر) – سابق – هومن به‌منش (دستیار فیلمبردار)

یغما گلروئی (ترانه‌سرا) ---- آزاده خواجه نصیر (نقاش)

کاوه یغمایی (خواننده) ---- نیلوفر فرزند شاد (پیانیست)

مسعود کیمیایی (کارگردان) – سابق – فائقه آتشین (خواننده)

جمشید مشایخی (بازیگر) ---- گیتی رئوفی (آشنا به هنر موسیقی)

امید زندگانی‌ (بازیگر) – سابق – مینا لاکانی (بازیگر)

بهرام بیضایی (کارگردان) ---- مژده شمسایی (بازیگر)

علیرضا کنگرلو (مجری) ---- راحله امینیان (مجری)

علیرضا عصار (خواننده) ---- نسترن پاکباز (عکاس)

بهروز بقائی (بازیگر) – سابق – پرستو گلستانی (بازیگر)

بیتا
شنبه 9 آذر 1387 - 21:17
-2
موافقم مخالفم
 

مگه فیلم نامه آخرش چه جوری بوده؟دیدی نگفتی آقای فرهادی

حسین
چهارشنبه 13 آذر 1387 - 0:32
0
موافقم مخالفم
 

خانم بی تا اقای فرهادی و خانم بخت اور در اکثر مصا حبه هاشون راجع به پایان قبلی فیلم صحبت کرده بودن که در ان شیرین دستگیر نمیشد و در واقع ان دیالوگ پایانی که پلیس می گفت وجود نداشته


چهارشنبه 13 آذر 1387 - 19:41
1
موافقم مخالفم
 

آخه دایره زنگی هم فیلم بود.افتضاح

من فقط به خاطر بازی زیبای اکرم محمدی تونستم تحملش کنم.

لیلا
پنجشنبه 14 آذر 1387 - 17:55
0
موافقم مخالفم
 
اگر «دایره زنگی» با همان پایانی که من برایش نوشته بودم اکران می‌شد...

فیلمها هم روز به روز مثل سریالها بدتر میشه فقط شده توجه به مد لباس و شو لباس

روز به روز افت بیشتر

م.ی
جمعه 15 آذر 1387 - 2:24
0
موافقم مخالفم
 
اگر «دایره زنگی» با همان پایانی که من برایش نوشته بودم اکران می‌شد...

داستان بد نبود بازیها زیاد جالب نبود مخصوصا باران کوثری

ملیکا شریفی نیا و اون مثلا برادرش

خیلی خوب بازی نکردن

فقط حضور مدیری و خیراندیش و شریفی نیا فیلم رو جالب کرد

آرینا
دوشنبه 18 آذر 1387 - 21:31
0
موافقم مخالفم
 
اگر «دایره زنگی» با همان پایانی که من برایش نوشته بودم اکران می‌شد...

فیلم علی رغم مفرح بودن در پایان بسیار غمناک و دردآور می شود . در ضمن بازی کوتاه حامد بهداد مثل همیشه زیبا و تاثیرگذار بود . درود بر حامد

سلام
چهارشنبه 20 آذر 1387 - 13:55
-1
موافقم مخالفم
 
اگر «دایره زنگی» با همان پایانی که من برایش نوشته بودم اکران می‌شد...

اقای فرهادی راست میگه فیلم نامه خیلی پیچیده بود. خوب جمع وجورش کرده بود.


جمعه 22 آذر 1387 - 14:51
0
موافقم مخالفم
 
اگر «دایره زنگی» با همان پایانی که من برایش نوشته بودم اکران می‌شد...

bekhatere baziye hamed behdad payane film ghashang bod va on labkhande talkh ham ba laban tamashagaran didemishod

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  



module-htmlpages-display-pid-97.html



             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2008, cinemaema.com
Page created in 1.35716891289 seconds.